Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canım benim üzme kendini inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin sana tüm sıkıntılarını unutturup yüzünü güldürecek

poliplihatun nihayet kurduldun polipten yaaaaaaaaaaa önümüzdeki ayda senden güzel haber bekleriz artık
:)))) Son iki muayenedir doktorlar polipten hiç bahsetmedi bende sesimi çıkartmıyorum :))) Ayyyy inşallah önümüzdeki ay patır patır hamiş kalalım hepimiz inşallah.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun.. dualarımız kabul ibadetlerimiz makbul olsun inşallah....
Aminnnnnn valla ben de hepinize dua ettim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla.
Canım herşeyin bi zamanı var bu ay değilmiş demekki inşallah gelecek aydır Ben ne biliyim bi his ama senden her an o güzel haberi bekliyorum.

Ayyyyy ne güzel iki tane :13: resimlerini hemen koyarsın dimi çok merak ettim.

Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh... bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine sizlerede hayırlı saglıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin..

maşallah bebişe canım benim sen herşeyin engüzelini hakkediyorsun çok iyisin Allah bebişini size bağışlar inş. sağ salim gelir dünyaya

sağol canım benim....o senin iyiliğin...sende en güzelini hakediyosun...amin canım...darısı en kısa sürede sana inş...Rabbim yüreğinin sesini duyar inş...

teşekkür ederim asi....çok sağol...Allah böyle bekleyen herkesi inş..benim gibi sevindirir....aman dikkat et kendine canım...işler kalsın bırak yavaşa yavaş hallonur.....maşallah bebişlerine....Rabbim yardımcın olsun canım...sağ salim kucaklarına alırsın bebişleri inş...

canım çok güzel çıkmış değerin rabbim tamamına erdirsin

nergisin en kısa sürede bende senin değerin için yorum yaparım inşşş....Allah razı olsun canım....Allah kalbimizdekini bize hayırlı kılar inş..

tahlil sonucunda şükür bişi çıkmadı fakat o parçalar neyin nesi bilemedim cnm ya

cnm bende meryem suresini okumuştum.Allahım kabul eder inş.dikkat et kendine cnm..

inş arkadaşım inşşş

cnmmm çok sevindim inan ki..gözün aydın diyelim.bizlere de dua et lütfen..kendine de çok iyi bak cnm benim..

cnm çok geçmiş olsun acılarına değdi en azından kafanda soru işareti kalmadı.cnm en kısa sürede hamiş kalman dilegiyle.......

yani adetten sonramı hamiş kalmışsın cnm ?

seninde mübarek olsun cnm hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin..

sarıbeybi canım günaydın...nasılsın????ne yapıyosun??

günaydın cnm benim nolsun bildiğin gibiyim..
sen nasılsın bol bol dinleniyorsun dimi?

günaydın kızlarrrtopıgımız canlansın artıkhepiniz hamiş kalır tatıllere gıdemezsınız inşallah

günaydınnnnnn

ayyy amin inşşşşşşşş razıyım tatile gitmemeye

beybicim korkma o küçük et parçaları herkeste görülebilir..bende de olurdu bazen..az kaldı sende güzel haberlerini vereceksib bize....inş...bol bol dua ediyorum canım.....

bende dinlenmeye çalışıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan....az önce kahvaltımı hazırladım odamı topladım o kadarıyla da bi şey olmaz herhalde....
evet canım kısa sürede hamile kalmışım bence...çünkü bu ayın 7si yada 8idi yumurtalarım olgunlaşmıştı....ayın 22sinde test yapıldığında 74 çıkmıştı değerim...

inş cnm unutmayı çalışıyorum..ay inş cnm benim çok istiyorum burdan haykırmayı..dinlen tatlım aman dikkat et.yani adetten hemen sonra tutmuş bebiş..e o zaman illa yumurtlama günlerini takip etmek gerekmiyomuş aklına geldikçe yaşamak en mantıklısı
maşşallah cnm maşallah...

apekım bana doktorum sadece tuvelet ıçın kalk demıştıoda toplama sabır cnm ayaklarının altına yastık yat lütfenbebişin iyice tutunsun sana

Günaydın hatunlar;
Hürrem ne zaman başlayacak bilen var mı? Yeni bi kanal açılıyomuş o kanalda yayınlancakmış artık muhteşem yüzyıl. Diziler başlasa artık dimi
Kahvaltılarını yapan muhteşem hamişlerimize afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…