Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

anladım cnmtesekkur ederimmm

anladım cnmtesekkur ederimmm

erkek bebekler daha hareketli olurlarmis benim kizim daha sakin daha cok aksamlari oynadigini hissediyodum ilk zamanlar ve hala ayni aksam 11den sonra daha cok hareket ediyo ve nerdeyse 20.haftadan sonra baslamistim hissetmeye onceleri sanki bisey hissediyodum ama belli belirsiz

elimi koydugunda bende pıt pıt bişiler hissedıyorum cok net hareketlerını hıssetmıyorum henüz

kızlar rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin ama ben bebeği erkek gibi hissediyorum ya
hem çok hareketli hem sivri taşıyorum ipuçları onu gösteriyo
bize süpriz yapabilir bebişş

Son düzenleme:
inşallah cnm dört gözle bekliyorum

bende oyleydim canim sonrada benim gibi takilma bugun niye az hareket etti diye ben cok taktim cunki ve hala takiyorum niye az hareket ediyo diye bazi bebekler az hareket ederlermis benimkiden onlardan esim bazen dalga geciyo benimle simdi uyandir sonrada uyu diye ugrasirsin diyo ben hadi kizim tekme at anneye diyorum sonra iste oda bazen atiyo ben seviniyorum guluyorum oda nasil mutlu oluyosun vurmayinca cokuyosun diyo nebileyim korkuyorum herhalde hep hareket etsin istiyorum
ben dinlenicem biraz kizlar kendinize bebislere iyi bakin

kızlar rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin ama ben bebeği erkek gibi hissediyorum ya
hem çok hareketli hem sivri taşıyorum ipuçları onu gösteriyo
Bize süpriz yapabilir bebişş

içine doguyo insanın ben hep erkek hıssetmıstım senınde olabılır

allah mesut etsin canım sende oynamışsın bol bollll oohhh sefan olsunn

allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin canım..güle güle kullanın arabanızı maşallah takmayı unutmayın birde ogs

iyiyim canım. eşimin anneannesi vefat eti hataya gittik geldik...
siz nasılsınız büyüttün mü miniki

nergis gelecek adetinden sonra gebişsin gülüm sen.. bu sefer inş. allahın senin doktorunun izni ile tutunacak bu sana.. gerci taşınma işinde var ama belli olmaz calışmalarını sıkı tutarsan iki ara dere yada boşverdigin bi anda gelir bebekin bi anda hissettim yazmadan edemedim hissim inş. tuttar

ecrin normal dogum veya sezeryan eger tansiyonun cok cıkıyorsa ilac alman faydalı olabilir. sana ciddi ciddi tavsiyem bi hafta sabah akşam tansiyonunu ölç. yaz bi kenara ona göre ilacı al veya alma.. yüksek tansiyon gebelerde görülür. bu cok normal bi durum. ömrünce düşün olan tansiyon gebişlikte yükselebilirmiş.
bizim burada bi komşu allah korusun sezeryanla dogumyaptı. tansiyon ve başka bi sorun yüzünden kalbi durmuş. sonra kalp masajı felan derken tekrar kadını dünyaya getirmişler ama beyne oksijen gitmedigi için gecici hasar oluşmuş. ilk zamanlarda bebegini bilmiyormuş. bu kimin sen kimsin o kim şeklindeymiş. şimdi daha iyi olmuş.
bu yuzden ilaç içmek istemiyorum kıl tüy deme.. ölç tansiyonunu hep yüksek cıkarsa dokt. veya başka doktr. tekrar danışırsın ilacın gerekliligini..

sende gerekliyse yat hastanede.. fobi yapma kendine kendi ve bebegin saglıgı için gerekirse yatacaksın.. yok sevmiyorum yok hastane istemem deme !!!!

iyiyim cnm bendede öksürük var onun harıcınde iyiyim sende kendini zorla bişiler ye bebeişin büyüsün

sende doktr. git. bu tür gribal enfeksiyonlar bebege cok zararlı olabiliyor. ilac verecek diye gitmemezlik etme. sonra daha kötü bir sonucla karşılaşma..

höyttttt bu ne ya herkes istemem -yapmam- gitmem moduna

aslı ve ecrin anlıyorum ilaç içmek cok güzel degil. gerekmedikce elbette içmeyin ama en azından kontrol halinde olun. lütfen kendinizi ve bebegi riske atacak bişey yapmayın... sizleri seviyorum

yarın yani bugün gidicem cnm öpüyürum seni iyi geceler

iyi geceler canım

ben bugun bir kez daha cocuk fikrinden sogudum... annemlere geldim. oradan amcamlara gectim. trende bakırköy yakınlarına gelince iki cocuk trenin altında kalmış. trenden mi sarktılarda düştüler treni fark etmediler mi yoldan gecerken ezildiler anlamadım.. cok anlamak istemedim sonucta cok üzücü bir olay.. cam tarafında oturuyordum azıcık gördüm kafamı hemen cevirdim. midem beynim psikom anında alt üst oldu..
tamam aile aile degil cocuklarına sahip cıkamamış. üstüne üstülük bir vagon dolusu insan genci yaşlısı film izler gibi cesetlere baktılar.. hepsini kınadım. ne bicim insanlarsınız film izler gibi bakıyorsunuz sonrada hiç bir şey olmamış gibi oturup yolunuza devam ediyorsunuz. vahsiniz hepiniz dedim. kadın cıglık atıyor ama bakıyor. yaşlı teyzeye diyom ki bakma kadın ayaga kalkıp manzarayı seyretti..

nasıl bir toplumuz akıl erdiremiyorum..böle insanların varlıgını ve bu tür olayları gördükce bu dunyaya bir cocuk getirmenin gene yanlış olabilecegini düşündüm...

ve eve dönerken yine trene bindim. bu sefer kocaman delikanlı yarısı trenin dışında yarısı içerde inecegi yere kadar böle yolculuk etti. güvenlige rica ettim şu cocugu içeri alın diye. tamam dedi adam. kapattırdı kapıyı. güvenlik indi trenden gene actı cocuk kapıyı sarkmaya devam. akıllanması için illa ölmesi mi gerekiyor acaba!?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…