Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

raım fımı adetın son gunu yapılıyo hayırlısı bakalım adetıne kac gun var bı guzzel haberde senden alalım

raım fımı adetın son gunu yapılıyo hayırlısı bakalım adetıne kac gun var bı guzzel haberde senden alalım

canım benim adetim 26sındaydı progestan verdi doktorum daha olmadım bakalım hayırlısı idrarda bişey çıkmadı ama adet olana kadar umudum var

Canımm biliyorsun hepimizinki öyle sen de bu aralar biraz sıkkınsın herşey daha da batıyordur.Erkekler kendi hayatını yaşıyor bizde onlarınkini.Ne zaman kendi hayatımızı yaşarsak o zmn mutlu oluyoruz.Çok şımartıyoruz onları çokkk:))))
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :)))
Çok sevindirdiniz bizi moral oluyo bizede.Hayırlı olsun canım.
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :))
Canım hayırlı olsun.Ben de yakınlarda rahim filmi çektirdim. Doktor şaşırdı basınçlı sıvı rahime bile ulaşmadı.Ertesi gün ameliyathanede rahim ağzındaki et parçasını aldı. Tekrar film çekildi bu kez oldu şükür tüpler açıkmış.Aşılama deniycektik ama böyle olunca 2 ay normal yoldanmı denesek bilmiyorum.
selam nasılsınız kızlar??? neler varrr?
Canım senden ne haber yoktun uzun zamandır. tekrar aşılama ya da tüp bebek deniycekmisiniz.
Canım biz kadınlar herşeyi o kadar büyütüyoruzki stresle de çok alakalı oluruna bırakamıyoruz bi türlü. İnşallah bu durgunlukta güzel haberi alırsın.
Hay maşallah

Superisi bak yarın sabah erkenden git tahlillerini ver.Öğleden sonrada sonuçlarını alır doktora verirsin.Hangi tahlillerin yapılacağını bilmiyorsan doktorun hemşiresine durumu anlat doktor tahlil kağıdına hangi testlerin yapılacağını işaret koysun.Gerçi rahim filmini de çektir hepsini birden getir diyecek demi e o zaman sorun yok 14:30 da gider tahlilleri verirsin rahim filmini de çektirip hepsini birlikte götürürsün.

Doktora gittim bugun ama cok moralim bozuldu (( takvime gore 6 haftalik ancak gelisimi 4 bucuk haftalik gorunuyormus . Ya gelisim bozuklugu var dedi doktor ya da gec yumurtlamissindir dedi , haftaya tekrar bakalim dedi ( basina gelen varmi acaba???

Doktora gittim bugun ama cok moralim bozuldu (( takvime gore 6 haftalik ancak gelisimi 4 bucuk haftalik gorunuyormus . Ya gelisim bozuklugu var dedi doktor ya da gec yumurtlamissindir dedi , haftaya tekrar bakalim dedi ( basina gelen varmi acaba???

Canım merak etme geç döllenme olmuştur. Aklına kötü şeyler getirip de bebişini üzme

ay ne güzel bir gün olmuş:) maaşaaaalllah:) bir çok hamiş..... herkesin gebeliği sağlıklı sorunsuz geçer inşaallah....
Apeeek tebrik ederim canım haftaya da kalp atışını duyarsın inşallah.. ben 6+4te duymuştum pıtır pıtır:) çooook sevindim....

of canım bilmiyorum ya birde erken girersem ordaki hastalar sorun çıkarıyor ben zamanım gelince derdimi anlatıyım bariama bebeğim gelmiştir inş...:82:

of canım bilmiyorum ya birde erken girersem ordaki hastalar sorun çıkarıyor ben zamanım gelince derdimi anlatıyım bariama bebeğim gelmiştir inş...:82:

İnşallah canım hepimiz çok mutlu oluruz bak sırası gelen veriyor güzel haberi. İnşallah senin de sıran gelmiştir

Apek cok sevindim kiz masallah bebise ve sana ALLAH tamamini erdirsin insallah cok güzel haber bu

bende bugün hastaneye gittim kizlar dogum icin gün aldik artik ikizlerim epudural sezeryanla 12.10.2011 de dünyaya gelicekler
egerki süpriz yapmazlarsa kilosu iyi dedi suanlik sorun yok ama gece yatamiyorum ben hic doktor normal diyor tahminen 37+1de dogacaklar insallah
zaten normal dönem oluyor insallah böyle devam eder cuam günüde kendi doktorumla randevum var bakalim artik siklasti kontrollerimiz

sizler nasilsiniz ??

slm asi..sezeryan olması senin tercihin mi yoksa durum bunu mu gerektirdi?

Selam bebik hayir doktorum önerdi bebeklerin birinin basi asagida birinin yukarida oldugu icin böyle oldu
sen nasilsin bebis iyimi?

hayırlısı olsun canım sağ salim doğsunlarda..
bende ağırlaştım biraz, zorlu günler başlıcak sanırım..
bebek rahatsızlık vermeye başladı, aşağı vuruyor, baskı oluyor.
bakalım benimki beklemicek gibime geliyo erken çıkcak gibi allah korusun.
ağzımı hayıra açıyım da...

Insallah canim sagol
öyle olursun tabi artik normal dinlenmelisin artik
ben artik bisey de yapamiyom yatiyorum valla sende erken felan gelsin istemiyorsan yat dinlen bence :18:vaktinde dogsunlar canim

canım benim adetim 26sındaydı progestan verdi doktorum daha olmadım bakalım hayırlısı idrarda bişey çıkmadı ama adet olana kadar umudum var

cnm umudunu yıtırme tabıkı hayırlısı olsun seınde gelecek bebısın zamanını beklıyo haylaz nazlı bu cocuklar bızı bekletıyolar

günaydın topik...
bebiş uyutmuyor beni artık,nereye dönsem oraya yığılıp canımı yakıyor..
çok yaramaz bişey...uyandım erkenden..

Son düzenleme:
günaydın topik...
Bebiş uyutmuyor beni artık,nereye dönsem oraya yığılıp canımı yakıyor..
çok yaramaz bişey...uyandım erkenden..

günaydınn sen iyi uyumuşsunn ben döne döne bir hal oldum yarım satta bir tuvalete kalkıyorumm iyice ağırlaştımm sbah işe sürünerek geldim resmen çokk uykumm var midem buluanıyor dün akşammm göğüsümü sıkmıştım sarı minicik süt gibi bişey geldii çokk sevindimm sütüm olacak sanırımm çokk kötüyümm şuan uykumm varr belimm çok ağrıyor gecelerii sen en son ne z aman gididin doktora ve ne zamana gidecen

sağol canım....inş...kalp atışlarınıda duyucam...doktorum 7.ya da 8.hafta da kalp atışlarını duyarız dedi...haftaya kontrölüm var ama ben trabzona gidicemmm...oranın imkanları daha iyi....özel hastane nedeolsa...

herkese günaydın kızlarrr.....nasılsınız???? dün akşamdan beri bi baş ağırısı musallat oldu bana....hiç mi dinmez ağrı ya...sabaha kadr uyumadım desem yeridir....kistte ağrı yapıyooo...hiçbir şey yapmadan yatıyorum....

cnm baş agrıları daha olacak ılerleyen haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…