slm lağrima...ha şöyle gel arada böyle buralara...düşüncelerinde yanılmışın dimi....
yok canım yanıldığımı düşünmüyorum ben hala :) nneyse boşver bende kalsın :)
sen nasılsın? bayram telaşesi nasıl gidiyor? bebşin nasıl?
iyi canım sen bilirsin...bilmiyorum ki iyidir inş....yarın bakılırsa keseyi görebiliriz ama doktorlar bayram izninde dönmelerini bekleyeceğim mecburen....sen kalp atışlarını ne zamn duyacaksın??
bu fabrika üretime yeni geçti canım ikiz değildir bence ama nasip tabi...bugün adetimin 4.günü şuankandaki değer 1650lerde ve civari çıkabilir...yarın keseyi görebilirim aslında büyük ihtimal ama doktorlar izinde bekleyeceğim..hayırlısı artık...ikiz tek kız erkek farketmez..yeterki gebeiğim devam etsin...darısı başına inşşş...
selam kızlar apek lagrıma cok sevındım kızlar allah tamamına erdırsın saglıkla kucagınza almayıda nasıp etsın ben ıyıyım annemdeyım herkesın bayramı mubarek olsun rabbım tum cocuk ısteyenlere bıdahakı ramazan bayramında cocuklarıyla kutlamayı nasıp etsın
slm ecrinn..sağol canım aminn inşş...ne güzel bayramda ailenlesin....bense evdeyim doktor yolculuğu yasakladı kistlerim yüzünden...ben ve kardeşim memlekete gidemedik...eşim ablam ve eniştemle beraber bugün yola çıktılar...zor gönderdim eşimi....hamileliği daha ailelere söylemedik bi keseyi görelim kalp atışlarını duyalım öyle dedik...
bebiş nasıl? annenler süprize nasıl karşılık verdi?
nasıl dayanıyorsunuz söylemeden? ben daha kağıtta görür görmez hemen telefon ettim..
Selam kizlar nasilsiniz hazirliklar nasil gidiyor umarim herkes iyidir apek korkma canim insallah bisey olmayacak bebise
ama yinede dikkat et kalp atisi 7 haftada duyuluyor insalah sende duyacaksin ve rahat edeceksin
bende ayniyim iste yarin doktora gidiyorum hayirlisi arik ALLAH olmayan arkadaslara nasip etsin
yarin kimse olmaz sanirim topikte simdiden herkesin BAYRAMINI KUTLARIM Kazasiz belasiz gecer insallahh
slm canım...bende hazırlık mazırlık yok...eşim ablam eniştem bayram için memlekete gittiler bugün bense kız kardeşimle evde oturuyorum doktordan izin yok gitmeme....inş..canım sorunsuz ilerleyecek hamileliğim...bikeseyi görelim ondan sonrada kalp atışlarını inş.....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
siz nasılsınız??ne durumdasın??
aman bu defeda böyle olsun ne yapalim doktor yok dediyse yok otur oturdugun yerde
bizde ne yapalim aksam yemegi yapiyorumesim gececi birazdan gelir iyice agir oldum artik yarin belli olacak ne oldugu doktora gitcez iste
ellerim ayaklarim cok sisiyor ama ne yapimama dogum yakinda diyor doktor :18::18:
aman bu defeda böyle olsun ne yapalim doktor yok dediyse yok otur oturdugun yerde
bizde ne yapalim aksam yemegi yapiyorumesim gececi birazdan gelir iyice agir oldum artik yarin belli olacak ne oldugu doktora gitcez iste
ellerim ayaklarim cok sisiyor ama ne yapimama dogum yakinda diyor doktor :18::18:
Canım bencede ailelere söylememekle iyi etmişsiniz.Ama iyi sabır hea maşallah siiznki :))) kalp atışlarını da duyarsınız inş en yakın zamanda.Tabi kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş. Darısı bizim başımıza inş.Bu sözleri sürekli tekrar ediyoruz ama dua kapısının ne zaman açık olduğu ne belli :))bu fabrika üretime yeni geçti canım ikiz değildir bence ama nasip tabi...bugün adetimin 4.günü şuankandaki değer 1650lerde ve civari çıkabilir...yarın keseyi görebilirim aslında büyük ihtimal ama doktorlar izinde bekleyeceğim..hayırlısı artık...ikiz tek kız erkek farketmez..yeterki gebeiğim devam etsin...darısı başına inşşş...
