Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Selam Kızlar;
Çok mutluyum bugünkü rahim filmi denemesi başarılı sonuç verdi.Çok şükür Allahıma.Çok zor oldu ama inşallah çektiklerim günahlarıma kefaret olur. Et parçası varmış o yüzden sıvı rahime bile ulaşmamış dün. Bugün çok acıdı ameliyathanede uyuşturmadan et parçasını kesip aldı rahmide tutup çekti.Sonra röntgene indim rahim filmi çekildi, sonucu temiz. İki tüpte açıkmış çok şükür.Yoksa laparaskopi yapılcaktı.Mahvoldum ama sonuç güzel olunca acımı unuttum. Doktor et parçasını aldım sıvıyıda çok basınçlı yolladım ne var ne yok temizlenmiştir dedi.İnşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım.Şimdi kanamam var yatıyorum. Bu mübarek geceyi en güzel şekilde geçirelim inş.

ohhhh ne güzell canım...insan güzel sonuç alınca çektiklerini unutuveriyo....Rabbim yardımcın olmuş.çok şükür...canım ufak yapışıklıklar bile engelleyebiliyomuş gebeliği... o sıvı yapışıklık varsa onları açmıştır...inş..çok bekletmeden bebişin gelecek..

gözün aydın cnm inşallah tez zamanda hamış haberını verırsın bu gece camıye gıdıcem tesbıh namazı kılcam inşallah esracım ve dıger arkadaslara bol bol dua

Sağol canım benim aminnnnnnnnn inşallah çok tatlısın, ben de size çok dua etcem emin olun. Aslı gerçek adın da Aslı dimi :))
eve canım şükürler olsun şimdilik iyi gidiyo....rabbim sanada yaşatır inşşş...

Apek senin gerçek adın ne kız:26: amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Siz hamişlerde hayırlı,sağlıklı,imanlı,ahlaklı,tatlı bebişler doğurun inşallah.

İnan nasıl dayandım bilmiyorum. Çok şükür sonucu güzel olunca dediğin gibi herşeyi unuttum. Biraz ağrım var yatıyım uyuyum öpüyorum sizi

çok sevındım cnm yaa maşşallah sana gercek adım aslı cnm

ASLIcım sen keseyi hcgn kaçlardayken görebilidn hatırlıyo musun??

geçen ay bugün adet görmüştüm..ben 5 gün önceden öğrendim...ben çok kısa sürede hamile kalmışım herhalde...şaşırdım...30 günde bir adet oluyodum işte..

hadi gözünaydın çok sevindim..
et parçası dediği ne oluyomuş yani, neler var bilmediğimiz ya

apek maşallah değerine
okadar kisti nasıl yapmışsın ya, bikaç aydır kullanmıyosun ama bence sorumlusu klomen bu kistlerin
etkisi devam ediyo ya

apek maşallah değerine
okadar kisti nasıl yapmışsın ya, bikaç aydır kullanmıyosun ama bence sorumlusu klomen bu kistlerin
etkisi devam ediyo ya

sağol canım benim darısı başına....bende anlamadım canım evet ilacı 2 hata 3 aydır kullanmadım...sonradan da etki edebiliyomuş demek ki...bu ilaçlar mahfediyo bizleri....gebeliğre bi zararı yok ama canım çok yanıyo...sallanmak bile gelmiyo...hele patladığındaki ağrıyı unutamıyorum...

cnm ılk tahlılde 1138 cıkmıstı doktorum sımdı gorunmez 3000lerde gel demıstı yanı 4sonra veya bır hafta sonra gıttım kese gorunmustu1138çıkan deger adet gunumu 5gun gecmıstı sende normal gıdıyosun

canım bugünkü değerim 412 .... adet günümde bugün...

kızlar ben çıkıyorum...bugün yoruldum hastanede dinlenmem lazım...görüşürüz...herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin..

cnm ılk tahlılde 1138 cıkmıstı doktorum sımdı gorunmez 3000lerde gel demıstı yanı 4sonra veya bır hafta sonra gıttım kese gorunmustu1138çıkan deger adet gunumu 5gun gecmıstı sende normal gıdıyosun

hadi gözünaydın çok sevindim..
et parçası dediği ne oluyomuş yani, neler var bilmediğimiz ya

Canım dünkü filmi elime aldım google a rahim filmi yazdım görsellere baktım benimki hiçbirine benzemiyor. Meğer sıvı tüpleri bırak rahmime bile ulaşmamış rahim boynunda kalmış. Demekki o et parçası engellemiş.O kadar ağrım vardı ki ayrıntısını doktora soramadım.Onun söyledikleriyle yetindim :)

iyi akşamlar kızlar kadir geceniz mubarek olsun benide dualarınıza eklemeyi unutmayın ben sizede dua ediyorum rabbim kalbinize gönlünüze göre versin hamileler bebişini sağ salim kucağına alsın inşallah anne olmak istiyen evlat diye yanan herkesin kucağı bebişlerle dolsun inşallah....................
bende bugün doktora gittim adet günümde kanda gebeliğe bakıldı her zamanki gibi negatif bayramdan sonra hgs çektirecez hayırlısı bakalım rabbim bizide sevindirir inşallah 2 keredir o hastaneye gidiyorum ve anne olmak istemeyen bir çok kişi hamile kaldığını öğreniyor rabbim bizi evlat özlemiyle sınamaz inşallah Allaha emanet olun hoşcakalın.........

Herkese iyi aksamlar hanimlar umarim herkes iyidir KADIR geceniz mübarek olsun
ALLAH gönlünüze göre versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin insallahhhh

Selam apekim tebrik ederimmasallah ne güzel haber bu
ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim cok cok dikkatli ol cok sevindim senin adina inan cok merak ettiydim seni
biliyosun evi tasidik heralde ben kendimi cok yordum hastanede buldum kendimi cok sükür bebislerim iyiler ama dogum yaklasmis
2 yada 4 hafta sonra gelirmis bebeklerim hakkimizda hayirlisi insallah sende görürsün canim bu haftalari ALLAH yardimcimiz olsun insallah

canım çok güzel çıkmış değerin rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…