canım ben yarın gidecem ama doktorumun 2 haftalık hasta kontejanı dolmuş bulunmakda yarın 14:30 a buldum ama o zamanda nasıl tahliller yapılacak bilmiyorum sabah erken yapılıyor neyse konuşurum yarın kendi çağırdı sonuçda rahim filmi için gün alacaz
raım fımı adetın son gunu yapılıyo hayırlısı bakalım adetıne kac gun var bı guzzel haberde senden alalım
Canımm biliyorsun hepimizinki öyle sen de bu aralar biraz sıkkınsın herşey daha da batıyordur.Erkekler kendi hayatını yaşıyor bizde onlarınkini.Ne zaman kendi hayatımızı yaşarsak o zmn mutlu oluyoruz.Çok şımartıyoruz onları çokkk:))))günaydın kızlar ben çokmu şey istiyorum acaba ondanmı hiç bir istediğim olmuyor hep üzülüyorum üzüyorum sadece benmiyim ilgi sevgi bekleyen ben darılınca neden kocam gelipde özür dilemiyor çokmu yüz verdim ben çok sevdim diyemi bu rahatlık kimse vazgeçilmez değildir ama o bunu anlamıyor ve kimseyi tanımadığım bu şehirde ondan beklediğim sadece ilgi ama o hep alan taraf hep ilgi hoş görü bekliyor benimde bunlara ihtiyacım olduğunu ne zaman anlıcak ve benim yanımda olmayı öğrenecek sanırım bu hiç bir zaman olmucak amann neyse burda konuşacak kimse yok öyle içim rahatlasın diye paylaşıyorum çok bunaldım burda onun için geldiğimiz bu yere ben katlanırken o bana katlanamıyor sanırım
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :)))kızlar hamileymişimçok mutlu oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah. ben 3 ağustosta adet olmuştum 20 ağustosta doktora gitmiştim hiç bir şey yoktu. 20 Ağustostan sonra zaten hamile kalmam gereken zaman geçti diye ne stres yaptım ne ilişkiden sonra yattım uzandım hiç beklemediğim bi zamanda çıkageldi. Günlere zamanlara çok takılı kalmadan deneyin.
Çok sevindirdiniz bizi moral oluyo bizede.Hayırlı olsun canım.kızlar günaydın....sabah sabah bişey dürttü idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ayrıca hiç bu kadar kararlı kopkoyu çift çizgi görmemiştim allahım sonunda yeniden bana dua edin olur mu...bu sefer kucağıma alayım bebeğimi...buarada herkes iyidir umarım....
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :))Merhaba Anneciklerrrrr
ben henüz siteye üye oldum ancak daha önce sizleri okuyordum bana cok destek oldunuz emin olun. Girer girmez sevincimi paylasmak istedim. Bundan 10 gün önce hiç umudum yokken, yani öncesinde iki idrar tahlili ve bir kan tahlili yaptırdım negatif çıkmış iken 3 gün önce idrar tahlilinde çift çizgi kan tahlilinde 936 beta hcg ile karşılaştım :)) Hamişimmm .....bugun doktora gidiyorum Allah izin verirse hayırlı haberi birde ondan duymak beni daha çok rahatlatacak... Hala inanamıyorum :) Güzel Allahım olmayanlarada hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
Canım hayırlı olsun.Ben de yakınlarda rahim filmi çektirdim. Doktor şaşırdı basınçlı sıvı rahime bile ulaşmadı.Ertesi gün ameliyathanede rahim ağzındaki et parçasını aldı. Tekrar film çekildi bu kez oldu şükür tüpler açıkmış.Aşılama deniycektik ama böyle olunca 2 ay normal yoldanmı denesek bilmiyorum.ızlar bende pko hastasıyım benimde adetlerim oldukça düzensiz 2 ayda 3 ayda bi adet grüyordum ve ayrıca bebek düşünüyordum 2 yıl boyunca aralık vererek tedavi gördüm ama olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı incir kürü sogan kürü yaptım yine olmadı artık dr iğne tedavisi oda olmazsa tüp bebek dedi bende iğne tedavisine başlıycaktım fakat nasip olmadı 2 ay ara verdim ve beklemedigim bianda bebek haberini aldım 7 haftalık olmuştu öğrendigimde şaşırdım çünkü ben 2 3 ayda bir adet görüyordum yani dedem oki hiç umutsuz olmayın rabbim dilerse olur inşşallah birde size tavsiyem herşeyden önce rahim flimini çektirin onun faydasını çok kısa zamanda görüceksiniz benim rahim flimi çektirdigimde bir sorun yok tu fakat dr çok hafif yok denecek kadar kapalı biyer vardı oda gönderilen ilaçla açıldı sanırım ben flimden 3 ay sonra hamile kaldım ......
Canım senden ne haber yoktun uzun zamandır. tekrar aşılama ya da tüp bebek deniycekmisiniz.selam nasılsınız kızlar??? neler varrr?
