Sen halletmisiin canim tak bebek icin böyleyse ben nasil yaparim bilemiyorum kücük valiz bulayim en iyisi bende cok alicagim sey var aklimdan ucuyor almam lazim bunlari korkuyorum erken olma ihtimalinden
Ne güzel canim ya ALLAH saglikla dogurmayi nasip etsin bizlere bi tanesi kiz digeri belli degil dedi canim bakalim 19.unda kontrol var bekli gösterir kendini belli olmaz
Ne güzel canim ya ALLAH saglikla dogurmayi nasip etsin bizlere bi tanesi kiz digeri belli degil dedi canim bakalim 19.unda kontrol var bekli gösterir kendini belli olmaz
ben turkiyeden gelince hazirlamistim canim erkendi ama olsun arada aklima gelenleri koydum oyle oyle tamamlandi rabbimsaglikla kavusmamizida nasip ederse biz haziriz bekliyoruz artik esim her telefonla aramamda neoldu geliyomu diye soruyo sonrada hafta sonuna rastlasin istiyo izin almaihtimali su gunlerde inanilmaz zor belkide doguma tek bile gidebilirim ben nasipartik
ben 38 haftalık hamileyim 19 yaşındayım heycanla bebeğimi bekiyorum çok tedirginim korkuyorum ama Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Allah isteyen herkese versin
evet canim o daha heycanli bende esim olsun istiyorum cunki sen yine biliyosun dili benimki cok az hic bisey anlamam hele heycanla bildiklerim bile ucar gider kafamdan sana kolay gelsin bende uzanmayi dusunuyorum biraz gorusuruzEn iyisini yapmissin vallahi sen bende öyle basliyim diyorum iste hazir dursun ne zarari olacak sanki esin senden daha heyecanli sanirim her an tetikte insallah esinle gitme imkanin olur yoksa zor valla hastanede bende anliyorum ama cok degil tek doguma gidemem sanirim ALLAH yardimcimiz olsun
neyse ben cikiyorum yemek yapacagim kendine ve bebise iyi bak görüsürüz
detaylı ultrosanda hiç baktırmadınmı bebişini ben 2 defa baktırdım detaylı ultrosanda o ultrosan daha güzel gösteriyor.
ekim eylül gibi geçç bence sen bilirsin gene ben bu cumartesi almayı planlıyordum bişeyler her gitiğimde alırım diyodumm doktor beni bir dahaki hafta sonu na çağırdı
anladım canım :)
ben bebek arabası almayı düşünmüyorum ama geçenlerde topkapıda yeni açılan bi han gibi bi yer vardı oraya uğramıştık eşimle. adam dükkanı değiştiriyomuş elindeki arabaları çok ucuza satıyordu pierre cardin bebek arabaları 250den başlıyordu sanırım. bana uygun geldi bebek arabasına niyetim olmamasına rağmen alıyodum az kalsın :)
ben biraz abartim canim bebegim icin 1hastane cikisi 4takim alt ust ayaklilardan zibin onlarin sayisinca sapkalari eldivenleri coraplari agiz mendilleri emzik battaniye yine ikitane koydum ne kadar kalcamiz belli olmadigi icin bende cok koydum baya debe normal dogumolursa 4 gun sezeryan olursa 6gunden once cikartilmiyo dedi amanormaldogumyapanlar 2gunden sonra cikmak istediklerini bildirirlerse belki cikartiliyolar dedi kendim icin 2esofman takimi bi pijama hirka corap cunku dogumdan sonra usunurmus ic camasiri tabi ped gosus pedi sut akmasin diye havlu terlik daha aklimagelmedi saniyorum bukadar koydum
gittiğim yerdeki ultrasonlar çok iyi ama, bebeğin pozisyonu gereği göremedik tam
geçen gün secdeye eğilmiş gibi sırttan gösterdi kendini, bekledik ama dönmedi, göremedik..
temmuz ortaları yazlığa gidicem, eylüle kadar tatil yaparım, bi kaç planımız var aksilik olmazsa
bu arada istanbulda tek başına gezip alışveriş yapamıcam, annem yazlıkta olur, eşim işte..
bu hafta bana araba almayı düşünüyoruz Allah nasip ederse, bebek doğunca lazım olcak bana kışın..
şuan ona odaklandık belki bugün bile alabiliriz, o nedenle de alışverişlerimi biraz erteledim eylüle..
hemde en ufak bişi baksam herkes erken diyo, uyuz oluyorum, ağız tadıyla bakılmıyo bile bende hiç uğraşmıyorum..
ahhh o erken diyenler sonraları hadi hadi ne zaman hazırlanıcaksın demeye başlıyo.. uyuz oluyorum onlara :95:
amann şu hamileyken söylenen laflardan nefret ediyorum, herkes herşeyi çok biliyo..
kilo alırsın çok şişmişsin derler, almazsın ayy bebek küçük kalmış derler..
eşya alırsın çok erken derler, almazsın çok geç kaldın ağırlaşcan al derler..
bunlar iyi niyetli söylenenler değil tabi, gıcıklığına söylenenler anlaşılıyo..
şuan bana herkes bebek küçük kalmış heralde diyo, kilo almadığım için;
kızımın poposunu yesinler hiç te küçük değil, ben beslenmeme dikkat ediyorum,
dr çok normal dedi..kimseyi takmıyorum, yoluma devam ediyorum valla...
kızlar bebişim fotosu görmek isteyen olursa;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-20.html
maşşallah cnm saglıkla dogsun bebişin çok tatlı
aslı nasılsın canım??
yengemle gününüz aynı ...hamilelik nasıl gidiyor ???
kızlar bebişim fotosu görmek isteyen olursa;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-20.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?