bende dün dr gittim tahlilimi gösterdim..
kaliteli bi yumurtlama olmamış dedi...
adet olmayabilirsin söktürücü alır içersin dedi
hayırlısı cnm...
hayırlısı cnm...
hayırlısı cnm...
hayırlısı olsun canım.. üzme tatlı canını bu ay olmassa önünde daha coookk ay gün var elbet gelecek bebişin
mutlaka vardır. yalnız şunu da bil içtiginiz ilaçlar da degerini yüksek cıkatır. kimyasal gebelik veya sorunlu gebelik degilse degerin elbette yükselir hemde 2 ye katlayarak..inş. gebişsindir.. herşeyin hayırlısı olsun..
sen boşver kalitesiz malitesiz dediklerine.. Ben hamile kaldığım ay yumurtaların geç gelişiyor tembel pek çalışmıyor geç gelişen yumurtanın döllenmesi pek olmaz olsada sağlıklı olmaz denmişti ama herşey allah'tan bak o ol deyince oluyor.. Sende çalışmaya devam et aksatma..
canımm üzülme
herşey allahtan hiç umudunu kaybetme neler neler var ne umutsuz olupta gebe kalanlar var..yeterki rabbim ol desin inancını kuvvetini kaybetme
kızlar meraba dün kontrolumuz vardı herşey yolunda dedi doktor bebeğimiz iyi çok şükürikili test yaptırdık 6 sında alcaz sonuçları bişey çıkmaz umarım
bulantı için kullandığım hap vardı içme onu artık dedi.bugün içmedim ama gene çok kötü oldum 3 kere kustum akşama kadarda çıkarıcam gibi o hap tutuyodu beni mahvoldum şimdi her kustuğumdada burnum kanıyo sizdede oldumu kızlar 1 hafta raporluyum dinlenicem evde benden haberler bu kadar sizlerde ne var ne yok
bana da doktor aynısını söylemişti, o ay gebe kaldım
tünaydın kızlar...
bugün eminöne gitmeyi düşünüyorum...
havuzlu han ve kürkçü han'a bakıcam, bebek eşyaları varmış hep..
bi bakim fiyatlar nasıl, markalar ne.. ufak bi pazar araştırması yapıcam :82:
bence tek başına gitme canım çok kalabalık çok bebek eşyası var fiyatı uygun ama markalı değil ama kumaşları kaliteli görümcemin bebeğine alış veriş yapmıştıkda çok güzel şeyler var ama...
eşimle gitcem canım izin alcak 3te..
kıyafetler öyleymiş ama..kremler,arabalar,vs gibi şeyler için markalara bakıcam..
textil ürünleri %100 pamuklu olsun yeter, çok markalı olmasına gerek yok zaten..
selam kızlar cok ama coooook yorgunummmkac gundur temızlık pasta borekle ugrastım dunde mısafırım wardı annemler bebek durusu getırdı sıze ıcımı dokuyum ıstedım ....teyzemler kuzenler annem kardesım arkadasım gorumceler kayınwalıdem wardı ben ewlı olan gorumceme gıttıgımde her ısını yapardım bı tabak kaldırmadı sadece oturdu benden ona hızmet etmemı bekledı we sınırım acayıp bozulduu bırı 20 yasında gırdı ps 3 oynadı sadece bırı kendı caylarını doktuler sawatlarından suratlarından gecılmıyodu ne yaptıysam artıkk.....eltımede pazar gunu soylemıstım onada gıttıgımde hep mısafır tabaklarını hazırlar toplar cay felan dokerdım oda gelmedı pazar gunu yukardaydı ayagını koltuga taktırmıstı pazar gunu agrımıyo felan demıstı we 1 hafta olacak nerdese oda gelmedı bahane o olduuu...ewlenelı 2 yıl olacak we eltım henuz 1 kere gelıp oturmadı dusunun annesı arkamdan gıtmez bız ona ne yaptık felan dıe kac kere lafını ettı artık bunlara alıstım ama madem gelıosun nıe surat yapıosun ayy yolasım geldı resmen nese cayı atlattık teyzem hadı duruye bakalım artık dedı walızler acılmaya basladı teyzem masaya acayım ben dedı bende gerek yok dedım sen goster kalksın tekrar dedım herkesın elıyle cekıstırmesını ıstemedım zaten teyzemler hepsını gormuslerdı bı kac seye gorumcemın elı gıttı begenmezmıs gıbı gerı koyduuu orgulerı felan eklesem mılletın agzı acık kalır cok modern seylerdı bakıldı bakıldı hıc bısı denmedı tabıı kayınwalıdem cok guzel yapmısın cok almısın elıne saglık felan dedı ama yukarda neler konusuldu pek bı bılgım yokkk :):)eltım ıcınde gelınce baksın artık felan dedıler bende gelenler gordu gelmeyenlerde ustunde gorsun dedım ::))sonra annem kunye we kupe hedıyelerını cıkarttı buda benım hedıyem dedı herkes baktı onada bısı demedıler kız kardesım sessızce ısım ne olacak ya dedı bende sessızce soyledım gorumcem hemen ne koyacaksınız dedı sonra kesın deıl selman bı kac bısı soyledı dedım onuda begenmedıler agız eydıler sınırım ıyıce kalktıııı sawat surat gıttıler ....sabah kayınwalıdem zıle bastı eltım ıcın zehırlenmıs mıdesı yıkanmıs felan dedı bende nasıl zehırlenmıs felan dedım sonra bana ıkı kere hadı gıdelım dedı bende benımde ayagım sıs gıdemem sıcakta dedım onada bozuldular ıkı gun sonra laflar cıkmaya baslar bız yıne kuserızzzz
tam bi hödükler miş heee.. birde surat mı sallıyorlar.. hödüğün önde gideniii :) kıskançlıklarından surat yapmışlardır..sende gitmemişsin oh iyi olmyş..
