Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

amin cnm benim aminnn

bebikim hg dönmüşsün tatilden..umarım güzel geçmiştir...

herkese merhaba kızlar...yeni geldim doktordan doktor 5 haftalık hamilesin dedi...halen şaşkınım inanamıyorum..ilk etapta kötü şeyler duyduğum için bugün kötü şeyler duyacağımı düşünüyodummm....aslında ikiz gebelik oluşmuş ama keselerden biri sönmek üzere dedi...hayırlısı ne yapalım...diğer kese güzel dedii işte...

ayyyy şimdi ben hamişmiyim yaaaaa

rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Canım aslında aldığım kiloo normalll fazla kilo almadım ama karnım büyükmüş 2 ayda büyüdü karnım benim öncewden yoktu ben çıkıyorum görüşüz apektenn haberleri almadım ama sabah gelince öğrenirim hayırlı haberi

kızımmmm yaaaaa süperrrrrrrr allahh tamamına erdirsinn bende çıkmak üzereydimmm dedeimm ben sana seninki kizi diye ama hayırlısı olsunn

ayy maşallah canım darısı bana inş. banada dua et lütfen bizde seni bekliyorduk

ayy maşallah canım darısı bana inş. banada dua et lütfen bizde seni bekliyorduk

sağol canım benimmmm...hep dualarımdasın canım...en kısa zamnda sende hamişsin inşşşş.....

kızımmmm yaaaaa süperrrrrrrr allahh tamamına erdirsinn bende çıkmak üzereydimmm dedeimm ben sana seninki kizi diye ama hayırlısı olsunn

evet esram ikiz olsaydı da güzel olurdu ama hayırlısı buyumuş demk ki sağlıklı kese olsaydı sönmezdi zatenn...diğeri duruyo şükürler olsun....

bütun kızlar benım

cnm çok sevındım maşşallah bebişine saglıkla buyusun

amin cnm benim aminnn

bebikim hg dönmüşsün tatilden..umarım güzel geçmiştir...

hoşbulduk canım döndüm..
tatil güzel geçti, doyamadım aslında, bu sene iyi tatil yaptım 1 ayı buldu
kardeşlerimi alıp döndük, dersane-okul işleri var, onlarla ilgileniyorum.

süper bi haber ya.. çok tebrik ederim canım..
allah tamamına erdirsin.

süper bi haber ya.. çok tebrik ederim canım..
allah tamamına erdirsin.

sağol bebikim...şükürler olsun rabbime...cümlemizi tamamına erdirsin rabbimm...çok şaşkınım..halen mutlu olamadım...sanki yaklaşık 2 senedir bu haberi bekleyen ben değilim....ilk başta dış gebelik dendi bana ameliyata alıcaklardı..başka doktora gittim iyikide gitmişim...orda ortaya çıktı normal gebe olduğum...belkide bunları yaşadığım için tam sevinemiyorum..ya da idrak edemedim daha....hayırlısı artık...

hoşgeldin sende....iyi tatil yapmışın yarasın size..bebişte iyimiş maşallah...

kısmet işte canım, ne zaman ne olacağı belli olmuyo..
sabretmek çok önemli..yavaş yavaş alışırsın merak etme..
inş. hep yüzün güler..

bizde iyiyiz..güzel bi tatil, yenilen anne yemekleri ve alınan kilolarla yazı bitirdik..
şimdi bebek hazırlıkları zamanı..eylül-ekim hazırlık ayımız.. allah yardımcımız olsun..

evet canım kısmet...inşş...canım...
ohh yarasın tatilde anne yemekleride....doğumdan sonra verirsin kiloları merak etme....az kaldı hazırlıklara başlamak şart tabii...Allah doğumda da hazırlıklarda da kolaylık versinn..

bana müsade kızlar..sabahtan beri hastanedeydim yoruldummm...dinleneyim ben....görüşürüz...

pericim cnm senın kontrolun nezaman

canım ben yarın gidecem ama doktorumun 2 haftalık hasta kontejanı dolmuş bulunmakda yarın 14:30 a buldum ama o zamanda nasıl tahliller yapılacak bilmiyorum sabah erken yapılıyor neyse konuşurum yarın kendi çağırdı sonuçda rahim filmi için gün alacaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…