Wawwwww champ bir tahmin de daha bulundu.Hadi bakalım tutacak mı görcez:))) Canım ev bulma işinde kolay gelsin.Ev çok önemli hayırlı bir ev olsun inş senin için mutlu olabileceğin,komşuların da kafa dengi olsun inş.amin.selam kızlar otelin bilg. giriyorumburası sıcak ama güzel ev bulmuştuk ama evin sahibi o evi satacakmış. bu sebeble göcekte kiralık ev arıyoz. otelde kalıcaz bir süre daha..
apecigim gebiş olduguna cok sevindimaldıgım en güzel haberlerden biriydi diger güzel haber de lagrimanın gebişligi
apek ve lagrima allah tamanına erdirsin ve saglık güzewl gebişlikler diliyorum sizleretürkürükkkkk maaaaşakllllaaah
vahsicigim seninde o et parcasını aldırman cok iyi olmuş çünkü muhtemelen o bir belki polipti. ve alınması ile bu ay diger ay kesin gebişsindirdemek ( bence )
yeni katılan ark. hoşgeldiniz. 1 sene kendi kendinize ugraşın sonra tedavi yöntemlerine gidin. ve yumurta günlerinizi ögrenmek için yumurta takibi yaptırın. ilaç vs. gerekmedikce ilk bir sene boyunca kullanmamanızı öneririm ( tabe ileri yaş - ciddi bir gebişlik sıkıntısı veya aciliyet yoksa ).kistleri olan arkadaşlar şöle diyeyim cogu insan kisti oldugunu bilmeden bir cok kez gebiş kalıp dogurabiliyor. bu yüzden kendinizi ümitsiz hissetmeyin. vs.sv.sv.sv.s.sv.vs
hade hadeee bu ay sonuna kadar 2-3 daha gebiş haberi alaaaalımmmmmmmm yyyeeeehhuuuuuuuuuuu
hanımlar bu arada benim 7 gün süren adetim dün bitmişti..dün gece ilişki sonrası kanamam oldu bugün öğleden sonra dindi...
acaba benim başka bi hastalığımmı var ya.. son 2 ilişkinin de sonrasında kanama oldu sizce nedir ??
Canım geçmiş olsun. Daha 4 ay olmuş normalde 1 yıl çocuk denenir olmazsa bir sorun olduğu düşünülür.İnşallah olur seninkide daha erken.Ama bence yurt dışına gitmeden önce burda tedavi gerekiyorsa tedavini ol.Doktorun iyiyse ona güven.Ameliyatdan hepimiz korkuyoruz ama çoğu zaman muayeneden bile daha az acı çekiliyor.6cm den büyük kistlerin alınmasını öneriyorlar.Netten bi araştır bakalım.Kistin yeri de çok önemliymiş.Olası gebelik oluşum yerine yakınsa alınmalı falan yazıyordu. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
teşkkür ederim.haklısın tam 1 yıl olmazsa sorun teşkil ediyor bende biraz sabırsızlanıyorum bide kist olması beni düşündürüyor ya olmazsa die aslında düşünmemem lazım bunları ama nafile.bu kistin yeri derken ne demek istedin biraz açabilirmisin onu .valla bu gittğm 3. dr ilk iki hemen ameliyat dedi sonuncy çok şükür tanış koyduk araya iyi konuştu ilk önce deneyin sonra tedavi dedi.birde yurt dışında teknoloji daha iyi die düşünüyorum. inş bunlarar gerek kalmazdaolur. senin bebğin varmı .yada sende böle bi rahtszlık geçirdin mi?paylaşmak istersen tabi teşküükrler şimdiden.
Canım rahim ağzında yara vardır muhtemelen. Belki de adetin tam bitmemiştir.Yada belki de kuruluktan dolayı kanaman olmuş olabilir. Çokmu oluyor kanaman yoksa azıcık mı.
Canım geçmiş olsun. Daha 4 ay olmuş normalde 1 yıl çocuk denenir olmazsa bir sorun olduğu düşünülür.İnşallah olur seninkide daha erken.Ama bence yurt dışına gitmeden önce burda tedavi gerekiyorsa tedavini ol.Doktorun iyiyse ona güven.Ameliyatdan hepimiz korkuyoruz ama çoğu zaman muayeneden bile daha az acı çekiliyor.6cm den büyük kistlerin alınmasını öneriyorlar.Netten bi araştır bakalım.Kistin yeri de çok önemliymiş.Olası gebelik oluşum yerine yakınsa alınmalı falan yazıyordu. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
teşkkür ederim.haklısın tam 1 yıl olmazsa sorun teşkil ediyor bende biraz sabırsızlanıyorum bide kist olması beni düşündürüyor ya olmazsa die aslında düşünmemem lazım bunları ama nafile.bu kistin yeri derken ne demek istedin biraz açabilirmisin onu .valla bu gittğm 3. dr ilk iki hemen ameliyat dedi sonuncy çok şükür tanış koyduk araya iyi konuştu ilk önce deneyin sonra tedavi dedi.birde yurt dışında teknoloji daha iyi die düşünüyorum. inş bunlarar gerek kalmazdaolur. senin bebğin varmı .yada sende böle bi rahtszlık geçirdin mi?paylaşmak istersen tabi teşküükrler şimdiden.
