Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

apek nbr buarada lagrimada hamile sanırım çok sevindim bize küstü sanırım

iydir canım dinelenmeye çalışıyorum....hangi topikte okudun??biz ona bi şey yapmadık ki küsecek....bi keresinde özelden msj atmıştım niye gelmiyodun diye sonra geldi bi süre ama sonra yine gitti....sevindim hamile olduğuna.....

apekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hamilemisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyy nasıl oldu anlatsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

apekkkkkkkkkkkkk hamşmisinnn kuzummmmmm ayyy anlat nasıl olduuuuuuuuuu

evet canım şimdilik öyle...yarın kan değerlerime tekrar bakılacak bakalım güzel katlanmış mı onu merak ediyorum....canım bayburta geldik buranın hastanesini beğenmedim trabzona karadeniz hastanesine gittim.....ordaki doktor çok ilgilendi benimle....bir sürü test yaptı...3 4 ke ultrason yumurta takibi yaptı..ilaç kullandırmadı kendiliğinden büyüyo dedi....progestan,folikasit ve aspirin verdi...eşimede 2 kutu vitamin yazdı ..ilaçları kullandık..2 gün öncede kan değerlerim güzel çıktı işte....Rabbime şükürler olsun...

rabbim ol demeseydi ne yaparsak yapalım boş aslında...çok dua ettim eda....namazlardan sonra hıçkıra hıçkıra ağladığım oldu....peygember efendimizin hatrına şu mübarek günlerin hatrına istiyorum rabbim senden meleğimizi diye çok dua ettimm....rabbim kabul etti duamı...

ama şimdilik hamileyim işte...daha tam sevinemiyorum....keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan da havaya girmeyeceğim....

rabbim tez zamnda sanada yaşatır bu duyguyu inş....

apekkkkkk bana yaz kuzummmmmm ayyyy bu ne güzel haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

apekimmmm sevin kuzum yaaa maşalahhhhhhhhhh ilaçlar neydi eşin için verdiiğiiiii kızzzz inşalah iyi haber alırsın................ayy apek ellerm titriyor sanki ben hamileym canım yaaaaaaaa

apekimmmm sevin kuzum yaaa maşalahhhhhhhhhh ilaçlar neydi eşin için verdiiğiiiii kızzzz inşalah iyi haber alırsın................ayy apek ellerm titriyor sanki ben hamileym canım yaaaaaaaa

inş..canım inşşşşş....canım benim ilaçlar bitti attık çöpe kutularını...ama eşim hatırlıyodur belki adını akşama gelince sorarım...reçeteyi bulurum belki bakarım yanii....bilirim kalbini canım sevindiğinide bilirim...inş...bende senin için sevineceğim...tea zamnda rabbim sanada nasip etsin canım benim..

Rahim filmim çekildi ama olmadı ( doktor iki kere ilaç yolladı denedi.İki filmde de ilaç tüplere ulaşmadı.Rahmin çok küçük dedi o ne demekse...Yarın gel bi alet bulacaklarmış çubuk gibi zorlayacaklarmış tüplere doğru o kadar ağrı çektim yarın bidaha olmazsa laparaskopi dedi.Galiba tüplerim kapalı benim.Yarın NAPICAKSAM DUA EDİN NOLUR...

çok zor Allah yar ve yardımcın olsun cnm rahim filmi çok zorr bende yırttım filmden son anda..

apek su perisi geldim :)

nasıl yani yaa
becerememişlerdir belki...

kızlar iyi akşamlar
doktora gittim sonucu gösterdim nasıl bir parçaydı diyo parçayı görmeden net konuşmak doğru olmazmış...
içi sıvı dolu bi kap verdi bir ay ara verelim tedaviye eğer bi sonraki adetinde böyle parçalar olursa içine koy getir dedi..
siz bişey anladıysanız bana da anlatırmısınız

cnm benim çok geçmiş olsun.sende mi benim gibi acemilerin eline düştün yoksa?
dualarım seninle beraber tüm arkadaşlarla
Allahım şu mübarek günler şu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlara da bana da
annelik duygusunu yaşamayı sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin...

ewet 6 hafta 2 günlük bende 5 gün önce öğrendim zaten :)
sanada geçmiş olsun tekrar..

mrb lagrima senin adına çok sevindim...özellikle yaptığın bişey ya da tedavi oldumu? biraz anlatırmısın bize? tekrar hayırlı olsun...

Valla bilmiyom mattika mahvoldum . Doktor da şaşırdı. Ben de anlamadım.Tıkalı mı ,yapışık mı yoksa ikisi de fikri olan var mı şaştım kaldım.
rahme gitti ama tüplere mi geçmedi. bence işinin ehli bi dr.a git canım ya
ordakilere güveniyosan bilmem de, ali acara gitsen ne der ki.
yarın bi zarar da vermeseler rahmine fln

sen kan testi vermemiş miydin ne çıktı sonuç

hoşbulduk cnm..
..hoşgeldin :))

merhaba canım. özellikle yaptıgım birşey olamdı açıkcası ama cok dua ettim Meryem suresi Ali imran suresi falan okudum devamlı ve dua ettim... birde hamile kaldıgım o dönemden önce sütle maydonozu kaytatıp üstüne oturmuştum 1 2 kere. sanırım o dönemdehamile kaldım.. açıkcası Rabbim ol dedi ve oldu.. süt müt hikayeydi .. birde benim hamile kalma şansım %19 lardaydı pkoluydum artı bazı rahatsızlıklarımda vardı.. Rabbiminbüyüklüğü işte..
mrb lagrima senin adına çok sevindim...özellikle yaptığın bişey ya da tedavi oldumu? biraz anlatırmısın bize? tekrar hayırlı olsun...

Canım benim doktor aslında pek de acemi değil ama bilmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun. Düşen parçaya bakarak bebek mi yoksa rahim duvarımı anlayacak herhalde. Hayırlısı olsun canım ama tahlil yaptırmışsın ya düşük değildir.

Ya pek de acemi bi doktor olmasa gerek Kırıkkaledeki hemen hemen bütün rahim filmlerini bu doktor çekiyor. Topu topu 2 özel hastane var zaten.Devletin de cihazı bozulmuş. Kız aklıma kurt düşürdün zarar verirmi acaba rahme. Gayet kibar davrandı aslında.Çok zorlamak istemiyorum dedi. 2.sinde basınçlı verdim ona rağmen sıvı tüplere geçmedi dedi.Evet rahime gidiyor tüplere geçmiyor.Filmde görünüyor zaten o alet kuyruk sokumuna kadar girmiş rahim görünüyor tüpler görünmüyor. Bide rahim küçük dedi.İnternetten onu araştırıyorum şimdi.Hep böyle cins şeyler beni bulur Allahın sevgili kulumuyum nedir.İnşallah bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret oluyordur.

ewet 6 hafta 2 günlük bende 5 gün önce öğrendim zaten :)
sanada geçmiş olsun tekrar..

Bu ayda çok bereketliymiş.Zaten bin yıldan hayırlı olan kadir gecesi de içinde ramazanın bereketi malum :)) Seninle birlikte 4. hamile haberini aldım maşallah barekallah Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım:)) bizede çok dua et olurmu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…