Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

aynen öyle canım....ama benim o kadar çok doktorum oldu ki hangisini özleyeyim acaba!!!

adet dönemi derken anlamadım tam
apek tam adet gününden 14-15 gün önce hamile kalmış. yumurtlama gününü hesaplarken adet döngüsünden 14 çıkarıyoruz ya
tam öyle olmuş onun. erken öğrendiğinden süre kısa gibi geliyo yani..

mesela benim öyle tam 30 gün değildir, takılır kafasına göre 33-36 vs
o yüzden benim geç döllenme olmuştu, 30. gün kanda sıfır çıkmıştı.
apek adetin 14-15. günü hamile kalırken ben 22-24.günü hamile kaldım yani

senin adet düzenine bağlı. progestanı bebek olursa tutunsun, olmazsa da vaktinde adet ol diye veriyolar

selam kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmm
off sorma sıkılıyorum ben, sen napıyosunnnnnn

ben adetimin 27. günü gittiğimde çatlamamış 1 yumurtam vardı tam büyümüş çatlama durumdaydı ama geç olmuş ozaman olmaz heralde diyorum.......

ben adetimin 27. günü gittiğimde çatlamamış 1 yumurtam vardı tam büyümüş çatlama durumdaydı ama geç olmuş ozaman olmaz heralde diyorum.......

nasip niye olmasın.. senin de öyle 28-30 dakik değil heralde adetin
progestan da kullanıyosun, nasip artık

nasip niye olmasın.. senin de öyle 28-30 dakik değil heralde adetin
progestan da kullanıyosun, nasip artık

adet günü yani dün kanda bakıldı 1.2 çıktı yani negatif olunca aklıma sen geldin sende adet günü test yaptırmıştın negatif çıktı daha sonra hamile olduğunu öğrenmiştik inş. bendede aynısı olur

offfffff ya kimle konuşsam hamilemisin sende bişeyler varmı ne zaman bebek gelecek gibi şeyleri duymakdan sorulmasından bunaldımmmmmmm

sağol canım desteğin için bu sorunu aştığımı sanmıştım dün kadir gecesi diye aradığım arayan herkes aynı soruyu soruyor yeni geldiğimiz yerde bile sormaya başladı herkes bunaldım
Aynısı bana da oluyor ama ben nedense hiç takmıyorum üzülmüyorum.Bebek düşünmüyormusunuz diyolar düşünüyoruz diyorum inşallah yakında olur diyolar amin diyorum o kadar. Onlarda kötülüklerinden değildir meraktan soruyolar.Hatta ben hiçbirşeyi gizlemiyorum bile birçok kişi istediğim halde olmadığını biliyo dua ediyo.Utanılacak sıkılacak bişey olduğunu sanmıyorum.Herkesin başına gelebilir.Bizde zamanımızın gelmesini bekliyoruz işte.:97:

Eğer hamile kalırsam benimde ahdım var çubuk alıcam saklıycam.Görmek istiyorum kırmızı kırmızı ikinci çizgiyi :))
selam kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmm

İyiyiz Allaha şükür napalım iftarı bekliyoruz sabırsızlıkla

iyi günler herkese bende bebek istiyorum 1 yıllık evliyim korunuyorduk 4 aydır bıraktık daha doğrusu dr öyle söyledi ben sağda altı cm kist var solda çatlamamış yumurta varmış.dr altı ay mühlet verdi olmazsa tekrar gelin en son ameliyat olursun dedi bende ameliyat olmak istemiyorm şimdi kaldı 2 ay.ümit ediyorum inş olur.acab bu kistler için doğal yöntemler var mı bi bilginiz. ben korunurken ada çayı civan perçemi falan içiyodum ama erimedi kist.birde 2 ay sonra yurt dışına gitcez eimin görev gereği. orada da çocuk olmazsa tedavi nasıl olcam onu bilmiyorum..şimdiden teşkkürler msjlarnızı beklyorum.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun. Daha 4 ay olmuş normalde 1 yıl çocuk denenir olmazsa bir sorun olduğu düşünülür.İnşallah olur seninkide daha erken.Ama bence yurt dışına gitmeden önce burda tedavi gerekiyorsa tedavini ol.Doktorun iyiyse ona güven.Ameliyatdan hepimiz korkuyoruz ama çoğu zaman muayeneden bile daha az acı çekiliyor.6cm den büyük kistlerin alınmasını öneriyorlar.Netten bi araştır bakalım.Kistin yeri de çok önemliymiş.Olası gebelik oluşum yerine yakınsa alınmalı falan yazıyordu. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah canım.

canım ne güzel çevrende aklı başında insanlar var demekki benim gibi olanlarında hakkında konuştuklarını düşününce çok cahil eşimin tarafı kadının elinde sanıyorlar anlamıyor dinlemiyorlar kadını suçluyorlar banada aynısını yapacakları için söyleyemem

