Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

doktrm yıllk ızındeydı gorunemedm sadece duzuenlı olrk kan tahlılımı yaptryorum dıs gebelık falan degldr dımı ya

doktrm yıllk ızındeydı gorunemedm sadece duzuenlı olrk kan tahlılımı yaptryorum dıs gebelık falan degldr dımı ya

için rahat olsun....değerlerin güzel artmış buda dış gebelik olmadığını gösteriyo....pazartesi bayram tatili bitiyo gidersin o zamn doktora...bende pazartesiyi bekliyorum....değerim 3000lere çıkarsa pazartesi karından bakınca keseyi görebilirsin..bana doktorum öyle demişti...transvajinaldan baksalar 15000lerde olan değerle kese gözükür ama doktorum önermiyorum dedi...

ewet ama önceden 1 1.5 paket içiyordum şimdi maksimum 10 tane en fazla onuda içime çekmiyorum doğru dürüst. bırakmayı çok isterim ama olmuyor.. hani size basit geliyor olabilir ama ben ciddi bir bağımlıyım.. doktorumda günde 3 e düşürürsen daha iyi olur dedi..

selam taze annecik nasilsin?

slm canımmm...iyim canım...dudağım acıyo ilk önce pütür pütür oldu sonrada yara oldu...ya da uçuk bilmiyorum çok acıyooooo...

iyi canim ALLAH kabul etsin bende yemegimi koyayim o zaman ocaga hemencik

sen de kuru var bende tazesiii....birazdan yemek yiyicem bende...camdan bakıyodum bi adam köşede bi tezğah açmış köy salatallığı ve çileği satıyodu..kardeşimide salatalık almaya yollamıştım..baştan görseydim keşke baktım almış manavdan geldi...tekrar gönderdim ondan al diye aldı..soyup soyup yiyorum çok güzel doğal ..

afiyet olsun canım..

Oda iyi bisey en azindan azaltmisin yani ne anneler taniyorum ben paketlerce iciyolardi

bana basit geliyo demedim zaten...kolay olmadığını düşünüyorum ama işe bebk karışınca hassaslaştım....düşürmen güzel...böyle böyle bi daha hiç içmezsin inşş..

bendede cok oluyor ucuk mudur kacikmidir
gecen afedersiniz agzimin icinde cikmisti ayy ne aciydi öyle o neysiki gecti canim benimki pek taze yemiyor kendime azcik yaparim yada
az koyarim icine ne yapim burda nerde taze sini bulcan canim be idarelik yiyoz iste

yemek vakti canım..dnecem..burdaysan sohpete devamm..

bendede barbunya pilav var bugün herkes fasulye gillerden takılıyor sanırım oyy bebişler tam türk yaa baksana kuru fasülye pilav tam türk yemeği

bende senin msjını beğenecektim gerçekten nerde bu beğenler yaa:96::96:

tabisi bebisler seviyor herseyi sabahtan beri tatli seker ne varsa yiyom krize gircem yakinda
ama canim turuda istiyor bi yandan anam midem cöp tenekesi oldu ya benim
begen tusumuzu calmislar benim cocuklarim melezmi olcak simdi ben türkümde babasi has urfali valla

kızlar beğeni beğenmemeye başlamış kk...kaldırmışş...ben çokta sevmiyodum beğeni aslında...yazmaktan yanayım...ama azen hem beğenip hem yazıyodum iyi oluyodu:))))

mamamı yedim geldim....dudağım acıya acıya yedim...can ne kadr tatlı yaa...ama ufacık bi şey bile can yakıyo sıkıyo...

aman ne yapaim olmayiversin oda
ne cabuk yedin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…