Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

perim bana müsade..ikindi geçti geçecek....sonrada eşim gelir yemek faln işte....yarın görüşürüz...hastaneden ikindi zamnları anca dönerim inş...dua et olur mu?? keseyi görmem için...

inş... canım dualarımız seninle yarın bebişin iyi ve sağlıklı olduğunu duyacağız inş.Allah size bağışlasın bebişinizi çok bekledik onuda rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...

selam canım..tatildeydim bugün geldik.
topikte güzel haber var sanırım apekmimek güzel haberi vermiş
inşallah devamı gelir, başka gelişmeler var mı?
sen nasılsın?

evet canım apek hamile inş. yarın keseyide görecekler Allahın izniyle bende rahim filimi için bayramın geçmesini bekliyorum doktor progestan verdi bayramdan sonra adet oluyum diye öyle işte bebek büyüdümü kaç aylık oldunuz?

inşallah filmin sonuçları iyi çıkar sende kavuşursun yakın zamanda..
biz 28 haftalık olduk, epey büyüdük.. hayırlısı olsun...

inşallah filmin sonuçları iyi çıkar sende kavuşursun yakın zamanda..
biz 28 haftalık olduk, epey büyüdük.. hayırlısı olsun...

maşallah canım Allah kucağınıza almayıda nasip eder valla ben film çekilmeden hamile olduğumu öğrenmeyi çok istiyorum ama kısmet artık :)

doğumu normalmi düşünüyorsun doktor bişey dedimi bebişin adını düşündünüzmü ?

doğumu normalmi düşünüyorsun doktor bişey dedimi bebişin adını düşündünüzmü ?

Allah nasip ederse normal istiyorum, henüz net bişey söylenemez doğum şekli hakkında..
ama şimdilik herşey normal gözüküyor, inş. normal olur...bebeğin ismine net karar vermedik
bi kaç tane aklımızda var ama netleştirdiğimizde söylerim...

Allah bir nefeste kurtarsın canım gönlündeki inş. hayırlısı olur bizede dua et lütfen...

Canım iyilik valla.Bugün temizlik yaptım çok yoruldum :) Yamak Ahmet'in izleyemediğim bölümlerini izliyordum.Senden nbr

günaydın kızlar ben çokmu şey istiyorum acaba ondanmı hiç bir istediğim olmuyor hep üzülüyorum üzüyorum sadece benmiyim ilgi sevgi bekleyen ben darılınca neden kocam gelipde özür dilemiyor çokmu yüz verdim ben çok sevdim diyemi bu rahatlık kimse vazgeçilmez değildir ama o bunu anlamıyor ve kimseyi tanımadığım bu şehirde ondan beklediğim sadece ilgi ama o hep alan taraf hep ilgi hoş görü bekliyor benimde bunlara ihtiyacım olduğunu ne zaman anlıcak ve benim yanımda olmayı öğrenecek sanırım bu hiç bir zaman olmucak amann neyse burda konuşacak kimse yok öyle içim rahatlasın diye paylaşıyorum çok bunaldım burda onun için geldiğimiz bu yere ben katlanırken o bana katlanamıyor sanırım

günaydın su perisisi ben yokken neler olduuu

günaydın canım valla sen gördünmü bilmiyorum en son apek ve lagrima hamileydi bayramın bitmesini bekliyorlardı doktora görünmek için bebikim tatilden geldi aslı geliyor arada champdan ses yok taşınıyorlar sanırım apek bugün bebişin kesesini görecek inş.bunlardan başka şimdilik pek bir değişiklik yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…