progesteron cnm ya...
maşallah cnm Allah tamamına erdirsin...darısı isteyen herkesle beraber bana da olsun inş..
tedavi falan varmıydı? normal yollamı hamiş kaldın cnm?
amin canım sagol. insallah isteyen herkesin olur. klomen kullandım ve ilk ayda oldu canım. darısı sana ve isteyen herkese
slm cnm valla sorun benim bilgim dışında ben günah diye biliyorum ama yinede çok iyi bilene sormak lazım...
Cnm ben şimdi ege üniv.gelsem önceden randevumu almalıyım?
aynen canım sınırım felan bozuldu saclarını baslarını yolasım geldı kardesımde dedı kıskandılar ondan yaptılar dıee efet bıde bana 2 kere dedı hadı gıdelım bakıp gelelım dıe dunurunun lafından sozunden korkar ondan dıyo bende gıdemem benımde ayagım acıyo dedım ::))teyzem obur gelın nıe gelmedı dıe sordugunda ben yoktum olsaydım dıycektım pazar gunu bıseyım yok dıyodu felan yapıcaktım ben onun o adar mısafırı warken gıttım oda gelebılırdı heryere gıder bı burayamı gelemedı dıycektım ama kısmet olmdı allah fesatlıgının cezasını wermıs dıe dusunuyorum dun teyzemlerde dedıler allahından bulsun lafın yok sozun yok demıslerdı bende dedım ıns allah bı yerden cıkarır demıstım aynı gun zehırlenmısss
leyliko sormuş sanırım ilk soruyu..
kandil ya da şu zaman diye fark etmez..
nikahlı karı kocanın birlikte olması ibadettir.. özellikle de muhabbetle sevgiyle olması..
el ele tutuştuklarında günahları dökülür
karı koca arasında ilişki günah olur mu hiç ya.. normalde günah değilse kandilde de günah olmaz.
görünce yazmadan edemedim
selam kızlar cok ama coooook yorgunummmkac gundur temızlık pasta borekle ugrastım dunde mısafırım wardı annemler bebek durusu getırdı sıze ıcımı dokuyum ıstedım ....teyzemler kuzenler annem kardesım arkadasım gorumceler kayınwalıdem wardı ben ewlı olan gorumceme gıttıgımde her ısını yapardım bı tabak kaldırmadı sadece oturdu benden ona hızmet etmemı bekledı we sınırım acayıp bozulduu bırı 20 yasında gırdı ps 3 oynadı sadece bırı kendı caylarını doktuler sawatlarından suratlarından gecılmıyodu ne yaptıysam artıkk.....eltımede pazar gunu soylemıstım onada gıttıgımde hep mısafır tabaklarını hazırlar toplar cay felan dokerdım oda gelmedı pazar gunu yukardaydı ayagını koltuga taktırmıstı pazar gunu agrımıyo felan demıstı we 1 hafta olacak nerdese oda gelmedı bahane o olduuu...ewlenelı 2 yıl olacak we eltım henuz 1 kere gelıp oturmadı dusunun annesı arkamdan gıtmez bız ona ne yaptık felan dıe kac kere lafını ettı artık bunlara alıstım ama madem gelıosun nıe surat yapıosun ayy yolasım geldı resmen nese cayı atlattık teyzem hadı duruye bakalım artık dedı walızler acılmaya basladı teyzem masaya acayım ben dedı bende gerek yok dedım sen goster kalksın tekrar dedım herkesın elıyle cekıstırmesını ıstemedım zaten teyzemler hepsını gormuslerdı bı kac seye gorumcemın elı gıttı begenmezmıs gıbı gerı koyduuu orgulerı felan eklesem mılletın agzı acık kalır cok modern seylerdı bakıldı bakıldı hıc bısı denmedı tabıı kayınwalıdem cok guzel yapmısın cok almısın elıne saglık felan dedı ama yukarda neler konusuldu pek bı bılgım yokkk :):)eltım ıcınde gelınce baksın artık felan dedıler bende gelenler gordu gelmeyenlerde ustunde gorsun dedım ::))sonra annem kunye we kupe hedıyelerını cıkarttı buda benım hedıyem dedı herkes baktı onada bısı demedıler kız kardesım sessızce ısım ne olacak ya dedı bende sessızce soyledım gorumcem hemen ne koyacaksınız dedı sonra kesın deıl selman bı kac bısı soyledı dedım onuda begenmedıler agız eydıler sınırım ıyıce kalktıııı sawat surat gıttıler ....sabah kayınwalıdem zıle bastı eltım ıcın zehırlenmıs mıdesı yıkanmıs felan dedı bende nasıl zehırlenmıs felan dedım sonra bana ıkı kere hadı gıdelım dedı bende benımde ayagım sıs gıdemem sıcakta dedım onada bozuldular ıkı gun sonra laflar cıkmaya baslar bız yıne kuserızzzz
allah yardımcısı olsun cnm. Iyi haberlerle gelsin inş...
