Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

oo maşallah bebeğin geliyor yani, hayırlısı olsun..
sağ salim kucağına alırsın inşallah

bebk dürüsünü sormusun bebikim konyada olan bı adet bu kızın annesı bebegın kıyafetlerını orgulerını herseryını alıo getırıo oglan tarafı bakıyo ceyız gıbı bısı gelen gıden bakıyoo

iyiymiş.. ellerine sağlık annenin..bebeğin sağlıklı günlerde kullansın..

masaallah canim desene belkide ilk sen dogurucaksin aramizda bende hala net bi belirti yok arada adet sancisi gibi sanci vuruyo ama geciyo sonra

a s canim agri pek yok arada adet sancisi gibi kisa sureli sancilar oluyookadar ama artikgelsin istiyorum stres yaptim bekliyorum sen nasilsin

Sende haklisin canim ama zaten pek bisey kalmadi insallahh gelicek yakinda prenses
bizde iyi sayiliriz iste dün disime dolgu yaptirdim 3 tane haftaya yine yapilacak ya herkes diyoki senin karnin bi bebek gibi duruyo ikiz deyince sasiriyor herkes

canım nasılsın...
epeydir göremedim seni...
meraklanmaya başlamıştım ki seni gördüm...
nasılsın???
bebiş ne kadar oldu...
cinsiyeti belli mi???

sağol cnm iyiyim..
18+4 üz bugün canım..şükür şimdilik iyiyiz..
cinsiyet net olmamakla birlikte kız görünüyor
detaylı ultrasonda net belli olur heralde, hayırlısı olsun..
sen ve bebişin nasıl? az kaldı seninde..

amanııın şunlara bak şimdiden alışverişe vermişler kendilerini ben daha hiç bişey almadım

niye üzlüyosun ki canım bunda üzülecek bişey yok. sıkı sıkı sarılmış onlar birbirlerine onun için tek gibi duruyo de gül geç :)
bu arada bişey sorucam uyuşturabiliyo mu doktor dişini? ben de gidicem de uyuşturamıyolar hamilelikten dolayı diye duyduğumdan gidemedim.

gecmis olsun canim iyi doktor izin vermis benimturkiyede tutmustu 20lik disim feci agriyodu kac hastane gezdik mudahale edemeyiz dediler sonra burdaki doktorumu aradik parastemol icsin ama sakin baska bisey almasin dedi bende bikac tane ictim allahtan sonra durduda kurtuldum yerini acinca dis rahatladi herhalde

Doktor hersey yolunda diyor üzülmüyorum aslinda kafama takiliyor böyle söylenince uyusturmadi canim en son biseyler yapti canim cok acimisti artik ne yapti bilmiyorum o arada ama ilac felan koymuyorum sana dedi korktu sanirim biraz:9Sen nicin gidecektin?

Sagol canim valla benim doktor git dedi ordaki doktora sordum dolgudan bisey olmaz dedi agri kesici felan vermede sadece biraz agrir dedi öylede oldu
bide sen neler koydun canim cantana hastane icin yavas yavas alayim diyorum bende

oo geçmiş olsun canım hadi atlatmışsın sen :)
benim de dişim kırılmıştı ağrısı falan yok ama yine de bi kontrole gideyim dediydim. ama canın yanıyo çok falan diye duydum sağdan soldan :) onun için vazgeçmiştim.

Evet ya az kaldi canim sagol sen yinede git bi görün yani ben cok cektim agridan en azindan kontrol our bebisin ne kadarlik cinsiyeti bellimi?

almıyoruz canım bakıyoruz şuan, fiyat,marka araştırmaları...
bende eylül, ekim gibi alışverişe başlıcam...

anladım canım :)
ben bebek arabası almayı düşünmüyorum ama geçenlerde topkapıda yeni açılan bi han gibi bi yer vardı oraya uğramıştık eşimle. adam dükkanı değiştiriyomuş elindeki arabaları çok ucuza satıyordu pierre cardin bebek arabaları 250den başlıyordu sanırım. bana uygun geldi bebek arabasına niyetim olmamasına rağmen alıyodum az kalsın :)

ben biraz abartim canim bebegim icin 1hastane cikisi 4takim alt ust ayaklilardan zibin onlarin sayisinca sapkalari eldivenleri coraplari agiz mendilleri emzik battaniye yine ikitane koydum ne kadar kalcamiz belli olmadigi icin bende cok koydum baya debe normal dogumolursa 4 gun sezeryan olursa 6gunden once cikartilmiyo dedi amanormaldogumyapanlar 2gunden sonra cikmak istediklerini bildirirlerse belki cikartiliyolar dedi kendim icin 2esofman takimi bi pijama hirka corap cunku dogumdan sonra usunurmus ic camasiri tabi ped gosus pedi sut akmasin diye havlu terlik daha aklimagelmedi saniyorum bukadar koydum

Evet ya az kaldi canim sagol sen yinede git bi görün yani ben cok cektim agridan en azindan kontrol our bebisin ne kadarlik cinsiyeti bellimi?

olmazsa bu kontrolümde sorayım doktoruma belki birini falan tavsiye eder :)
26. haftamızdayız biz. cinsiyetini de öğrendik hanımefendiymiş :) senin de öyle galiba?

Sen halletmisiin canim tak bebek icin böyleyse ben nasil yaparim bilemiyorum kücük valiz bulayim en iyisi bende cok alicagim sey var aklimdan ucuyor almam lazim bunlari korkuyorum erken olma ihtimalinden

olmazsa bu kontrolümde sorayım doktoruma belki birini falan tavsiye eder :)
26. haftamızdayız biz. cinsiyetini de öğrendik hanımefendiymiş :) senin de öyle galiba?

Ne güzel canim ya ALLAH saglikla dogurmayi nasip etsin bizlere bi tanesi kiz digeri belli degil dedi canim bakalim 19.unda kontrol var bekli gösterir kendini belli olmaz

detaylı ultrosanda hiç baktırmadınmı bebişini ben 2 defa baktırdım detaylı ultrosanda o ultrosan daha güzel gösteriyor.

almıyoruz canım bakıyoruz şuan, fiyat,marka araştırmaları...
bende eylül, ekim gibi alışverişe başlıcam...

ekim eylül gibi geçç bence sen bilirsin gene ben bu cumartesi almayı planlıyordum bişeyler her gitiğimde alırım diyodumm doktor beni bir dahaki hafta sonu na çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…