Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak

bilmem kiiii...gürcüyüm ama...dilinide biliyorum....

canım kızma ama sen gerçekten gürcülerin arasında yaşamadın heralde bizim bu tarafda çok var ve geneli müslüman değil ve iyide değiller sen çok iyisin çokda güzelsin onlar türkleri sevmiyorlar burda ve hep sınırda kavga çıkarıyorlar

sağol canım benim o senin iyiliğin ve güzelliğin...ben gürcistanda yaşamadım zatennnn...ailemde orda büyümedii...dedelerimiz oralı.....ordakiler müslüman değil zaten....

kızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak

sağol canım benim o senin iyiliğin ve güzelliğin...ben gürcistanda yaşamadım zatennnn...ailemde orda büyümedii...dedelerimiz oralı.....ordakiler müslüman değil zaten....

kızmadın dimi inanamadım sadece ama siz elhamdülillah müslümansınız

kızlar pc wınnn çok kötü ısınmış...biraz kapatayım ben....hem uzanayım..ilaçlarımı içeyimm...yinne görüşürüz...öpüyorum asimi...perimiiii...

kızlar pc wınnn çok kötü ısınmış...biraz kapatayım ben....hem uzanayım..ilaçlarımı içeyimm...yinne görüşürüz...öpüyorum asimi...perimiiii...

tamam canim bende yemek yiyimde ütü yapayim yat dnlen sende bizde öpüyoruz seni teyzesi bebisi ve kendine iyi bak:79::79::79:

hadiyin iyi akşamalar hepinize bebişlere iyi bakın hoşcakalınburda çook yağmur yağıyor

inşallah bırakabilirim bilmiyorum .. ama azaltırım iyicene umarım.
bana basit geliyo demedim zaten...kolay olmadığını düşünüyorum ama işe bebk karışınca hassaslaştım....düşürmen güzel...böyle böyle bi daha hiç içmezsin inşş..

azalttım ama bırakamdım kızıyoruma slında kendime ama kızmak care değil engel olamıyorum zihnime geldiğinde oyalansamda 3 5 inde oyalanıyorum sonra yenik düşüyorum ama içime cekmiyorum öyle azımda dudak tiryakiliği
Oda iyi bisey en azindan azaltmisin yani ne anneler taniyorum ben paketlerce iciyolardi

eee sizler nasılsınız kızlar?? bayram nasılg eçti?? ben hep evdeydim hep evdeydim pijama modundan hiç çıkmadım şükür
ne gelen oldu ne biz gittik .. otur otur sıkıldım gerçi ama napalım .. bayram bitti işte.. bende işe girecektim bayram sonu adam alırmı ki beni hamile hamile işe?

aynen benimde öyle gecti ciksam yoruluyorum zaten en iyisi dinlenmek bence su ara yorma kendinide bebiside
hersey beyinde bitiyor aslinda doktor 3 tane dediyse gecme ücü yada ligt ic ne bilim iste

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır çüft çizgiyi görmeye çalışıp bir türlü göremeyenlerdenim eşimde de bende hiç bir sorun çok şükür hatta mayısta hsg çekildim oda temiz çıktı ama olmuyor bir türlü napıcam bilmiyorum off offfff

ALLAH yardimcin olsun canim bizde az ugrasmadik ama üzülme hemen bak ne güzel sorununuz da yokmus esinle
demekki bebek süpriz yapmayi bekliyor

slm kızlar aneemı kardeslerımı yolca ettım yine kaldım tek başıma sizler nasılsınız?

selam asli iyi diyleim iyi olalim ne sanslisin sen ya annecigini kardeslerini görmüssün
ben telden duydum seslerini yakinda doguracakmisim kimse yok yanimda esimden baska daha ne olsun

nasıl yanı yakında derken kac haftalık dogacak bebişler

nasıl yanı yakında derken kac haftalık dogacak bebişler

Rahimde kisalma olmus canim sanirim 34 haftada yada daha erken bilemiyorum öyle söyledi doktor
bende herseyimi hazir ettim iste pazartesi dogum icin gün alacagiz hastaneden o zaman belli olacak ne zaman gelcekler
sezeryan olacakmisim iste

hayırlısı olsun cnm saglıkı gelsinlerde peki 34 veya daha erken haftada bebekler gelısımını tamamlamısmı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…