herkese merhaba kızlar...yeni geldim doktordan doktor 5 haftalık hamilesin dedi...halen şaşkınım inanamıyorum..ilk etapta kötü şeyler duyduğum için bugün kötü şeyler duyacağımı düşünüyodummm....aslında ikiz gebelik oluşmuş ama keselerden biri sönmek üzere dedi...hayırlısı ne yapalım...diğer kese güzel dedii işte...
ayyyy şimdi ben hamişmiyim yaaaaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin...
hoşbulduk canım döndüm..
tatil güzel geçti, doyamadım aslında, bu sene iyi tatil yaptım 1 ayı buldu
kardeşlerimi alıp döndük, dersane-okul işleri var, onlarla ilgileniyorum.
Canımm biliyorsun hepimizinki öyle sen de bu aralar biraz sıkkınsın herşey daha da batıyordur.Erkekler kendi hayatını yaşıyor bizde onlarınkini.Ne zaman kendi hayatımızı yaşarsak o zmn mutlu oluyoruz.Çok şımartıyoruz onları çokkk:))))
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :)))
Çok sevindirdiniz bizi moral oluyo bizede.Hayırlı olsun canım.
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :))
Canım hayırlı olsun.Ben de yakınlarda rahim filmi çektirdim. Doktor şaşırdı basınçlı sıvı rahime bile ulaşmadı.Ertesi gün ameliyathanede rahim ağzındaki et parçasını aldı. Tekrar film çekildi bu kez oldu şükür tüpler açıkmış.Aşılama deniycektik ama böyle olunca 2 ay normal yoldanmı denesek bilmiyorum.
Canım senden ne haber yoktun uzun zamandır. tekrar aşılama ya da tüp bebek deniycekmisiniz.
Canım biz kadınlar herşeyi o kadar büyütüyoruzki stresle de çok alakalı oluruna bırakamıyoruz bi türlü. İnşallah bu durgunlukta güzel haberi alırsın.
Hay maşallah
Superisi bak yarın sabah erkenden git tahlillerini ver.Öğleden sonrada sonuçlarını alır doktora verirsin.Hangi tahlillerin yapılacağını bilmiyorsan doktorun hemşiresine durumu anlat doktor tahlil kağıdına hangi testlerin yapılacağını işaret koysun.Gerçi rahim filmini de çektir hepsini birden getir diyecek demi e o zaman sorun yok 14:30 da gider tahlilleri verirsin rahim filmini de çektirip hepsini birlikte götürürsün.
günaydınn sen iyi uyumuşsunn ben döne döne bir hal oldum yarım satta bir tuvalete kalkıyorumm iyice ağırlaştımm sbah işe sürünerek geldim resmen çokk uykumm var midem buluanıyor dün akşammm göğüsümü sıkmıştım sarı minicik süt gibi bişey geldii çokk sevindimm sütüm olacak sanırımm çokk kötüyümm şuan uykumm varr belimm çok ağrıyor gecelerii sen en son ne z aman gididin doktora ve ne zamana gidecen
cnm baş agrıları daha olacak ılerleyen haftalarda
CNM MAŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.
DARISI DA BİZLEREDE OLSUN AMİNNN..
CNM GÜZEL GEÇMİŞ OLMASINA SEVİNDİM...
KOLAY GELSİN SANA..
VAHŞİHATUNUM HAKLISIN CNM BİRAZ ABARTIYORUZ SANIRIM BU DURUM ONLARI DA SIKIYO..
HAKKIMIZA HAYIRLISI DİYORUM ELDEN BİŞEY GELMİYOR...
aslıcım olacağını biliyodum ama akşamdan beri geçmez mi hiçç...uyutmadı...sabah namazına kalktım saate baktığımda okunmuş zannettim...namazımı kıldım yattım 5 dk sonra ezan okundu:))..ama kalkamadım tekrar...sabah çok erkendi ya bir mide bulantısı,baş ağrısı,kistin verdiği ağrı o şekilde sabahladım yaniii....
sağol beybicimmm...Allah tez zamnda sanada nasip etsinnn inşş..
ohhh ne güzel gebelık belırtılerın basladıezana 20 dk kala namazını kılabılırsın namazın kabul olmus zaten cnm bu aralar bende oyle yapıyorum ezana 1020 dk kala kalkınca kılıyorum rahat ol
aslıcım olacağını biliyodum ama akşamdan beri geçmez mi hiçç...uyutmadı...sabah namazına kalktım saate baktığımda okunmuş zannettim...namazımı kıldım yattım 5 dk sonra ezan okundu:))..ama kalkamadım tekrar...sabah çok erkendi ya bir mide bulantısı,baş ağrısı,kistin verdiği ağrı o şekilde sabahladım yaniii....
sağol beybicimmm...Allah tez zamnda sanada nasip etsinnn inşş..
henüz mide bulantısı başladımı bilmiyorum canım....sabah çok erken saatte kalkıp abdest alıp namz kıldım ya o yüzden de bulanmış olabilir bilmiyorum....inşş.kabul olmuştur...bide çok zor kalkarak kıldım zaten....eşimde diyo ki sen az önce namaz mı kıldın dedi.ezan okuyunca...ben erken kıldım sende zamnında kıl dedimm....uyutmadım onuda kaldırdım....benden göre göre kılmaya başladı çok seviiniyorummmm...rabbim bize en çok istediğimiz şeyi gönderdi...bizde ona teşekkür ediyoruz...şükürler olsun..
