tebrik ederimmm....güzel artmış değerlerinnn...böyle devam eder inşşş...benimde 2 gün arayla yapılan değerlerim 74,,141,,,412...doktorum normal gebelik dedii...senin değerlerinde güzel...progesteronuna bakıldı mı???
doktrm yıllk ızındeydı gorunemedm sadece duzuenlı olrk kan tahlılımı yaptryorum dıs gebelık falan degldr dımı ya
asiiiiiiiii:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
namaz vakti dönecem kızlarrr..
iyi canim ALLAH kabul etsin bende yemegimi koyayim o zaman ocaga hemencik
ne yemek var akşama kız bebişleri iyi besleyin
lağrima sen şimdi sigara mı içiyosun yaniii.....ee be arkadaşım bu bebişe sahip olmak için neler yaşadınnn..az mı üzüldün...şimdi rabbim sana hediyeni göndermiş senin bunu ona yapmaya hakkın yok...hiç içmediğim için bilmiyorum ama bırakmak zordur ama ..bırakmak için bundan daha güzel bir sebep olamaz....
selam taze annecik nasilsin?
iyi canim ALLAH kabul etsin bende yemegimi koyayim o zaman ocaga hemencik
ewet ama önceden 1 1.5 paket içiyordum şimdi maksimum 10 tane en fazla onuda içime çekmiyorum doğru dürüst. bırakmayı çok isterim ama olmuyor.. hani size basit geliyor olabilir ama ben ciddi bir bağımlıyım.. doktorumda günde 3 e düşürürsen daha iyi olur dedi..
ewet ama önceden 1 1.5 paket içiyordum şimdi maksimum 10 tane en fazla onuda içime çekmiyorum doğru dürüst. bırakmayı çok isterim ama olmuyor.. hani size basit geliyor olabilir ama ben ciddi bir bağımlıyım.. doktorumda günde 3 e düşürürsen daha iyi olur dedi..
slm canımmm...iyim canım...dudağım acıyo ilk önce pütür pütür oldu sonrada yara oldu...ya da uçuk bilmiyorum çok acıyooooo...
sen de kuru var bende tazesiii....birazdan yemek yiyicem bende...camdan bakıyodum bi adam köşede bi tezğah açmış köy salatallığı ve çileği satıyodu..kardeşimide salatalık almaya yollamıştım..baştan görseydim keşke baktım almış manavdan geldi...tekrar gönderdim ondan al diye aldı..soyup soyup yiyorum çok güzel doğal ..
afiyet olsun canım..
bendede cok oluyor ucuk mudur kacikmidir
gecen afedersiniz agzimin icinde cikmisti ayy ne aciydi öyle o neysiki gecti canim benimki pek taze yemiyor kendime azcik yaparim yada
az koyarim icine ne yapim burda nerde taze sini bulcan canim be idarelik yiyoz iste
yemek vakti canım..dnecem..burdaysan sohpete devamm..
Besliyoruz canim zaten bu aksam canim kuru yaninda pilav ve cacik istedi onlari yapiyoruz
begencektim mesajini ama yokki begen tusu calmislarmi?
neyse burdayim daha canim afiyet olsun hos olsun bebise
bendede barbunya pilav var bugün herkes fasulye gillerden takılıyor sanırım oyy bebişler tam türk yaa baksana kuru fasülye pilav tam türk yemeği
bende senin msjını beğenecektim gerçekten nerde bu beğenler yaa:96::96:
kızlar beğeni beğenmemeye başlamış kk...kaldırmışş...ben çokta sevmiyodum beğeni aslında...yazmaktan yanayım...ama azen hem beğenip hem yazıyodum iyi oluyodu:))))
mamamı yedim geldim....dudağım acıya acıya yedim...can ne kadr tatlı yaa...ama ufacık bi şey bile can yakıyo sıkıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?