ah apekim ah yat yat yat bırak işleri yarın güzel haberler beklıyoruz kesecıgını göreceksın belkı kalp atışları bıle duyulabilirgünaydın canım...anladım zaten geçmişi okuduğunu sesinin çıkmayışından:)
günaydım aslım ve oğluşuuu....dün akşam biraz kardeşime işlerde yardımcı olayım dedim...ondan sonra sabaha kadr ağrılar peşimi bırakmadı...doktor bana sürekli yatacaksın dinleneceksin dememiş....şimdi bile ağrılarım var ama düne nazaran hafifledi...ne ağrısı tam anlayamadım ama kistler azmış olabilir.....
Benim de misafirim var kahvaltı hazırlıyorum. Siz nasılsınız kızlar
Benim de misafirim var kahvaltı hazırlıyorum. Siz nasılsınız kızlar
ah apekim ah yat yat yat bırak işleri yarın güzel haberler beklıyoruz kesecıgını göreceksın belkı kalp atışları bıle duyulabilir
vahşicim bende eşimi bekliyorum kahvaltı için biraz atıştırdım ama yetmedı
doğru söylüyosun aslım da işte dayanamadım kaç gündür yat otur...kız kardeşime kaldı her şey...dün yaptığım işte...yaprak sarma için iç hazırladım ve oturduk onu sardık...2 tencere sardık...üçüncüye dayanamadım kardeşim devam ettii..uzun süre oturmakta gelmiyo bana...ahhh şu mkisttler....,,
bende merak içindeyim canım...bakalım kaç haftalık çıkıcak...7 hafta falan olmuşsa kalp atışlarınıda duyabilirim belki ama bilmiyorum işte...daha gebeliğin nasıl gittiğini bile bilmiyorum...hiçbirini de yaşayamayabilirim......yarını iple çekiyorum...yarın belli olur artık....rabbim yanımda olsun...
güzel haberlerle geleceksin son adet tarıhın neydı apek
arkadaşlar idrar testini ne zaman yapsak doğru sonuş verir? adet gününü geçmesi mi lazım. yoksa bi kaç gün önce yapsak da çıkar mı? sizler ne zaman yaptınız
inş..canım...26 temmuz...
en kesin sonucu adetin 1 hafta grçtikten sonra alırsın idrarda...kanda adete bikaç gün kala çıkar ama idrarda çıkmayabilir...
cnm daha 5hafta 5 gunluk görünüyo kalp atrısını duymazsın ıkı hafta sonra tekrar gıdersın bakalım yarın buyumusmu bebişin
teşekkür ederim.
sağol canım bende öyle düşünmüştüm...yarın sadece keseyi görebilirim herhalde...kesnin içinde bebiş gözükecek mi peki?? ama daha erken dimi..bebek olsa kalp atışıda duyulur herhalde..
gözükmez cnm şimdi baktım 5.2 keseyı gormusum doktor gayet duzgun kese demıstı7+1kese büyümüş kesenın ıcınde bebgın oluacagınıgını gösterenbişi var 8 haftada minnoşum görünüyo kalp atışları
haticemmmm slmm canım....ne habersin bakim??
İyilik arkadaşım napalım malum yarın iş ewi toplamam lazım kaç gündür geziyoz salmıştım birazcık başlamadan bi bakayım dedim heyecan içindesin allahım yarın inşallah güzel haberler duymanı nasip eder bende bişey yok bari senin heyecanına ortak olayım dedim.
ah apekim ah yat yat yat bırak işleri yarın güzel haberler beklıyoruz kesecıgını göreceksın belkı kalp atışları bıle duyulabilir
vahşicim bende eşimi bekliyorum kahvaltı için biraz atıştırdım ama yetmedı
ben kahvaltı işini hallettim,ilaçlarımı içtim,yatağıma yattım ve topikte geziniyorum...size afiyet olsun canım...
yarın kesenin düzgün olup olmayacağını göreceğim demkkkk....her şey güzel gidersede 2 hafta sonrada kalp atışları inşşş....şimdiden heycanlandım...sağol canımmmmmm...
Mattika naber kız:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?