canim onceleri anlamiyodum son bir aydir felan anliyorumcunki karnimi acip seyrediyorum devamli pit pit oluyo sende goruceksin insallah canim yakinda eskiden esimdiyodu bende ona yok obenim atisim diyodum amasimdi fark ediyorum onunki cok daha hizli atiyo pit pit diye oynuyo karnim canim
Ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalp atışını dışardan nasıl görüyosun yaaaa karnım böyle titriyo gibi onun gibi birşeymiiiiiiiiiiii cevap verrrrrr
anladım cnmtesekkur ederimmm
erkek bebekler daha hareketli olurlarmis benim kizim daha sakin daha cok aksamlari oynadigini hissediyodum ilk zamanlar ve hala ayni aksam 11den sonra daha cok hareket ediyo ve nerdeyse 20.haftadan sonra baslamistim hissetmeye onceleri sanki bisey hissediyodum ama belli belirsiz
elimi koydugunda bende pıt pıt bişiler hissedıyorum cok net hareketlerını hıssetmıyorum henüz
normal canim 2haftayi bulmaz yazarsin bize soyle tekme yedim diye bikac tane vurdu uyudu kuzum dersin
inşallah cnm dört gözle bekliyorum
kızlar rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin ama ben bebeği erkek gibi hissediyorum ya
hem çok hareketli hem sivri taşıyorum ipuçları onu gösteriyo
Bize süpriz yapabilir bebişş
iyiyiz cnm sen nasılsın görmedım ya ıs yapıyodum
günaydın kızlar.. haftasonu kardeşimin düğünü vardı bi döktürdüm bi döktürdümki sormayın.. dünde kontrolüm vardı bebiş bana küsmüş sanırım yüzünü koluyla kapamış sırtını dönmüş yatar pozisyondaydı :)) çok salladım sanırım :)))) ama çokkkk yorgunum hala kendime gelemedim..
evet canım bende bakıyorum hergün 1 sayfa anca ilerlemiş..
ama yazın hep böyle olur topik, kışa doğru açılır..
önemli olan kalpler bir olsun
tabi evin tam ayarlanmadan ne işin var orda, gezip toz herşey netleşsin öyle git..
bende çok yoğunum, sanki çalışlıyorum he.. yazlığa gitme sezonumuz geldi..
dün bi araba aldık, rahat gidip geliyim diye..tam gitme planları yapıcam ki bu seferde
detaylı ultrasonun günleri ve tetanoz aşısının günleri beni engelledi, bi türlü
oturtamadım napıcamı, belki de hiç gidemem bu kadar heves ediyorum ilk defa uzun tatil
yapcam diye ama bi aksilik çıkar kesin..detaylı ultrasonum iyi çıksında varsın evde oturuyum bi yandan da
onu düşünüyorum, kafam bayağı karışık yani..herşey bi netleşse de bebek ile ilgili
bende bi derin nefes alsam, 5 ayım çile içinde geçti valla..herşey hamile kalmakla bitmiyo :44:
allah hepimize yardım etsin.. aslında plansız günü birlik yaşamak lazım.. ama ben beceremiyorum.
iyiyim canım. eşimin anneannesi vefat eti hataya gittik geldik...
siz nasılsınız büyüttün mü miniki
kizlar benim doktor son kez baktiya ultrasonda busefer bikac dakika inceledi ve iste midesini gosterdi bakin su dolu karnini cok doyurmus dedi ayagini gosterdi baya bakti busefer sonra benlede ilgilendi kadin tatile gidiyoya iyi olasi gelmis herhalde nasil oldugumu sordu dayan 10 gundaha gecicek bu halsizligin yorgunlugun dedi benimhep burun kanamam var normal oldugunu soyluyodu busefer ilac felan yazdi ama ben aldirmadimesime bukadar dayandim2hafta daha dayanirim dedim tansiyon bozuklugundan olabilirmis burun kanamasi diye tansiyon duzenleyici ilac yazdi ama ben icmem dedim esime benim normaldede hep tansiyonumdusuktur simdi surda nekadar kaldi tansiyon ilaci icmem dedimsizce yanlismi icmem lazimmi ama doktor cokdusundu yazayimmi yazmayayimmi diye bende o bile kararsiz kaldi diye icmekistemiyorum
kızlar nasılsınız bebikim aslıcım iyimisiniz bebişler nasıl ben evdeyim işte çok zor geçiyo hamileleiğim.ama içimde bebişimn olduğunu düşününce iyi hissediyorum kendimi kilo alamıyorum henüz doğru dürüst yiyemiyorum.geçen acile gittim serum yedim gene doktor hastaneye yatırmak istedi yatmadım ben.bide kum döküyomuşum o nerden çıtıysa
doktor bişeyler yiyip içmezsen mutlaka yatman gerek dedi zorladım kendimi az buz yiyorum işte su içmeye çalışıyorum.bebeğin kesinlikle susuz kalmaması lazım dedi
perşembe işe başlıcam.iş yeriylede problem yaşıyorum bu aralar oda canım sıkıyo
iyiyim cnm bendede öksürük var onun harıcınde iyiyim sende kendini zorla bişiler ye bebeişin büyüsün
allah mesut etsin canımsende oynamışsın bol bollll oohhh sefan olsunn
allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin canım..güle güle kullanın arabanızı maşallah takmayı unutmayınbirde ogs
nergis gelecek adetinden sonra gebişsin gülüm sen.. bu sefer inş. allahın senin doktorunun izni ile tutunacak bu sana.. gerci taşınma işinde var ama belli olmaz calışmalarını sıkı tutarsan iki ara dereyada boşverdigin bi anda gelir bebekin bi anda hissettim yazmadan edemedim hissim inş. tuttar
ecrin normal dogum veya sezeryan eger tansiyonun cok cıkıyorsa ilac alman faydalı olabilir. sana ciddi ciddi tavsiyem bi hafta sabah akşam tansiyonunu ölç. yaz bi kenara ona göre ilacı al veya alma.. yüksek tansiyon gebelerde görülür. bu cok normal bi durum. ömrünce düşün olan tansiyon gebişlikte yükselebilirmiş.
bizim burada bi komşu allah korusun sezeryanla dogumyaptı. tansiyon ve başka bi sorun yüzünden kalbi durmuş. sonra kalp masajı felan derken tekrar kadını dünyaya getirmişler ama beyne oksijen gitmedigi için gecici hasar oluşmuş. ilk zamanlarda bebegini bilmiyormuş. bu kimin sen kimsin o kim şeklindeymiş. şimdi daha iyi olmuş.
bu yuzden ilaç içmek istemiyorum kıl tüy deme.. ölç tansiyonunu hep yüksek cıkarsa dokt. veya başka doktr. tekrar danışırsın ilacın gerekliligini..
sende gerekliyse yat hastanede.. fobi yapma kendinekendi ve bebegin saglıgı için gerekirse yatacaksın.. yok sevmiyorum yok hastane istemem deme !!!!
sende doktr. git. bu tür gribal enfeksiyonlar bebege cok zararlı olabiliyor. ilac verecek diye gitmemezlik etme. sonra daha kötü bir sonucla karşılaşma..
höyttttt bu ne yaherkes istemem -yapmam- gitmem moduna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?