Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

yaklaşık on gündür yoktum. merak edenler için yazayım. eşimin annesi babası bize gelmişlerdi memleketten.5-6 gün sonra eşimin anneannesi vefat etti. sabah haberi alınca hemen yola çıktık ama ne yollll.... git git bitmiyor.Hatay'da cenaze töreni 3. gece duaları falan derken biraz orda kaldık . sıcak bunaltıcı olunca fazla da kalamadık.ordan annemlerin yanına Niğde'ye gittik.ordada tanıdıkların düğünü vardı annemlerle ben düğüne gittik.
değişiklik güzel oldu ama yumoş günlerimi boşa geçirdik.

topikteki gelişmeleri bi özet geçseniz süper olur yaaa neler oldu neler oluyor merak ettim

başiniz sagolsun cnm valla bende cok takjıp edemıyorum ama topık sessız malum yaz herker gezmede hamışimiz yok hamışlerimizde cok şükür ıyıler ınsallah herkez tatıl donusu hamiş gelir

başiniz sagolsun cnm valla bende cok takjıp edemıyorum ama topık sessız malum yaz herker gezmede hamışimiz yok hamışlerimizde cok şükür ıyıler ınsallah herkez tatıl donusu hamiş gelir

sağol canım. evet tatil zamanlarında topik sessizleşir :79:

başınız sagolsun canım.. sarıkız özetlemiş sana topigi

mrb kızlar bayadır girmiyordum... ecrin hamile kaldın mı

hamile kalmak mı kaldı da doguracak bile bugun yarın

çok şükür güzelim...
sizde baya büyümüşsünüz maşallah...
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
evet canım 9.9.2011 de sezeryana alırız dedi doktorum bakalım...
benimki erkekmiş güzelim...

ya kızlarrrrrrrrrr bulantılarım geçmiyooooo
kafayı yicem artık 3 ayda oldu ama yok hala devam ediyo
dayanamıyorum artık napıcam ben böle bilemedim
hem çok mutluyum hemde hamileliğimi yaşayamıyorum diye çok mutsuzum hep hasta gibiyim
ne zaman normale döncem bennnnnn

merhaba hanımlar....
ben de artık hamile kalmak istiyorum teste bakıp tek çizgi görmekten bunaldım artık((( aşılama hakkında bilgisi olan var mı acaba??

5 ayımı bıtırmek üzereyım ve hala kusuyorum kahvaltı yaptım cıkardım aksamda cıkarıyorum sabı cnm başka çaremiz yok

merhaba hanımlar....
ben de artık hamile kalmak istiyorum teste bakıp tek çizgi görmekten bunaldım artık((( aşılama hakkında bilgisi olan var mı acaba??

sabır cnm inşallah bebişine kavusursun valla ben aşılama yaptıracaktım ilaclarmı bıle almıştım ama geek kalmadı o ay hamile kaldım gonal f dıye 14 adet ıgne var bırde ovıtrelle çatlama ıgnesi yumurtaları buyutuyolar sonra eşinin spermlerı yıkanıyo ve enjekte edılıyo sanırım boyle cnm

her güne 1 iğne mi? o gonal f ne işe yarıyor? yumurtlamaya mı? ne kadar güzel yaaa keşke benim de seninki gibi olabilse... ama benim adetlerim de düzensiz 4-5 ayda bir oluyorum desem yeridir... doktorum da geçen sene herşeyin normal psikolojik senin olayın dedi. bebek isteyince gel aşılama yapacağız 1 sene daha bekle seneye gelirsin dedi gönderdi ne ilaç ne bişi verdi. 1 sene boş boş bekledim yine hamile kalmadım bu ay gitmeyi düşünüyorum artık aşılama için. başka doktora mı gitsem diye de düşünmüyor değilim ama herşeye yeniden başlamak...

selam kizlar
normal canimmide bulantilari ben dogurucam nerdeyse yine basladi ve her dis fircaladigimda cikartiyorum idare edmeyecalis canim yakinda bide mide yanmalari basliycak odaha feci bisey bebeklerimiz saglikla gelsinlerde biz dayaniriz diycegiz sabretmeye caliscanim bide 3aydan sonra duruyo yakinda durabilir ama sonra tekrar basliyo malesef

bulantılar için ekşi elma ve nane iyi geliyo bende ilk 4 ay sürekli bulantı vardı.. son zamanlarda da mide yanması onun içinde pekmezle yoğurdu karıştırıp yiyodum yatarken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…