Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

cnm ben bırbucuk yıllık evlıyım bır dusugum var sonra kafaya cok taktım doktorunda bana soyledıgı psıkıjk gercekten oyle ve ben tedavıye basladım klomen kulladım yumurta takıbı yaptı doktorum rahım fılmmı cektı sonra ara verelım dedı ıstemedım hemen asılama olsun dedım ılaclarımı aldım ve asılama yapılacakken kıst cıktı ve asılama ertelendı mart ayına dkhapı vermıstı 4 gun ıçtım bıraktım sonra sogan kuru yaptım sonra ananem oldu memlekete gittim yanı bır hafyalık sevıs gununde hıc duşunmedıgım ay möart ayında bebişim gedı şimdi büyüyorum o yüzden kafana takma tedavıye başla ben tedavının faydası oldugunu düşünüyorum özellıkle rahim fılmının zaten bu fılmden sonra hamıleleı sansı ılk 3 ay yüksek demıstı ve oldu

yazarken gözlerim karardı ne kötü yazmışım

Doğum öncesi ve sonrası dua . .Anne adayları; tıbbı kontrollarin yanında Doğumun kolay geşmesi için Allah'a dua etmelidir.Peygamberimiz (s.a.s.) kızı Hz fatıma (r.a) nın doğum sancısı başladığında ümmü Seleme ile Zeynep binti Cahş'a Fatıma'nın yanına gitmelerini ve Ayet'el-Kürsi'yi,A'raf süresinin elli dördüncü(54) ayetini ve Muavvizeteyni(felak-nas sürelerini)okumalarını söylemiştir.

Ayet-el Kürsi:

بسم الله الرحمن الرحيم

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Allah kendisinden başka hiçbir ilah olmayandır. Diridir, kayyumdur.63 Onu ne bir uyuklama tutabilir, ne de bir uyku. Göklerdeki her şey, yerdeki her şey onundur. İzni olmaksızın onun katında şefaatte bulunacak kimdir?64 O, kulların önlerindekileri ve arkalarındakileri (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar onun ilminden, kendisinin dilediği kadarından başka bir şey kavrayamazlar. Onun kürsüsü bütün gökleri ve yeri kaplayıp kuşatmıştır. (O, göklere, yere, bütün evrene hükmetmektedir.) Gökleri ve yeri koruyup gözetmek ona güç gelmez. O, yücedir, büyüktür.

A'raf-54

بسم الله الرحمن الرحيم

إِنَّ رَبَّكُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالأَمْرُ تَبَارَكَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ

Şüphesiz sizin Rabbiniz, gökleri ve yeri altı gün içinde (altı evrede) yaratan ve Arş’a10 kurulan, geceyi, kendisini durmadan takip eden gündüze katan, güneşi, ayı ve bütün yıldızları da buyruğuna tabi olarak yaratan Allah’tır. Dikkat edin, yaratmak da, emretmek de yalnız O’na mahsustur. Âlemlerin Rabbi olan Allah’ın şanı yücedir

Felak süresi;

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ-1مِن شَرِّ مَا خَلَقَ-2وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ-3وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ-4
وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ-5

1,2,3,4,5. De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

Nas Süresi;

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ-1مَلِكِ النَّاسِ-2إِلَهِ النَّاسِ-3مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ-4الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ-5مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ-6

1,2,3,4,5,6. De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

Ayrıca Gebe Kalmak İçin Dua;

Ali imran suresi 35. ayet-

İmran'ın karısı: "Rabbim, karnımdakini tam hür olarak sana adadım, benden kabul buyur, şüphesiz sen işitensin, bilensin." demişti....

(İz kaletimraetü ımrane rabbi innı nezertü leke ma fı batnı muharranan fe tekabbel minnı inneke entes semıul alım)

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

Ali imran suresi 40. ayet

40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip çattı, karım ise kısırdır." dedi. ALLAH: "Öyledir, fakat ALLAH dilediğini yapar." buyurdu.

(Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahü yef'alü ma yeşa')

ben normaldede hergun rahat olmak icin felek nas ve ayetel kursiyi okuyorum araf suresinide okurum canim ben cok kabus goruyodum babamda yatarken bunlari oku dedi ve kesinlikle abdestli yat dedi allaha sukur gecti bide euzu billahissemiul alim minesseydanirracim bismillahirrahmanirrahim 9kere esteuzu billahissemiul alim minesseydanirracim bismillahirrahmanirrahim 9ker yatarken oku dedi allaha sukur rabbim koruyo canim

ben herzaman okurum alışkanlık haline geldi... 7 ayetel kürsi 3 nas 3 felak 3 ihlas ve fatiha + أعوذ بكلمات الله التامات من شر من خلق
“Euzu bi kelimetillahit-tammati, min şerri ma helak”
“Yarattıklarının şerrinden, Allah'ın eksiksiz kelimelerine sığınırım”

