Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydınlarrrr....

esracım merhaba....ne ediyonuz bakim??

günaydınlarrr iyidirr apekimmm artıkk çokk yoruluyorumm geceleri deliksiz uyuyamıyorumm göbeğimm büyüdü rahatsızz ediyor benii ufffffff inşallah kızçem iyidir. kızçem in 2 gün hareketleri değişmişti pek hareket etmemişti şimdi hareketlendi gibi sen nasıllsın nasıl gidiyor hamişlik taze annne o kadar sevindimki senin hamile kalmana allahım tüm isteyenlere versinnn inşallah güzel güzel haberler alırsında hamilelğin tadını çıkartırsın ben allaha şükür kötü haber almadım hiç bebşimle ilgili inşallah da almam ama insan hamilelğin tadını çıkartamıyor hep tedirgin oluyorr annelik duygusu işte

canım bebişinin yeri daraldı eskisi gibi hareket edemez zatenn....iydir bebişin iydir....az kaldı canım...yakında geliyo bebişin...

Bende merak içindeyim aslında...pazartesi doktora gidicem...kaç haftalık çok merak ediyorum...kesedir kalp atışıdır v.s v.s işte..bazen aklıma kötü şeyler geliyo...acaba yolunda mı gidiyo her şey diye ama sonra düzeltiyorum kendimi....değerim 3000leri çoktan geçtii...en son 1 hafta önceki değerim 412idi....pazartesi gidince keseyi görmem lazım hatta kalp atışlarınıda duymam lazım herhalde...inş..rabbim devamını da gösterir...

Sağol canım benim...bilirim sevindiğini...bende senin için çok sevinmiştim...bekleyen arkadaşlarımızda var en kısa zamnda onlar içinde seviniriz inş...

günaydın apek esra nasılsınız biz acıktık ogluşumla esraaaaaaaaaaaaaaaa kilo durumun ne alemde ben ben tam 10 kılo aldım ya

iyiyim çok şükür canım bu progestron senin karnındada şişlik ve ağrı yapıyormu ?

evet canım hem şişim hem de arada ağrılarım var ama hamilelikten mi yoksa ilaçtan mı bilmiyorum...ama ilacın yan etkilerinde saydıklarımız var....gögüslerin ne durumda acıma falan var mı??

evet canım hem şişim hem de arada ağrılarım var ama hamilelikten mi yoksa ilaçtan mı bilmiyorum...ama ilacın yan etkilerinde saydıklarımız var....gögüslerin ne durumda acıma falan var mı??

göğüsüm şişti ama ucu sızlıyor adet olacam ama progestoronu pazartesiye kadar içecem bırakınca olur heralde sonrada rahim filmi filan çekilirim hormonlara bakılır

göğüsüm şişti ama ucu sızlıyor adet olacam ama progestoronu pazartesiye kadar içecem bırakınca olur heralde sonrada rahim filmi filan çekilirim hormonlara bakılır

canım benim bu ay ilk ilişkiden 2 gün sonra gögüs uçlarım acımaya başladı...gün geçtikçe dahada acıdı...sonrada tüm göğsüm acımaya başladııı...belki vardır sende de bebiş....ben progestan yapmıştır dedim ama hamiş çıktım....

Progestan olası hamilelikte bebişin tutunmasını sağlar...bebiş yoksa adeti düzene sokar....

Olmadı hsg ni çekti bakalım....ondan sonra inş...çok kolay gebiş kalırsın...

evet canım 3aydır progestan kullanıyorum ama bu ayda olmaz heralde bakalım artık off burdada zaman geçmek bilmiyor

slm kızlar ben sizi gizli gizli arada takip ediyorum ama 3 senedir bebiş istiyoruz eşimde varikosel vardı onu düzelttik 6 ay oldu hala bebiş yok sonra 2 ay önce dr.gittim hormonlarımda bir şey yok daha önce bu tip tetkik yapıldı film falan cekilmiştim birşey cıkmamıştı neyse bana klomen verdi 3 ay kendin kullan dedi catlatma ignesi ve takip yapmadı sadece kolmen verdi ilk ay içtim adetim herzamanki gibiydi 6 agustosta adet gördüm 9 gun ayın 26 sı yani buda agustos tekrar adet oldum buda 7 gun sürdü adetim bozuldu acaba kistmi oldu diye korkuyorum haftaya dr.gitcem bazen belki üstünemi gördüm diyorum ama bu seferde kanamam normal di birşey hariç 4 gun kesildi bitti 5gun yine bi kanama 1gun sürdü tekrar kesilmeye başladı önceden kesilirken koyu kahveyle başlardı lekeler bu sefer acık kahve pembeye dönük şekilde kesilmeye başladı ama dedigim gibi 5gun normal temiz bir kanama vardı ne bu sizce......:26:

ya o nasıl doktor anlamadım 3 ay kendi kafana kullanamazsınki onun kontrolleri var ardından yumurtan gelişmişse çatlatma iğnesinin günü söylenir 12 ve 36. saatlerinde beraberlik önerilir çok saçma başka doktora git sen pazartesi filan geç kalmadan doktorunu değiştir

bende zaten o ay öle kullandım çünkü banada cok sacma gelmişti kafa takılan ilk kullandıgım ay adet düzenliyken kullanmadıgım ay neden bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…