Evet devlet kanalı dediler tmt mi dediler ona benzer bişey showda iyiydi ya
Ayyyyy ne güzel iki tane :13:resimlerini hemen koyarsın dimi çok merak ettim.
sağol canım benim....o senin iyiliğin...sende en güzelini hakediyosun...amin canım...darısı en kısa sürede sana inş...Rabbim yüreğinin sesini duyar inş...
teşekkür ederim asi....çok sağol...Allah böyle bekleyen herkesi inş..benim gibi sevindirir....aman dikkat et kendine canım...işler kalsın bırak yavaşa yavaş hallonur.....maşallah bebişlerine....Rabbim yardımcın olsun canım...sağ salim kucaklarına alırsın bebişleri inş...
Ben dikkat ediyorum canim benim insallah saglikla gelir bebislerim birazcik tirsmaya basladim mahayirlisi artik zaten esim cok kizdi bana
yapmiycaksin is felan diye sen dikkat et dinlen aman uzat ayaklarini bebisin iyice tutunsun sana
hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim aman tekrar söylüyorum dikkatlim ol
aaaaaaaaaaaaaa benimde 88 günüm kalmış inanamıyorum yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Aslicim korkma ki bebek erken gelmesin insallah zamaninda gelir benimde heyecanim artti valla hayirlisiyla gelsin bebisler
apekım bana doktorum sadece tuvelet ıçın kalk demıştıoda toplama sabır cnm ayaklarının altına yastık yat lütfenbebişin iyice tutunsun sana
aaaaaaaaaaaaaa benimde 88 günüm kalmış inanamıyorum yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Insallah darisi sizin basiniza canim ALLAH olmayan herkese versin saglikla dogsunlarda koyarim fotolarini
ayy evt erken gelmesın kendımı hep kasıma hazırladımsağol canım benim....o senin iyiliğin...sende en güzelini hakediyosun...amin canım...darısı en kısa sürede sana inş...Rabbim yüreğinin sesini duyar inş...
teşekkür ederim asi....çok sağol...Allah böyle bekleyen herkesi inş..benim gibi sevindirir....aman dikkat et kendine canım...işler kalsın bırak yavaşa yavaş hallonur.....maşallah bebişlerine....Rabbim yardımcın olsun canım...sağ salim kucaklarına alırsın bebişleri inş...
Ben dikkat ediyorum canim benim insallah saglikla gelir bebislerim birazcik tirsmaya basladim mahayirlisi artik zaten esim cok kizdi bana
yapmiycaksin is felan diye sen dikkat et dinlen aman uzat ayaklarini bebisin iyice tutunsun sana
hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun canim aman tekrar söylüyorum dikkatlim ol
Aslicim korkma ki bebek erken gelmesin insallah zamaninda gelir benimde heyecanim artti valla hayirlisiyla gelsin bebisler
yatacaz mecbur canım...sağol canım....
az kalmışş bebişin geliyo demek..ohh maşallh....Rabbim yardmcn olsun..
evt zaman cabuk gecıyo sende anlamıycaksın bı bakmıssın yavrusun içinde kıpır kıpır ınsallah rabbım tüm isteyene nasıp etsın
Insallah darisi sizin basiniza canim ALLAH olmayan herkese versin saglikla dogsunlarda koyarim fotolarini
ayy evt erken gelmesın kendımı hep kasıma hazırladım
evt zaman cabuk gecıyo sende anlamıycaksın bı bakmıssın yavrusun içinde kıpır kıpır ınsallah rabbım tüm isteyene nasıp etsın
inşş..canım....o günleride görürüm....o ana gelene kadar tam olarak sevinemeyeceğimide biliyorum...tedirgin oluyo insan...her şey insanlar için...ama inş...benim bebişim beni bırakmayacak...
offfffff ya kimle konuşsam hamilemisin sende bişeyler varmı ne zaman bebek gelecek gibi şeyleri duymakdan sorulmasından bunaldımmmmmmm
perim sabır canım sabır....ve bol bol dua...hepimiz böyle sorularla karşılaşıyoruz.....ben insanların arasına girmek bile istemiyodum bu sorularla karşılaşacağımı bildiğim için...ama sonra kendimi topladım kimse benden değerli değil...bırak kim ne diyosa desin..ne konuşuyosa konuşsun...zamnı gelince en güzel cevabı vereceksin inş...buna tüm kalbimle inanıyorum...
sağol canım desteğin için bu sorunu aştığımı sanmıştım dün kadir gecesi diye aradığım arayan herkes aynı soruyu soruyor yeni geldiğimiz yerde bile sormaya başladı herkes bunaldım
beybicim korkma o küçük et parçaları herkeste görülebilir..bende de olurdu bazen..az kaldı sende güzel haberlerini vereceksib bize....inş...bol bol dua ediyorum canım.....
bende dinlenmeye çalışıyorum ama şimdiden sıkıldım yatmaktan....az önce kahvaltımı hazırladım odamı topladım o kadarıyla da bi şey olmaz herhalde....
evet canım kısa sürede hamile kalmışım bence...çünkü bu ayın 7si yada 8idi yumurtalarım olgunlaşmıştı....ayın 22sinde test yapıldığında 74 çıkmıştı değerim...
gayet normal sürede hamile kalmışsın kız. yumurtlaların olgunlaştığı bikaç gün içinde tutmuş işte
adet 28-30 gün oluyp yumurtlama düzenli olanlarda gününe 4-5 gün kala kanda çıkıyo zaten
hem hamile kalmak anlık bişeyo anda yumurta varsa döllenebilirse hop hamilesin
gayet normal sürede hamile kalmışsın kız. yumurtlaların olgunlaştığı bikaç gün içinde tutmuş işte
adet 28-30 gün oluyp yumurtlama düzenli olanlarda gününe 4-5 gün kala kanda çıkıyo zaten
hem hamile kalmak anlık bişeyo anda yumurta varsa döllenebilirse hop hamilesin
selam kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmm
cnm sabır bıtanem çok zorr bılıyorum hepımız bunları yaşadık rabbım senıde tez zamanda güldürsünofffffff ya kimle konuşsam hamilemisin sende bişeyler varmı ne zaman bebek gelecek gibi şeyleri duymakdan sorulmasından bunaldımmmmmmm
sabah olanları anlatmadan gitmeyeyim bari...sabah kalktım test çubuğunu aldım test yaptım...o çift çizgiyi o kadar çok beklemiştim ki.....o çizgileri görmek için yaptım işte....1 dk içerisinde 2.çizgi çıktı...diğeriyle aynı renke nerdeyse...idrarım su gibiyidi bide..çok su içiyorum..sık sık idrara gidiyorum...bu idrardan değer çıkmaz dedim ama çıktı....saklayacağım onu...eşime gösterdim...aaaaaaaaaaaa sen hamile misin yoksa diyo...çok gülldük:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?