:)))) Son iki muayenedir doktorlar polipten hiç bahsetmedi bende sesimi çıkartmıyorum :))) Ayyyy inşallah önümüzdeki ay patır patır hamiş kalalım hepimiz inşallah.poliplihatun nihayet kurduldun polipten yaaaaaaaaaaa önümüzdeki ayda senden güzel haber bekleriz artık
Aminnnnnn valla ben de hepinize dua ettim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla.herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. dualarımız kabul ibadetlerimiz makbul olsun inşallah....
Canım herşeyin bi zamanı var bu ay değilmiş demekki inşallah gelecek aydıriyi akşamlar kızlar kadir geceniz mubarek olsun benide dualarınıza eklemeyi unutmayın ben sizede dua ediyorum rabbim kalbinize gönlünüze göre versin hamileler bebişini sağ salim kucağına alsın inşallah anne olmak istiyen evlat diye yanan herkesin kucağı bebişlerle dolsun inşallah....................
bende bugün doktora gittim adet günümde kanda gebeliğe bakıldı her zamanki gibi negatif bayramdan sonra hgs çektirecez hayırlısı bakalım rabbim bizide sevindirir inşallah 2 keredir o hastaneye gidiyorum ve anne olmak istemeyen bir çok kişi hamile kaldığını öğreniyor rabbim bizi evlat özlemiyle sınamaz inşallah Allaha emanet olun hoşcakalın.........
Herkese iyi aksamlar hanimlar umarim herkes iyidir KADIR geceniz mübarek olsun
ALLAH gönlünüze göre versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin insallahhhh
Selam apekim tebrik ederimmasallah ne güzel haber bu
ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim cok cok dikkatli ol cok sevindim senin adina inan cok merak ettiydim seni
biliyosun evi tasidik heralde ben kendimi cok yordum hastanede buldum kendimicok sükür bebislerim iyiler ama dogum yaklasmis
2 yada 4 hafta sonra gelirmis bebeklerim hakkimizda hayirlisi insallah sende görürsün canim bu haftalari ALLAH yardimcimiz olsun insallah
cnm tüpler tıkalı ıse bır kackez denememız gerekebışlır demıstı doktor muhtemelen öylecnm sabır bıtanem acı var ama sonucu güzel olur inşallah bu aksam esra adına ve dıger arkadaslara bol bol dua
cnm tebrık ederım rabbım saglıkla tamamına erdirsşn
maşallah bebişecanım benim sen herşeyin engüzelini hakkediyorsun çok iyisin Allah bebişini size bağışlar inş. sağ salim gelir dünyaya
Herkese iyi aksamlar hanimlar umarim herkes iyidir KADIR geceniz mübarek olsun
ALLAH gönlünüze göre versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin insallahhhh
Selam apekim tebrik ederimmasallah ne güzel haber bu
ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim cok cok dikkatli ol cok sevindim senin adina inan cok merak ettiydim seni
biliyosun evi tasidik heralde ben kendimi cok yordum hastanede buldum kendimicok sükür bebislerim iyiler ama dogum yaklasmis
2 yada 4 hafta sonra gelirmis bebeklerim hakkimizda hayirlisi insallah sende görürsün canim bu haftalari ALLAH yardimcimiz olsun insallah
canım çok güzel çıkmış değerin rabbim tamamına erdirsin
günaydın kızlarrrtopıgımız canlansın artık hepiniz hamiş kalır tatıllere gıdemezsınız inşallah
günaydın aslım.....yavaş yavaş yaz bitiyo dönerler evlerine eskisi gibi olur burası.....
inşşallahhkahvaltı yapayım briii
rahme gitti ama tüplere mi geçmedi. bence işinin ehli bi dr.a git canım ya
ordakilere güveniyosan bilmem de, ali acara gitsen ne der ki.
yarın bi zarar da vermeseler rahmine fln
sen kan testi vermemiş miydin ne çıktı sonuç
hoşbulduk cnm..
merhaba canım. özellikle yaptıgım birşey olamdı açıkcası ama cok dua ettim Meryem suresi Ali imran suresi falan okudum devamlı ve dua ettim... birde hamile kaldıgım o dönemden önce sütle maydonozu kaytatıp üstüne oturmuştum 1 2 kere. sanırım o dönemdehamile kaldım.. açıkcası Rabbim ol dedi ve oldu.. süt müt hikayeydi .. birde benim hamile kalma şansım %19 lardaydı pkoluydum artı bazı rahatsızlıklarımda vardı.. Rabbiminbüyüklüğü işte..
Merhaba arkadaslar,ben hamileyim ama bu hamilelik icin uzun sure bekledim ve sonunda oldu,ben de hep burda hamile olamadigimi problemlerimi paylastim,neden olmuyor diye cokk kendimi yedim,sonunda oldu hic beklemediyim zamanda ve hic beklemediyim bir sekilde,o yuzden her kese bunu kafaya takmamayi ve her seyi oluruna birakmayi oneriyorum,bebislerimiz dogru zamani biliyor ve ne zaman isterlerse onda geliyorlar,hic caninizi sikmayin,ben simdi yazarken eski gunler ruyada imisim gibi geliyor bana,ne kadar da uzulmusum...ama sukur rabbime 1 aya kizim geliyor ve cok mutluyum,inanin bana mutlaka sizin de melekleriniz gelecektir buna inanin gercekte hic olmaz demeyin oyle bir oluyor ki siz ne oldu nasil olduguna sasiriyorsunuz,insallah rabbim sizin hediyyenizi - armaganinizi gonderecektir,bir az sabir lutfen bir az daha sabr edin,neden? diye hic kendinize sormayin ve uzmeyin cunki ben cok yaptim,melekleriniz dogru biz zamani bekliyordur muhakkak
slm kızlar....sabah 10dan beri hastanedeyim anca gelebildim...bulunduğun yerde özel hastanenin olmaması ne kadar kötü yaaa....
