ızlar bende pko hastasıyım benimde adetlerim oldukça düzensiz 2 ayda 3 ayda bi adet grüyordum ve ayrıca bebek düşünüyordum 2 yıl boyunca aralık vererek tedavi gördüm ama olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı incir kürü sogan kürü yaptım yine olmadı artık dr iğne tedavisi oda olmazsa tüp bebek dedi bende iğne tedavisine başlıycaktım fakat nasip olmadı 2 ay ara verdim ve beklemedigim bianda bebek haberini aldım 7 haftalık olmuştu öğrendigimde şaşırdım çünkü ben 2 3 ayda bir adet görüyordum yani dedem oki hiç umutsuz olmayın rabbim dilerse olur inşşallah birde size tavsiyem herşeyden önce rahim flimini çektirin onun faydasını çok kısa zamanda görüceksiniz benim rahim flimi çektirdigimde bir sorun yok tu fakat dr çok hafif yok denecek kadar kapalı biyer vardı oda gönderilen ilaçla açıldı sanırım ben flimden 3 ay sonra hamile kaldım ......
bebeikk sll canım sende coraspin kullanıyosun dime ben kontrole allh izin verirse inşallah bir sorun çıkmassa ekimin başı gibi gidecem doktor bebeğin hareketlerini hiisetiğin sürece bir sorun olmaz dedi sana sormak istedğim coraspin kullanıyozya biz corspinin prosödüründe hamilelerin son 2 ayında kullanamayacaklrı yazıyor bir yerde de okumuştum 32. Haftadan sonra zararlıyumış bebeğe diye kalp sorunu çıkartıyomuş diye senin doktor öle bişe dedimi
bebikk slmmm tatil nasıl geçti bebiş nasıll okurmusun yazdığımı aslı naber canımm bebk nasıll tekemler hareketlerr
kızlar günaydın....sabah sabah bişey dürttü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ayrıca hiç bu kadar kararlı kopkoyu çift çizgi görmemiştim allahım sonunda yeniden bana dua edin olur mu...bu sefer kucağıma alayım bebeğimi...buarada herkes iyidir umarım....
bebikk slmmm tatil nasıl geçti bebiş nasıll okurmusun yazdığımı aslı naber canımm bebk nasıll tekemler hareketlerr
coraspin olayında bende telaşlanmıştım, prospektüste son 3 ay kullanılmaz yazıyordu, dr a sordum
35.haftada bırakırız dedi, 36dan sonra içilmezmiş
ben dedimki ya erken doğum olursa napıcaz (çünkü doğum sırasında sorun yaratırmış)
yani 35 de bırakıcaz, 1 haftada vücutta etkisini kaybetcek 36. Haftaya normal bi kan ile giricez
riskli işler ama bakalım allah yardımcımız olsun..
Bebek hareketlerini çok net hissediyorum bi sıkıntı yok şimdilik..
benim oglan futbolcu olacak karar verdım 3 gündür anneye vuruyo canımı acıtıyo sıpam çok yer degiştiriyo
valla cnm nekadar gwecmısten bılgı vereyım apek hamıle onun harıcınde yaz oldugu ıcın bır cok kısıden haberımız yok ecrın asmınada pelın dogurdu cok sukur darısı basımızageçmiş çokkk uzun birisi bana özet geçebilir mii?????
apek nerde yaa meraktayım aslı bebiş futbolcu olursa yaşadınız kız ne demişler bu zamanda ya topçu ya popçu olmak lazımış
geçmiş çokkk uzun birisi bana özet geçebilir mii?????
kızlarr yaa demin anamla konuştumm 2 hafta önce anamlardaydımm göbeğim için kocaman olmuş diyolarmış 2 ikmi mi ne diyolarmışş çook mu kiloo aldımm
inşallah doğrudur canım bunu o kadar çok istiyorum ki rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah.......herkese mrblar
tatil bitti bugün işbaşı yaptık...
umarım herkes iyidir..
güzel haberleri okudum geçmişte...
Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin anneliği..
ben de dr işine biraz ara verdim,bunaldım,sıkıldım oluruna bırakıcam.
eşim de zaten dr işinden pek hoşnut değil.çocuğumuz mu olmuyormuş ki dr gidiyomuşuz...
apek güzel haberlerle gelirsin inş perimm sende hissettiğin gibi hamişsindir inş..
valla cnm nekadar gwecmısten bılgı vereyım apek hamıle onun harıcınde yaz oldugu ıcın bır cok kısıden haberımız yok ecrın asmınada pelın dogurdu cok sukur darısı basımıza
perıcım yasadıkfecı kaynana olacak futbolcu oglum var dıye
kızlarr yaa demin anamla konuştumm 2 hafta önce anamlardaydımm göbeğim için kocaman olmuş diyolarmış 2 ikmi mi ne diyolarmışş çook mu kiloo aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?