ayy canım hoşgeldin nasılsın bebişler nasıl bayram nasıl geçti
bebiş iyi canım (benim tekil gebelikti:)) bayramın ilk günü çok gezdik arabayla da olsa millettin evinde oturmaktan her yanım ağrıdı eve geldiğimde eşim masaj yaptı da öyle uyuyabildim... bu aralar ağırlaştım sanki, rahmim büyüdükçe ve hormon değerlerinden sanırım kasıklarım bacakkarım ve özellikle kuyruk sokumum sızlıyor... okul da pazartesi açılacak ne olacak halim bilmem artık.... yattığım yerden zor kalkıyorum. zormuş annelik ya tüm kaslarımı çekiştiriyor bebek içerden:) ön tarafa gitmekten sıkıldı galiba arka taraflarımı zorluyor artık...
sen kan testi yaptırmadan sakın hsg çektirme belki de hamişsindir belli olmaz... adet olmadın demi?
pardon canım benim ikiz diye aklımda kalmış benim adet günüm 26 sıydı ama doktor bayrama geliyor diye progestron verdi bayram sonra adet olmam için onu bırakınca olurum heralde sende çok yormasaydın kendini mazeretin var sonuçda bebek kaç aylık oldu canım
aslında bugün kan testi yaptırsaydın çıkardı canım....heyecanlandım bak şimdi inşaallah hamilesindir içimden hep öyle geliyor... idrar testinde de çıkar belki ama ben pek güvenmiyorum ona...
aynen benimde öyle gecti ciksam yoruluyorum zaten en iyisi dinlenmek bence su ara yorma kendinide bebiside
hersey beyinde bitiyor aslinda doktor 3 tane dediyse gecme ücü yada ligt ic ne bilim iste
günaydın periimmm...senide mi benim gibi uyku tutmadı..sabah 5ten beri uyanığın...akşamları erken uyuyorum sabahları çok erken uyanıyorum...
günaydın periimmm...senide mi benim gibi uyku tutmadı..sabah 5ten beri uyanığın...akşamları erken uyuyorum sabahları çok erken uyanıyorum...
günaydın canım bende kendime buay hamilemiyim acaba diyordum
ayyy inşşşş...öylesindir...bebiş can bulmaya çalışıyordur canında inş...
inş. canım ama 2gün önce idrar testi yaptım bişey çıkmadı ama nedense bu ay öyle bişey doğuyor içime sen ateşini ölçtünmü gerçekden hamileyken yüksekmi oluyor
canım idrar testine takılma....kan değerim 74iken idrarımda çıkmamıştı benim hastanede bakmışlardı...gece kan testi yapılamadığı için....p.ertesi sen doktora git...kan testi yaptır..muayeneni olll....inşş...benim gibi sanada süpriz olurrrr....ateşime hiç dikkat etmedim canım...ama ara ara ateş basıyodu sonra bi anda üşüyodum..ayaklarım buz kesiyodu...progestanında bırakma....bana doktor bi ara adetim düzene girsin diye vermişti adet olana kadr iç demişti...
slm kızlar aslında moralim hiç yokkkkk aşılama işini eşim kasıma kadar ertelediii malum madii sıkıntı bende üstelemedim elim kolum baglı oturuyorm adetim bittigi halde kasıklarmda agrı var galiba üşüttüm bu ay doc gitmiycem kafam çok karışıkkk
inşallah kanda çıkar canım ya çok sağol desteğin için olmazsa gine umudum kırılacak ama olsun alıştım artık
slm canım....canım arya maddi konular girince yorum yapmak istemiyorum ama gideceğiniz hastaneden fiyatı öğrendikten sonra karar verseydi..her hastanede aynı olmuyo ama benim arkadaşım aşılama yaptırdı....iğneler için rapor çıkardı doktoru...2 kutu iğneyi 180liraya aldı...50 lirada aşılamaya aldılar....sen iyisimi öğren ne kadr maliyet çıkar size...Allah yardımcın olsun canım...rabbim tez zamnda göbişinidoldursun..
slm kızlar aslında moralim hiç yokkkkk aşılama işini eşim kasıma kadar ertelediii malum madii sıkıntı bende üstelemedim elim kolum baglı oturuyorm adetim bittigi halde kasıklarmda agrı var galiba üşüttüm bu ay doc gitmiycem kafam çok karışıkkk
canım burda yapamıyorlar ben malatya özel hastanede yaptırıcam aradım aşılama 400 muayne 60 tl eşimin testi 80 gidiş geliş derken inşallah gerek kalmaz ama nasipppppp
of canım yaa keşke sağlıkla ilgili hiç bişeye para ödemesek ama malesef bende belki iğneleri alamıcam inş. sende kasıma kadar hamile kalırsın gerek kalmaz aşılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?