vahişicigim yazdıklarım kehanet degil gerceklerrahim agzında et parcası varsa ne olur? ilaç gecemiyorsa sipermende gecemez degil mi ? yada şöle yazayım zorlanır.. o et parcası gittigine göre yollar acıldı. sipermenler ileri hareketleri daha kolay olacak demektir...
ayy cnm rahim ağzında yara deme nolur çok çektim ondan :)))
çok değil cnm dün akşam ilişkiden hemen sonra sanki hani parmağın kesilir de kanar ya öle oldıu akıntı şeklinde devam etti bugünde kahverengiye döndü.hem rahim ağzında yaram varken kanama değil de ilişki de cnm çok yanar dı ve sonrasında.yarın sanırım hastaneler kapalı kafama takıldı iyice..Allahım sonunu hayretsin ne diyim...
Canım geç olsunda güç olmasın ya bekleyen derviş muradına ermiş.yok yaaa nerde zort diye ev mi bulunur? :S göcek emlakcılaınrda daha cok arsa ve satılık villa var. göcek küçük bir yer oldugunu için kiralık evlerin hepsi komşu yönlendirmeleri ile bulunuyormuş. bu yuzden tüm komşulara haber saldık. boşalan bir ev olursa zıplayıp bakacakmışız. bayramdan sonra daha cok ev bulunur otelde biraz daha kalın diyorlar ok diyoz
şimdi kızlar ben bugun sıkıntıdan ne halt yiyecegimi şaşırdım ve ateş ölçeri buldumagızdan kol altından ateişimi ölçtüm makat bölgesine inemeden oda da kaçmak zorunda kaldım çünkü 3 tane arı girdi ısırırlar diye vıınnn bahceye indim. neyse sonuc dil altı: 37.6 / kol altı: 36.9
eylül başı regl olmayı bekliyoırum. parmak testi başarısız. bakalım ne olacakbilgi gecerim sizlere
şu an için hiç bir şey yapmadık canım yaa.. öle duruyozzaten burada evler komşudan komşuya söyleniyormuş. öle kiralık ilanı veya emlakcı işlemiyor buralarda. zaten eşimin ark. biri ( göcekli cocuk ) emlakcı onun elinde de ev yok. bayramdan sonra bakarız. sezon sırasında kimse evini yıllık baglamak istemiyormuş. ayrıca yeni yapılanlarda varmış bitermiş bitemiş miş mişimil..
dün buralarda zort diye ev bulunmayacagını anlamıştım
zor canım ya işiniz....yazın tatil için geliyo tabi ev sahipleri o yüzden zor kiralık ev bulmak...İnş..fazla beklemeden buluverirsiniz...
Canım bencede ailelere söylememekle iyi etmişsiniz.Ama iyi sabır hea maşallah siiznki :))) kalp atışlarını da duyarsınız inş en yakın zamanda.Tabi kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş. Darısı bizim başımıza inş.Bu sözleri sürekli tekrar ediyoruz ama dua kapısının ne zaman açık olduğu ne belli :))
Ben ailemizin yanındayım zorlu bir bayram olacak gitmeler gelmeler sarmaları sardık ,tatlı hazır baklava şerbeti dökülecek,temizlik bitti, börek yapılcakAslında bende evde yalnız geçirmeyi daha çok sveiyorum ama napıcan işte sevabını alırız inş.
Seninde bayramın kutlu olsun canım şimdiden. Allah yardımcın olsun.Ama ne güzel iki tane birden.Peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi belli oluyormu doğumdan önce ,ben seninkini bilmiyorum kız erkek bellidir
her iki tarafta bu haberi dört gözle bekliyo aslında en güzel bayram hediyesi olur ama eşim öyle isteyince bende onu kırmadım..bi yandan da haklı...Allah korusun bi sorun çıksa üzülecekler...bi şeyler yerine otursun bu kadar beklediler biraz daha beklesinler...
parmak testi dedigim hürreme yapılan ile nerdeyse aynışimdi otelin bilg. baglanıyom yazamıcam acık acık
oooo sarmalar baklavalar süper.. kilo almayın dikkat edinde :) evde geçirmek zorundayım bu sene ..
ne iyi yapmışsınızdır herhalde cnm.. ama sevincinizide üzüntünüzüde paylaşmanızda fayda oldugunu düşünüyorum.. Allah korusun sorun çıkmasın ama çıkarsa da birlikte üzülürsünüz.. en azından bu benim fikrim..
öyle tabiii oturuyoz yerimizde yapacak bi şey yok....
canım bebişler ikiz olunca büyüdükçe yerleri daralıyo sana zorluk veriyolar....doğumda o yüzden biraz erken olabilir...ama sağlıklıisler önemli değil...daha erken kavuşursun yavrularına....hem doğumda hemde doğumdan sonrası için Allah yardımcın olsun...2 bebiş bakmak zor ama farklı bir heycan olsagerek..Allah kolaylık verir zaten...
Canım bencede ailelere söylememekle iyi etmişsiniz.Ama iyi sabır hea maşallah siiznki :))) kalp atışlarını da duyarsınız inş en yakın zamanda.Tabi kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda inş. Darısı bizim başımıza inş.Bu sözleri sürekli tekrar ediyoruz ama dua kapısının ne zaman açık olduğu ne belli :))
Ben ailemizin yanındayım zorlu bir bayram olacak gitmeler gelmeler sarmaları sardık ,tatlı hazır baklava şerbeti dökülecek,temizlik bitti, börek yapılcakAslında bende evde yalnız geçirmeyi daha çok sveiyorum ama napıcan işte sevabını alırız inş.
