Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Saçlarımı boyadım yıkadım geldimYa evet ben de öyle düşünüyorum.Sıvı geçmeyen yerden sperm nasıl geçsin yol kapalıymış demekki.Rahme bile gitmedi sıvı rahim filmi sırasında.Ama doktor canlı canlı kıtır kıtır kesti heaİnş yakında mukafatını alırım. Bu aada doktorun dediği et parçası sanırımşu meşhurrr polipti.O an insan bi tuhaf oluyor ayrıntılarıyla soramadım.

sarıbeybi ya bi sacmalamaz mısın ? bi bekle..herkesin adet döneminde hemen sonra kanaması olabilir. panik yapma.. yok o mu bu mu şu mu... kanama dindiyse problem yoktur. bırak kurcalama.. vajinanın bir dogası yapısı var kendini nasıl koruyacagını vs. bilir...

cnm fılmden sonra janama olabılır demıstı doktor kafana tyakma derım ama yınede gıt doktora[/QUOTE]

yastık kahve mahve bahane yumurta günlerini ayarla şahane [/QUOTE]

Canım geç olsunda güç olmasın ya bekleyen derviş muradına ermiş.Bizde taşıncaz daha görev yazısı gelecek eşyaları toplamadım daha hiç.Hayırlısı siz yüzmüş yüzmüş kuyruğuna varmışsınız.

Parmak testi dediğin nedir anlamadım aydınlatırmısın.

zor canım ya işiniz....yazın tatil için geliyo tabi ev sahipleri o yüzden zor kiralık ev bulmak...İnş..fazla beklemeden buluverirsiniz...

parmak testi dedigim hürreme yapılan ile nerdeyse aynı şimdi otelin bilg. baglanıyom yazamıcam acık acık

zor canım ya işiniz....yazın tatil için geliyo tabi ev sahipleri o yüzden zor kiralık ev bulmak...İnş..fazla beklemeden buluverirsiniz...

kız yok kendileri gelmiyor. apart gibi sezonluk veya günlük kiralıyorlarmış. daha cok işlerine geliyormuş. bayram ve sezon gecince daha kolay ev bulması diyorlar. ve hep satılık arsa ev villa var. kiralık 2 tane buldum biri 700 tl istiyor ama bodrum kata dublexin altını koymuş kapkaranlıktı. diğeride 4+1 başkasına söz verdim dedi vs.vssv.sv.sv.sv.

oooo sarmalar baklavalar süper.. kilo almayın dikkat edinde :) evde geçirmek zorundayım bu sene ..

ne iyi yapmışsınızdır herhalde cnm.. ama sevincinizide üzüntünüzüde paylaşmanızda fayda oldugunu düşünüyorum.. Allah korusun sorun çıkmasın ama çıkarsa da birlikte üzülürsünüz.. en azından bu benim fikrim..

parmak testi dedigim hürreme yapılan ile nerdeyse aynı şimdi otelin bilg. baglanıyom yazamıcam acık acık

Hmmm birazcık anladım ayrıntısını da biri anlatır inş bana :))) öyle görünüyomuymuş vay be doğru eskiler hep öyle yapıyormuş.Bi kere bi ebeye gitmiştik yemgeme bakmıştı.Ama nasıl anlaşılıyo onu bilmiyom.Bencede otelden yazarken ayrıntıya inme

Canımsorma ya ramazanda aldım bende iyice 2 kilo almışımdır kesin.Bu arada hamilelerin canının çekeceğini düşünmemiştim.Artık çarşıda herşey var alın alın yiyin fazla abartmamak şartıyla hamileliğin tadını çıkarın.

