oo maşallah bebeğin geliyor yani, hayırlısı olsun..
sağ salim kucağına alırsın inşallah
bebk dürüsünü sormusun bebikim konyada olan bı adet bu kızın annesı bebegın kıyafetlerını orgulerını herseryını alıo getırıo oglan tarafı bakıyo ceyız gıbı bısı gelen gıden bakıyoo
canım nasılsın...iyiymiş.. ellerine sağlık annenin..bebeğin sağlıklı günlerde kullansın..
selam kızlar nasılsınız...????
benım bugun doktor kontrolum wardı nst ye gırdım sancım cıktııı zaten carsamba gunu baya alttan wurmustu ama gıtmemıstım ebeler sancın tekrarlarsa mutlaka gel dedıler doktorda sancın olursa hemen gel salı gunu tekrar nst ye alalım dedı alttan muane ettı bebek basını dayamıs 1 cm acılman war dedı salı gunu bebegın durumu ıyı olursa eger cumaya kadar durcak normal dogum denenecek bebegın durumu musaıt olursa eger normal dogum herhangı bı sorun olacak olursa sezeryan olacak ...
masaallah canim desene belkide ilk sen dogurucaksin aramizda bende hala net bi belirti yok arada adet sancisi gibi sanci vuruyo ama geciyo sonra
Selam ecrin nasilsin agrin felan varmi son günler nasil geciyor??
a s canim agri pek yok arada adet sancisi gibi kisa sureli sancilar oluyookadar ama artikgelsin istiyorum stres yaptim bekliyorum sen nasilsin
canım nasılsın...
epeydir göremedim seni...
meraklanmaya başlamıştım ki seni gördüm...
nasılsın???
bebiş ne kadar oldu...
cinsiyeti belli mi???
bende havuzlu handa, bebek şekeri gibi bişiler beğendim ama şeker değil, melek kuklası gibi bişey, buna benziyo
Eki Görüntüle 217722
canım araba,puset ve bakım ürünlerini aldın mı? hangi markaları tercih ettin?
Sende haklisin canim ama zaten pek bisey kalmadi insallahh gelicek yakinda prenses
bizde iyi sayiliriz iste dün disime dolgu yaptirdim 3 tane haftaya yine yapilacak ya herkes diyoki senin karnin bi bebek gibi duruyo ikiz deyince sasiriyor herkes
Sende haklisin canim ama zaten pek bisey kalmadi insallahh gelicek yakinda prenses
bizde iyi sayiliriz iste dün disime dolgu yaptirdim 3 tane haftaya yine yapilacak ya herkes diyoki senin karnin bi bebek gibi duruyo ikiz deyince sasiriyor herkes
niye üzlüyosun ki canım bunda üzülecek bişey yok. sıkı sıkı sarılmış onlar birbirlerine onun için tek gibi duruyo de gül geç :)
bu arada bişey sorucam uyuşturabiliyo mu doktor dişini? ben de gidicem de uyuşturamıyolar hamilelikten dolayı diye duyduğumdan gidemedim.
gecmis olsun canim iyi doktor izin vermis benimturkiyede tutmustu 20lik disim feci agriyodu kac hastane gezdik mudahale edemeyiz dediler sonra burdaki doktorumu aradik parastemol icsin ama sakin baska bisey almasin dedi bende bikac tane ictim allahtan sonra durduda kurtuldum yerini acinca dis rahatladi herhalde
amanııın şunlara bak şimdiden alışverişe vermişler kendileriniben daha hiç bişey almadım
oo geçmiş olsun canım hadi atlatmışsın sen :)Doktor hersey yolunda diyor üzülmüyorum aslinda kafama takiliyor böyle söylenince uyusturmadi canim en son biseyler yapti canim cok acimisti artik ne yapti bilmiyorum o arada ama ilac felan koymuyorum sana dedi korktu sanirim biraz:9Sen nicin gidecektin?
oo geçmiş olsun canım hadi atlatmışsın sen :)
benim de dişim kırılmıştı ağrısı falan yok ama yine de bi kontrole gideyim dediydim. ama canın yanıyo çok falan diye duydum sağdan soldan :) onun için vazgeçmiştim.
almıyoruz canım bakıyoruz şuan, fiyat,marka araştırmaları...
bende eylül, ekim gibi alışverişe başlıcam...
Doktor hersey yolunda diyor üzülmüyorum aslinda kafama takiliyor böyle söylenince uyusturmadi canim en son biseyler yapti canim cok acimisti artik ne yapti bilmiyorum o arada ama ilac felan koymuyorum sana dedi korktu sanirim biraz:9Sen nicin gidecektin?
Sagol canim valla benim doktor git dedi ordaki doktora sordum dolgudan bisey olmaz dedi agri kesici felan vermede sadece biraz agrir dedi öylede oldu
bide sen neler koydun canim cantana hastane icin yavas yavas alayim diyorum bende
Evet ya az kaldi canim sagol sen yinede git bi görün yani ben cok cektim agridan en azindan kontrol our bebisin ne kadarlik cinsiyeti bellimi?
ben biraz abartim canim bebegim icin 1hastane cikisi 4takim alt ust ayaklilardan zibin onlarin sayisinca sapkalari eldivenleri coraplari agiz mendilleri emzik battaniye yine ikitane koydum ne kadar kalcamiz belli olmadigi icin bende cok koydum baya debe normal dogumolursa 4 gun sezeryan olursa 6gunden once cikartilmiyo dedi amanormaldogumyapanlar 2gunden sonra cikmak istediklerini bildirirlerse belki cikartiliyolar dedi kendim icin 2esofman takimi bi pijama hirka corap cunku dogumdan sonra usunurmus ic camasiri tabi ped gosus pedi sut akmasin diye havlu terlik daha aklimagelmedi saniyorum bukadar koydum
olmazsa bu kontrolümde sorayım doktoruma belki birini falan tavsiye eder :)
26. haftamızdayız biz. cinsiyetini de öğrendik hanımefendiymiş :) senin de öyle galiba?
sağol cnm iyiyim..
18+4 üz bugün canım..şükür şimdilik iyiyiz..
cinsiyet net olmamakla birlikte kız görünüyor
detaylı ultrasonda net belli olur heralde, hayırlısı olsun..
sen ve bebişin nasıl? az kaldı seninde..
almıyoruz canım bakıyoruz şuan, fiyat,marka araştırmaları...
bende eylül, ekim gibi alışverişe başlıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?