kızlar çarşamba günü değerim 141idi bugün 412 çıktı...progesteron da 60 çıktı yani kesin normal gebesin dedi doktor....heran kistlerin patlayabilir dedi..sürekli yatacaksın dedi...yani bayrama memlekete gidemiyorum çok üzüldümmm....yola çıkmak yasak ilişki yasak....durum böyle işte...değein 3000e çıkınca karnından keseyi görürüz dedi....4 5 gün sonra ulaşır 3000e.....kaç haftalıkı olduğu o zamn belli olur herhalde...
Selam Kızlar;
Çok mutluyum bugünkü rahim filmi denemesi başarılı sonuç verdi.Çok şükür Allahıma.Çok zor oldu ama inşallah çektiklerim günahlarıma kefaret olur. Et parçası varmış o yüzden sıvı rahime bile ulaşmamış dün. Bugün çok acıdı ameliyathanede uyuşturmadan et parçasını kesip aldı rahmide tutup çekti.Sonra röntgene indim rahim filmi çekildi, sonucu temiz.İki tüpte açıkmış çok şükür.Yoksa laparaskopi yapılcaktı.Mahvoldum ama sonuç güzel olunca acımı unuttum. Doktor et parçasını aldım sıvıyıda çok basınçlı yolladım ne var ne yok temizlenmiştir dedi.İnşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım.Şimdi kanamam var yatıyorum. Bu mübarek geceyi en güzel şekilde geçirelim inş.
ASLIcım sen keseyi hcgn kaçlardayken görebilidn hatırlıyo musun??
geçen ay bugün adet görmüştüm..ben 5 gün önceden öğrendim...ben çok kısa sürede hamile kalmışım herhalde...şaşırdım...30 günde bir adet oluyodum işte..
iyi akşamlar kızlar kadir geceniz mubarek olsun benide dualarınıza eklemeyi unutmayın ben sizede dua ediyorum rabbim kalbinize gönlünüze göre versin hamileler bebişini sağ salim kucağına alsın inşallah anne olmak istiyen evlat diye yanan herkesin kucağı bebişlerle dolsun inşallah....................
bende bugün doktora gittim adet günümde kanda gebeliğe bakıldı her zamanki gibi negatif bayramdan sonra hgs çektirecez hayırlısı bakalım rabbim bizide sevindirir inşallah 2 keredir o hastaneye gidiyorum ve anne olmak istemeyen bir çok kişi hamile kaldığını öğreniyor rabbim bizi evlat özlemiyle sınamaz inşallah Allaha emanet olun hoşcakalın.........
sarıbeybi canım günaydın...nasılsın????ne yapıyosun??
günaydın kızlarrrtopıgımız canlansın artık hepiniz hamiş kalır tatıllere gıdemezsınız inşallah
bende şimdi yapıyorum kahvaltımı...afiyet olsun bize:)
tahlil sonucunda şükür bişi çıkmadı fakat o parçalar neyin nesi bilemedim cnm ya
cnm bende meryem suresini okumuştum.Allahım kabul eder inş.dikkat et kendine cnm..
inş arkadaşım inşşş
cnmmm çok sevindim inan ki..gözün aydın diyelim.bizlere de dua et lütfen..kendine de çok iyi bak cnm benim..
cnm çok geçmiş olsun acılarına değdi en azından kafanda soru işareti kalmadı.cnm en kısa sürede hamiş kalman dilegiyle.......
yani adetten sonramı hamiş kalmışsın cnm ?
seninde mübarek olsun cnm hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin..
günaydın cnm benim nolsun bildiğin gibiyim..
sen nasılsın bol bol dinleniyorsun dimi?
günaydınnnnnn
ayyy amin inşşşşşşşş razıyım tatile gitmemeye
beybicim korkma o küçük et parçaları herkeste görülebilir..bende de olurdu bazen..az kaldı sende güzel haberlerini vereceksib bize....inş...bol bol dua ediyorum canım.....
bende dinlenmeye çalışıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan....az önce kahvaltımı hazırladım odamı topladım o kadarıyla da bi şey olmaz herhalde....
evet canım kısa sürede hamile kalmışım bence...çünkü bu ayın 7si yada 8idi yumurtalarım olgunlaşmıştı....ayın 22sinde test yapıldığında 74 çıkmıştı değerim...
beybicim korkma o küçük et parçaları herkeste görülebilir..bende de olurdu bazen..az kaldı sende güzel haberlerini vereceksib bize....inş...bol bol dua ediyorum canım.....
bende dinlenmeye çalışıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan....az önce kahvaltımı hazırladım odamı topladım o kadarıyla da bi şey olmaz herhalde....
evet canım kısa sürede hamile kalmışım bence...çünkü bu ayın 7si yada 8idi yumurtalarım olgunlaşmıştı....ayın 22sinde test yapıldığında 74 çıkmıştı değerim...
Günaydın hatunlar;
Hürrem ne zaman başlayacak bilen var mı? Yeni bi kanal açılıyomuş o kanalda yayınlancakmış artık muhteşem yüzyıl. Diziler başlasa artık dimi
Kahvaltılarını yapan muhteşem hamişlerimize afiyet bal şeker olsun
günaydın cnm yeni kanalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?