Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

haklisin canim hepimiz öyleyiz becede ne bilim doktor biri biri aksi olur demisti
aman saglikli olsunlarda varsin olsun ne yapalim hakkimizda hayirlisi olsun
Benim s

Sınıfımda mutlaka ikiz kardeşler oluyor .Mutlaka biri birinden daha başarılı oluyor.Sürekli birbirleri ile kıyasladıklarından güçsüz olan eziliyor biraz.Siz o hataya düşmeyin.Kardeşte olsa birbiri ile kıyaslanılıyor gerçi de ikizlerde daha belirgin oluyor. Şimdiye kadar 3 çift ikiz öğrencim oldu. İkisi tek yumurta biri de çift yumurtaydı seninki gibi bir kız bir erkek.

Canım ancak bayramdan sonra gidersin artık.Önemli birşey değildir ya :)olur öyle arada . Sen yoksa yerleşme kanamasıdır falan diyemi düşündün diycem adetten hemen sonra olmaz zaten :) Hayırlısı inş birşey yoktur.En yakın zamanda hamile kalasın inş .

ne bilim champ o kadra çok takıyorum ki sanırım bazı şeylerde stresten oluyo (

Herkesde var kist ya öyle düşünme genç kızlarda bile var. Muayeneye gidenin %90 ında kist,miyom,polip bişeyler çıkıyo. Ben en son muayenemde kist var dedi 3cm ama alıncak falan demedi önemsemedi.Polip vardı bide. Canım kistin yeri önemli derken bebeğin yapışacağı muhtemel yerler vardır rahimde .Eğer kist o bölgede ise bide büyüklüğü 6cmden yukarı ise sanırım alınsın diyorlar. Kistmiydi miyommuydu tam hatırlamıyorum ama doğum kontrol hapıyla tedavi ediyorlardı. Doktoruna sorabilirsin ilaçla tedavi mümkünmü diye.Yurt dışında bilemiyorum ya ben Türk doktorlarına daha çok güveniyorum.Yurt dışında dilini falan anlamakda problem olabilir.Beni Türk doktorlarına emanet ediniz demiş Atatürk :1

ordada varmış türk doktorlar gerçi kısmet bakalım. 6dan ne büyük ne küçük tam 6 dedi drilaç tedavi doğm kontrol hapıyla oluyor onuda gebelik istedğmz için vermiyo dr.dr kiste muayenede baktı bölgesiyle iglili birşey demedi bi deneyin olmazsa tekrar gel dedi artık kısmet .birşey daha sorabilirmiyim sana.biz bebk istmeye başladıktan sonra regil dönemim 1 hafta kaydı psikolijkmi acaba yoksa tutuncağına bi işaretmi bilmem ama neden böyle oldu anlamadım birdebu son ay adetime normalde 5 gün kala göğüslerim ağrır ve şişerdi bu sefer 20 gün kala oldu bu belirtiler bende acaba hamilemym dedi herkes gibi ama kısmet değilmişinş hakımıza hayırlısıyla olur.

herkese merhabalar,iyi bayramlar..
iyisiniz umarım. meleğimle ilk bayramımız,ellerinizden öper teyzoşları. rabbim herkesede tattırsın,bağışlasın olanlarıda...
kayınvalideme geldik,bi yazayım dedim..herkese selamlar sevgiler....allah a emanet olun...
bidahaki gelişimde foto yüklerim,kalabalık şimdi burası. öpüldünüz...

hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.....

iyi bayramlar asminada..şükür kavuşturana doğumdan sonra görüşemedik hiç.....sende bebişte iymiş....ne güzel...teyzeleri sevsin onu....arada gel böyle haberdar et kendinden....görüşürüz....

iyi bayramlar pericimmm...nice bayramlara kavuşucaz inş...inşş.bi dahaki bayramda bebişimizde kucağımızda olcak...

herkese iyi bayramlar kızlarrrrrrrrr bol bol bebekleriniz olsun inşallahhhhhhhhh asminada cım çok sevindim sağ salim aldın bebişini eline allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım

