Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ayyy kıyamamm ben sanaa bunalmışsın sen dün akşam bende ağladımm kocam bağırdı bana gittim yatağa ağladım o arada kızım da tekmeledi ben burdayım anne der gibi erkekler malesef öyle sinir bozucu ince değiller bizim gibi sen dolmuşsunn sanırıım bana herşey ters geliyor şimdi sana da öyledir. kafgana takma

canım hamişleri biliyorumm apekk inşallhhh keseyi ve kalp atışlarını görür benimdee midemmm yanıyorrrr kaynıyorr resmenn

kızlar hamileymişim çok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin.

ayy maşallah canım Allah tamamını erdirir inş. darısı bana bende yarın doktora gidecem ama idrar testlerim negatif

canım maşallah bebişin yanında ama bana destek olacak kimse yok bu beni dahada bunaltıyor

canımm allah tamamına erdirsin darıeı tüm isteyenlere değerin kaç çıktı

kızlar günaydın....sabah sabah bişey dürttü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ayrıca hiç bu kadar kararlı kopkoyu çift çizgi görmemiştim allahım sonunda yeniden bana dua edin olur mu...bu sefer kucağıma alayım bebeğimi...buarada herkes iyidir umarım....

canımm allah tamamına erdirsinn

ayy inş. canım kaç gün geçti adetinden Allah tamamını erdirsin inş. kucağına almayıda nasip etsin......

bebeikk sll canım sende coraspin kullanıyosun dime ben kontrole allh izin verirse inşallah bir sorun çıkmassa ekimin başı gibi gidecem doktor bebeğin hareketlerini hiisetiğin sürece bir sorun olmaz dedi sana sormak istedğim coraspin kullanıyozya biz corspinin prosödüründe hamilelerin son 2 ayında kullanamayacaklrı yazıyor bir yerde de okumuştum 32. haftadan sonra zararlıyumış bebeğe diye kalp sorunu çıkartıyomuş diye senin doktor öle bişe dedimi

pericim kafana takma benım kociste aynı kuserım hayatta gelmez küstügümle kalırımbiz fazla şımartıyoruz neyapalım sevıyoruz kocalarımızı

tebrıkler cnm saglıkla buyusun bebısın

Merhaba Anneciklerrrrr

ben henüz siteye üye oldum ancak daha önce sizleri okuyordum bana cok destek oldunuz emin olun. Girer girmez sevincimi paylasmak istedim. Bundan 10 gün önce hiç umudum yokken, yani öncesinde iki idrar tahlili ve bir kan tahlili yaptırdım negatif çıkmış iken 3 gün önce idrar tahlilinde çift çizgi kan tahlilinde 936 beta hcg ile karşılaştım :)) Hamişimmm .....bugun doktora gidiyorum Allah izin verirse hayırlı haberi birde ondan duymak beni daha çok rahatlatacak... Hala inanamıyorum :) Güzel Allahım olmayanlarada hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Nelleporter ,eyay, lykenuty hepinizi yürekten kutluyorum arkadaşlar..Allah evlatlarınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
bugün hamile haberleri 3lendi inş hergün 3er 5er hamile kalalım..Ben çok yazamıyorum kızlar ama hep takipteyim sizi inş daha nice güzel haberlere...

maşşallah hamişlere rabbım tamamamına erdırsın

nelleporter canım çok sevindim, allah sağlıkla kavuştursun bu defa.. testleri yaptırmış mıydın sen?
yeni arkadaslardan da iki kişi hamileymiş, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…