günaydın bebikim....2 gün yoktum şimdi geçmişi oku oku bitmez dedim ama düşündüğüm gibi olmamış 4 5 sayfa anca çıktı....yaz geldi herkes bi yerlerde....
bende 2 gündür eve yatmaya geliyorum...fuarlar açıldı...konserler başladı..
halen taşınamadık...ankarada bi düğün var 9unda ordan sonra gidicez herhalde ama ev bulamadılar bize uygun...bende düzgün bi şey bulmadan yerimden kımıldamıyorum dedim...benden haberler bu kadar....
sen nasılsın?
günaydın kızlar.. haftasonu kardeşimin düğünü vardı bi döktürdüm bi döktürdümki sormayın.. dünde kontrolüm vardı bebiş bana küsmüş sanırım yüzünü koluyla kapamış sırtını dönmüş yatar pozisyondaydı :)) çok salladım sanırım :)))) ama çokkkk yorgunum hala kendime gelemedim..
günaydın kızlar.. haftasonu kardeşimin düğünü vardı bi döktürdüm bi döktürdümki sormayın.. dünde kontrolüm vardı bebiş bana küsmüş sanırım yüzünü koluyla kapamış sırtını dönmüş yatar pozisyondaydı :)) çok salladım sanırım :)))) ama çokkkk yorgunum hala kendime gelemedim..
merhaba kizlar doktordan geldim kizimin sagligi allaha sukur iyiymis nts ve cati muayenesi yapildi ve simdilik bizim kucuk hanimin keyfi yerindeymis gelmek icin acelesi yokmus doktor tatile giriyomus 15de bidaha gelmenize gerek yok dedi eger 20sine kadar dogmazsa ozaman hastaneye gidin her iki gunde bir nts yapilsin dedi ben cok istiyodum yarin dogmasini yarin erkek kardesimin dogum gunu ayni gun dogsa neguzel olur diyodum ama nasip saglikli olsunda dogmasi gerektiginde dogsun rabbim hepimizi bebeklerimize kavustursun
günaydın......küsmemiştir annesi oda senin gibi yorulmuş yatıyo işte....bol bol dinlende oda dinlensin...
evet canım bende bakıyorum hergün 1 sayfa anca ilerlemiş..
ama yazın hep böyle olur topik, kışa doğru açılır..
önemli olan kalpler bir olsun
tabi evin tam ayarlanmadan ne işin var orda, gezip toz herşey netleşsin öyle git..
bende çok yoğunum, sanki çalışlıyorum he.. yazlığa gitme sezonumuz geldi..
dün bi araba aldık, rahat gidip geliyim diye..tam gitme planları yapıcam ki bu seferde
detaylı ultrasonun günleri ve tetanoz aşısının günleri beni engelledi, bi türlü
oturtamadım napıcamı, belki de hiç gidemem bu kadar heves ediyorum ilk defa uzun tatil
yapcam diye ama bi aksilik çıkar kesin..detaylı ultrasonum iyi çıksında varsın evde oturuyum bi yandan da
onu düşünüyorum, kafam bayağı karışık yani..herşey bi netleşse de bebek ile ilgili
bende bi derin nefes alsam, 5 ayım çile içinde geçti valla..herşey hamile kalmakla bitmiyo :44:
allah hepimize yardım etsin.. aslında plansız günü birlik yaşamak lazım.. ama ben beceremiyorum.
hahaahhaahaa buda ayrı bi bakış açısı hiç böyle düşünmemiştim :90:
evet canım yaz geldimi kimsenin evde oturası yok...bunalıyo insan....
hayırlı olsun araban....kazasız belasız kullan inş...bende mini cooper istiyorum..en kırmızısından....alıcaz ama bi düzenimizi oturtalım da öyle....
bebişin ve sen sağlıklı olda tatil keyfide olmayıversin....olmadı bebişin doğar onlan tatil yaparsın bol bol...artık korkma riskli günleri atlattın sayılır çok az kaldı...dikkat etttikten sonra bi şey olmaz merak etme....bebiş olunca plansız yaşanmıyo...
günaydın topik..
bugün kimse girmemiş...
Selam..:)
apekkkkkkkkkkkkkkkkk napıyon nasılsın
Günaydın bebik...
araban hayırlı olsun kazasız belasız sürmeler
iyiyim canım. eşimin anneannesi vefat eti hataya gittik geldik...selam canım naberr
iyiyim canım. eşimin anneannesi vefat eti hataya gittik geldik...
siz nasılsınız büyüttün mü miniki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?