kimseler yok.. yaz geldi tabi. gezin bakalım
Aaa apek sendemı burdasın canım nerelerde gezınıyon karsılaasamıyoruzzzz haberın warmııı ben haftaya dogurcamm
bende tatildeydim yeni geldim hayatımiyiyim cnm çok şükür ıyı gidiyo sen nerelerdesın ozlettın kendını
günaydın topik......yine yalnızsın... yaz geldi herkes bi tarafta idare edecen artık....
evt cnm zaman çabuk geçıyo pelıcım 6 kilo aldım fazlamı daha 4 ayım var onumdekı 4 ay 2şer kılo alsam dıyorum nasıl son 4 ayda kac kılo aldın sen maşşallah sende bebişine kavusacaksın inşallahguNAYDIN KIZLARRRRR...
ASLII SAKA MAKA SENINDE AZ KALDI
bende tatildeydim yeni geldim hayatım
günaydınnnnnnnnnnnn apek nasılsınnnnnn
bende tatildeydim yeni geldim hayatım
günaydınnnnnnnnnnnn apek nasılsınnnnnn
sağol bitanem bende özledim ...hosgeldın cnm özledım senı
günaydın gelbebeğim.....iyi diyelim iyi olalım canım...sen nasılsın??
sağol bitanem bende özledim ...
şiştinmi biraz yengem baya bi şişti
bende iyiyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyorum işte
sende ne var ne yok
sende ne var ne yok
evt cnm karnım cıktı bayagı apegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın cnm tasındınmı
sende ne var ne yok
maşallah gobişine senin...
yok canım halen taşınmadık malesf...sıkıldım eşyalar kolilendi bavullar dolduruldu ama halen gidemedik..şimdide düğünü bekleyecez...ayın 9unda ankarada düğün var oraya gidelim öyle gideriz dedi eşim....amannn sıkıldım iyice........
canimbende yazayim sadece 5gun yasakbunlarda berat gecesi ramazan bayraminin ilk gunu ve kurban bayraminin 3gunu digerhergunde izin var ama bugunler yasak simdi ogunlerde neler olurmus
Arefeyi bayrama bağlayan gece cinsi münasebet olur mu?
Bunda bir günah yoktur. Fakat bu vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz faydalı olur. Geceyi ibadetle geçirmek daha güzel olsa gerek.
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Marifetname isimli eserinde cima - cinsi münasebet- vakitlerinden bahsederken şöyle demektedir:
Berat gecesi cinsel ilişki
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa kötü huylu olur.
Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak
Allah Resulü buyuruyor:
"Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır."
Cuma Gecesi Cinsel İlişkide Bulunmak
Bazı müçtehid alimler Cuma gecesi cinsi münasebette bulunulmasının da Cuma günü yıkanılmasını öğütleyen hadislerin kapsamına girebileceğini aynı sevaba erdirebileceğini ifade etmişlerdir.
Kurban Bayramı gecesi cinsel ilişki
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa altı ve ya dört parmaklı olur.
Ramazan Bayramı gecesi cinsel ilişki
Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa ana babasına asi olur.
cnm şu şekilde, günah derken, malum bizler çocuk çalışması içindeyiz.
bu gecede olacak çocuk tehlikede olabilir diye..
günah demek belki yanlış tabir olmuş uygun değil diyelim.
o geceleri ibadet ile geçirmek daha uygun diye söyleniyor...
Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün abimin nikahı vardı tatlı telaşları yaşadık.
Bugün de işte son günüm izne ayrılıyorum..
Haftaya abimin düğünü var
sonra izmire ordan da eşimin köyüne gidip dönücez
size yazmaya çalışırım...
selam arkadaşlarbugün bebişimi gördüm...çok şükü sağlıklı sıhhatliymiş oğlumuz olacak nasipse ama mantar oluşmuş malesef kaşıntı var dedim baktı dr. fitil verdi inşaallah geçer oğluşum pek sakin maşaallah hiç kıpırdayası yok sakin sakin yatıyordu...arada ellerini ayaklarını kaldırıyordu okadar....Allah'ım inşaallah kucağıma almamı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?