Ben ailemizin yanındayım zorlu bir bayram olacak gitmeler gelmeler sarmaları sardık ,tatlı hazır baklava şerbeti dökülecek,temizlik bitti, börek yapılcakselam kızlar nasılsız? arefeniz nasıl geçiyor.. ben oturuyorum öyle boş boş.. bayram da da gelenim gidenim olayacagı için ve bende biryere gitmeyeceğim için bir telaşem yok.. sizler napıyorsunuz? ne tatlılar yaptınız?
canım sağol.. Allah sana da nasip etsin bütün isteyenlerle beraber.. güzel bir duygu teyzesi inşallah sizde yaşarsınız bu duyguları..
Selam kizlar nasilsiniz hazirliklar nasil gidiyor umarim herkes iyidir apek korkma canim insallah bisey olmayacak bebise
ama yinede dikkat et kalp atisi 7 haftada duyuluyor insalah sende duyacaksin ve rahat edeceksin
bende ayniyim iste yarin doktora gidiyorum hayirlisi arik ALLAH olmayan arkadaslara nasip etsin
yarin kimse olmaz sanirim topikte simdiden herkesin BAYRAMINI KUTLARIM Kazasiz belasiz gecer insallahh
Wawwwww champ bir tahmin de daha bulundu.Hadi bakalım tutacak mı görcez:))) Canım ev bulma işinde kolay gelsin.Ev çok önemli hayırlı bir ev olsun inş senin için mutlu olabileceğin,komşuların da kafa dengi olsun inş.amin.
Canım rahim ağzında yara vardır muhtemelen. Belki de adetin tam bitmemiştir.Yada belki de kuruluktan dolayı kanaman olmuş olabilir. Çokmu oluyor kanaman yoksa azıcık mı.
Canım rahim ağzında yara vardır muhtemelen. Belki de adetin tam bitmemiştir.Yada belki de kuruluktan dolayı kanaman olmuş olabilir. Çokmu oluyor kanaman yoksa azıcık mı.
ayy cnm rahim ağzında yara deme nolur çok çektim ondan :)))
çok değil cnm dün akşam ilişkiden hemen sonra sanki hani parmağın kesilir de kanar ya öle oldıu akıntı şeklinde devam etti bugünde kahverengiye döndü.hem rahim ağzında yaram varken kanama değil de ilişki de cnm çok yanar dı ve sonrasında.yarın sanırım hastaneler kapalı kafama takıldı iyice..Allahım sonunu hayretsin ne diyim...
9 aydır korunmadığınız halde olmuyorsa adet düzensizliğin varsa doktora görün canım birde beraberlikden önce eşinin içeceği sert kahve spermlerin hareketlendiriyor sende hemen kalkma yarım saat yatmaya çalış inş. bebişin gelir
Aha champ gelmiş:80:
naptın buldunuzmu evinizi
Canım bencede ailelere söylememekle iyi etmişsiniz.Ama iyi sabır hea maşallah siiznki :))) kalp atışlarını da duyarsınız inş en yakın zamanda.Tabi kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş. Darısı bizim başımıza inş.Bu sözleri sürekli tekrar ediyoruz ama dua kapısının ne zaman açık olduğu ne belli :))
Ben ailemizin yanındayım zorlu bir bayram olacak gitmeler gelmeler sarmaları sardık ,tatlı hazır baklava şerbeti dökülecek,temizlik bitti, börek yapılcakAslında bende evde yalnız geçirmeyi daha çok sveiyorum ama napıcan işte sevabını alırız inş.
Seninde bayramın kutlu olsun canım şimdiden. Allah yardımcın olsun.Ama ne güzel iki tane birden.Peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi belli oluyormu doğumdan önce ,ben seninkini bilmiyorum kız erkek bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?