Herkesde var kist ya öyle düşünme genç kızlarda bile var. Muayeneye gidenin %90 ında kist,miyom,polip bişeyler çıkıyo. Ben en son muayenemde kist var dedi 3cm ama alıncak falan demedi önemsemedi.Polip vardı bide. Canım kistin yeri önemli derken bebeğin yapışacağı muhtemel yerler vardır rahimde .Eğer kist o bölgede ise bide büyüklüğü 6cmden yukarı ise sanırım alınsın diyorlar. Kistmiydi miyommuydu tam hatırlamıyorum ama doğum kontrol hapıyla tedavi ediyorlardı. Doktoruna sorabilirsin ilaçla tedavi mümkünmü diye.Yurt dışında bilemiyorum ya ben Türk doktorlarına daha çok güveniyorum.Yurt dışında dilini falan anlamakda problem olabilir.Beni Türk doktorlarına emanet ediniz demiş Atatürk
Canım rahim ağzında yara vardır muhtemelen. Belki de adetin tam bitmemiştir.Yada belki de kuruluktan dolayı kanaman olmuş olabilir. Çokmu oluyor kanaman yoksa azıcık mı.
gözün aydın cnm inşallah tez zamanda hamış haberını verırsın bu gece camıye gıdıcem tesbıh namazı kılcam inşallah esracım ve dıger arkadaslara bol bol dua
selam kızlar;
çok mutluyum bugünkü rahim filmi denemesi başarılı sonuç verdi.çok şükür allahıma.çok zor oldu ama inşallah çektiklerim günahlarıma kefaret olur. Et parçası varmış o yüzden sıvı rahime bile ulaşmamış dün. Bugün çok acıdı ameliyathanede uyuşturmadan et parçasını kesip aldı rahmide tutup çekti.sonra röntgene indim rahim filmi çekildi, sonucu temiz.iki tüpte açıkmış çok şükür.yoksa laparaskopi yapılcaktı.mahvoldum ama sonuç güzel olunca acımı unuttum. Doktor et parçasını aldım sıvıyıda çok basınçlı yolladım ne var ne yok temizlenmiştir dedi.inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım.şimdi kanamam var yatıyorum. Bu mübarek geceyi en güzel şekilde geçirelim inş.
aslıcım sen keseyi hcgn kaçlardayken görebilidn hatırlıyo musun??
Geçen ay bugün adet görmüştüm..ben 5 gün önceden öğrendim...ben çok kısa sürede hamile kalmışım herhalde...şaşırdım...30 günde bir adet oluyodum işte..
canım bugünkü değerim 412 .... Adet günümde bugün...
inşallah sımdı ben daha doktora gıtmedım ama o özel dönemlerı hesaplayıp belırlıorum sımdı bı ılac tedavısı gerekıomu calısmalardayken?bıde daha baska ne yapmam lazım bılmıoruminşallah cnm hoşgeldın aramıza tez zamanda hamış kalma dılegıyle
9 aydır korunmadığınız halde olmuyorsa adet düzensizliğin varsa doktora görün canım birde beraberlikden önce eşinin içeceği sert kahve spermlerin hareketlendiriyor sende hemen kalkma yarım saat yatmaya çalış inş. bebişin gelirinşallah sımdı ben daha doktora gıtmedım ama o özel dönemlerı hesaplayıp belırlıorum sımdı bı ılac tedavısı gerekıomu calısmalardayken?bıde daha baska ne yapmam lazım bılmıorum
selam kızlar otelin bilg. giriyorumburası sıcak ama güzel ev bulmuştuk ama evin sahibi o evi satacakmış. bu sebeble göcekte kiralık ev arıyoz. otelde kalıcaz bir süre daha..
apecigim gebiş olduguna cok sevindimaldıgım en güzel haberlerden biriydi diger güzel haber de lagrimanın gebişligi
apek ve lagrima allah tamanına erdirsin ve saglık güzewl gebişlikler diliyorum sizleretürkürükkkkk maaaaşakllllaaah
vahsicigim seninde o et parcasını aldırman cok iyi olmuş çünkü muhtemelen o bir belki polipti. ve alınması ile bu ay diger ay kesin gebişsindirdemek ( bence )
yeni katılan ark. hoşgeldiniz. 1 sene kendi kendinize ugraşın sonra tedavi yöntemlerine gidin. ve yumurta günlerinizi ögrenmek için yumurta takibi yaptırın. ilaç vs. gerekmedikce ilk bir sene boyunca kullanmamanızı öneririm ( tabe ileri yaş - ciddi bir gebişlik sıkıntısı veya aciliyet yoksa ).kistleri olan arkadaşlar şöle diyeyim cogu insan kisti oldugunu bilmeden bir cok kez gebiş kalıp dogurabiliyor. bu yüzden kendinizi ümitsiz hissetmeyin. vs.sv.sv.sv.s.sv.vs
hade hadeee bu ay sonuna kadar 2-3 daha gebiş haberi alaaaalımmmmmmmm yyyeeeehhuuuuuuuuuuu
canım bende gitim kadir gecesine az dsaha bayılıyordum nefessss alamadımm allahım dedimm bana kuvvet ver rezil olmayayım dedim şükür kıldım sonuna getirdim. O günde oruç tutmuştum nefes alamadımm. Sen nasıl kıldın tesbih namzanı
esracım canım evde kılsaydın ya namazını..tesbihide seneye kırardın...o karnınla nasıl gittin oraya...dikkat et kendine...