Öncelikle herkesin RAMAZAN BAYRAMI MÜBARK OLSUN kizlar
biz bugün gittik doktora ve rahim agzi kisalmis pazartesi hastaneye dogum icin kayit yaptiracagiz insallah sonra yine kendi doktoruma
gidecegim yine nstye girdik ciktik bebislerimin durumu iyi ama dogum yakinda insallah 2 yada 3 hafta dedi
ve sezeryan olacakmisimhayirlisi olsun bebislerimin kilosu da kizim 1407gr oglusumda 1391 gram suan hersey iyi gibi kramp disinda
insallah biraz daha dayanir miniklerim kendinize iyi bakin

ne güzel görevin var senin vahsicim bicir bicir cocuklar felan ALLAH uzun ömr versin bebislerime ama ayni sinifa vermeyi düsünmem
kiyaslama hep oluyor toplumumuzda maalesef bilmezmisin

iyi bayramlar asiiii......bebişlerin iyi maşallah...kiloları güzel...doktorlara göre 33 ya da 34.hafta doğum var o zamn...Rabbim yardımcın olsun tatlım...

herkes bayram gezmelerinde tatilde herhalde....kismecikler gelmiyo...bense evde oturuyorum çok sıkıldım....ne bu topikte ne de diğer topiklerde kisme yok ya....zaman da geçmiyo böyle yatarken...hadi gelin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................................

geliyorum gidiyorum yok yok yok...yine yoksunuz......çok sıkıldımmmmm...yat yat nereye kadar...bayramda da kimseyi göremedim..sabah bi kapım çaldı birileri bayramlaşmaya geldi dedim bide baktım ki çocuklar şeker para topluyolar...2 kere öyle çaldı kapım başkada gelen giden yok....butün gün telefondayım ben arıyorum beni arıyolar öyle geçiyo bayrammm......öptm hepinizi.....

iyi bayramlar asiiii......bebişlerin iyi maşallah...kiloları güzel...doktorlara göre 33 ya da 34.hafta doğum var o zamn...Rabbim yardımcın olsun tatlım...

Tesekkür ederim apekim sanirim öyle olacak 34ü buluruz insallah canim ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
sana gene cocuk felan gelmis ben hepten yanlizim ya
esim ise gitti ben evde yanliz aglayip durdum kimsem yok diye
senin suan yatman sart tv izle biseyler bul kitap oku zirt pirt kalkma yerinden bide anne olacan yat dinlen ayaklarini uzat ohhh..

iyi bayramlar pericimmm...nice bayramlara kavuşucaz inş...inşş.bi dahaki bayramda bebişimizde kucağımızda olcak...
selam canım sanada iyi bayramlar canım benim
maşallah bebişler de büyüdü zaman ne çabuk geçiyor inş. bebişlerin doğduğu günleride görecez Allah bir sancıda kurtasın inş...
bende evdeydim bugün eşim çalışıyordu geçen bayramda olduğu gibi komşuya çıkıptım 5 dk ama kimse gelmedi çok üzüldüm yanlızlıktan kayın validemler sitem ediyorlar gitmediğimiz için biz daha evimizde oturamıyoruz bayramlarda ama anlamıyorlar ama kurban bayramında gideriz inş... onlarda haklı bayramı yanlız geçirmek çok zor bende kendi ailemide özledim ama orya gitsekde birsürü laf duyarız diye hiç düşünmüyorum neyse beni boşverin hepinize iyi bayramlar

Son düzenleme:

Selam pericim tesekkür ederim canim dualarin icin RABBIMM sana nasip etsin tez zamanda insallah
bebisler bübdü yaramzlik bile yapiyolar teyzesi
ne yapailm canim bende yanlizim hele burda kimsecikler yok eltimin teki burda oda anasina girtmis ben aradim öyle konustuk
öff keske elti felan olmasa hic ya

bencede herkes tek kardeş olsa elti görümce filan olmasa bu sefer üstüne daha fazla düşerler ama ayy inş. sağ salim alırsınız kucağınıza teyze olmaya alışkınım burdaki kızlar ve ablam sağolsun her 2 yıla bir doğurur odainş. seninkilerin geldiği zamanıda görürüz hiç ikiz teyzesi olmamıştım ayy keşke yakın olsak hiç yanlız bırakmazdım bebeklere bakmayı çok seviyorum ama gece ağlayınca bakamam uykum çok tatlı ama onlardan tatlı değildir bakada bilirim

Son düzenleme:

kimsesizler yurdundan alaydik ya adamlari o zaman daha makbule gecerdi yani
insallah canim zaman geciyor iste doguranlara bakarsan benim trdeki eltiler benim üzerime 5. 6. yi yapti demekki zamani var
ya ykin olaydim gelirdin ne güzel daha yatak alacam kendime besikler yatak odasina sigmiyor ben bebek odasina yerlescem artik
odalari hazirda yataklarini feln acmadim daha camasirlari yikiyim diyorum yavastan ne olu ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…