Canım biz kadınlar herşeyi o kadar büyütüyoruzki stresle de çok alakalı oluruna bırakamıyoruz bi türlü. İnşallah bu durgunlukta güzel haberi alırsın.herkese mrblar
tatil bitti bugün işbaşı yaptık...
umarım herkes iyidir..
güzel haberleri okudum geçmişte...
Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin anneliği..
ben de dr işine biraz ara verdim,bunaldım,sıkıldım oluruna bırakıcam.
eşim de zaten dr işinden pek hoşnut değil.çocuğumuz mu olmuyormuş ki dr gidiyomuşuz...
apek güzel haberlerle gelirsin inş perimm sende hissettiğin gibi hamişsindir inş..
Hay maşallahherkese merhaba kızlar...yeni geldim doktordan doktor 5 haftalık hamilesin dedi...halen şaşkınım inanamıyorum..ilk etapta kötü şeyler duyduğum için bugün kötü şeyler duyacağımı düşünüyodummm....aslında ikiz gebelik oluşmuş ama keselerden biri sönmek üzere dedi...hayırlısı ne yapalım...diğer kese güzel dedii işte...
ayyyy şimdi ben hamişmiyim yaaaaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin...
canım ben yarın gidecem ama doktorumun 2 haftalık hasta kontejanı dolmuş bulunmakda yarın 14:30 a buldum ama o zamanda nasıl tahliller yapılacak bilmiyorum sabah erken yapılıyor neyse konuşurum yarın çağırdı sonuçda rahim filmi için gün alacaz
Doktora gittim bugun ama cok moralim bozuldu(( takvime gore 6 haftalik ancak gelisimi 4 bucuk haftalik gorunuyormus . Ya gelisim bozuklugu var dedi doktor ya da gec yumurtlamissindir dedi , haftaya tekrar bakalim dedi ( basina gelen varmi acaba???
Canımm biliyorsun hepimizinki öyle sen de bu aralar biraz sıkkınsın herşey daha da batıyordur.Erkekler kendi hayatını yaşıyor bizde onlarınkini.Ne zaman kendi hayatımızı yaşarsak o zmn mutlu oluyoruz.Çok şımartıyoruz onları çokkk:))))
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :)))
Çok sevindirdiniz bizi moral oluyo bizede.Hayırlı olsun canım.
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :))
Canım hayırlı olsun.Ben de yakınlarda rahim filmi çektirdim. Doktor şaşırdı basınçlı sıvı rahime bile ulaşmadı.Ertesi gün ameliyathanede rahim ağzındaki et parçasını aldı. Tekrar film çekildi bu kez oldu şükür tüpler açıkmış.Aşılama deniycektik ama böyle olunca 2 ay normal yoldanmı denesek bilmiyorum.
Canım senden ne haber yoktun uzun zamandır. tekrar aşılama ya da tüp bebek deniycekmisiniz.
Canım biz kadınlar herşeyi o kadar büyütüyoruzki stresle de çok alakalı oluruna bırakamıyoruz bi türlü. İnşallah bu durgunlukta güzel haberi alırsın.
Hay maşallah
Superisi bak yarın sabah erkenden git tahlillerini ver.Öğleden sonrada sonuçlarını alır doktora verirsin.Hangi tahlillerin yapılacağını bilmiyorsan doktorun hemşiresine durumu anlat doktor tahlil kağıdına hangi testlerin yapılacağını işaret koysun.Gerçi rahim filmini de çektir hepsini birden getir diyecek demi e o zaman sorun yok 14:30 da gider tahlilleri verirsin rahim filmini de çektirip hepsini birlikte götürürsün.
of canım bilmiyorum ya birde erken girersem ordaki hastalar sorun çıkarıyor ben zamanım gelince derdimi anlatıyım bariama bebeğim gelmiştir inş...:82:
İnşallah canım hepimiz çok mutlu oluruz bak sırası gelen veriyor güzel haberi. İnşallah senin de sıran gelmiştir
herkese merhaba kızlar...yeni geldim doktordan doktor 5 haftalık hamilesin dedi...halen şaşkınım inanamıyorum..ilk etapta kötü şeyler duyduğum için bugün kötü şeyler duyacağımı düşünüyodummm....aslında ikiz gebelik oluşmuş ama keselerden biri sönmek üzere dedi...hayırlısı ne yapalım...diğer kese güzel dedii işte...
ayyyy şimdi ben hamişmiyim yaaaaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Apek cok sevindim kiz masallah bebise ve sana ALLAH tamamini erdirsin insallah cok güzel haber bu
bende bugün hastaneye gittim kizlar dogum icin gün aldik artik ikizlerim epudural sezeryanla 12.10.2011 de dünyaya gelicekler
egerki süpriz yapmazlarsa kilosu iyi dedi suanlik sorun yok ama gece yatamiyorum ben hic doktor normal diyor tahminen 37+1de dogacaklar insallah
zaten normal dönem oluyor insallah böyle devam eder cuam günüde kendi doktorumla randevum var bakalim artik siklasti kontrollerimiz
sizler nasilsiniz ??
slm asi..sezeryan olması senin tercihin mi yoksa durum bunu mu gerektirdi?
