Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Konusmaya calisiyorum canim zaten tepki veriyolar
sanirim uyudular suan oynamiyolar aciktim aslinda ne yesem bisey yapicak halimde yok

konuşuyoruz da ne kadar mucizevi bi durum bu hamilelik yaaa..rabbimiz nasl yaratmış bizi akıl sır ermiyoo...yoruldular tabii oynaya oynaya uyusunlar..git yavaş yavş mutfağa ye bi şeyler..zor halsizken ama açta kalamzsın...kolay yapabileceğin bi şey düşün...ben az önce yoğurt yedim...içim açıldı..

gercekten öyle simdiden annelik hormonlari sardi bizi
neyse canim ben cikiyorum biseyler atistirayimda yatacam valla hic böyle olmadiydim ben ya ne olduysa
sende dinlen yorma kendini görüsürüz

gercekten öyle simdiden annelik hormonlari sardi bizi
neyse canim ben cikiyorum biseyler atistirayimda yatacam valla hic böyle olmadiydim ben ya ne olduysa
sende dinlen yorma kendini görüsürüz

tamm canı bende yatıcamm..Allah rahatlık versin üçünüze...hoşçkl..görşrz..:79::79::79::79:

tamm canı bende yatıcamm..Allah rahatlık versin üçünüze...hoşçkl..görşrz..:79::79::79::79:

canım. bundan önce düşüklerin nasıl oldu?bir de tedavi aşamasında hangi ilaçları kullandın? cevap verirsen sevinirim. benim iki kimyasal gebeliğim oldu. kese oluşmuyor hiç

İçimde bi sıkkınlık varrrr nasıl geçer ne yapayım. Bi komedi filmimi izlesem. Dün bugün işin ilk günleriydi.Saat 1 de yattım 6 da kalktım .Anormal bi durumvar.:26:

allah mutluluğunu bozmasın..moralini yüksek tut..çok söyleme herkese..
kendi kendine yaşa..detaylarını anlatma herşeyin..inş. sıkıntısız geçer gebeliğin...

28 haftalık oldu kızım az kaldı sayılır...

ayyyy canım benim hakikaten az kalmış....maşallah ona maşallah sana.....:)

maşşallah size daım olsun cnm günaydın herkeze

herkese günaydın,

APEK canım tebrik ederim... Allah devamını getirsin. Başka hamileler varsa onlara da hayırlı olsun..

öpüyorum..

29 hafta olmuşşşş

maşalllahh size aslım...az kaldı bebişin geliyooooo...

herkese günaydın,

APEK canım tebrik ederim... Allah devamını getirsin. Başka hamileler varsa onlara da hayırlı olsun..

öpüyorum..

teşekkür ederim leylikom....amin inşşş devamını da görürüm....inş..en kısa sürede de senden bu güzel haberi duyarız....yoksun bayadır...geldiğinde de başka topiklerdesin...tekrardan tüp mü düşünüyosun?? neler yapıyosun canım??

Selam kızlar
25 ağustos perşembe günü oğlumuza kavuştuk sezryan olduk.. sarılığımız var ama yavaş yavaş geçmeye başladı 2 günde bir test yaptırdık bebeğim ağlaya ağlaya bir hal oldu Allah dermansız dert vermesin.. şuan sağlığımız iyi çok şükür tek sorunumuz göbeğimiz henüz düşmedi şimdide bunu takıyorum kafaya bugün 14. günümüz ve 15.güne kadar düşmesi gerekiormuş.
kızlar bugünlerin kıymetini bilin bebek olduktan sonra dünyanız o oluyor ve ufacık rahatsızlığı ağlaması içinize oturuyor sürekli üzülüyorsunuz ve bunun sonu yok Allah sağlık sıhhat versin onlara hem çok güzel bir duygu hemde gözünüzden sakınıyorsunuz kimsenin sizden daha iyi bakacağına inanmıyorsunuz herşeyine koşmaya çalışıyorsunuz yetişemeyince bunalımlara giriyorsunuz.. kimse bebeğinizi sizden daha iyi koruyup kollayamıyor..
Darısı başınıza diyeyim mi
Hadi diyeyim darısı başınıza :)
bu arada doğuma girerken benden dua isteyen tüm arkadaşlarım için dua ettim tek tek isim sayamasamda dua isteyen bebek isteyen tüm arkadaşlarımında dualarını kabul et rabbim dedim. Allah kabul etsin.

selam kızlar nasılsınz? birşey soracagım size şimdi ben folic plus kullanıyorum günde 3 kere yemeklerle birlikte ya da yemeklerden sonra içmem gerekiyor ama ben öğünlerimde sütte içiyorum.. süt acaba onun etkisini kesermi? hani ilaç içtiğimizdesütyogurt yemeyiz ya etkisini keser diye ondan merak ettim bi sorayımdedim..

:80::80::80::80:

bende yarın gidicem inşallah kapatışlarını duymaya.. atmaya başlamıştır sanıyrum.. inşallahh duyarım... sen napıyorsun cnm?

maşallah sana ve oğluna canımm....rabbim nazarlardan korusun....yazdıklarını her anne senin gibi düşünür ve davranır herhalde...daha küçücük...9 ay sen taşıdın korudun onun devamını getiriyosun şimdi doğal olarak...biraz büyüsün başkalarınada güvenmeyi öğrenirsin sanırım...Allah razı olsun duaların için...ççooooookkkk tebrik ediyorummmm..

merhaba lağrima....yemeklerden sonra alman gerekir bence....sütün bi zararı olacağını zannetmiyorum...ben folbiol kullanıyorum yemeklerden sonra içiyorum...sütü yoğurdu bende tüketiyorum.....

bende yemeklerden sonra içiyorum ama sütümün ardından içiyorum ya etkisini kaybediyormu acaba diye merak ettim.
merhaba lağrima....yemeklerden sonra alman gerekir bence....sütün bi zararı olacağını zannetmiyorum...ben folbiol kullanıyorum yemeklerden sonra içiyorum...sütü yoğurdu bende tüketiyorum.....

bende yemeklerden sonra içiyorum ama sütümün ardından içiyorum ya etkisini kaybediyormu acaba diye merak ettim.

onu bilmiyorum canım ama bence etkisini falan kesmez...en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın....ne zamn kontröle gidicen...kaç haftalık oldun??

benim asıl doktorum ekimde teşrif edecekler tatilde hala.. bende yarın baska özel bir hastanede ultrasona giricem 8 hafta 2 günlük şimdi.. doktoru görsem neler neler sorcam.. hemen bunuda sorayım.. cinsel hayatımız nasıl olcak? olmıcak mı ? benden yana bişi yok ama herif için öyle değil
onu bilmiyorum canım ama bence etkisini falan kesmez...en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın....ne zamn kontröle gidicen...kaç haftalık oldun??

rabbım analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın drısı bıze tum ısteyenlere tebrıkler cnm

cnm tebrik ederim hamile olduğunu yeni öğrendm. bnmde bu ay 2. klomen tedavim bugün 14. gün dün akşam test yaptım silikti ikinci çizgi bide bu ay ilk defa seninde dediğin gb göğüs uçlarıma elimi bile süremiorum o kdr kötü ağrıo.. inş. bnde hamileyimdr bak şimdi heycanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…