selam kızlar cok ama coooook yorgunummmkac gundur temızlık pasta borekle ugrastım dunde mısafırım wardı annemler bebek durusu getırdı sıze ıcımı dokuyum ıstedım ....teyzemler kuzenler annem kardesım arkadasım gorumceler kayınwalıdem wardı ben ewlı olan gorumceme gıttıgımde her ısını yapardım bı tabak kaldırmadı sadece oturdu benden ona hızmet etmemı bekledı we sınırım acayıp bozulduu bırı 20 yasında gırdı ps 3 oynadı sadece bırı kendı caylarını doktuler sawatlarından suratlarından gecılmıyodu ne yaptıysam artıkk.....eltımede pazar gunu soylemıstım onada gıttıgımde hep mısafır tabaklarını hazırlar toplar cay felan dokerdım oda gelmedı pazar gunu yukardaydı ayagını koltuga taktırmıstı pazar gunu agrımıyo felan demıstı we 1 hafta olacak nerdese oda gelmedı bahane o olduuu...ewlenelı 2 yıl olacak we eltım henuz 1 kere gelıp oturmadı dusunun annesı arkamdan gıtmez bız ona ne yaptık felan dıe kac kere lafını ettı artık bunlara alıstım ama madem gelıosun nıe surat yapıosun ayy yolasım geldı resmen nese cayı atlattık teyzem hadı duruye bakalım artık dedı walızler acılmaya basladı teyzem masaya acayım ben dedı bende gerek yok dedım sen goster kalksın tekrar dedım herkesın elıyle cekıstırmesını ıstemedım zaten teyzemler hepsını gormuslerdı bı kac seye gorumcemın elı gıttı begenmezmıs gıbı gerı koyduuu orgulerı felan eklesem mılletın agzı acık kalır cok modern seylerdı bakıldı bakıldı hıc bısı denmedı tabıı kayınwalıdem cok guzel yapmısın cok almısın elıne saglık felan dedı ama yukarda neler konusuldu pek bı bılgım yokkk :):)eltım ıcınde gelınce baksın artık felan dedıler bende gelenler gordu gelmeyenlerde ustunde gorsun dedım ::))sonra annem kunye we kupe hedıyelerını cıkarttı buda benım hedıyem dedı herkes baktı onada bısı demedıler kız kardesım sessızce ısım ne olacak ya dedı bende sessızce soyledım gorumcem hemen ne koyacaksınız dedı sonra kesın deıl selman bı kac bısı soyledı dedım onuda begenmedıler agız eydıler sınırım ıyıce kalktıııı sawat surat gıttıler ....sabah kayınwalıdem zıle bastı eltım ıcın zehırlenmıs mıdesı yıkanmıs felan dedı bende nasıl zehırlenmıs felan dedım sonra bana ıkı kere hadı gıdelım dedı bende benımde ayagım sıs gıdemem sıcakta dedım onada bozuldular ıkı gun sonra laflar cıkmaya baslar bız yıne kuserızzzz
leyliko sormuş sanırım ilk soruyu..
kandil ya da şu zaman diye fark etmez..
nikahlı karı kocanın birlikte olması ibadettir.. özellikle de muhabbetle sevgiyle olması..
el ele tutuştuklarında günahları dökülür
karı koca arasında ilişki günah olur mu hiç ya.. normalde günah değilse kandilde de günah olmaz.
görünce yazmadan edemedim
sağolll cnm annem geldi temiz çıkmış çok şükür..
bugün yoruldum biraz.havuzlu hanı gezdim..
bi çok şey beğendim, listemi hazırladım, fiyatları toparladım..
ama karar verilmesi gereken bi çok şey var..
tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var..
araba,puset,oto koltuğu,bebek bakım setleri,vs..gibi konularda marka ve memnuniyetler gerekiyor..
allah yardımcısı olsun cnm. Iyi haberlerle gelsin inş...
günaydın topikkkkkkk
hayırlı cumalar olsun...dualarınız bir sonraki cumaya kadar kabul olsun inş..
çok şükür cnm...geçmiş olsun...
günaydın arkadaşlarrr benim bu cumartesi doktora gidecektim ayrıntılı ultrosan için doktor bana bir dahaki cumartesi gel dedi nasıl heycanlanmıştımm hayırlısı inşallah her şey yolundadır bütün hamişlerinkide yolundadır. çift çizgiyi görmek isyeten herks inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görür
bugün yoruldum biraz.havuzlu hanı gezdim..
bi çok şey beğendim, listemi hazırladım, fiyatları toparladım..
ama karar verilmesi gereken bi çok şey var..
tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacımız var..
araba,puset,oto koltuğu,bebek bakım setleri,vs..gibi konularda marka ve memnuniyetler gerekiyor..
ben bu haftasonu oradaydım mahmutpaşa havuzluhan tahtakale kapalı çarşıyı sonrasında haşim işcan alt geçidinde bebek arabaları derken ertesi günde oralardaydık ama öldüm bittim hala toparlanamadım hala dinlenemedim sürünerek yataktan kalkıyorumbebek süsü aldık tahtakaleden pazar günleri havuzluhan kapalıymış o yüzden c.tesi gezebildik orayı zaten ama ordan bişey almadım oraya gelene kadar ben yukarılardan alışverişimi yapmıştım
selam kızlar nasılsınız...????
benım bugun doktor kontrolum wardı nst ye gırdım sancım cıktııı zaten carsamba gunu baya alttan wurmustu ama gıtmemıstım ebeler sancın tekrarlarsa mutlaka gel dedıler doktorda sancın olursa hemen gel salı gunu tekrar nst ye alalım dedı alttan muane ettı bebek basını dayamıs 1 cm acılman war dedı salı gunu bebegın durumu ıyı olursa eger cumaya kadar durcak normal dogum denenecek bebegın durumu musaıt olursa eger normal dogum herhangı bı sorun olacak olursa sezeryan olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?