aynen canım sınırım felan bozuldu saclarını baslarını yolasım geldı kardesımde dedı kıskandılar ondan yaptılar dıee efet bıde bana 2 kere dedı hadı gıdelım bakıp gelelım dıe dunurunun lafından sozunden korkar ondan dıyo bende gıdemem benımde ayagım acıyo dedım ::))teyzem obur gelın nıe gelmedı dıe sordugunda ben yoktum olsaydım dıycektım pazar gunu bıseyım yok dıyodu felan yapıcaktım ben onun o adar mısafırı warken gıttım oda gelebılırdı heryere gıder bı burayamı gelemedı dıycektım ama kısmet olmdı allah fesatlıgının cezasını wermıs dıe dusunuyorum dun teyzemlerde dedıler allahından bulsun lafın yok sozun yok demıslerdı bende dedım ıns allah bı yerden cıkarır demıstım aynı gun zehırlenmısss
selam kızlar cok ama coooook yorgunummmkac gundur temızlık pasta borekle ugrastım dunde mısafırım wardı annemler bebek durusu getırdı sıze ıcımı dokuyum ıstedım ....teyzemler kuzenler annem kardesım arkadasım gorumceler kayınwalıdem wardı ben ewlı olan gorumceme gıttıgımde her ısını yapardım bı tabak kaldırmadı sadece oturdu benden ona hızmet etmemı bekledı we sınırım acayıp bozulduu bırı 20 yasında gırdı ps 3 oynadı sadece bırı kendı caylarını doktuler sawatlarından suratlarından gecılmıyodu ne yaptıysam artıkk.....eltımede pazar gunu soylemıstım onada gıttıgımde hep mısafır tabaklarını hazırlar toplar cay felan dokerdım oda gelmedı pazar gunu yukardaydı ayagını koltuga taktırmıstı pazar gunu agrımıyo felan demıstı we 1 hafta olacak nerdese oda gelmedı bahane o olduuu...ewlenelı 2 yıl olacak we eltım henuz 1 kere gelıp oturmadı dusunun annesı arkamdan gıtmez bız ona ne yaptık felan dıe kac kere lafını ettı artık bunlara alıstım ama madem gelıosun nıe surat yapıosun ayy yolasım geldı resmen nese cayı atlattık teyzem hadı duruye bakalım artık dedı walızler acılmaya basladı teyzem masaya acayım ben dedı bende gerek yok dedım sen goster kalksın tekrar dedım herkesın elıyle cekıstırmesını ıstemedım zaten teyzemler hepsını gormuslerdı bı kac seye gorumcemın elı gıttı begenmezmıs gıbı gerı koyduuu orgulerı felan eklesem mılletın agzı acık kalır cok modern seylerdı bakıldı bakıldı hıc bısı denmedı tabıı kayınwalıdem cok guzel yapmısın cok almısın elıne saglık felan dedı ama yukarda neler konusuldu pek bı bılgım yokkk :):)eltım ıcınde gelınce baksın artık felan dedıler bende gelenler gordu gelmeyenlerde ustunde gorsun dedım ::))sonra annem kunye we kupe hedıyelerını cıkarttı buda benım hedıyem dedı herkes baktı onada bısı demedıler kız kardesım sessızce ısım ne olacak ya dedı bende sessızce soyledım gorumcem hemen ne koyacaksınız dedı sonra kesın deıl selman bı kac bısı soyledı dedım onuda begenmedıler agız eydıler sınırım ıyıce kalktıııı sawat surat gıttıler ....sabah kayınwalıdem zıle bastı eltım ıcın zehırlenmıs mıdesı yıkanmıs felan dedı bende nasıl zehırlenmıs felan dedım sonra bana ıkı kere hadı gıdelım dedı bende benımde ayagım sıs gıdemem sıcakta dedım onada bozuldular ıkı gun sonra laflar cıkmaya baslar bız yıne kuserızzzz
kızlar anneme duaedin de sonuçları iyi çıksın hastaneye gitti
canım nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin bize dua et canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?