Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

iyiyim cnm bendede öksürük var onun harıcınde iyiyim sende kendini zorla bişiler ye bebeişin büyüsün

Bebikim araba aldınız sanırım hayırlı ugurlu olsun cnm kazasız belasız tez zamanda darısı başimıza

iyiyim canım bende sıkılıyorum akşama kadar eşimi beklemekten..
senin gebeliğin sıkıntılı geçiyo ama inş. sonu iyi olur
biraz daha sabret canım allah yardımcın olsun..
çalışınca zor gebelik, evde de oturunca sıkılıyorsun..
gezip tozmak en iyisi..

valla bende çok sıkılıyorum evde ama kendimi kötü hissetiğim için evde olmak daha iyi şuan benim için gezip tozmaya bile halim yok.hiç geçmeyen bulantım varken canım bişi yapmak istemiyo.annem sağolsun geliyo temizliğimi yemeğimi yapıp gidiyo anne bırak ben hallederim diyorum ama yok herşeyimi yapıveriyo.inşallah sağsalim doğar bebişim herkesin sağsalim doğsun.sabrediyorum artık arabanızda hayırlı olsun canım güle güle kullanın kazasız belasız inşallah

sağol canım..
tabi o haldeyken insanın bişi yapmak istemez, annende destek ise kolayca atlatırsın inş.
şuan bize rahatlık batıyo da sıkılıyoruz, allah dert vermesin hiçbirimize
zaman su geçip gidiyo aslında..

inşallah canım 12+4 olduk bugün 16,haftada öğreniriz artık cinsiyetini bütün sıkıntılara rağmen çok güzel bi duygu allah isteyen herkese hemencik versin inşallah
doktor karnında büyür artık dedi en çokta hareketlerini hissetmek istiyorum allah o günleride gösterir inşallah

maşallah canım artık sıkıntıların azalır 3 ay bitmiş..
hareket edince daha bi güzel oluyo.. dr çağırmadıkça artık kontrole gitmiyorum..
bebeğin iyi olup olmadını anlamak için sırt üstü yatıyorum ve bekliyorum, bi tepki veriyo
derin bi nefes alıyorum sonra

inşallah azalır sende kendine göre ne güzel yöntem bulmuşsun hareketleri hissetmeye başlayınca bende denerim sırt üstü yatmayı:82:
bidaki randevumuz 27 temmuzda inşallah bi sorun çıkmaz herşey yolundadır ben çıkıyorum kızlar yatyım biraz hoşçakalın

sağol canım...araba konusunda aslında zorda değiliz şirketin bize tahsis ettiği araba var biz onu kullanıyoruz...kendi aracımız evin önünde uyuyo....ama ben küçük bi şey istiyorum mini cooper tam benlik...eşim ben onu kullanmak istesem sığamam içine diyo...daralırım küçücük arabada diyo...aslında çokta küçük değil ama alışmış geniş araçlara küçük geliyo işte.....bende senin araban var bana alıcaz onu diyorum....tamm dedi ama düzene koyalım hayatımızı öyle almayı düşünüyorz....

tabii ya bebişin kucağında tatil yapmak daha zevkli olur...şuan gitsen rahat hareket edemeyeceksin...sürekli tereddüt edicen...ama doğumdan sonra daha rahat olursun....

bende aynisini yapiyorum canim hala bazen hareket etmese bile disardan kalp atislarini gorebiliyorum rahatliyorum sonra benim kizim ntsyi sevmiyo saniyorum ne zaman girsek devamindaki bikac gun daha az hareket ediyo

evet canimya bebek dogunca tatil daha iyi olur kizlar benim 10gun icinde dogurmam lazimki kirkimi cikartip bayramda turkiyeye gelebileyim aslinda gelmek icin cok acele etmem ama kardesim askere gitcek normalde agustosta gitmesi lazim ama bayram yuzunden bayramin sonuna atmislar bayramin songunu teslimolcak hayirlisiyla onu gormek istiyorum kimbilir daha nezaman gorurum diye cok gelmek istiyorum oyuzden bebegimle konusuyorum gel kizim diye bu arada bugunde dogum gunu tabi sadece telefonda konusa bilcem ama nasip boyleymis

gel ecrinin bebişi gel biran önce...anne türkiyeye gitmek istiyo....:)

özledin tabi memleketini aileni...inş..bebişin anlar da gelir hemen...inş..askere gitmeden görürsün kardeşini.....

gel ecrinin bebişi gel biran önce...anne türkiyeye gitmek istiyo....:)

özledin tabi memleketini aileni...inş..bebişin anlar da gelir hemen...inş..askere gitmeden görürsün kardeşini.....

amin canim insaallah simdi daha cok ozluyorum tek basinayimya dogumdada tek olucam

ecrincim kalp atişini dıştan nasıl anlıyosun

canim onceleri anlamiyodum son bir aydir felan anliyorumcunki karnimi acip seyrediyorum devamli pit pit oluyo sende goruceksin insallah canim yakinda eskiden esimdiyodu bende ona yok obenim atisim diyodum amasimdi fark ediyorum onunki cok daha hizli atiyo pit pit diye oynuyo karnim canim

Ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalp atışını dışardan nasıl görüyosun yaaaa karnım böyle titriyo gibi onun gibi birşeymiiiiiiiiiiii cevap verrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…