canımm gözün aydınnn inşallah en kısa zamanda hamiişş kalacaksınn
canım değerin çok güzel benim adet tarihinden 7 gün sonra 781,40 idi seninki baya iiy
canımmm hayırlısı vala ikizde olabilir seninki gibi geliyorr bana maşallah fabrika gibisin güzel yumurta üretiyosunnn
apek nasılsın canım bebiş nasıl yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
apek bebiş nasıl kuzummmmm dua et bana ve arkadaşlarımızaaaaadaaa bizde hamiş olalım inşalah hamileliğin güzel geçer canımmmm
9 aydır korunmadığınız halde olmuyorsa adet düzensizliğin varsa doktora görün canım birde beraberlikden önce eşinin içeceği sert kahve spermlerin hareketlendiriyor sende hemen kalkma yarım saat yatmaya çalış inş. bebişin gelir
canım bende gitim kadir gecesine az dsaha bayılıyordum nefessss alamadımm allahım dedimm bana kuvvet ver rezil olmayayım dedim şükür kıldım sonuna getirdim. O günde oruç tutmuştum nefes alamadımm. Sen nasıl kıldın tesbih namzanı
canımm gözün aydınnn inşallah en kısa zamanda hamiişş kalacaksınn
canım değerin çok güzel benim adet tarihinden 7 gün sonra 781,40 idi seninki baya iiy
canımmm hayırlısı vala ikizde olabilir seninki gibi geliyorr bana maşallah fabrika gibisin güzel yumurta üretiyosunnn
Evet bayramda büyük ihtimalle giremeyiz topiğe şimdiden Hepinizin Bayramını kutluyorum.selam kızlar ramazanda bitti şimdiden bayramınızı kutluyorum
sağol canım benim...darısı başına inş....
inş...istediğin gibi bi ev bulursun ve en kısa sürede yerleşirsin...benim gibi yeni yer yeni ev uğurlu gelsin sana...
inş..böyle devam eder canım....ikiz mi düşüncesi bile güzelmiş...ama bence değil...tabiii Allah bilir..keseyi görmeye gidince anlarız...
ağrılarım başladı canım.. kistler zorluyo,gögüslerim çok ağırıyo,arada karın ve bel ağrısı.....ama çokta şikayetçi değilim...gebeliğim devam etsinde çekerim artık bunlarıda.....ablam ve eniştem gelmişti dün eskişehirden....eşimle beraber bugün memlekete gittiler üzüldüm...uzun zamndır görmemiştim onları.. gün yetmedi....kız kardeşim yanımda işte...
sen nasılsın??ne yapıyosun?*
Adaşım sağolasın inş en kısa zamanda benimle birlikte superisi,xeda,mattika,champ,sarıbeybi,(aklıma ilk bunlar geldi)aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hamiş kalırız inş. ismini unuttuğum vardır büyük ihtimallede aklıma ilk gelenler bunlar
Canım kendini zorlama dikkat et biraz anneler zorlanınca bebişlerde zorlanıyor.Onu düşün.
Evet bayramda büyük ihtimalle giremeyiz topiğe şimdiden Hepinizin Bayramını kutluyorum.
Esrahayal senin yumurtalarını beğendi fabrikaya benzetmiş senidediği gibi ikiz olabilir mi acaba.Apek sen hamile kaldığın ay hiçbişey kullanmadın demi ben öyle hatırlıyorum. Eğer kullandıysan ikizde olabilir yani :))Ağrılarında bir an önce geçer inş.
selam kızlar otelin bilg. giriyorumburası sıcak ama güzel ev bulmuştuk ama evin sahibi o evi satacakmış. bu sebeble göcekte kiralık ev arıyoz. otelde kalıcaz bir süre daha..
selam kızlar nasılsız? arefeniz nasıl geçiyor.. ben oturuyorum öyle boş boş.. bayram da da gelenim gidenim olayacagı için ve bende biryere gitmeyeceğim için bir telaşem yok.. sizler napıyorsunuz? ne tatlılar yaptınız?
canım sağol.. Allah sana da nasip etsin bütün isteyenlerle beraber.. güzel bir duygu teyzesi inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?