Benim shaklisin canim hepimiz öyleyiz becede ne bilim doktor biri biri aksi olur demisti
aman saglikli olsunlarda varsin olsun ne yapalim hakkimizda hayirlisi olsun
bende kilo aldım cnm 2 kilo kadar ama ramazanın ilk 20 günü oruc tuttum sonra hamile oldugumu öğrendim tutamadım ama 20günde aldım kiloları bebiş içinde yarım kilo falan almışım.. 2.5 kilo.. çok almayayım inşallah..
bende kilo aldım cnm 2 kilo kadar ama ramazanın ilk 20 günü oruc tuttum sonra hamile oldugumu öğrendim tutamadım ama 20günde aldım kiloları bebiş içinde yarım kilo falan almışım.. 2.5 kilo.. çok almayayım inşallah..
ayy cnm rahim ağzında yara deme nolur çok çektim ondan :)))
çok değil cnm dün akşam ilişkiden hemen sonra sanki hani parmağın kesilir de kanar ya öle oldıu akıntı şeklinde devam etti bugünde kahverengiye döndü.hem rahim ağzında yaram varken kanama değil de ilişki de cnm çok yanar dı ve sonrasında.yarın sanırım hastaneler kapalı kafama takıldı iyice..Allahım sonunu hayretsin ne diyim...
yok be cnm yerleşme kanması falan geçmedi aklımdan da telaş yaptım bi an
selam kızlar ramazanda bitti şimdiden bayramınızı kutluyorum
seninde bayramın kutlu olsun cnm
selam kızlar apek lagrıma cok sevındım kızlar allah tamamına erdırsın saglıkla kucagınza almayıda nasıp etsın ben ıyıyım annemdeyım herkesın bayramı mubarek olsun rabbım tum cocuk ısteyenlere bıdahakı ramazan bayramında cocuklarıyla kutlamayı nasıp etsın
cnm sanada iyi bayramlar ailenle çok güzel bir bayram geçirmen dilegiyle....
Selam kizlar nasilsiniz hazirliklar nasil gidiyor umarim herkes iyidir apek korkma canim insallah bisey olmayacak bebise
ama yinede dikkat et kalp atisi 7 haftada duyuluyor insalah sende duyacaksin ve rahat edeceksin
bende ayniyim iste yarin doktora gidiyorum hayirlisi arik ALLAH olmayan arkadaslara nasip etsin
yarin kimse olmaz sanirim topikte simdiden herkesin BAYRAMINI KUTLARIM Kazasiz belasiz gecer insallahh
seninde bayramın kutlu olsun cnm...
vahişicigim yazdıklarım kehanet degil gerceklerrahim agzında et parcası varsa ne olur? ilaç gecemiyorsa sipermende gecemez degil mi ? yada şöle yazayım zorlanır.. o et parcası gittigine göre yollar acıldı. sipermenler ileri hareketleri daha kolay olacak demektir...
ayy cnm rahim ağzında yara deme nolur çok çektim ondan :)))
çok değil cnm dün akşam ilişkiden hemen sonra sanki hani parmağın kesilir de kanar ya öle oldıu akıntı şeklinde devam etti bugünde kahverengiye döndü.hem rahim ağzında yaram varken kanama değil de ilişki de cnm çok yanar dı ve sonrasında.yarın sanırım hastaneler kapalı kafama takıldı iyice..Allahım sonunu hayretsin ne diyim...
sarıbeybi ya bi sacmalamaz mısın ? bi bekle..herkesin adet döneminde hemen sonra kanaması olabilir. panik yapma.. yok o mu bu mu şu mu... kanama dindiyse problem yoktur. bırak kurcalama.. vajinanın bir dogası yapısı var kendini nasıl koruyacagını vs. bilir...
cnm fılmden sonra janama olabılır demıstı doktor kafana tyakma derım ama yınede gıt doktora
Neyse ramazandan sonra bakarız çaresine.
herkese merhabalar,iyi bayramlar..
iyisiniz umarım. meleğimle ilk bayramımız,ellerinizden öper teyzoşları. rabbim herkesede tattırsın,bağışlasın olanlarıda...
kayınvalideme geldik,bi yazayım dedim..herkese selamlar sevgiler....allah a emanet olun...
bidahaki gelişimde foto yüklerim,kalabalık şimdi burası. öpüldünüz...
Benim s
Sınıfımda mutlaka ikiz kardeşler oluyor .Mutlaka biri birinden daha başarılı oluyor.Sürekli birbirleri ile kıyasladıklarından güçsüz olan eziliyor biraz.Siz o hataya düşmeyin.Kardeşte olsa birbiri ile kıyaslanılıyor gerçi de ikizlerde daha belirgin oluyor. Şimdiye kadar 3 çift ikiz öğrencim oldu. İkisi tek yumurta biri de çift yumurtaydı seninki gibi bir kız bir erkek.
