merak eden arkadaşlar olmuş,teşekkür ederim
biz iyiyiz şükür,bebişin eksiklerini tamamlıyoruz,beşiğimiz ve ufak bikaç şey kaldı.
benim ev temizliğim ve genel temizliğim duruyo daha
sizlerde iyisiniz umarım,bol hamiş vardır inşallah.
görüşmek üzere tekrar,kayınvalideme geldikçe açarım neti..
selam topik...
ben geziyorum, annemde kalıyorduk kaç gündür..
bugün eve geçerim belkii..detaylı ultrasona kadar zaman geçircem bu şekil..
hayırlısı ise bi aksilik olmazsa yazlığa gitcem sonra..
topik eylüle kadar boş olurr, herkes gezmelerde tatillerde..
sonra yine toparlanırız inş.
bebkim cnm kac kılo aldın ben 6 kılo aldım offf
2-2,5 gibi değişiyo cnm..bişey olmaz kilodan kafana takma...bebişin doğsun sonra verirsin..
bebişin kaç gr biliyormsn?
maşşllah hiç almamıssın bebiş 16 haftada 160 gr şimdi kaç oldu bılmıyorum ayın 11 de kontrolumuz var senın bebiş kac gr
maşşallah ogluma arkadaş geliyo desene hayırlısı olsun saglıkla doguralım bebişleri umutcum sen kac haftalıksın
kızlar bebişim fotosu görmek isteyen olursa;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-20.html
biraz aldım canım..
18.haftada 220grdı..
önemli olan bizim kilomuz değil, bebeklerimizin kilosu ve sağlığı..
cnm, bebek arabası,puset ve taşıma setleri hakkında bi fikrin var mı?
bi karar verdin mi? araştırmaya başladınmı?
süper bilgiler sagol cnm bişi sorucam kulagım şişti niye acabaallah bagışlasın canımpek tatlı kuzucuk
bebik yegenimden biliyorum = biz nerdeyse herşeyini chiccodan almıştık. biberonları emzikleri vs. de dahil olmak üzere.
pusette bakacagın en önemli şey = yatabiliyor olması - kolay katlanması ve acılması - sonra bol cepli ve hazneli olması. emniyet kemeri ve bacak girme yerinin sacma sapan olmaması. eger acık olursa bebek tepişir kayar ikide bir toparlamak zorunda kalırsın. bacak gecmeli olursa daha iyigeri kalan cok önemli degil
ana kucagı cok derin olmasın. cok derin olursa sırtı kambur gibi oluyor yada şöle anlatayım bebek iki büklüm oluyor. sacma sıkışmış bir durumda kalıyor. hatta sana tavsiyem ana kucagını ilk etapta alma. bebek dogduktan sonra içine koyarak dene al. baktın cocuk iki büklüm oluyor almazzsın. ana kucagının da emniyet kemerli ve arabalara takılan cins olmasına dikkat et. ve taşıma sapları adam gibi olsun çünkü taşıması zor oluyor.
sağ olasın canım... benim bugün 16+2 olduk şükür... zaman geçiyor ya nerdeyse 4 ay bitiyor... sağlıklı sıhhatli alalım inşaallah...
süper bilgiler sagol cnm bişi sorucam kulagım şişti niye acaba
sağ olasın canım... benim bugün 16+2 olduk şükür... zaman geçiyor ya nerdeyse 4 ay bitiyor... sağlıklı sıhhatli alalım inşaallah...
senin kayın odunu kaynar kazana atmak lazımhavalardan herhalde biz karı koca acayip şiştik. yada stresten
dun ikimizde gazdan ölüyorduk :S kayın salagı da bu havada nohut yapmış. yemek istemedim bizimki suratıma baktı melül melül iyi yiyem dedim. ben az yedim ama eşimle birbirimize bakıp peeeehh cektikk..
evde de canım sıkılıyor hafta içi eminönüne gidip öleee bakınayım diyorumbi orası kaldı gezmedigim
kayın salagı 19 -20 si gibi parmagından operyona girecek. şişlik vardı. öküze dedim ki bişey lazım mı? yok dedi. iyi dedim. küçük bi operasyon oldugu için hiiiiiiiccc önemsemiyoruzama ona göre ölecek.. lokal anestezi ile yapılacabilecek türden bişey ama bagırır cagırırsa genel anestezi yapılabilirmiş miş miş..
eşime dedim ki bunca şey bana yapıyor söylüyor sonra da haklıymış gibi bana küsüyor. bende sucluymuşum gibi onunla konuşmaya calışlıyorum. bütün bunları suclu oldugum için degil senin maalesef anan oldugu için yapıyorum. ve cok zoruma gidiyor bilesin dedim. haklısın dedi. abartmadan istedigin tepkiyi verebilirsin gibi bişeye getirdi lafını. iyi oldurahatladım azucuk.
bu opresyondan sonra pokları gidip gidip ellicek o parmak iltihap olacak.. bütün hepsi ile gene ben ilgilencem. nefret ediyorum. dinlemicek anlamıcak. offffffffffff..
aa hasta mı oldun ? agrın var mı?
alerjin varsa onda da şişer. ama kaşınır, gece agrı yapar sızlama gibi. sonra cenene kadar sızlatır akar kokar..
yada ceyranda kaldın - yada su kaçtıdoktr. gitmen lazım. kulak iltihabı cok zor inş. degilsindir.
senin kayın odunu kaynar kazana atmak lazımsırf problem kadın yaaa
ceyranda kaldım dun banyo yıkadım balkon yıkadım suda fazla kaldım bıde banyo yaptım kulagıma su kacmıstı cıkarmak ıcın ugrastım cıktı ama halsızım yaaaaa bıde hala kusuyorummmmmmmmmm bööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?