Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm cnm valla sorun benim bilgim dışında ben günah diye biliyorum ama yinede çok iyi bilene sormak lazım...
Cnm ben şimdi ege üniv.gelsem önceden randevumu almalıyım?

leyliko sormuş sanırım ilk soruyu..
kandil ya da şu zaman diye fark etmez..

nikahlı karı kocanın birlikte olması ibadettir.. özellikle de muhabbetle sevgiyle olması..
el ele tutuştuklarında günahları dökülür
karı koca arasında ilişki günah olur mu hiç ya.. normalde günah değilse kandilde de günah olmaz.

görünce yazmadan edemedim

iyi dayanmissin canim bende sinir olurdum annem hep derki sen dogru ol egri cezasini bulur oda bulmus kiskancligindan yapmistir

canimbende yazayim sadece 5gun yasakbunlarda berat gecesi ramazan bayraminin ilk gunu ve kurban bayraminin 3gunu digerhergunde izin var ama bugunler yasak simdi ogunlerde neler olurmus

Arefeyi bayrama bağlayan gece cinsi münasebet olur mu?

Bunda bir günah yoktur. Fakat bu vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz faydalı olur. Geceyi ibadetle geçirmek daha güzel olsa gerek.

Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Marifetname isimli eserinde cima - cinsi münasebet- vakitlerinden bahsederken şöyle demektedir:

Berat gecesi cinsel ilişki

Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa kötü huylu olur.

Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak

Allah Resulü buyuruyor:

"Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır."

Cuma Gecesi Cinsel İlişkide Bulunmak

Bazı müçtehid alimler Cuma gecesi cinsi münasebette bulunulmasının da Cuma günü yıkanılmasını öğütleyen hadislerin kapsamına girebileceğini aynı sevaba erdirebileceğini ifade etmişlerdir.

Kurban Bayramı gecesi cinsel ilişki

Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa altı ve ya dört parmaklı olur.

Ramazan Bayramı gecesi cinsel ilişki

Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa ana babasına asi olur.

boşver canım yha kıskananlar çatlasın boşver salla gtsin haytımz boyunca çevremzde kıskanç insan grdük görmeye de devam etcez sanırım çatlasınlr işte

boşver milleti sen kafana takma sakın..
bu arada bebek durusu ne? bilgim yokta..hediyeler mi?

bugün yoruldum biraz.havuzlu hanı gezdim..
bi çok şey beğendim, listemi hazırladım, fiyatları toparladım..
ama karar verilmesi gereken bi çok şey var..
tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var..
araba,puset,oto koltuğu,bebek bakım setleri,vs..gibi konularda marka ve memnuniyetler gerekiyor..

günaydın topikkkkkkk
hayırlı cumalar olsun...dualarınız bir sonraki cumaya kadar kabul olsun inş...

cnm şu şekilde, günah derken, malum bizler çocuk çalışması içindeyiz.
bu gecede olacak çocuk tehlikede olabilir diye..
günah demek belki yanlış tabir olmuş uygun değil diyelim.
o geceleri ibadet ile geçirmek daha uygun diye söyleniyor...

sağolll cnm annem geldi temiz çıkmış çok şükür..

çok şükür cnm...geçmiş olsun...

günaydın arkadaşlarrr benim bu cumartesi doktora gidecektim ayrıntılı ultrosan için doktor bana bir dahaki cumartesi gel dedi nasıl heycanlanmıştımm hayırlısı inşallah her şey yolundadır bütün hamişlerinkide yolundadır. çift çizgiyi görmek isyeten herks inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görür

listeni bizede yazarsın cnm ben hıc araştırma yapmadım 7 adet tulum aldım okadar

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese...

geldii cnm temiz çıktı çok şükür... aminnn

allah yardımcısı olsun cnm. Iyi haberlerle gelsin inş...

günaydın topikkkkkkk
hayırlı cumalar olsun...dualarınız bir sonraki cumaya kadar kabul olsun inş..

çok şükür cnm...geçmiş olsun...

inşallahhh...

günaydın kızlar...hayırlı cumalar...

ayyüzlüm merhaba..maşallah bebişini büyütmüşün..

ben bu haftasonu oradaydım mahmutpaşa havuzluhan tahtakale kapalı çarşıyı sonrasında haşim işcan alt geçidinde bebek arabaları derken ertesi günde oralardaydık ama öldüm bittim hala toparlanamadım hala dinlenemedim sürünerek yataktan kalkıyorum bebek süsü aldık tahtakaleden pazar günleri havuzluhan kapalıymış o yüzden c.tesi gezebildik orayı zaten ama ordan bişey almadım oraya gelene kadar ben yukarılardan alışverişimi yapmıştım

mrb kızlar bende bügün gecikmemin 3. gününde hala tık yok hayale kapıldım sağlık ocağında test yaptırdım tek çizgi çıktı moralim bozuldu hayallerim duya düştü bu ayda geçti önümüzdeki aya kaldık sanırım ( ama hala hasta olmadım stresmi yaptım ne offffffff
daha çocuk için bi kontrole gitmedik acaba bende yada eşimde sorun olabilirmi..eşimi ikna ettim sperm sayımı yaptırtcaz bakalım sorun çıkmaz inşallah..bu arada eşimde bende sigara kullanıyoruz çok etkiliyodur dimi (( ona keçiboynuzu pekmezi fındık yedircem bol bol bakalım etkili olucakmı...

bende havuzlu handa, bebek şekeri gibi bişiler beğendim ama şeker değil, melek kuklası gibi bişey, buna benziyo

canım araba,puset ve bakım ürünlerini aldın mı? hangi markaları tercih ettin?

selam kızlar nasılsınız...????

benım bugun doktor kontrolum wardı nst ye gırdım sancım cıktııı zaten carsamba gunu baya alttan wurmustu ama gıtmemıstım ebeler sancın tekrarlarsa mutlaka gel dedıler doktorda sancın olursa hemen gel salı gunu tekrar nst ye alalım dedı alttan muane ettı bebek basını dayamıs 1 cm acılman war dedı salı gunu bebegın durumu ıyı olursa eger cumaya kadar durcak normal dogum denenecek bebegın durumu musaıt olursa eger normal dogum herhangı bı sorun olacak olursa sezeryan olacak ...

oo maşallah bebeğin geliyor yani, hayırlısı olsun..
sağ salim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…