Öncelikle herkesin RAMAZAN BAYRAMI MÜBARK OLSUN kizlar
biz bugün gittik doktora ve rahim agzi kisalmis pazartesi hastaneye dogum icin kayit yaptiracagiz insallah sonra yine kendi doktoruma
gidecegim yine nstye girdik ciktik bebislerimin durumu iyi ama dogum yakinda insallah 2 yada 3 hafta dedi
ve sezeryan olacakmisimhayirlisi olsun bebislerimin kilosu da kizim 1407gr oglusumda 1391 gram suan hersey iyi gibi kramp disinda
insallah biraz daha dayanir miniklerim kendinize iyi bakin
ne güzel görevin var senin vahsicim bicir bicir cocuklar felan ALLAH uzun ömr versin bebislerime ama ayni sinifa vermeyi düsünmem
kiyaslama hep oluyor toplumumuzda maalesef bilmezmisin
iyi bayramlar asiiii......bebişlerin iyi maşallah...kiloları güzel...doktorlara göre 33 ya da 34.hafta doğum var o zamn...Rabbim yardımcın olsun tatlım...
geliyorum gidiyorum yok yok yok...yine yoksunuz......çok sıkıldımmmmm...yat yat nereye kadar...bayramda da kimseyi göremedim..sabah bi kapım çaldı birileri bayramlaşmaya geldi dedim bide baktım ki çocuklar şeker para topluyolar...2 kere öyle çaldı kapım başkada gelen giden yok....butün gün telefondayım ben arıyorum beni arıyolar öyle geçiyo bayrammm......öptm hepinizi.....
selam canım sanada iyi bayramlar canım benimiyi bayramlar pericimmm...nice bayramlara kavuşucaz inş...inşş.bi dahaki bayramda bebişimizde kucağımızda olcak...
maşallah bebişler de büyüdü zaman ne çabuk geçiyor inş. bebişlerin doğduğu günleride görecez Allah bir sancıda kurtasın inş...Öncelikle herkesin RAMAZAN BAYRAMI MÜBARK OLSUN kizlar
biz bugün gittik doktora ve rahim agzi kisalmis pazartesi hastaneye dogum icin kayit yaptiracagiz insallah sonra yine kendi doktoruma
gidecegim yine nstye girdik ciktik bebislerimin durumu iyi ama dogum yakinda insallah 2 yada 3 hafta dedi
ve sezeryan olacakmisimhayirlisi olsun bebislerimin kilosu da kizim 1407gr oglusumda 1391 gram suan hersey iyi gibi kramp disinda
ne güzel görevin var senin vahsicim bicir bicir cocuklar felan ALLAH uzun ömr versin bebislerime ama ayni sinifa vermeyi düsünmem
bende evdeydim bugün eşim çalışıyordu geçen bayramda olduğu gibi komşuya çıkıptım 5 dk ama kimse gelmedi çok üzüldüm yanlızlıktan kayın validemler sitem ediyorlar gitmediğimiz için biz daha evimizde oturamıyoruz bayramlarda ama anlamıyorlar ama kurban bayramında gideriz inş... onlarda haklı bayramı yanlız geçirmek çok zor bende kendi ailemide özledim ama orya gitsekde birsürü laf duyarız diye hiç düşünmüyorum neyse beni boşverin hepinize iyi bayramlargeliyorum gidiyorum yok yok yok...yine yoksunuz......çok sıkıldımmmmm...yat yat nereye kadar...bayramda da kimseyi göremedim..sabah bi kapım çaldı birileri bayramlaşmaya geldi dedim bide baktım ki çocuklar şeker para topluyolar...2 kere öyle çaldı kapım başkada gelen giden yok....butün gün telefondayım ben arıyorum beni arıyolar öyle geçiyo bayrammm......öptm hepinizi.....
selam canım sanada iyi bayramlar canım benim
maşallah bebişler de büyüdü zaman ne çabuk geçiyor inş. bebişlerin doğduğu günleride görecez Allah bir sancıda kurtasın inş...
bende evdeydim bugün eşim çalışıyordu geçen bayramda olduğu gibi komşuya çıkıptım 5 dk ama kimse gelmedi çok üzüldüm yanlızlıktan kayın validemler sitem ediyorlar gitmediğimiz için biz daha evimizde oturamıyoruz bayramlarda ama anlamıyorlar ama kurban bayramında gideriz inş... onlarda haklı bayramı yanlız geçirmek çok zor bende kendi ailemide özledim ama orya gitsekde birsürü laf duyarız diye hiç düşünmüyorum neyse beni boşverin hepinize iyi bayramlar
iyi bayramlar pericimmm...nice bayramlara kavuşucaz inş...inşş.bi dahaki bayramda bebişimizde kucağımızda olcak...
Öncelikle herkesin RAMAZAN BAYRAMI MÜBARK OLSUN kizlar
geliyorum gidiyorum yok yok yok...yine yoksunuz......çok sıkıldımmmmm...yat yat nereye kadar...bayramda da kimseyi göremedim..sabah bi kapım çaldı birileri bayramlaşmaya geldi dedim bide baktım ki çocuklar şeker para topluyolar...2 kere öyle çaldı kapım başkada gelen giden yok....butün gün telefondayım ben arıyorum beni arıyolar öyle geçiyo bayrammm......öptm hepinizi.....
Selam pericim tesekkür ederim canim dualarin icin RABBIMM sana nasip etsin tez zamanda insallah
bebisler bübdü yaramzlik bile yapiyolar teyzesi
ne yapailm canim bende yanlizim hele burda kimsecikler yok eltimin teki burda oda anasina girtmis ben aradim öyle konustuk
öff keske elti felan olmasa hic ya
bencede herkes tek kardeş olsa elti görümce filan olmasa bu sefer üstüne daha fazla düşerler amaayy inş. sağ salim alırsınız kucağınıza teyze olmaya alışkınım burdaki kızlar ve ablam sağolsun her 2 yıla bir doğurur oda inş. seninkilerin geldiği zamanıda görürüz hiç ikiz teyzesi olmamıştım ayy keşke yakın olsanız hiç yanlız bırakmazdım bebeklere bakmayı çok seviyorum ama gece ağlayınca bakamam uykum çok tatlı ama onlardan tatlı değildir bakada bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?