Herkesde var kist ya öyle düşünme genç kızlarda bile var. Muayeneye gidenin %90 ında kist,miyom,polip bişeyler çıkıyo. Ben en son muayenemde kist var dedi 3cm ama alıncak falan demedi önemsemedi.Polip vardı bide. Canım kistin yeri önemli derken bebeğin yapışacağı muhtemel yerler vardır rahimde .Eğer kist o bölgede ise bide büyüklüğü 6cmden yukarı ise sanırım alınsın diyorlar. Kistmiydi miyommuydu tam hatırlamıyorum ama doğum kontrol hapıyla tedavi ediyorlardı. Doktoruna sorabilirsin ilaçla tedavi mümkünmü diye.Yurt dışında bilemiyorum ya ben Türk doktorlarına daha çok güveniyorum.Yurt dışında dilini falan anlamakda problem olabilir.Beni Türk doktorlarına emanet ediniz demiş Atatürk :1
ordada varmış türk doktorlargerçi kısmet bakalım. 6dan ne büyük ne küçük tam 6 dedi dr ilaç tedavi doğm kontrol hapıyla oluyor onuda gebelik istedğmz için vermiyo dr.dr kiste muayenede baktı bölgesiyle iglili birşey demedi bi deneyin olmazsa tekrar gel dedi artık kısmet .birşey daha sorabilirmiyim sana.biz bebk istmeye başladıktan sonra regil dönemim 1 hafta kaydı psikolijkmi acaba yoksa tutuncağına bi işaretmi bilmem ama neden böyle oldu anlamadım birdebu son ay adetime normalde 5 gün kala göğüslerim ağrır ve şişerdi bu sefer 20 gün kala oldu bu belirtiler bende acaba hamilemym dedi herkes gibi ama kısmet değilmiş inş hakımıza hayırlısıyla olur.
Canım bana da aynı şeyler oldu.Hiç gecikmeyen adetim gecikmeye başladı.Hatta 12 gün bile geçtiği oldu.Herkes beni de heveslendirdi hamile kalmadan önce böyle şeyler olur diye.Her ay hamilelik belirtileri hissediyorum:)) psikolojik olarak midem bulanıyo,başım dönüyo vb.vb. Kist konusunda da tamam hamilelik istiyorsun ama kistin gitmesi için artık bir iki ayını feda etcen mecbur.Burda biçok arkadaş bebek istediği halde 2 ay doğum kontrol hapı kullandılar. Şunu da söyleyim ki sana burdaki herkes kendini serbest bırakıp kafası rahatken hiç hamilelik beklemezken hamile kaldı:)) Psikoloji çok önemli.
Kimi kalabalıktan kaçar kimi kalabalıkla bayram kutlamak ister.:)) Kaç gündür uykusuzum.Bayram kutlamalarından bedbaht bir haldeyim.Evimde huzurluca uyumayı yeğlerdimhayırlı bayramlar herkese... bana bayram gelmedi her zamankinden daha kötü bir bayram sabahı.. neyse hayırlısı..
yürüyüşlere başlarım artık..
Canım :)özledik seni en yakın zamanda bekliyoruz resimleri.herkese merhabalar,iyi bayramlar..
iyisiniz umarım. meleğimle ilk bayramımız,ellerinizden öper teyzoşları. rabbim herkesede tattırsın,bağışlasın olanlarıda...
kayınvalideme geldik,bi yazayım dedim..herkese selamlar sevgiler....allah a emanet olun...
bidahaki gelişimde foto yüklerim,kalabalık şimdi burası. öpüldünüz...
Çok haklısın imkanın varsa kesinlikle aynı sınıfta olmasınlar.Ay bize bak ya bebişler doğduda sınıfları hakkında konuşuyoruz alemiz heaÖncelikle herkesin RAMAZAN BAYRAMI MÜBARK OLSUN kizlar
biz bugün gittik doktora ve rahim agzi kisalmis pazartesi hastaneye dogum icin kayit yaptiracagiz insallah sonra yine kendi doktoruma
gidecegim yine nstye girdik ciktik bebislerimin durumu iyi ama dogum yakinda insallah 2 yada 3 hafta dedi
ve sezeryan olacakmisimhayirlisi olsun bebislerimin kilosu da kizim 1407gr oglusumda 1391 gram suan hersey iyi gibi kramp disinda
insallah biraz daha dayanir miniklerim kendinize iyi bakin
ne güzel görevin var senin vahsicim bicir bicir cocuklar felan ALLAH uzun ömr versin bebislerime ama ayni sinifa vermeyi düsünmem
kiyaslama hep oluyor toplumumuzda maalesef bilmezmisin
geliyorum gidiyorum yok yok yok...yine yoksunuz......çok sıkıldımmmmm...yat yat nereye kadar...bayramda da kimseyi göremedim..sabah bi kapım çaldı birileri bayramlaşmaya geldi dedim bide baktım ki çocuklar şeker para topluyolar...2 kere öyle çaldı kapım başkada gelen giden yok....butün gün telefondayım ben arıyorum beni arıyolar öyle geçiyo bayrammm......öptm hepinizi.....
Apek yer değişelim nolur.Eşimin ailesi de benimkide aynı memleketliyiz bugün onun akrabaları bile bitiremedik daha benimkileri gezcez.Anam ağladı