ya bebik dark dogum yaptı mı acaba ? taşınma işi vardı onu biliyorum. neti hemen baglatamazlar felan diye düşündüm ama haber de yok ?
yaklaşık on gündür yoktum. merak edenler için yazayım. eşimin annesi babası bize gelmişlerdi memleketten.5-6 gün sonra eşimin anneannesi vefat etti. sabah haberi alınca hemen yola çıktık ama ne yollll.... git git bitmiyor.Hatay'da cenaze töreni 3. gece duaları falan derken biraz orda kaldık . sıcak bunaltıcı olunca fazla da kalamadık.ordan annemlerin yanına Niğde'ye gittik.ordada tanıdıkların düğünü vardı annemlerle ben düğüne gittik.
değişiklik güzel oldu ama yumoş günlerimi boşa geçirdik.
topikteki gelişmeleri bi özet geçseniz süper olur yaaa neler oldu neler oluyor merak ettim
başiniz sagolsun cnm valla bende cok takjıp edemıyorum ama topık sessız malum yaz herker gezmede hamışimiz yok hamışlerimizde cok şükür ıyıler ınsallah herkez tatıl donusu hamiş gelir
nasilsiniz kizlar benim yarin aksam doktor kontrolum var bakalim ne diycek sizler nasilsiniz
yaklaşık on gündür yoktum. merak edenler için yazayım. eşimin annesi babası bize gelmişlerdi memleketten.5-6 gün sonra eşimin anneannesi vefat etti. sabah haberi alınca hemen yola çıktık ama ne yollll.... git git bitmiyor.Hatay'da cenaze töreni 3. gece duaları falan derken biraz orda kaldık . sıcak bunaltıcı olunca fazla da kalamadık.ordan annemlerin yanına Niğde'ye gittik.ordada tanıdıkların düğünü vardı annemlerle ben düğüne gittik.
değişiklik güzel oldu ama yumoş günlerimi boşa geçirdik.
topikteki gelişmeleri bi özet geçseniz süper olur yaaa neler oldu neler oluyor merak ettim
mrb kızlar bayadır girmiyordum... ecrin hamile kaldın mı
başınız sagolsun canım.. sarıkızözetlemiş sana topigi
hamile kalmak mıkaldı da doguracak bile bugun yarın
çok şükür güzelim...sağol cnm iyiyim..
18+4 üz bugün canım..şükür şimdilik iyiyiz..
cinsiyet net olmamakla birlikte kız görünüyor
detaylı ultrasonda net belli olur heralde, hayırlısı olsun..
sen ve bebişin nasıl? az kaldı seninde..
ya kızlarrrrrrrrrr bulantılarım geçmiyooooo
kafayı yicem artık 3 ayda oldu ama yok hala devam ediyo
dayanamıyorum artık napıcam ben böle bilemedim
hem çok mutluyum hemde hamileliğimi yaşayamıyorum diye çok mutsuzum hep hasta gibiyim
ne zaman normale döncem bennnnnn
merhaba hanımlar....
ben de artık hamile kalmak istiyorum teste bakıp tek çizgi görmekten bunaldım artık((( aşılama hakkında bilgisi olan var mı acaba??
sabır cnm inşallah bebişine kavusursun valla ben aşılama yaptıracaktım ilaclarmı bıle almıştım ama geek kalmadı o ay hamile kaldım gonal f dıye 14 adet ıgne var bırde ovıtrelle çatlama ıgnesi yumurtaları buyutuyolar sonra eşinin spermlerı yıkanıyo ve enjekte edılıyo sanırım boyle cnm
ya kızlarrrrrrrrrr bulantılarım geçmiyooooo
kafayı yicem artık 3 ayda oldu ama yok hala devam ediyo
dayanamıyorum artık napıcam ben böle bilemedim
hem çok mutluyum hemde hamileliğimi yaşayamıyorum diye çok mutsuzum hep hasta gibiyim
ne zaman normale döncem bennnnnn
bulantılar için ekşi elma ve nane iyi geliyo bende ilk 4 ay sürekli bulantı vardı.. son zamanlarda da mide yanması onun içinde pekmezle yoğurdu karıştırıp yiyodum yatarken....
selam ayyuzlum dogum icin dua yazicaktin bekliyorum yanindaysa yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?