günaydınlarrrr....
esracım merhaba....ne ediyonuz bakim??
günaydınlarrr iyidirr apekimmm artıkk çokk yoruluyorumm geceleri deliksiz uyuyamıyorumm göbeğimm büyüdü rahatsızz ediyor benii ufffffff inşallah kızçem iyidir. Kızçem in 2 gün hareketleri değişmişti pek hareket etmemişti şimdi hareketlendi gibi sen nasıllsın nasıl gidiyor hamişlik taze annne o kadar sevindimki senin hamile kalmana allahım tüm isteyenlere versinnn inşallah güzel güzel haberler alırsında hamilelğin tadını çıkartırsın ben allaha şükür kötü haber almadım hiç bebşimle ilgili inşallah da almam ama insan hamilelğin tadını çıkartamıyor hep tedirgin oluyorr annelik duygusu işte
günaydın apek esra nasılsınız biz acıktık ogluşumla esraaaaaaaaaaaaaaaa kilo durumun ne alemde ben ben tam 10 kılo aldım ya
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın perim iyiz canım sen nasılsın??
iyiyim çok şükür canım bu progestron senin karnındada şişlik ve ağrı yapıyormu ?
evet canım hem şişim hem de arada ağrılarım var ama hamilelikten mi yoksa ilaçtan mı bilmiyorum...ama ilacın yan etkilerinde saydıklarımız var....gögüslerin ne durumda acıma falan var mı??
göğüsüm şişti ama ucu sızlıyor adet olacam ama progestoronu pazartesiye kadar içecem bırakınca olur heralde sonrada rahim filmi filan çekilirim hormonlara bakılır
canım benim bu ay ilk ilişkiden 2 gün sonra gögüs uçlarım acımaya başladı...gün geçtikçe dahada acıdı...sonrada tüm göğsüm acımaya başladııı...belki vardır sende de bebiş....ben progestan yapmıştır dedim ama hamiş çıktım....
Progestan olası hamilelikte bebişin tutunmasını sağlar...bebiş yoksa adeti düzene sokar....
Olmadı hsg ni çekti bakalım....ondan sonra inş...çok kolay gebiş kalırsın...
slm kızlar ben sizi gizli gizli arada takip ediyorum ama 3 senedir bebiş istiyoruz eşimde varikosel vardı onu düzelttik 6 ay oldu hala bebiş yok sonra 2 ay önce dr.gittim hormonlarımda bir şey yok daha önce bu tip tetkik yapıldı film falan cekilmiştim birşey cıkmamıştı neyse bana klomen verdi 3 ay kendin kullan dedi catlatma ignesi ve takip yapmadı sadece kolmen verdi ilk ay içtim adetim herzamanki gibiydi 6 agustosta adet gördüm 9 gun ayın 26 sı yani buda agustos tekrar adet oldum buda 7 gun sürdü adetim bozuldu acaba kistmi oldu diye korkuyorum haftaya dr.gitcem bazen belki üstünemi gördüm diyorum ama bu seferde kanamam normal di birşey hariç 4 gun kesildi bitti 5gun yine bi kanama 1gun sürdü tekrar kesilmeye başladı önceden kesilirken koyu kahveyle başlardı lekeler bu sefer acık kahve pembeye dönük şekilde kesilmeye başladı ama dedigim gibi 5gun normal temiz bir kanama vardı ne bu sizce......:26:
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu ???????????????????
selaamm ben geldim nasılsınız???
günaydın apek esra nasılsınız biz acıktık ogluşumla esraaaaaaaaaaaaaaaa kilo durumun ne alemde ben ben tam 10 kılo aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?