Canım bana da aynı şeyler oldu.Hiç gecikmeyen adetim gecikmeye başladı.Hatta 12 gün bile geçtiği oldu.Herkes beni de heveslendirdi hamile kalmadan önce böyle şeyler olur diye.Her ay hamilelik belirtileri hissediyorum:)) psikolojik olarak midem bulanıyo,başım dönüyo vb.vb. Kist konusunda da tamam hamilelik istiyorsun ama kistin gitmesi için artık bir iki ayını feda etcen mecbur.Burda biçok arkadaş bebek istediği halde 2 ay doğum kontrol hapı kullandılar. Şunu da söyleyim ki sana burdaki herkes kendini serbest bırakıp kafası rahatken hiç hamilelik beklemezken hamile kaldı:)) Psikoloji çok önemli.
öncelikle iyi bayramlar .çok doğru söylüyorsun psikoloji çok önemli.inşallah bende öle bir karar aldım dilimde söylüyorum takmıyorum artık diyebeynimde de öyledir inşallah bende öyle düşünüyorum olmazsa doğum kontrol hapı kullanırım kist için.bakalım artık hayırlısı hakkımıza inşallah .hepimizin senin benim ve tüm bebek isteyen anne baba adaylarının gönlüne göre versin rabbim
günaydınn kılzarrr iyi bayramlarrr bende evdeyim dışarı çıkmadımm ev yenek yatt uyu karnımm baya büyüdü artıkk zorlanıyorumm yatamıyorumm bbeğimin hareketleri değiştii inşallah iyidir. kuzumm apekcim sen nasılsın canımm
iyi bayramlar canım....maşallah bebişine....eee büyür tabiii yolun yarısını çoktan geçtin....iydir merak etme...ee yer daralıyo eskisi gibi rahat hareket edemez tabiii....
bende ne yapim canım...evdeyim yatıyorummmm....şimdiden çok sıkıldım...bayrama memlekete de gidemedim yol yasakk...ailemi çok özledim...ama yapacak bi şeyim yoktu....
kaç haftalık daha onu da bilmiyorum....pazartesi doktorlar izinden döner giderim o zamn.....nasıl gidiyo gebelik onuda bilmiyorum...rabbim devamını sağlıyordur inş....gögüslerimin acıması,ağırması,ve şişmesi dışında başka bi belirtim yok gibi.....arada rahmime iğneler batıyo...bazende tansiyonum düşüyo....gerçi belirtiler için erken olabilir....kaç haftalık bilmiyorum....
pazartesi keseyi görmeye gidicem bakalım ne olacak...
sen keseyi kaç haftalıkiken gördün... ve kalp atışlarını kaç haftalıkiken duydun
canım ben kalp atışını ve keseyi 7 haftalıkken gitiğimde gördümm benimde belim ve göğüslerimm felakett acıyorduu bende son 2 buçuk ayıma girdimm inşallah devamı gelirde kızçemii kucağıma alırımm allah tüm isteyenlere versinn
Canım bana da aynı şeyler oldu.Hiç gecikmeyen adetim gecikmeye başladı.Hatta 12 gün bile geçtiği oldu.Herkes beni de heveslendirdi hamile kalmadan önce böyle şeyler olur diye.Her ay hamilelik belirtileri hissediyorum:)) psikolojik olarak midem bulanıyo,başım dönüyo vb.vb. Kist konusunda da tamam hamilelik istiyorsun ama kistin gitmesi için artık bir iki ayını feda etcen mecbur.Burda biçok arkadaş bebek istediği halde 2 ay doğum kontrol hapı kullandılar. Şunu da söyleyim ki sana burdaki herkes kendini serbest bırakıp kafası rahatken hiç hamilelik beklemezken hamile kaldı:)) Psikoloji çok önemli.
öncelikle iyi bayramlar .çok doğru söylüyorsun psikoloji çok önemli.inşallah bende öle bir karar aldım dilimde söylüyorum takmıyorum artık diyebeynimde de öyledir inşallah bende öyle düşünüyorum olmazsa doğum kontrol hapı kullanırım kist için.bakalım artık hayırlısı hakkımıza inşallah .hepimizin senin benim ve tüm bebek isteyen anne baba adaylarının gönlüne göre versin rabbim
champppppp:79::79::79::79::79::79::79: slm canım...ne durumdasın??
selam canım nbr ben kendimi bikaç gündür hamile gibi hissediyordum idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı ama hapşurunca filan veya geceleri yumurtalıklarıma sancılar giriyor birde şişlik var belki adet zamanım geçti diyedir ney sen neyapıyorsun...
selam kızlar.ya benimde adetim 5 gün geçti dün test yaptım ama bişii çıkmadı.sabah yaptım tek çizgi olunca kızdım testi düz değildi fırlattım öyle.:))15 dk sonra tekrar baktım 2. çizgi çıkmış ama ilki gibi belirgin değil.bende çok oynattım ya ondan diye düşündüm.idrar emici yerden çıktı göstergenin oraya geçti tabi.acaba ondanmı diye bugün hep onu düşünüyorum.inşallah vardır 4 yıldır her ay bekliyorum.bu ay adet görsem doktorumla tüp bebeği görüşecektik.normal yolla kalabilirmişim ama ben beklemek istemediğim için tüp bebek dedim.offf kafam ççooook karışık yaa(
slm kelebekk..inş..hamişsindirrr...en güzeli sen yarın kan testine git....en güzeli ooo...eğer henüz gitme fırsatın yoksa tekrar bi test al yarın sabah ilk idrarınla tekrar test yap...kafan rahat olur..ama dediğim gibi en iyisi kan..
özel merkezler açıksa giderim pazartesi açılır diye düşünmüştüm.göğüs uçlarım artık 1 hafta oldu çok acıyor yaa birde belim çıkık gibi ağrıyo.anlamadımki keşke olsa keşke((işte o 2. çizgiyi görmesem böle kafam karışmıcaktı ne vardıki oynadım testle
bencede direk kana gitttt...kafan karışmasın...gögüs uçlarının acıması iyiye işaret......o testler çok kafayı karıştırıyoo..bazıları bi şey yokken pozitif bile gösterebiliyo...yarın sabahh doğrruu kan vermeyeee....inşşş..müjdeli haberle dönersinn...
Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?