Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Canım bana da aynı şeyler oldu.Hiç gecikmeyen adetim gecikmeye başladı.Hatta 12 gün bile geçtiği oldu.Herkes beni de heveslendirdi hamile kalmadan önce böyle şeyler olur diye.Her ay hamilelik belirtileri hissediyorum:)) psikolojik olarak midem bulanıyo,başım dönüyo vb.vb. Kist konusunda da tamam hamilelik istiyorsun ama kistin gitmesi için artık bir iki ayını feda etcen mecbur.Burda biçok arkadaş bebek istediği halde 2 ay doğum kontrol hapı kullandılar. Şunu da söyleyim ki sana burdaki herkes kendini serbest bırakıp kafası rahatken hiç hamilelik beklemezken hamile kaldı:)) Psikoloji çok önemli.
hayırlı bayramlar herkese... bana bayram gelmedi her zamankinden daha kötü bir bayram sabahı.. neyse hayırlısı..

yürüyüşlere başlarım artık..
Kimi kalabalıktan kaçar kimi kalabalıkla bayram kutlamak ister.:)) Kaç gündür uykusuzum.Bayram kutlamalarından bedbaht bir haldeyim.Evimde huzurluca uyumayı yeğlerdim
Canım :)özledik seni en yakın zamanda bekliyoruz resimleri.
Çok haklısın imkanın varsa kesinlikle aynı sınıfta olmasınlar.Ay bize bak ya bebişler doğduda sınıfları hakkında konuşuyoruz alemiz hea

Apek yer değişelim nolur.Eşimin ailesi de benimkide aynı memleketliyiz bugün onun akrabaları bile bitiremedik daha benimkileri gezcez.Anam ağladıUykusuzluktan yorgunluktan ölüyorum

yok benim ablam daha 3.de ama 6.yıda görürüz heralde ama ablamda suç yok vucüdü hamile kalmaya yatkın heralde korunma iğnesiyle d. kontrol hapıyla hamile kalıyor :))bencede çantanı filan hazırla kalsın şişme yatak filan alın canım çok rahat oluyormuş eee artık herşey bebişlere göre illerlicek şimdiden onlara göre düzenlemeye başladınız hayatınızı maşallah canım Allah sevincinizi eksik etmesin inş... fazla ağrı sızı çekmeden bebişlerinde gelir sana dua edecem Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

masallah ablana kiz biraz el sürsün sana
enim ablaminda iki tane cimcimesi var oda pek ugrasmadi yani dogru valla esimde bebek gibi gerci ücünü birden idare etcez ne yapalim
sagol canim Benim dualrimda hep sizlerle inanki

masallah ablana kiz biraz el sürsün sana
enim ablaminda iki tane cimcimesi var oda pek ugrasmadi yani dogru valla esimde bebek gibi gerci ücünü birden idare etcez ne yapalim
sagol canim Benim dualrimda hep sizlerle inanki

ablamda bana dua ediyor sende sağol canım Allah razı olsun doğum zamanında pek aklına gelmez ama gelirsem benide aklından geçirirmisin inş. benimde bebişim gelir...ee 3 tane bebekle uğraşmak zor olacak ama birde bebeklere olan ilginide kıskanır

Son düzenleme:

ALLAH yardimcimiz olsun tüm herkes icin dua edecegim sancilerim gelince yani gelir mi bilmiyorum ama

unutmam seni merak etme

pericim ben ilk linki tıklamıştım ama diğerleri yanlış çıkmış :)))))) kıjma bana...

selam canım sende bayramı benim gibi evdemi geçriyorsun bizde birazdan komşulara çıkacaz yapacak bişey yok burda

aynen öyle memlekete gidememdim ve burda bir tane komşum bile yokkkk.....kız kardeşimle kardeş kardeş evde oturuyoruz işte....çok sıkıcı bi durum yaaaaa......

oo o gün konuştugumuzda gittim aldım hemen folic plus içiyorum.. bebişte iyidir sanıyorum bilmiyorum ki.. kötü olması için bir sebep yok sigara dısında ama iyidir herhalde büyümeye calısıyordur..
selam lagrima bebiş nasıl folik asit aldınmı?

oo o gün konuştugumuzda gittim aldım hemen folic plus içiyorum.. bebişte iyidir sanıyorum bilmiyorum ki.. kötü olması için bir sebep yok sigara dısında ama iyidir herhalde büyümeye calısıyordur..

lağrima sen şimdi sigara mı içiyosun yaniii.....ee be arkadaşım bu bebişe sahip olmak için neler yaşadınnn..az mı üzüldün...şimdi rabbim sana hediyeni göndermiş senin bunu ona yapmaya hakkın yok...hiç içmediğim için bilmiyorum ama bırakmak zordur ama ..bırakmak için bundan daha güzel bir sebep olamaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…