5 ayımı bıtırmek üzereyım ve hala kusuyorum kahvaltı yaptım cıkardım aksamda cıkarıyorum sabı cnm başka çaremiz yok

canım slllmm naber ne zaman gideceksin ayrıntılı ultrosana ben bu hafta sonu gidecem allah izin verirse tabi geçen hafta sonu doktor bir dahaki hafta ya gel dedi telefonda bende tamam dedim sonra birdahaki haftaya şeker yükeleme var öle işte sen kaç kilo aldın bahsetsene neler yapıyosun

5 ayımı bıtırmek üzereyım ve hala kusuyorum kahvaltı yaptım cıkardım aksamda cıkarıyorum sabı cnm başka çaremiz yok
hadi ya ben hap içiyorum zofer diye onu içmesem kıvranıyorum durmam imkansız hale geliyo ve hiç bişey yiyemiyorum.hapı içince geçiyo bişeyler yiyebiliyorum ama hiç hap içme taraftarı değildim kesinlikle içmem derdim hep doktorumla konuştum 1 hafta iç bırak bakalım dedi.bebeğe bi zararı olurmu dedim.kesinlikle güvenle içebilirsin dedi güvendim ama bilmiyorum artık korkuyorum bi yandanda
mide yanmamda var zaten hiç geçmiyo ya azcık rahatlasam onada şükretcem ama olmuyo ancak hap içtiğimde rahatlıyorum biraz

bu ayrıntılı ultrason dedıgınız 2test ve 3testte gırdıgımız ultresonmu kendı doktoruma degıl hastanenın ultrason gorevlısı baktı ıkı kez sız 2ve 3testte ultrasona gırmedınızmı haftaya gıdecem doktora kılo olarak yaklasık 6 kilo aldım cnm sen nekadar aldın

canım bu ayrıntılı ultroson yarım saat ve 1 saat arası süren bebeğin bütün organlarının incelenmesiyle oluşan bir maene benim doktorum radyolog eşliğinde bakacak herkese yapılana bişey bebikte yaptıracak inşallah güzel sonuçlar çıkarr canım yaaa ben 5 kilo aldım sinir oluyorummm uffff millet çok kilo almışsın diyorrrr ilk başta almadım ne güzel ama şimdi ama napayaım kızımın canı sağolsunn veririm kiloları kendi annem sinir ediyor beni çok yeme diyorr tipsiz olma diyor benim karnım büyüme başladı seninki ne alemde ençok seninki çıkmıştır seninki erkek yaa canım öpüorum seeni bebeişine sllmm iyi bak ona görüşüz ben eve gidiyorumm

sanırım benım gırdıgımde öyle bişi ıkı kez yaptırdı ama yınede sorayım haftaya gittigimde karnım cıktı tabı kilo için doktorum güzel dedi alman gereken kilo dedi bundan sonra ne olacak

merhaba kizlar doktordan geldim kizimin sagligi allaha sukur iyiymis nts ve cati muayenesi yapildi ve simdilik bizim kucuk hanimin keyfi yerindeymis gelmek icin acelesi yokmus doktor tatile giriyomus 15de bidaha gelmenize gerek yok dedi eger 20sine kadar dogmazsa ozaman hastaneye gidin her iki gunde bir nts yapilsin dedi ben cok istiyodum yarin dogmasini yarin erkek kardesimin dogum gunu ayni gun dogsa neguzel olur diyodum ama nasip saglikli olsunda dogmasi gerektiginde dogsun rabbim hepimizi bebeklerimize kavustursun

canım benim ananem 9 ay boyunca yer bir olmuş kusmaktan...inş. senin böyle olmaz da 3.-4. ayından sonra herşey normale döner..geçmiş olsun canım...

gebişler allah bebeklerinizi ve sizileri korusun.. hepinizin saglıgını yerinde bebekleriniz saglıklı tükürüüükkkk kilolalarınız da güzel.. saglık, mutluluk ve güzellikler içinde dogumunuzu yapın innşşallaaahhh tüküüürüükkkk

ben bugun eminönü tahtakale ora bura ne varsa gezdim acayip yoruldum. alışverişde yaptım.. bir iki bişeyde aldım.inanın aldıklarımı taşımaktan yana hiç bir sıkıntım olmadı ama türkiyenin yarısı resmen oradaydı.. acayippppppp kalabalık daraldım bunaldım.. yollardan söylene söylene gectim..

hade hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşürüzz bu yaz sokaklarda gececek ömrüm eve tıkılmıcammmmm

günaydınnnnnnnnn topık gunaydınnn

günaydın topik..
bugün kimse girmemiş...

günaydın bebikim....2 gün yoktum şimdi geçmişi oku oku bitmez dedim ama düşündüğüm gibi olmamış 4 5 sayfa anca çıktı....yaz geldi herkes bi yerlerde....

bende 2 gündür eve yatmaya geliyorum...fuarlar açıldı...konserler başladı..

halen taşınamadık...ankarada bi düğün var 9unda ordan sonra gidicez herhalde ama ev bulamadılar bize uygun...bende düzgün bi şey bulmadan yerimden kımıldamıyorum dedim...benden haberler bu kadar....

sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…