Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Ayyyyy ne güzel iki tane :13: resimlerini hemen koyarsın dimi çok merak ettim.

Insallah darisi sizin basiniza canim ALLAH olmayan herkese versin saglikla dogsunlarda koyarim fotolarini

apekım bana doktorum sadece tuvelet ıçın kalk demıştıoda toplama sabır cnm ayaklarının altına yastık yat lütfenbebişin iyice tutunsun sana

yatacaz mecbur canım...sağol canım....

aaaaaaaaaaaaaa benimde 88 günüm kalmış inanamıyorum yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

az kalmışş bebişin geliyo demek..ohh maşallh....Rabbim yardmcn olsun..

offfffff ya kimle konuşsam hamilemisin sende bişeyler varmı ne zaman bebek gelecek gibi şeyleri duymakdan sorulmasından bunaldımmmmmmm

offfffff ya kimle konuşsam hamilemisin sende bişeyler varmı ne zaman bebek gelecek gibi şeyleri duymakdan sorulmasından bunaldımmmmmmm

perim sabır canım sabır....ve bol bol dua...hepimiz böyle sorularla karşılaşıyoruz.....ben insanların arasına girmek bile istemiyodum bu sorularla karşılaşacağımı bildiğim için...ama sonra kendimi topladım kimse benden değerli değil...bırak kim ne diyosa desin..ne konuşuyosa konuşsun...zamnı gelince en güzel cevabı vereceksin inş...buna tüm kalbimle inanıyorum...

kızlar bana müsade uzanmaya gidiyorum...biraz ağrı yaptı kistim yine.....görüşürüz....

kızlar bana müsade uzanmaya gidiyorum...biraz ağrı yaptı kistim yine.....görüşürüz....

sağol canım desteğin için bu sorunu aştığımı sanmıştım dün kadir gecesi diye aradığım arayan herkes aynı soruyu soruyor yeni geldiğimiz yerde bile sormaya başladı herkes bunaldım

sabah olanları anlatmadan gitmeyeyim bari...sabah kalktım test çubuğunu aldım test yaptım...o çift çizgiyi o kadar çok beklemiştim ki.....o çizgileri görmek için yaptım işte....1 dk içerisinde 2.çizgi çıktı...diğeriyle aynı renke nerdeyse...idrarım su gibiyidi bide..çok su içiyorum..sık sık idrara gidiyorum...bu idrardan değer çıkmaz dedim ama çıktı....saklayacağım onu...eşime gösterdim...aaaaaaaaaaaa sen hamile misin yoksa diyo...çok gülldük:))))

sağol canım desteğin için bu sorunu aştığımı sanmıştım dün kadir gecesi diye aradığım arayan herkes aynı soruyu soruyor yeni geldiğimiz yerde bile sormaya başladı herkes bunaldım

hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz birbirimizi tanımasakta gönül arkadaşları olduk burda...hepimiz aynı yollardan geçiyoruz....artık üzülmemeye çalış...takmamaya çalış....sen hamile kalabiliyosun...gelecek bebişin merak etme..

gayet normal sürede hamile kalmışsın kız. yumurtlaların olgunlaştığı bikaç gün içinde tutmuş işte
adet 28-30 gün oluyp yumurtlama düzenli olanlarda gününe 4-5 gün kala kanda çıkıyo zaten
hem hamile kalmak anlık bişey o anda yumurta varsa döllenebilirse hop hamilesin

ne bilim bu kadr uğraşıp ummadığım anda gelince şaşırdım...adetten 5 gün önce öğrendim bide halen şaşkınım...dış gebelik diye ameliyatı beklerken normal gebelik çıksın....doğru diyosun canım...saniyelik işler bunlar....

benim pazartesi günü kontrole gittiğimde 1 tane çatlamamış yumurtam vardı adet dönemime yakındı çatlamışsa adet olmadım ama test negatif çıkmıştı biraz dahamı beklemem lazım acaba bana doktor progesteron verdi adet olmuyum diye bayramdan sonra olması lazımış rahim filmi çektirecez ama inş. o yumurta döllenir de bebişim gelir....yani adet döneminde hamile kalınılıyormu ki ?

cnm sabır bıtanem çok zorr bılıyorum hepımız bunları yaşadık rabbım senıde tez zamanda güldürsün

delü yavvvv valla bu çift çizgi konusunda hemüz manyak olduk bende saklıyorum çubugu test kagıdını usg fotorafları heimiz kafayı yedık hatta dogumdan sonra doktorumu özlüycem cok alıstım ona 1.5 senedır ayrılmak zor olacak

kızlar bu sefer kesin gidiyorum....ayrılmak istemiyorum burdan ama yatmam gerekiyo..öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…