Evet apekim ikiz olunca erkenden geliyolar iste böyle insallah 3 yada 4 hafat daha sabir ederler ALLAH razi olsun dualrin icin
dogumda burda arkadaslar var sanirim biri biri gelir evdede tek halladerim artik istermisin seninde ikiz oluversin ALLAH kimseye tasiyamayacagi yük vermezmis bundada vardir bi hayir

Sagol vahsicim insallah cok zor olmaz benimicin iki tane güzel gercekten agirda olsak tek hareketlerine degiyor ALLAH sanada olmayan tüm arkadaslarada versin
benimkiler cift yumurta ikizi canim 1kiz 1 erkek olacak ALLAH nasip kismet ederse

champi chammpi insallah tez zamanda evini bulursun yuvasiz kusum
valla cok zor bulmasi etmesi ALLAH simdiden yardimcin olsun insallah yeni ev yeni bebis getirir sana canim

asicim sen kan tahlilini adetten önce mi yapmıştın adet geçtikten sonramı...adetine kaö gün vardı ya da kaç gün geçmişti ve ilk değerin kaç çıkmıştı??

asicim sen kan tahlilini adetten önce mi yapmıştın adet geçtikten sonramı...adetine kaö gün vardı ya da kaç gün geçmişti ve ilk değerin kaç çıkmıştı??

Canim ben kan testi yaptirmadimki biliyosun takip altindaydim hastanede doktor cubuk testi ypti
sonra ultrasona girdim sanirim 4 yada 6 hafat icideydi tek kese gördük 10 gün sonra yine gittik 2 kese ve kalp atisi duyduk
zaten burda yapmiyolar kan testi

ne ilginç bi durum yaaa...sağol canım...anlarız yakında her şeyi....sen bi tane beklerken 2 tane olsunlar ne güzel ya...Rabbim güzel ömür versin...

ne ilginç bi durum yaaa...sağol canım...anlarız yakında her şeyi....sen bi tane beklerken 2 tane olsunlar ne güzel ya...Rabbim güzel ömür versin...

Insallah canim herseyde bi hayir var iste kolay olmadi ama biliyosun ona göre sende dikkatli ol
kendini yorma birak hersey kalsin bebisden önemli degil ya hamis moduna gec artik

Ayyy ne güzel ben de eğer ikiizm olsaydı bir kız bir erkek çift yumurta ikizi isterdim.Birbirlerine arkadaş olurlar kimseye ihtiyacları olmaz süper :))) ben 10 yaşıma kadar tek çocuktum çok özenirdim kardeşlere hele bide aralarında yaş farkı olmayanlara:13:

bellimi olu canim ALLAH gönlüne göre verir belki
bencede iyi her konuda destek olurlar birbirlerine tabi zit olmazlarsa büyüdülerinde:26:

bellimi olu canim ALLAH gönlüne göre verir belki
bencede iyi her konuda destek olurlar birbirlerine tabi zit olmazlarsa büyüdülerinde:26:

Kardeşleri bilmezmisin hepimiz öyle değilmiyiz.Ne kadar şiddetli tartışsak da 2 dk sonra süt limon oluruz :))) Dış tehditlere karşı birbirlerini küçük kediler gibi küçük patilerindeki tırnakları çıkararak savunurlar

Insallah canim herseyde bi hayir var iste kolay olmadi ama biliyosun ona göre sende dikkatli ol
kendini yorma birak hersey kalsin bebisden önemli degil ya hamis moduna gec artik

öyle canımçok bekledik hamiş olalım diye sen yolun sonuna geldin bebişlerin geliyo..ben daha yolun başındayım rabbim devanımı da göstersin...iş falanda yapmıyrm zaten .kız kardeşim yanımda o yapıyo sağolsun..

Hatunlar hayırlı iftarlar son iftarımız
sabah kahvaltı yapmak tuhaf olacak

afiyet olsun canım...nice ramazanlara kavuştursun rabbim...i dahaki ramazanda bebişin kucağında olur inş..

haklisin canim hepimiz öyleyiz becede ne bilim doktor biri biri aksi olur demisti
aman saglikli olsunlarda varsin olsun ne yapalim hakkimizda hayirlisi olsun

sende öyle olacan canim nasil gecti anlamiycaksin bile bak biz yarin 31.haftalik oluyorz insallah ssag salim dogururuz bebisleri ne sanslisin
en azindan kiz kardesin yaninda benim ablam deli oluyor bizim icin ama eli yetismiyorki bizimde kaderimiz böyleymis iste

bende kilo aldım cnm 2 kilo kadar ama ramazanın ilk 20 günü oruc tuttum sonra hamile oldugumu öğrendim tutamadım ama 20günde aldım kiloları bebiş içinde yarım kilo falan almışım.. 2.5 kilo.. çok almayayım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…