Misafirlerim yeni gitti.Tatilden yeni geldik heryer toz olmuş yine.Süpür sil toz alll offff
Apek ptesini sabırsızlıkla bekliyoruz bizde sneinle beraber inş. güzel haberlerle gelirsin bizi sevindirirsin
Superisi sen ne yaptın idrar testini yineledinmi
Misafirlerim yeni gitti.Tatilden yeni geldik heryer toz olmuş yine.Süpür sil toz alll offff
Apek ptesini sabırsızlıkla bekliyoruz bizde sneinle beraber inş. güzel haberlerle gelirsin bizi sevindirirsin
Superisi sen ne yaptın idrar testini yineledinmi
selam canım sen nasılsın ben testi tekrarladım ama bişey çıkmadı salı günü doktora gidecem bakalım progestanı bırakınca adet olurum heralde rahim filmi çekilecek diye bayramdan sonra adet olmam lazımdı ve ilacı bırakmayı bekliyorum ama içimde hamileyim gibi bi his var belirtimde yokkan tahlilinde 0 yazınca gerçeğin farkına varacam sanırım
hakkında hayırlısı canım....inş...bi şey çıksın çıkması git doktora sen...progestanı kafana göre bırakma...doktor öyle bi şey dedi mi ??bana adetimi düzene sokmak için bi ay progestan kullandırmıştı doktor...adet olana kadar iç dedi...hatta o ay ben 10 gün erken adet olmuştum...inşş...rabbim yüzüne güler canm..
kullanırken adet olunuyormu bana doktor 1 hafta kullan dedi bayramı geçir dedi ama ne zaman bırakacağımı kalabalıktı bende sormayı unuttum oda söylemedi
canım ilaç hamilelikte düşük önleyicidir aynı zamnda adet düzenleyicidir.....bebiş yoksa adet olursun tabi ilacı kullanırken...belki doktor 1 haftaya adet olursun diye söylemiştir öyle...dedim ya ben kullanmaya başladım o hafta adet oldum 10 ya da 11 gün önce hatta...bana doktorum adet olana kadar iç dedi...hatta kahverengi akıntım gelmeye başlayınca doktoru aradım böyle eöyle diye adet tam gelene kadar iç gelince bırak dedi....
anladım bende ilacı bırakana kadar olmaz sandım doktor bayramdan sonra adet olman için diyince ama karnımda ağrı yok başka bişeyde yok psikolojik sanırım bu durum yoksa bir belirti olurdu heralde
canım benim doktorumun bana uyğuladığı tadavi anlattığım gibiyidi....sen içmeye devam et salı gidicem dedin ya git bakalım ne olacak...belirtilere takılma canım...bak benim gebeliğimde bi sorun yoksa inş..yoktur...5 haftalığı geçtim halen bi belirtim yok...kasıklarım ağırıyo o da kistler yüzünden...arad hafif belim ağırıyo...bide özellikle sabah kalkınca gögüslerim sızlıyo .....sen içini ferah tut sıkma kasma kendini...adetin geleceği varsada sıkarsan kendini gelmez...amaaaaaa bide bakmışın hamiş çıkmışsın...doğru doktora her iki koşullda da....
canım bebişi gördünüzmü 1000lere gelince beta hcg ultransyonla görünüyor kaç olmuş senin ki
cnm benım 1138 kese bıle gorunmemıstı bebısın gorunmesı çok zor tatlım
canım bebişi gördünüzmü 1000lere gelince beta hcg ultransyonla görünüyor kaç olmuş senin ki
arkadaşlar tatildeydim yazamadım bugün geldik.
Geçen aya ayın 3ünde hastalanmıştım ağustosun ortalarında hamilelik yok demişti doktor adet olduğumda klomene başlıycaktım eylül ayına inşallah ilaçta kullannıcam bebeğim olur die ümitleniyodum.
Bu ay ayın 3ü geçti hastalanmadım, tatilde test yaptım 3 dk beklemem gerekiyomuş idrar testinde ben baktım tek çizgiydi çantama kutusuna geri koydum testi. yarım saat sonra bi baktım çift çizgi ama teki biraz silik hamileyimdir inşallah şimdi gittim kan verdim saat 8de sonucunu alıcam.
canım benim 10 gün önce kandaki değerim 412idi...doktorun alttan bakarsak değerin 1500 2000lere çıktığında keseyi görebiliriz ama alttan bakmayı ben önermiyorum dedi...değer 3000lere ulaştığında karından gözükebilir dedi...çoktan 3000leri geçtim ama anca yarın gidebilecem doktora..malum bayram izni..
senin değerin 400lerdeiken keseyi arayan doktorda doktormuş yanii..
:)) evet canım altan baktırma benim görümcem baktırdı bişey olmadı ama onun düşük tehlikesi yoktu birde benim ablam 3 aylık hamileymiş haberi yoktu adeti gecikti sadece sağlık ocağında idarar testi negatif çıktı doktor hatta söktürücü iğne yaptı yani 3 aylıkken nasıl idrarda çıkmıyor anlamadım açıkcası şimdi bebek 7 aylık doktor sakat olur alalım demiş ablam istemedi bebek çok şükür sağ salim doğdu
merhabaaa....inş..kandaki değerin hamile olduğunu gösterir...ama umudunu kırmk gibi olmasın da en geç 10 15 dk sonra çıkan sonuçlar doğru sonuç veremeyebiliyo..ama adetlerin düzenliyse adetinin gecikmesi iyi bi şey...inşş..hamilesindir..sonucunu bizlende paylaş...
Evet özel hastane süper hatta eskiden daha da süperdi özel hastanenin herşeyini devlet karşılıyordu. Sabırsızlanıyorsun kaç gündür bekliyorsun tabi :) güzel sonuçlarla gel inş. ikindi vakti topikte olcam inş.sonuçları görmek içininşşşş..canım yarın ikindi zamanları anca tüm sonuçları alablirim..devlet.hast.oldğu için tahliller öğlenden sonra sonuçlanıyo..ultrasonada tahlillerden sonra alıyo doktorr...ahhh özel hastane aaahhhhhh.....yok ki gidesin...trabzonda 2.5 saat...oraya gidicem ama doktor seyahat yasak dedi...
Canım vücudumuz bize oyun oynuyor.Bütün belirtileri gösteriyor benimki ama sonucu boş. En son geçen ay bütün belirtiler vardı hatta akıntı bile vardı beyaz. Sen umutsuz olma ama herzamanki gibi sonuç negatif de çıkabilir hazırlıklı ol. Dualarımız seninle...selam canım sen nasılsın ben testi tekrarladım ama bişey çıkmadı salı günü doktora gidecem bakalım progestanı bırakınca adet olurum heralde rahim filmi çekilecek diye bayramdan sonra adet olmam lazımdı ve ilacı bırakmayı bekliyorum ama içimde hamileyim gibi bi his var belirtimde yokkan tahlilinde 0 yazınca gerçeğin farkına varacam sanırım
adetim düzenli geçen ay 3ünde olmuştum bu ay 28inde falan bekliyodum inşallah hamileyimdir saat 8i iple çekiyorum 1 buçuk saatim kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?