Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hade öptüm herkesi iyi gecelerrrr genel olarak keyfim iyi gebiş degilim

kızlar günaydın gene bi posta çıkardım bulantıyla uyanıyorum ya.bugün saat 1de ikili testin sonuçlarını almaya gidicem ama doktorum izinde gösteremicem anlayan varmı aranızda gelince yazayım sonuçları ben kaçıyorum şimdi hoşçakalın

canımm sen al gel testi interenete gir yorumlarızz bende yaptırdım ikili 3 lü onlar güzel çıktı tek ce ayrıntılı ultrosonum kaldı inşallah oda güzel çıkarda hamişlik keyfi sürereim inşallah seninkilerde güzel çıkarr

canimbenimki yukselmiyo dusuk daha cok hep 10 11 arasi buyuk tansiyonum oyuzden vermek istedi normale donsun diye saniyorum
herkese selam kizlar nasilsiniz

aslı ve ecrin anlıyorum ilaç içmek cok güzel degil. gerekmedikce elbette içmeyin ama en azından kontrol halinde olun. lütfen kendinizi ve bebegi riske atacak bişey yapmayın... sizleri seviyorum

dogru soyluyosun canim icmeklazim ama korkuyorum kadin baya dusundu vereyimmi vermiyeyimmi diye bende ondan tedirgin oldum verdigi diger ilaci iciyorum demir ilaci verdi bide oda burun kanamasi yapabilir diye bende belki ondandir diyorum cunki benim hep dusuktur tansiyonum hamileliktee belki demir eksikligi oldugu icin boyle kaniyodur diyorum sebebini kendide bilmiyoki doktor belki ondandir bundandir diye ilac veriyo bende bebege zarari olmasindan korkuyorum

üç yıllık evliyim, eşim vakikosel ameliyatı oldu, şu anda durumu iyi. Sayısı , hızı vs. Iyi. Yarın rahim filmim çekilecek ama bilmiyorum, içimde bi ümitsizlik var...

nasılsınız kızlarrrrr?????? keyifler yerindedir umadı ve kokusu var her içtiğimdeöğrüyorum yyy berım... ben hala passifloraya devam ama iğrenç bir tadıvar ıyy

merhaba arkadaşlar, bizde 8 ay oldu hal a ama tık yok. adet tarihim en son .03.06.2011 geriye dönükte 02.05.2011/04.04.02011 şeklindeydi normalde sanırım 3 de adet olmam gerekiyor. hala adet olmadım amerikadan getirriğim idrar testlerim vardı evde ondan yaptım çok net negatif çıktı. her ay adet zamanımda aşırı derecede ağrım olurdu önceden başlardı yani. oda yok. sadece göğüslerimde acıyor. bugün çok hafif kasıklarımda sancı var.

................................................................

Son düzenleme:

umarım piskolojik değildir canım ve benimle birlikte dileyen herkes eşine dostuna bu güzel haberi verir bende çok kısa bi hamilelik geçirdim ama gebelik testlerinde çıkmamıştı sadece kan tahlilinde çıktı içini ferah tutmaya çalış

herkes tatile gitmiş
ben de tatilimin 1. etabını bitirdim geldim
cumartesi diğer etaba gitcez

doğumları yaklaşanlara allah kolaylık versin..
kolayca sağlıkla kavuşun bebeklere

erken dönem gebişler de büyütsün bebekleri güzel güzel

gebişlik bekleyenler tatilde beklemedikleri anda hamile kalsın
benim ilk gebeliğim öyle olmuştu, ne zaman nerde hamile kaldığım belirsizdi bi sürü yere gitmiştik

herkesi öptüm

canım cigerim anlıyorum seni bak taniyonunda iyiymiş ama küçügün yüksek. normal tansiyon 12-8 olmalı. tabi gebişlikte normal ne olur bilmem...belki burun kanaman bundandır belki degildir.sonucta burun kanaması kılcal damarların catlaması sonucu oluşur . gecen gün yazdıgın gibi sabret azucuk kaldı kuzucugun cıkacak rahatlıyacaksın

bende bugun amcamın kızına gittim bol bol akraba eş dost ziyaretinde bulundum ve devam edicem. gittigim herkesi özlemişim. uzun zaman olmuştu görüşmeyeli... inş. onlarda beni gördüklerine mutlu olmuşlardır hehehe

yarında eski tanıdıgın birileri var onlara gitcem

mattika ve diger tatile giden herkese iyi tatiller diliyorum..

bizde eşimle gitcekmişiz ama tam vakti belli degil. tatil vakti gelmeden eş dost ziyaretlerini bitireyim

günaydın topikcim
kimse yok ziyaretçi var sadece aşağıda
selam ziyaretçi içeri gel

slm kızlar nasılsınız ben bi yogunluk bi çaba içindeyim doc bana serephone verdi bide prengly igne cumartesi yumoşlara bakacak.....eşimde teste gitti bakalım nasıl sonuçlarrr dua edin kızlarrrr Allah cümlemiznde dualarını kabul etsin hepğinizi öpüyorumm hamiş varmı apek yok gibi evi halletimi acabaAllah yardımcısı olsum beybi sen nasılsın bu arada geçmişi okuyamadım durumlar nasılllll :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…