Selam bebik hayir doktorum önerdi bebeklerin birinin basi asagida birinin yukarida oldugu icin böyle oldu
sen nasilsin bebis iyimi?
hayırlısı olsun canım sağ salim doğsunlarda..
bende ağırlaştım biraz, zorlu günler başlıcak sanırım..
bebek rahatsızlık vermeye başladı, aşağı vuruyor, baskı oluyor.
bakalım benimki beklemicek gibime geliyo erken çıkcak gibi allah korusun.
ağzımı hayıra açıyım da...
canım benim adetim 26sındaydı progestan verdi doktorum daha olmadım bakalım hayırlısı idrarda bişey çıkmadı ama adet olana kadar umudum var
günaydın topik...
Bebiş uyutmuyor beni artık,nereye dönsem oraya yığılıp canımı yakıyor..
çok yaramaz bişey...uyandım erkenden..
Canımm biliyorsun hepimizinki öyle sen de bu aralar biraz sıkkınsın herşey daha da batıyordur.Erkekler kendi hayatını yaşıyor bizde onlarınkini.Ne zaman kendi hayatımızı yaşarsak o zmn mutlu oluyoruz.Çok şımartıyoruz onları çokkk:))))
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :)))
Çok sevindirdiniz bizi moral oluyo bizede.Hayırlı olsun canım.
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :))
Canım hayırlı olsun.Ben de yakınlarda rahim filmi çektirdim. Doktor şaşırdı basınçlı sıvı rahime bile ulaşmadı.Ertesi gün ameliyathanede rahim ağzındaki et parçasını aldı. Tekrar film çekildi bu kez oldu şükür tüpler açıkmış.Aşılama deniycektik ama böyle olunca 2 ay normal yoldanmı denesek bilmiyorum.
Canım senden ne haber yoktun uzun zamandır. tekrar aşılama ya da tüp bebek deniycekmisiniz.
Canım biz kadınlar herşeyi o kadar büyütüyoruzki stresle de çok alakalı oluruna bırakamıyoruz bi türlü. İnşallah bu durgunlukta güzel haberi alırsın.
Hay maşallah
sağol canım benim....inş...en kısa sürede senden de gelir bu mucizevi haberde bize sevindiğin gibi bizde sana sevinelim.....
Superisi bak yarın sabah erkenden git tahlillerini ver.Öğleden sonrada sonuçlarını alır doktora verirsin.Hangi tahlillerin yapılacağını bilmiyorsan doktorun hemşiresine durumu anlat doktor tahlil kağıdına hangi testlerin yapılacağını işaret koysun.Gerçi rahim filmini de çektir hepsini birden getir diyecek demi e o zaman sorun yok 14:30 da gider tahlilleri verirsin rahim filmini de çektirip hepsini birlikte götürürsün.
ay ne güzel bir gün olmuş:) maaşaaaalllah:) bir çok hamiş..... herkesin gebeliği sağlıklı sorunsuz geçer inşaallah....
Apeeek tebrik ederim canım haftaya da kalp atışını duyarsın inşallah.. ben 6+4te duymuştum pıtır pıtır:) çooook sevindim....
Apek cok sevindim kiz masallah bebise ve sana ALLAH tamamini erdirsin insallah cok güzel haber bu
sağol asicimmm...amin inşşş....ne güzel bebekler yine iyi zamnda doğacak...daha önce 3 4 hafta sürer sürmez demiştim...1 gün bile geç gelseler o kadr iyii.....Allah yardımcın olsun canım.....
bende bugün hastaneye gittim kizlar dogum icin gün aldik artik ikizlerim epudural sezeryanla 12.10.2011 de dünyaya gelicekler
egerki süpriz yapmazlarsa kilosu iyi dedi suanlik sorun yok ama gece yatamiyorum ben hic doktor normal diyor tahminen 37+1de dogacaklar insallah
zaten normal dönem oluyor insallah böyle devam eder cuam günüde kendi doktorumla randevum var bakalim artik siklasti kontrollerimiz
sizler nasilsiniz ??
sağol canım....inş...kalp atışlarınıda duyucam...doktorum 7.ya da 8.hafta da kalp atışlarını duyarız dedi...haftaya kontrölüm var ama ben trabzona gidicemmm...oranın imkanları daha iyi....özel hastane nedeolsa...
herkese günaydın kızlarrr.....nasılsınız???? dün akşamdan beri bi baş ağırısı musallat oldu bana....hiç mi dinmez ağrı ya...sabaha kadr uyumadım desem yeridir....kistte ağrı yapıyooo...hiçbir şey yapmadan yatıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?