aman ne yapaim olmayiversin oda
ne cabuk yedin yahu
tabisi bebisler seviyor herseyi sabahtan beri tatli seker ne varsa yiyom krize gircem yakinda
ama canim turuda istiyor bi yandan anam midem cöp tenekesi oldu ya benim
begen tusumuzu calmislarbenim cocuklarim melezmi olcak simdi ben türkümde babasi has urfali valla
çok yiyemiyorum canım...bide doktorum elinden geldiğince ekmeği azalt sıvı şeyler tüket dedi...öyle olunca yemeğin suyundan yemiyorum ekmeğide azalttım..
benimki hic bisey yasak etmedi bana sagolsun
suana kadar 10 kilo aldik ikiz hemislige göre cok iyi bence
canım senin işinde zor oğlun tatlı kızın eşki istiyence hangisinden yiceğini şaşırıyorsundur e sanırım biraz melez oluyorlar sen nerelisin canım:)
ikiz bebeler için aldığın kilo az bile sayılır...alma zatenn sonra vermesi varr...bakalım ben ne yapıcam hamileliğim ederse inşş...kaız olmamam için söyledi ilk zamnlar kabızlık sorun yaratabilir dedi..
kızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak
çok yiyemiyorum canım...bide doktorum elinden geldiğince ekmeği azalt sıvı şeyler tüket dedi...öyle olunca yemeğin suyundan yemiyorum ekmeğide azalttım..
aman canim önce insanlik önemli nereli oldugumuzun ne önemi var ayni seyleri yasiyor ayni duygulari yasiyoruz burda
daha ne olsun demi
iyiyiz simdilik ama herkes tek bebek gibi diyor halen nazar degcek bize
dogurmama az kaldi kimsenin haberi yok bisürü ütü var ya esim herseyi biliyor ama ütü yapamiyorkeske
soraydim evlenmeden :44:
öyle tabi canım...anlaştıktan sonra hiç önemi yokkk...bırak tek zannetsinler...nazar edenin nazarı kendine....aa benim eşimin elinden her iş gelir temizlik,yemek ,ütü,sağolsun hasta olursam ben söylemeden kendisi yapar...bundan sonra zaten ister istemez yardım edecek...
canım sen zaten zayıfsın neden ekmeğide kestiniz ki?
ohh ne güzel valla herseyi biliyormus esin tabiki yardim edecek tekmi yaptik bu bebisleri canim
benimkide yaparda ben basinda beklerim
masayi felan hazirliyor kaldiriyor sadece makinaya felan ben koyuyorum o kadar yerlestiremiyor cok gülüyorum
ellerine çok yakışmıyo gerçekten ev işleri komik oluyolar ama yapsınlar işteeee....b.makinasına dizmeyide öğrenir öyle böyle....sen 2 bebişe bakacaksın ona daha fazla iş düşecek bundan sonra....
bencede yakisiyorzaten dün anlasmasini yaptik ben birini doyurcam sana vercem gazini cikaracaksin diyorum
sonra dsendekini ben alicam altini degistircem bu arada sen yine gaz cikaricaksin diyorum elden ele gibi mi diyor ya ölüyo gülmekten
bide benimki yeni dogmus lkücük bebekleri tutamiyor korkuyor
canım sen hiç gürcülere benzemiyorsunkızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak
ayy hic sorma bugün bebisimin odasini tam hazirladim besikleri felan hersey hazir artik yarinda gelseler korkmam gerci bi iki hafta var ama olsun
karadeniz canim samsun ama pek bilmem oralari istanbulda büyüdüm bencok severim istanbulu özledim valla
en güzel işi de eşine vermişin heee benim eşimdeküçük bebişleri eline almaya korkar..bazen misafirliğe gittiğimde ebişleri kucağıma alıyorum korkuyo alma canını acıtırsın falan diyo....almadan olur mu
canım sen hiç gürcülere benzemiyorsun
evet istanbul çok güzel ama orayı karıştırıyorlar insan yanlız gezmeye korkuyor.
canım sen hiç gürcülere benzemiyorsun
evet istanbul çok güzel ama orayı karıştırıyorlar insan yanlız gezmeye korkuyor.
yani ben doyurcam sonucta yok be kendilerinin olunca meraka geleriler korkma
mecbur sen hicmi ayrilmiycan bebisin yanindan bu adamlarda güldürüyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?