herkese merhaba kızlar...yeni geldim doktordan doktor 5 haftalık hamilesin dedi...halen şaşkınım inanamıyorum..ilk etapta kötü şeyler duyduğum için bugün kötü şeyler duyacağımı düşünüyodummm....aslında ikiz gebelik oluşmuş ama keselerden biri sönmek üzere dedi...hayırlısı ne yapalım...diğer kese güzel dedii işte...
ayyyy şimdi ben hamişmiyim yaaaaa
rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Sağolasın canım inş tez zamanda bekleyenler üçer beşer haberleri veririz :))sağol canım....inş...kalp atışlarınıda duyucam...doktorum 7.ya da 8.hafta da kalp atışlarını duyarız dedi...haftaya kontrölüm var ama ben trabzona gidicemmm...oranın imkanları daha iyi....özel hastane nedeolsa...
herkese günaydın kızlarrr.....nasılsınız???? dün akşamdan beri bi baş ağırısı musallat oldu bana....hiç mi dinmez ağrı ya...sabaha kadr uyumadım desem yeridir....kistte ağrı yapıyooo...hiçbir şey yapmadan yatıyorum....
Benimde bu aralar canım çok sıkkın içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Oluyo böyle arada ya napalım geçer zaman herşeyin ilacıdır.Eşim sigara içmezdi sigaraya başlamış.Paket buldum 2 kere.Millet bırakır buda başlıyo gece üzüntüden mideme ağrılar girdi.Ağladım ağladım kimin umurunda...CNM MAŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ.
DARISI DA BİZLEREDE OLSUN AMİNNN..
CNM GÜZEL GEÇMİŞ OLMASINA SEVİNDİM...
KOLAY GELSİN SANA..
VAHŞİHATUNUM HAKLISIN CNM BİRAZ ABARTIYORUZ SANIRIM BU DURUM ONLARI DA SIKIYO..
HAKKIMIZA HAYIRLISI DİYORUM ELDEN BİŞEY GELMİYOR...
henüz mide bulantısı başladımı bilmiyorum canım....sabah çok erken saatte kalkıp abdest alıp namz kıldım ya o yüzden de bulanmış olabilir bilmiyorum....inşş.kabul olmuştur...bide çok zor kalkarak kıldım zaten....eşimde diyo ki sen az önce namaz mı kıldın dedi.ezan okuyunca...ben erken kıldım sende zamnında kıl dedimm....uyutmadım onuda kaldırdım....benden göre göre kılmaya başladı çok seviiniyorummmm...rabbim bize en çok istediğimiz şeyi gönderdi...bizde ona teşekkür ediyoruz...şükürler olsun..
çok sevindim canım.. sende şanslısın rabbim tekrar yüzünü güldürdü..
inş. bu sefer devamı gelir canım.. doktor kontrollerini ihmal etme..
ilaçlarına dikkat et..
Kimse yokmu yine
asiiii:79::79::79::79::79::79::79:
Selam apek nasilsin canim
ben bugün pek iyi hissetmiyorum sanirim tansiyonum düsüyor ayaga kalkasim bilem yok
slm canımm..bende iyi değilim...dün akşamdan beri başım çok ağırıyo...ilaçta içemiyorum tabiii...ne yapcam bilmem...tansiyonum benimde düşük...
canım hadi ben neysede sewn dikkat et kendine...doktoruna danışşş...ne bilim tansiyonunu ne düzeltirse yap yanii..g.olsun canım..
sagol canim sanada gecmis olsun ilac icemezsin dogru ama yatmakla gecmez o agri patates sar basörtüsüyle iyi geir
ben ilac olmadiginda öyle yapiyorum yatiyorum olmuyor esim erken gitti ise kahvaltisini verdim sonra saat 9du gene yattim yine kalktim bisey degismemis ayniyim zaten gece oturarak uyudum herlade cogu zaman
sende saol canm...yatamıyorum zatenn...yatırmıyo ağrıı..Allah yardmcmz olsun..sende 2 tane var bide daha zorlanıyosun...patatesi denerim inş.işe yarr.
insallah canim bende ise yaramisti ama
yazik bebislerimde sikisiyor ikisi birden zor ama yinede güzel teyzesi oynuyolar herseyden habersiz
güzel olmaz mı canım....bunca sıkıntıyı onlar için çekiyosun....daracık alanda oynamayı başarıyolar çok becerikli bebişler olacaklar bellii...:))) az kaldı canım...yakında sağ ve sol kolun dolacak...inş..sağlıkla gelirler..
Darisi basina canim insallah sende gör bu haftalari insallah tarif edilemiyor gercekten ALLAH herkese nasip etsin
sorma biri uyaninda hareket ediyor sonra kardesini uyandiriyorhissediyolarmis birbirlerini doktor öyle söylüyor
hele babalari gelince hic durmuyolar esimde konusuyo sarki felan söylüyor taniyorlar artik
su camasirlari asiyim yavas yavas canim yagmur yagcak herlade bebek odasina bari asayim
aynı yeri paylaştılar doğduktan sonra da her şeyi paylaşırlar kızz bunlarr...tabiki hissederler...burun burunalar:)) çok konuş annesi onlarla.....5. aydan sonra duymaya başlıyomuşlar zaten....sen çamışları asarken seni tekmeliyomuşlar...odamıza asma annediye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?