Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

arkadaslar bende sogan suyu iciyorumm umarim faydasi olacak öyle umuyorumm sizede tavsiye ediyorum deneyimm..
insallah bende en kisa zamanda cift cizgi görürüm

günaydın topik......yine yalnızsın... yaz geldi herkes bi tarafta idare edecen artık....

Son düzenleme:
Aaa apek sendemı burdasın canım nerelerde gezınıyon karsılaasamıyoruzzzz haberın warmııı ben haftaya dogurcamm

Aaa apek sendemı burdasın canım nerelerde gezınıyon karsılaasamıyoruzzzz haberın warmııı ben haftaya dogurcamm

merhaba canım....evet bayadır karşılaşamadık...topiğe geldiğim zamnlar kimse olmuyo genelde..bazen başka topiklere gidiyorum bazen de çıkıyorum.....taşınıyoruz ev toplama telaşındayım..ha bugün ha yarın gideriz diyoruz gidemiyoruz..topladığımız eşyalar lazım oluyo bu sefer o zamnda olmuyo işte.....ankarada eşimin kuzeninin düğün var oraya da gidelim bayburta gitmeden dedi...yine 10 gün buralardayız yani....bi an önce gitmek istiyorum adı konuldu sonuçta....sevmiyorum bayburttu ama mecburuz....

evet canım okudum yazdıklarını...Ayyyyyy sağlıkla gelsin inş..annesinin bitanesi....Allah kolaylıkl versin canım..çok az erken doğuyo ama sorun yoksa senin için iyi daha erken kavuşucan bebişine....

guNAYDIN KIZLARRRRR...

ASLII SAKA MAKA SENINDE AZ KALDI
evt cnm zaman çabuk geçıyo pelıcım 6 kilo aldım fazlamı daha 4 ayım var onumdekı 4 ay 2şer kılo alsam dıyorum nasıl son 4 ayda kac kılo aldın sen maşşallah sende bebişine kavusacaksın inşallah
bende tatildeydim yeni geldim hayatım

günaydınnnnnnnnnnnn apek nasılsınnnnnn

hosgeldın cnm özledım senı

sağol bitanem bende özledim ...
şiştinmi biraz yengem baya bi şişti

bende iyiyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyorum işte
sende ne var ne yok

al benden de o kadar canım...bende de değişen bi şey yok....her ay yeni umutlar devam ediyoruz işte....sabırla,duayla geçiyo zamn..elbet mukafatımızı alıcaz.....

evt cnm karnım cıktı bayagı apegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın cnm tasındınmı

maşallah gobişine senin...

yok canım halen taşınmadık malesf...sıkıldım eşyalar kolilendi bavullar dolduruldu ama halen gidemedik..şimdide düğünü bekleyecez...ayın 9unda ankarada düğün var oraya gidelim öyle gideriz dedi eşim....amannn sıkıldım iyice........

sağol bitanem bende özledim ...
şiştinmi biraz yengem baya bi şişti

bende iyiyim cnm çok şükür yuvarlanıp gidiyorum işte
sende ne var ne yok

hayırlısı olsun cnm gezın tabı eglenın bol bol

of kızlar ya hepsi hurafe bunların..
yok 6 parmaklı yok o gecede olan çocuk tehlikede olabilir falan
ibadete önem veriyosan ibadetini aksatmıycak şekilde sevişirsin canım aa
karı kocanın el ele tutuşması bile ibadettir.
birlikte olmaları da ibadettir.

işin özünü kaçırıyoruz böyle böyle..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?
Dün abimin nikahı vardı tatlı telaşları yaşadık.
Bugün de işte son günüm izne ayrılıyorum..
Haftaya abimin düğünü var
sonra izmire ordan da eşimin köyüne gidip dönücez
size yazmaya çalışırım...

merhaba beybi.....yaz geldi ya düğünler bitmez...güzel ama yorucuoluyo...bizimde ankara ve eskişehire gitmemiz lazım düğünler var...burdan gitmeden düğünlere de katılalım dedik..

selam arkadaşlarbugün bebişimi gördüm...çok şükü sağlıklı sıhhatliymiş oğlumuz olacak nasipseama mantar oluşmuş malesef kaşıntı var dedim baktı dr. fitil verdi inşaallah geçer oğluşum pek sakin maşaallah hiç kıpırdayası yok sakin sakin yatıyordu...arada ellerini ayaklarını kaldırıyordu okadar....Allah'ım inşaallah kucağıma almamı nasip eder...

maşşallah ogluma arkadaş geliyo desene hayırlısı olsun saglıkla doguralım bebişleri umutcum sen kac haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…