Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

yok canım yanıldığımı düşünmüyorum ben hala :) nneyse boşver bende kalsın :)
sen nasılsın? bayram telaşesi nasıl gidiyor? bebşin nasıl?

iyi canım sen bilirsin...bilmiyorum ki iyidir inş....yarın bakılırsa keseyi görebiliriz ama doktorlar bayram izninde dönmelerini bekleyeceğim mecburen....sen kalp atışlarını ne zamn duyacaksın??

hiç fikrim yok benim uyuz doktor ekime kadar yok piyasada tatile gidecekmiş hanımefendi ekimde dönecekmiş.. başka iyi bir doktor bulabilirsem ona gideceğim inşallah ama ne zaman giderim bilmiyorum..6+6 oldu kalp atışları duyulurmu bilmiyorum keseyi gördükde hayırlısı..

iyi canım sen bilirsin...bilmiyorum ki iyidir inş....yarın bakılırsa keseyi görebiliriz ama doktorlar bayram izninde dönmelerini bekleyeceğim mecburen....sen kalp atışlarını ne zamn duyacaksın??

selam kızlar apek lagrıma cok sevındım kızlar allah tamamına erdırsın saglıkla kucagınza almayıda nasıp etsın ben ıyıyım annemdeyım herkesın bayramı mubarek olsun rabbım tum cocuk ısteyenlere bıdahakı ramazan bayramında cocuklarıyla kutlamayı nasıp etsın

slm ecrinn..sağol canım aminn inşş...ne güzel bayramda ailenlesin....bense evdeyim doktor yolculuğu yasakladı kistlerim yüzünden...ben ve kardeşim memlekete gidemedik...eşim ablam ve eniştemle beraber bugün yola çıktılar...zor gönderdim eşimi....hamileliği daha ailelere söylemedik bi keseyi görelim kalp atışlarını duyalım öyle dedik...

bebiş nasıl? annenler süprize nasıl karşılık verdi?

nasıl dayanıyorsunuz söylemeden? ben daha kağıtta görür görmez hemen telefon ettim..

nasıl dayanıyorsunuz söylemeden? ben daha kağıtta görür görmez hemen telefon ettim..

her iki tarafta bu haberi dört gözle bekliyo aslında en güzel bayram hediyesi olur ama eşim öyle isteyince bende onu kırmadım..bi yandan da haklı...Allah korusun bi sorun çıksa üzülecekler...bi şeyler yerine otursun bu kadar beklediler biraz daha beklesinler...

Selam kizlar nasilsiniz hazirliklar nasil gidiyor umarim herkes iyidir apek korkma canim insallah bisey olmayacak bebise
ama yinede dikkat et kalp atisi 7 haftada duyuluyor insalah sende duyacaksin ve rahat edeceksin
bende ayniyim iste yarin doktora gidiyorum hayirlisi arik ALLAH olmayan arkadaslara nasip etsin
yarin kimse olmaz sanirim topikte simdiden herkesin BAYRAMINI KUTLARIM Kazasiz belasiz gecer insallahh

slm canım...bende hazırlık mazırlık yok...eşim ablam eniştem bayram için memlekete gittiler bugün bense kız kardeşimle evde oturuyorum doktordan izin yok gitmeme....inş..canım sorunsuz ilerleyecek hamileliğim...bikeseyi görelim ondan sonrada kalp atışlarını inş.....Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

siz nasılsınız??ne durumdasın??

aman bu defeda böyle olsun ne yapalim doktor yok dediyse yok otur oturdugun yerde
bizde ne yapalim aksam yemegi yapiyorum esim gececi birazdan gelir iyice agir oldum artik yarin belli olacak ne oldugu doktora gitcez iste
ellerim ayaklarim cok sisiyor ama ne yapim ama dogum yakinda diyor doktor :18::18:

öyle tabiii oturuyoz yerimizde yapacak bi şey yok....

canım bebişler ikiz olunca büyüdükçe yerleri daralıyo sana zorluk veriyolar....doğumda o yüzden biraz erken olabilir...ama sağlıklıisler önemli değil...daha erken kavuşursun yavrularına....hem doğumda hemde doğumdan sonrası için Allah yardımcın olsun...2 bebiş bakmak zor ama farklı bir heycan olsagerek..Allah kolaylık verir zaten...

msj tekrarrııııııı....