Ya hadi diyelim senin yüzünden olmuyo nolacak Bu cahillik kadar kötü bişey yok.İnsan inançlı olunca herşeyin sebepler dahilinde olduğunu anlıyor. Sebebsiz kısırlık diye bi başlık var gördünmü hiç.İki taraftada herşey normal tıp bulamamış Rabbim nasip etmemiş olmamış bu kadar basit.Art niyetli insanlar bir çiftin çocuğu olmadığını öğrenince hemen sorunun kimde olduğunu soruyolar dimi.Yani kısır kim onu öğrenecekler.Başkalarına anlatırken kısırın kim olduğu önemli.Birşeyi gizledikçe iyice merak ediyolar.Ama sen boşa kıvranma sen kıvrandıkça onlar iyice üstüne gelir. Herşeyi açıktan anlatsan normal bi konu olur biter gider başkasına anlatmayı bile unuturlar emin ol.Eşinin sperm sonuçları nasıl çıkmıştı . Benim eşimde sorun olduğunu söyledi doktor ameliyat oldu.Şimdide bende arıyorlar sorunu çünkü olmaması için tıp sorun arıyor.Kist olsun mesela varsa hemen sorun kist diyolar.Yahu kist herkesde var ama millet patır patır doğuruyo :))) Diyorum ya inançlı olunca herşeyin kader olduğunu Allahın takdiri olduğunu bilince gerisi boş.Daha önümüze ne tür engeller çıkacak bakalım :76::76:

bende yenı katıldım kızlarrrr aranıza ben de hamıle olmak ıstıyorum 9 aydır evlıyız ınsallah burası ugurlu gelır

evet canım eşimde bişey çıkmadı çok şükür ne demişler cahil dostum olacağına alim düşmanım olsunuğraşmak çok zorrrrrr

selam kızlar otelin bilg. giriyorum burası sıcak ama güzel ev bulmuştuk ama evin sahibi o evi satacakmış. bu sebeble göcekte kiralık ev arıyoz. otelde kalıcaz bir süre daha..

apecigim gebiş olduguna cok sevindim aldıgım en güzel haberlerden biriydi diger güzel haber de lagrimanın gebişligi

apek ve lagrima allah tamanına erdirsin ve saglık güzewl gebişlikler diliyorum sizlere türkürükkkkk maaaaşakllllaaah

vahsicigim seninde o et parcasını aldırman cok iyi olmuş çünkü muhtemelen o bir belki polipti. ve alınması ile bu ay diger ay kesin gebişsindir demek ( bence )

yeni katılan ark. hoşgeldiniz. 1 sene kendi kendinize ugraşın sonra tedavi yöntemlerine gidin. ve yumurta günlerinizi ögrenmek için yumurta takibi yaptırın. ilaç vs. gerekmedikce ilk bir sene boyunca kullanmamanızı öneririm ( tabe ileri yaş - ciddi bir gebişlik sıkıntısı veya aciliyet yoksa ).kistleri olan arkadaşlar şöle diyeyim cogu insan kisti oldugunu bilmeden bir cok kez gebiş kalıp dogurabiliyor. bu yüzden kendinizi ümitsiz hissetmeyin. vs.sv.sv.sv.s.sv.vs

hade hadeee bu ay sonuna kadar 2-3 daha gebiş haberi alaaaalımmmmmmmm yyyeeeehhuuuuuuuuuuu

ben reglimi eylül 1 ile 3 arası bekliyorum inş. olmaz.. cok heyecanlı degilim...

dünden beri göcekte sokak sokak boş ev aradım. isredigimize yakın 1 tane buldum. oda dublexini bodum katına yapmış. alt kat acayip karanlıktı hiiiççç sevmedim.
umarım en kısa zamanda bir ev bulup bir an önce düzenimize kavuşuruz. ve ilk etapda gerekli olan bir kaç eşyamızı almıştık yanımıza iyi ki de öle yapmışız. ev bulduk kesin diye kamyonu yükeletip gelseymişik vay halimiza olacakmış. ortada kalacakmış eşyalar.. vs.v.sv.ssv.

hanımlar hepinizi öptüm bize şans dileyin ev için byeeeee

cnm inan ki bende öyle yapacağım..bu sanırım hepimiz hayaliymiş :)))

aynen öyle canım....ama benim o kadar çok doktorum oldu ki hangisini özleyeyim acaba!!!

benfde öyle düşündüm urfada ki tüm doktorları çok özlerim heralde...

bende yenı katıldım kızlarrrr aranıza ben de hamıle olmak ıstıyorum 9 aydır evlıyız ınsallah burası ugurlu gelır

hoşgeldin aramıza umarım çok beklemeden müjdeyi verirsin bizlere..

inş bu ay ki güzel haberlerden biri sana aittir cnm..bol şanslar inş tez vakitte güzel bi ev bulursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…