apek nbr buarada lagrimada hamile sanırım çok sevindim bize küstü sanırım
iydir canım dinelenmeye çalışıyorum....hangi topikte okudun??biz ona bi şey yapmadık ki küsecek....bi keresinde özelden msj atmıştım niye gelmiyodun diye sonra geldi bi süre ama sonra yine gitti....sevindim hamile olduğuna.....
apekkkkkkkkkkkkk hamşmisinnn kuzummmmmm ayyy anlat nasıl olduuuuuuuuuu
evet canım şimdilik öyle...yarın kan değerlerime tekrar bakılacak bakalım güzel katlanmış mı onu merak ediyorum....canım bayburta geldik buranın hastanesini beğenmedim trabzona karadeniz hastanesine gittim.....ordaki doktor çok ilgilendi benimle....bir sürü test yaptı...3 4 ke ultrason yumurta takibi yaptı..ilaç kullandırmadı kendiliğinden büyüyo dedi....progestan,folikasit ve aspirin verdi...eşimede 2 kutu vitamin yazdı ..ilaçları kullandık..2 gün öncede kan değerlerim güzel çıktı işte....Rabbime şükürler olsun...
rabbim ol demeseydi ne yaparsak yapalım boş aslında...çok dua ettim eda....namazlardan sonra hıçkıra hıçkıra ağladığım oldu....peygember efendimizin hatrına şu mübarek günlerin hatrına istiyorum rabbim senden meleğimizi diye çok dua ettimm....rabbim kabul etti duamı...
ama şimdilik hamileyim işte...daha tam sevinemiyorum....keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan da havaya girmeyeceğim....
rabbim tez zamnda sanada yaşatır bu duyguyu inş....
apekimmmm sevin kuzum yaaa maşalahhhhhhhhhh ilaçlar neydi eşin için verdiiğiiiii kızzzz inşalah iyi haber alırsın................ayy apek ellerm titriyor sanki ben hamileym canım yaaaaaaaa
apek nbr buarada lagrimada hamile sanırım çok sevindim bize küstü sanırım
Rahim filmim çekildi ama olmadı( doktor iki kere ilaç yolladı denedi.İki filmde de ilaç tüplere ulaşmadı.Rahmin çok küçük dedi o ne demekse...Yarın gel bi alet bulacaklarmış çubuk gibi zorlayacaklarmış tüplere doğru o kadar ağrı çektim yarın bidaha olmazsa laparaskopi dedi.Galiba tüplerim kapalı benim.Yarın NAPICAKSAM DUA EDİN NOLUR...
küs değilim canım..sadece girmedim...
Hayırlı olsun canım hamileymişsin :)
çok zor Allah yar ve yardımcın olsun cnm rahim filmi çok zorrbende yırttım filmden son anda..
Sağol canım. Tek olsaydı ağrıyı çektim.Yarın bi daha...
apek su perisi geldim :)
Rahim filmim çekildi ama olmadı( doktor iki kere ilaç yolladı denedi.İki filmde de ilaç tüplere ulaşmadı.Rahmin çok küçük dedi o ne demekse...Yarın gel bi alet bulacaklarmış çubuk gibi zorlayacaklarmış tüplere doğru o kadar ağrı çektim yarın bidaha olmazsa laparaskopi dedi.Galiba tüplerim kapalı benim.Yarın NAPICAKSAM DUA EDİN NOLUR...
nasıl yani yaa
becerememişlerdir belki...
ewet 6 hafta 2 günlük bende 5 gün önce öğrendim zaten :)
sanada geçmiş olsun tekrar..
rahme gitti ama tüplere mi geçmedi. bence işinin ehli bi dr.a git canım yaValla bilmiyom mattika mahvoldum . Doktor da şaşırdı. Ben de anlamadım.Tıkalı mı ,yapışık mı yoksa ikisi de fikri olan var mı şaştım kaldım.
sen kan testi vermemiş miydin ne çıktı sonuçkızlar iyi akşamlar
doktora gittim sonucu gösterdim nasıl bir parçaydı diyo parçayı görmeden net konuşmak doğru olmazmış...
içi sıvı dolu bi kap verdi bir ay ara verelim tedaviye eğer bi sonraki adetinde böyle parçalar olursa içine koy getir dedi..
siz bişey anladıysanız bana da anlatırmısınız
..hoşgeldin :))
mrb lagrima senin adına çok sevindim...özellikle yaptığın bişey ya da tedavi oldumu? biraz anlatırmısın bize? tekrar hayırlı olsun...
Canım benim doktor aslında pek de acemi değil ama bilmiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun. Düşen parçaya bakarak bebek mi yoksa rahim duvarımı anlayacak herhalde. Hayırlısı olsun canım ama tahlil yaptırmışsın ya düşük değildir.kızlar iyi akşamlar
doktora gittim sonucu gösterdim nasıl bir parçaydı diyo parçayı görmeden net konuşmak doğru olmazmış...
içi sıvı dolu bi kap verdi bir ay ara verelim tedaviye eğer bi sonraki adetinde böyle parçalar olursa içine koy getir dedi..
siz bişey anladıysanız bana da anlatırmısınız
cnm benim çok geçmiş olsun.sende mi benim gibi acemilerin eline düştün yoksa?
dualarım seninle beraber tüm arkadaşlarla
Allahım şu mübarek günler şu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine bebek isteyen tüm arkadaşlara da bana da
annelik duygusunu yaşamayı sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin...
mrb lagrima senin adına çok sevindim...özellikle yaptığın bişey ya da tedavi oldumu? biraz anlatırmısın bize? tekrar hayırlı olsun...
rahme gitti ama tüplere mi geçmedi. bence işinin ehli bi dr.a git canım ya
ordakilere güveniyosan bilmem de, ali acara gitsen ne der ki.
yarın bi zarar da vermeseler rahmine fln
sen kan testi vermemiş miydin ne çıktı sonuç
ewet 6 hafta 2 günlük bende 5 gün önce öğrendim zaten :)
sanada geçmiş olsun tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?