Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inşş.canım innşşş...olmazsada umut kırmak yok....bak bana neler yaşadıktan sonra öğrendim hamiş olduğumu....sabır ve dua canım...hele dua çok önemliii.....rabbim ol der inşş..

evet canım dua çok önemli bana ve her isteyenin anne olması için dua ediyorum rabbim geri çevirmez hiç birşeyi ama biz istediğimiz zaman değil kendi uygun gördüğü zaman veriyor inş. zamanımız gelmiştir sende dua et bize Allah bebişi kucağınıza alacağınız günleride gösterir inş...

kesinlikle canım dua dua dua.....peygamber efendimizin yüzü hürmetine isteyin rabbimizden...bana dualarım getirdi bebişimi...inşş..hepinizede getirecekk...her duamda varsınız canım....helekii bu durguları yaşadıktan sonra daha çok dua ediyorum bu güzel duyguları sizde yaşayın diye...rabbim ol der inşş...Allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın inşşş.....

sgl canım inşallah sende hamişsindir periiiiiii ama bekle bekle sabır kalmadı

canım bende devlet hastanesine aşılama yaptırdım 135 tl sperm yıkadılar özel yerde 35 de kanül alındı spermleri enjekte edilmesini sağlayan şey doktorumda para almadı

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, sat ım 12 Ağustostu şimdi evde test yapsam çok mu erken olmuş olur.
testte çıkar mı şimdi den...günüm geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum...

kızlar merhaba, sat ım 12 ağustostu şimdi evde test yapsam çok mu erken olmuş olur.
Testte çıkar mı şimdi den...günüm geçmeden kan testi yaptırmak istemiyorum...

bir hafta daha beklersen daha net sonuç alırsın acele etmemekte fayda var testi yaptıktan sonra adet olunca daha çok moral bozuluyo

mattika nasılsın selam sevecen
canım meraba aşılama yaptırmışsın sanırım tam okuyamadım çok sevindim inşallah gelir bebişin canım
ara ara girip bakıyorum topiğe pek yazmıyorum yoğun çalışıyorum şuanda gözlerim kapanıyo
herkesi öpüyorum kızlar valla uzun uzun sohbet etmeyi özledim fırsat olursa inşallah ederiz gene iyigeceler herkese

Günaydın apekcim
iyiyim sağolasın.Ben de geçmişi okuyordum :))

günaydın canım...anladım zaten geçmişi okuduğunu sesinin çıkmayışından:)

günaydın kızlar vahşi apek nasılsınız

günaydım aslım ve oğluşuuu....dün akşam biraz kardeşime işlerde yardımcı olayım dedim...ondan sonra sabaha kadr ağrılar peşimi bırakmadı...doktor bana sürekli yatacaksın dinleneceksin dememiş....şimdi bile ağrılarım var ama düne nazaran hafifledi...ne ağrısı tam anlayamadım ama kistler azmış olabilir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…