- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
kızlar günaydın gene bi posta çıkardım bulantıyla uyanıyorum ya.bugün saat 1de ikili testin sonuçlarını almaya gidicem ama doktorum izinde gösteremicem anlayan varmı aranızda gelince yazayım sonuçları ben kaçıyorum şimdi hoşçakalın
allah mesut etsin canımsende oynamışsın bol bollll oohhh sefan olsunn
allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin canım..güle güle kullanın arabanızı maşallah takmayı unutmayınbirde ogs
nergis gelecek adetinden sonra gebişsin gülüm sen.. bu sefer inş. allahın senin doktorunun izni ile tutunacak bu sana.. gerci taşınma işinde var ama belli olmaz calışmalarını sıkı tutarsan iki ara dereyada boşverdigin bi anda gelir bebekin bi anda hissettim yazmadan edemedim hissim inş. tuttar
ecrin normal dogum veya sezeryan eger tansiyonun cok cıkıyorsa ilac alman faydalı olabilir. sana ciddi ciddi tavsiyem bi hafta sabah akşam tansiyonunu ölç. yaz bi kenara ona göre ilacı al veya alma.. yüksek tansiyon gebelerde görülür. bu cok normal bi durum. ömrünce düşün olan tansiyon gebişlikte yükselebilirmiş.
bizim burada bi komşu allah korusun sezeryanla dogumyaptı. tansiyon ve başka bi sorun yüzünden kalbi durmuş. sonra kalp masajı felan derken tekrar kadını dünyaya getirmişler ama beyne oksijen gitmedigi için gecici hasar oluşmuş. ilk zamanlarda bebegini bilmiyormuş. bu kimin sen kimsin o kim şeklindeymiş. şimdi daha iyi olmuş.
bu yuzden ilaç içmek istemiyorum kıl tüy deme.. ölç tansiyonunu hep yüksek cıkarsa dokt. veya başka doktr. tekrar danışırsın ilacın gerekliligini..
sende gerekliyse yat hastanede.. fobi yapma kendinekendi ve bebegin saglıgı için gerekirse yatacaksın.. yok sevmiyorum yok hastane istemem deme !!!!
sende doktr. git. bu tür gribal enfeksiyonlar bebege cok zararlı olabiliyor. ilac verecek diye gitmemezlik etme. sonra daha kötü bir sonucla karşılaşma..
höyttttt bu ne yaherkes istemem -yapmam- gitmem moduna
aslı ve ecrin anlıyorum ilaç içmek cok güzel degil. gerekmedikce elbette içmeyin ama en azından kontrol halinde olun. lütfen kendinizi ve bebegi riske atacak bişey yapmayın... sizleri seviyorum
merhaba arkadaşlar, bizde 8 ay oldu hal a ama tık yok. adet tarihim en son .03.06.2011 geriye dönükte 02.05.2011/04.04.02011 şeklindeydi normalde sanırım 3 de adet olmam gerekiyor. hala adet olmadım amerikadan getirriğim idrar testlerim vardı evde ondan yaptım çok net negatif çıktı. her ay adet zamanımda aşırı derecede ağrım olurdu önceden başlardı yani. oda yok. sadece göğüslerimde acıyor. bugün çok hafif kasıklarımda sancı var.
dogru soyluyosun canim icmeklazim ama korkuyorum kadin baya dusundu vereyimmi vermiyeyimmi diye bende ondan tedirgin oldum verdigi diger ilaci iciyorum demir ilaci verdi bide oda burun kanamasi yapabilir diye bende belki ondandir diyorum cunki benim hep dusuktur tansiyonum hamileliktee belki demir eksikligi oldugu icin boyle kaniyodur diyorum sebebini kendide bilmiyoki doktor belki ondandir bundandir diye ilac veriyo bende bebege zarari olmasindan korkuyorum
günaydın topikcim
kimse yok ziyaretçi var sadece aşağıda
selam ziyaretçi içeri gel
esrahayal sen bursadamısın?
Selam matika;
nasılsın bakem... gerçi okudum mesajlarını tatillerdesin oohh yazın tadı da bi başka oluyor kısssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?