Seninde bayramın kutlu olsun canım şimdiden. Allah yardımcın olsun.Ama ne güzel iki tane birden.Peki tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi belli oluyormu doğumdan önce ,ben seninkini bilmiyorum kız erkek bellidir
Evet apekim ikiz olunca erkenden geliyolar iste böyle insallah 3 yada 4 hafat daha sabir ederlerALLAH razi olsun dualrin icin
dogumda burda arkadaslar var sanirim biri biri gelir evdede tek halladerim artik istermisin seninde ikiz oluversin ALLAH kimseye tasiyamayacagi yük vermezmis bundada vardir bi hayir
Sagol vahsicim insallah cok zor olmaz benimicin iki tane güzel gercekten agirda olsak tek hareketlerine degiyor ALLAH sanada olmayan tüm arkadaslarada versin
benimkiler cift yumurta ikizi canim 1kiz 1 erkek olacak ALLAH nasip kismet ederse
champi chammpi insallah tez zamanda evini bulursun yuvasiz kusum
valla cok zor bulmasi etmesi ALLAH simdiden yardimcin olsun insallah yeni ev yeni bebis getirir sana canim
asicim sen kan tahlilini adetten önce mi yapmıştın adet geçtikten sonramı...adetine kaö gün vardı ya da kaç gün geçmişti ve ilk değerin kaç çıkmıştı??
Canim ben kan testi yaptirmadimki biliyosun takip altindaydim hastanede doktor cubuk testi ypti
sonra ultrasona girdim sanirim 4 yada 6 hafat icideydi tek kese gördük 10 gün sonra yine gittik 2 kese ve kalp atisi duyduk
zaten burda yapmiyolar kan testi
ne ilginç bi durum yaaa...sağol canım...anlarız yakında her şeyi....sen bi tane beklerken 2 tane olsunlar ne güzel ya...Rabbim güzel ömür versin...
Evet apekim ikiz olunca erkenden geliyolar iste böyle insallah 3 yada 4 hafat daha sabir ederlerALLAH razi olsun dualrin icin
dogumda burda arkadaslar var sanirim biri biri gelir evdede tek halladerim artik istermisin seninde ikiz oluversin ALLAH kimseye tasiyamayacagi yük vermezmis bundada vardir bi hayir
Sagol vahsicim insallah cok zor olmaz benimicin iki tane güzel gercekten agirda olsak tek hareketlerine degiyor ALLAH sanada olmayan tüm arkadaslarada versin
benimkiler cift yumurta ikizi canim 1kiz 1 erkek olacak ALLAH nasip kismet ederse
champi chammpi insallah tez zamanda evini bulursun yuvasiz kusum
valla cok zor bulmasi etmesi ALLAH simdiden yardimcin olsun insallah yeni ev yeni bebis getirir sana canim
Ayyy ne güzel ben de eğer ikiizm olsaydı bir kız bir erkek çift yumurta ikizi isterdim.Birbirlerine arkadaş olurlar kimseye ihtiyacları olmaz süper :))) ben 10 yaşıma kadar tek çocuktum çok özenirdim kardeşlere hele bide aralarında yaş farkı olmayanlara:13:
bellimi olu canim ALLAH gönlüne göre verir belki
bencede iyi her konuda destek olurlar birbirlerinetabi zit olmazlarsa büyüdülerinde:26:
Insallah canim herseyde bi hayir var iste kolay olmadi ama biliyosun ona göre sende dikkatli ol
kendini yorma birak hersey kalsin bebisden önemli degil yahamis moduna gec artik
Hatunlar hayırlı iftarlar son iftarımız
sabah kahvaltı yapmak tuhaf olacak
Kardeşleri bilmezmisin hepimiz öyle değilmiyiz.Ne kadar şiddetli tartışsak da 2 dk sonra süt limon oluruz :))) Dış tehditlere karşı birbirlerini küçük kediler gibi küçük patilerindeki tırnakları çıkararak savunurlar
öyle canımçok bekledik hamiş olalım diye sen yolun sonuna geldin bebişlerin geliyo..ben daha yolun başındayım rabbim devanımı da göstersin...iş falanda yapmıyrm zaten .kız kardeşim yanımda o yapıyo sağolsun..
afiyet olsun canım...nice ramazanlara kavuştursun rabbim...i dahaki ramazanda bebişin kucağında olur inş..
Hmmm birazcık anladım ayrıntısını da biri anlatır inş bana :))) öyle görünüyomuymuş vay be doğru eskiler hep öyle yapıyormuş.Bi kere bi ebeye gitmiştik yemgeme bakmıştı.Ama nasıl anlaşılıyo onu bilmiyom.Bencede otelden yazarken ayrıntıya inme
Canımsorma ya ramazanda aldım bende iyice 2 kilo almışımdır kesin.Bu arada hamilelerin canının çekeceğini düşünmemiştim.Artık çarşıda herşey var alın alın yiyin fazla abartmamak şartıylahamileliğin tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?