Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ewet çok hayırlı bir ay.. ediyorum zaten herkese dua ama tek tek kalbimden de geçireceğim sizleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. kucaklarını boş bırakmasın.. sen kaç senedir deniyorsun? ve neden olmuyor?

ewet çok hayırlı bir ay.. ediyorum zaten herkese dua ama tek tek kalbimden de geçireceğim sizleri.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. kucaklarını boş bırakmasın.. sen kaç senedir deniyorsun? ve neden olmuyor?

3 senedir istiyoruz olmuyor. Önce doktora gittiğimde üstünkörü baktılar birşey yok dediler.Eşimde varikosel varmış.Ameliyat oldu.Birazda öyle bekledik.Sonra tekrar doktora gittik biri sağ tüpte yapışıklık olabilir dedi.Rahim filmi çekildi ama işte gerisi bildiğin gibi

rahim filmi çekmemişler ki sana eziyet etmişler resmen.. başka bir doktora görün istersen.. benimde 3. senemdi yeni girmiştik 3 e..

cnm tüpler tıkalı ıse bır kackez denememız gerekebışlır demıstı doktor muhtemelen öylecnm sabır bıtanem acı var ama sonucu güzel olur inşallah bu aksam esra adına ve dıger arkadaslara bol bol dua
ewet 6 hafta 2 günlük bende 5 gün önce öğrendim zaten :)
sanada geçmiş olsun tekrar..

cnm tebrık ederım rabbım saglıkla tamamına erdirsşn

Sağol canım Allah razı olsun hepinizden. Hep aynı yollardan geçiyoruz.1 saat sonra falan gidicem.Bugün kadir gecesi dualarınızı eksik etmeyin.

canım devlete git istersen böyle konularda daha tecrübeli oluyorlar.. ne bileyim daha iyi olabilir.
Bir dahası deniyecek bakalım nasıl dayancam bilmiyorum özelde çektiriyorum 150 tl verdik.

sağoll.. aminn inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Merhaba arkadaslar,ben hamileyim ama bu hamilelik icin uzun sure bekledim ve sonunda oldu,ben de hep burda hamile olamadigimi problemlerimi paylastim,neden olmuyor diye cokk kendimi yedim,sonunda oldu hic beklemediyim zamanda ve hic beklemediyim bir sekilde,o yuzden her kese bunu kafaya takmamayi ve her seyi oluruna birakmayi oneriyorum,bebislerimiz dogru zamani biliyor ve ne zaman isterlerse onda geliyorlar,hic caninizi sikmayin,ben simdi yazarken eski gunler ruyada imisim gibi geliyor bana,ne kadar da uzulmusum...ama sukur rabbime 1 aya kizim geliyor ve cok mutluyum,inanin bana mutlaka sizin de melekleriniz gelecektir buna inanin gercekte hic olmaz demeyin oyle bir oluyor ki siz ne oldu nasil olduguna sasiriyorsunuz,insallah rabbim sizin hediyyenizi - armaganinizi gonderecektir,bir az sabir lutfen bir az daha sabr edin,neden? diye hic kendinize sormayin ve uzmeyin cunki ben cok yaptim,melekleriniz dogru biz zamani bekliyordur muhakkak

ya arkadaslar ne olur yardım edın kendımı cok garıp hıssedıyorum yarın adet olmam gerekıyo bu ay ılk defa klomen ve catlatma ıgnesı oldum cok garıp belırtıler yasıyorum basım donuyo sankı ama kasıklarımda her an adet olcakmısım gibi bi agrı belım hıc bukadar agrımamıstı göğüs uçlarım yara gıbı oldu bunlar sızce adetmı hamılelık belırtısı olabılırmı uff ne olur dua edın kızlar sabag doktora gıdıcem bu arada kandılınız mubarek olsun dualarda bulusalım inş.bugece

canım benim çok geçmiş olsun....kapalı değildir doktor becerememiştir bence....başka bi doktora gitsen olmaz mı....inş..yarın sonuç alırsın....dua edicem canm..

slm kızlar....sabah 10dan beri hastanedeyim anca gelebildim...bulunduğun yerde özel hastanenin olmaması ne kadar kötü yaaa....

kızlar çarşamba günü değerim 141idi bugün 412 çıktı...progesteron da 60 çıktı yani kesin normal gebesin dedi doktor....heran kistlerin patlayabilir dedi..sürekli yatacaksın dedi...yani bayrama memlekete gidemiyorum çok üzüldümmm....yola çıkmak yasak ilişki yasak....durum böyle işte...değein 3000e çıkınca karnından keseyi görürüz dedi....4 5 gün sonra ulaşır 3000e.....kaç haftalıkı olduğu o zamn belli olur herhalde...

canım benim çok geçmiş olsun....kapalı değildir doktor becerememiştir bence....başka bi doktora gitsen olmaz mı....inş..yarın sonuç alırsın....dua edicem canm..

Oldu sonunda şükür dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun

Canım çok şükür çok mutlu ettin bizi herşey çok güzel ilerliyo maşallah

gözün aydın cnm sen ve bebısın saglıklı olsunda gıtme bayrama bende gidemıyorum hiç önemli degil

Oldu sonunda şükür dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun

Canım çok şükür çok mutlu ettin bizi herşey çok güzel ilerliyo maşallah

gözün aydın cnm inşallah tez zamanda hamış haberını verırsın bu gece camıye gıdıcem tesbıh namazı kılcam inşallah esracım ve dıger arkadaslara bol bol dua

eve canım şükürler olsun şimdilik iyi gidiyo....rabbim sanada yaşatır inşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…