Son düzenleme:
Canım bencede ailelere söylememekle iyi etmişsiniz.Ama iyi sabır hea maşallah siiznki :))) kalp atışlarını da duyarsınız inş en yakın zamanda.Tabi kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş. Darısı bizim başımıza inş.Bu sözleri sürekli tekrar ediyoruz ama dua kapısının ne zaman açık olduğu ne belli :))
Ben ailemizin yanındayım zorlu bir bayram olacak gitmeler gelmeler sarmaları sardık ,tatlı hazır baklava şerbeti dökülecek,temizlik bitti, börek yapılcakAslında bende evde yalnız geçirmeyi daha çok sveiyorum ama napıcan işte sevabını alırız inş.

Seninde bayramın kutlu olsun canım şimdiden. Allah yardımcın olsun.Ama ne güzel iki tane birden.Peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi belli oluyormu doğumdan önce ,ben seninkini bilmiyorum kız erkek bellidir

vahişicigim yazdıklarım kehanet degil gercekler rahim agzında et parcası varsa ne olur? ilaç gecemiyorsa sipermende gecemez degil mi ? yada şöle yazayım zorlanır.. o et parcası gittigine göre yollar acıldı. sipermenler ileri hareketleri daha kolay olacak demektir...

Canım rahim ağzında yara vardır muhtemelen. Belki de adetin tam bitmemiştir.Yada belki de kuruluktan dolayı kanaman olmuş olabilir. Çokmu oluyor kanaman yoksa azıcık mı.

ayy cnm rahim ağzında yara deme nolur çok çektim ondan :)))
çok değil cnm dün akşam ilişkiden hemen sonra sanki hani parmağın kesilir de kanar ya öle oldıu akıntı şeklinde devam etti bugünde kahverengiye döndü.hem rahim ağzında yaram varken kanama değil de ilişki de cnm çok yanar dı ve sonrasında.yarın sanırım hastaneler kapalı kafama takıldı iyice..Allahım sonunu hayretsin ne diyim...[/QUOTE]

sarıbeybi ya bi sacmalamaz mısın ? bi bekle..herkesin adet döneminde hemen sonra kanaması olabilir. panik yapma.. yok o mu bu mu şu mu... kanama dindiyse problem yoktur. bırak kurcalama.. vajinanın bir dogası yapısı var kendini nasıl koruyacagını vs. bilir...

cnm fılmden sonra janama olabılır demıstı doktor kafana tyakma derım ama yınede gıt doktora[/QUOTE]

yastık kahve mahve bahane yumurta günlerini ayarla şahane

Aha champ gelmiş:80:
naptın buldunuzmu evinizi

yok yaaa nerde zort diye ev mi bulunur? :S göcek emlakcılaınrda daha cok arsa ve satılık villa var. göcek küçük bir yer oldugunu için kiralık evlerin hepsi komşu yönlendirmeleri ile bulunuyormuş. bu yuzden tüm komşulara haber saldık. boşalan bir ev olursa zıplayıp bakacakmışız. bayramdan sonra daha cok ev bulunur otelde biraz daha kalın diyorlar ok diyoz

şimdi kızlar ben bugun sıkıntıdan ne halt yiyecegimi şaşırdım ve ateş ölçeri buldum agızdan kol altından ateişimi ölçtüm makat bölgesine inemeden oda da kaçmak zorunda kaldım çünkü 3 tane arı girdi ısırırlar diye vıınnn bahceye indim. neyse sonuc dil altı: 37.6 / kol altı: 36.9

eylül başı regl olmayı bekliyoırum. parmak testi başarısız. bakalım ne olacak bilgi gecerim sizlere

bende söylemek istiyorum ama böylesi daha iyi şimdilik...her zamn dua edicez tabi...Allah sizlerede nasip etsin..

şu an için hiç bir şey yapmadık canım yaa.. öle duruyoz zaten burada evler komşudan komşuya söyleniyormuş. öle kiralık ilanı veya emlakcı işlemiyor buralarda. zaten eşimin ark. biri ( göcekli cocuk ) emlakcı onun elinde de ev yok. bayramdan sonra bakarız. sezon sırasında kimse evini yıllık baglamak istemiyormuş. ayrıca yeni yapılanlarda varmış bitermiş bitemiş miş mişimil..
dün buralarda zort diye ev bulunmayacagını anlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…