- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
kızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak
ayy hic sorma bugün bebisimin odasini tam hazirladim besikleri felan hersey hazir artik yarinda gelseler korkmam gerci bi iki hafta var ama olsun
karadeniz canim samsun ama pek bilmem oralari istanbulda büyüdüm bencok severim istanbulu özledim valla
bilmem kiiii...gürcüyüm ama...dilinide biliyorum....
canım kızma ama sen gerçekten gürcülerin arasında yaşamadın heralde bizim bu tarafda çok var ve geneli müslüman değil ve iyide değiller sen çok iyisin çokda güzelsin onlar türkleri sevmiyorlar burda ve hep sınırda kavga çıkarıyorlar
bebişi onlara bırakıp onlar görmeden izleyecen onlarııı....
kızlarrr ben gürcüyüm eşim laz...bizim bebişimizde rabbim nasip ederde doğarsa ortaya karışık bi şey çıkacak
ayy hic sorma bugün bebisimin odasini tam hazirladim besikleri felan hersey hazir artik yarinda gelseler korkmam gerci bi iki hafta var ama olsun
karadeniz canim samsun ama pek bilmem oralari istanbulda büyüdüm bencok severim istanbulu özledim valla
sağol canım benim o senin iyiliğin ve güzelliğin...ben gürcistanda yaşamadım zatennnn...ailemde orda büyümedii...dedelerimiz oralı.....ordakiler müslüman değil zaten....
kızmadın dimi inanamadım sadece ama siz elhamdülillah müslümansınız
kızlar pc wınnn çok kötü ısınmış...biraz kapatayım ben....hem uzanayım..ilaçlarımı içeyimm...yinne görüşürüz...öpüyorum asimi...perimiiii...
bana basit geliyo demedim zaten...kolay olmadığını düşünüyorum ama işe bebk karışınca hassaslaştım....düşürmen güzel...böyle böyle bi daha hiç içmezsin inşş..
Oda iyi bisey en azindan azaltmisin yani ne anneler taniyorum ben paketlerce iciyolardi
inşallah bırakabilirim bilmiyorum .. ama azaltırım iyicene umarım.
azalttım ama bırakamdım kızıyoruma slında kendime ama kızmak care değil engel olamıyorum zihnime geldiğinde oyalansamda 3 5 inde oyalanıyorum sonra yenik düşüyorum ama içime cekmiyorum öyle azımda dudak tiryakiliği
eee sizler nasılsınız kızlar?? bayram nasılg eçti?? ben hep evdeydim hep evdeydim pijama modundan hiç çıkmadım şükür
ne gelen oldu ne biz gittik .. otur otur sıkıldım gerçi ama napalım .. bayram bitti işte.. bende işe girecektim bayram sonu adam alırmı ki beni hamile hamile işe?
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır çüft çizgiyi görmeye çalışıp bir türlü göremeyenlerdenimeşimde de bende hiç bir sorun çok şükür hatta mayısta hsg çekildim oda temiz çıktı ama olmuyor bir türlü napıcam bilmiyorum off offfff
slm kızlar aneemı kardeslerımı yolca ettım yine kaldım tek başıma sizler nasılsınız?
ALLAH yardimcin olsun canim bizde az ugrasmadik ama üzülme hemen bak ne güzel sorununuz da yokmus esinle
demekki bebek süpriz yapmayi bekliyor
inşallah canım bakalım ne zaman yapıcak sürprizi :) aslında aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum nedense birde trabzona taşındık her doktora güvenemiyorum bilemedim napıcağımı
ALLAH yardimcin olsun canim bizde az ugrasmadik ama üzülme hemen bak ne güzel sorununuz da yokmus esinle
inşallah canım bakalım ne zaman yapıcak sürprizi :) aslında aşılama yaptırmak istiyorum ama korkuyorum nedense birde trabzona taşındık her doktora güvenemiyorum bilemedim napıcağımı
bunu icin iyi bi doktor bulmalisin yada bebek fikrini rafa kaldirmalisin cünkü kafan hic rahat degil
beyninde öyle belki kendini rahat biraksan gerek kalmayack
selam asli iyi diyleim iyi olalim ne sanslisin sen ya annecigini kardeslerini görmüssün
ben telden duydum seslerini yakinda doguracakmisim kimse yok yanimda esimden baska daha ne olsun
bunu icin iyi bi doktor bulmalisin yada bebek fikrini rafa kaldirmalisin cünkü kafan hic rahat degil
beyninde öyle belki kendini rahat biraksan gerek kalmayack
eşim futbol oynadığı için her sene farklı bir şehirdeyiz bu yüzden aynı doktorda kalamıyorum sürekli yani bir ay gitsem diğer çağırdığında birşey çıkıyor gidemiyorum çünkü oldukça uzak bir yerde oturuyorum bu yüzden rahat olamıyorum
nasıl yanı yakında derken kac haftalık dogacak bebişler
Rahimde kisalma olmus canim sanirim 34 haftada yada daha erken bilemiyorum öyle söyledi doktor
bende herseyimi hazir ettim iste pazartesi dogum icin gün alacagiz hastaneden o zaman belli olacak ne zaman gelcekler
sezeryan olacakmisim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?