Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

onu bilmiyorum canım ama bence etkisini falan kesmez...en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın....ne zamn kontröle gidicen...kaç haftalık oldun??

canım sağolasın mesajn için yeni gördüm. ben özelden atamıyorum mesaj.benim de kese oluşmadı bir türlü. bende kan pıhtılaşması var ama bu mu neden oluyor bilemiyorum.ben de asprin folik asit kullanıyorum. inşallah bu defa oluşur bu ay başladık çalışmalara. sen doğal yoldan hamile kaldın değil mi?progestan acaba bebeğin tutunmasını mı kolaylaştırıyor o yüzden mi verdi ki doktor?

teşekkür ederim canım...inşş..bu ay sende hamiş olduğun haberini verirsin...benim gögüs uçlarım ilk ilişkiden bikaç gün sonra başladııı....sende de varmışş...eee testte de silik çizgi görmüşün..hadi inşş...yanlız hatırlatayım çatlatma iğnesi yaptırdıysan ilacın içinde hcg olduğu için testte silikte olsa çıkabilir ona dikkat et...rabbim nasip etmiştir inşş..

sende sağolll ne demek....evet doğal yolla hamile kaldım..progestanı olsaı bir gebelikte düşüğü önlemek için verdi doktorum...halende kullanıyorummm...sen doktoruna bi hatırlat sende kullan progestanı...bazı testlerle kan pıhtılaşması var mı sende anlaşılır....sorunun kaynağını bulursanız ona göre tedavini olursun....inşş..her şey istediğin gibi olur...

bu arada yumurta takibini sormuşun..ben her ay takibini yaptırıyodum....durumun gidişatını anlamak için yumurtam gelişiyo mu,kaç tane var..ilişkiye ne zamn başlamam gerektiğini v.s öğrenmek için yaptııyodum...

Son düzenleme:
SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZE BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTAAŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA

SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZE BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTAAŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA

tebrikelrrrr....hamilesin tabiii....inşş...düzenli olarak değerin katlanarak yükselir...2 günde bir değerlerine baktır canım...

selam canım.............

nasılsın perim...ne yaptın hastaneye gittin mi??

BANA DEGER COK AZ GELDİ 180.4 CIKTI ONDAN AKLIMA TAKILDI BU ARADA SUPERİ NASILSIN SENİN DURUMLAR NASI GİDİYO BENİ BELKİ TANIMIŞSINDIR??

bende uğraşıyorum işte canım 2 haftalık filan olur eğer hamileysen bence öyledir çünkü 12 gün sonra bakıyorlar nickini tanıdım ama çıkaramadım uzun zamandır görüşemedik sanırım

Sagolun arkadaşlar verdiginizcvplar için inşallah saglıklı sıhatli allahım kucagıma verir. Allahtan dilegim isteyen herkeze versin istemeyip aldırıp çöpe atanlara degil

HADİ AMA KİMSE YOK MU NE OLUR YARDIMCI OLUN 180 HAMİLELİK VARMI?

aşılam yaptıralı 15 gün olmuşşş...yumurtan hemen döllenmiş olsa bile 1 hafta kadr yolculuğu sürüyo...kalan 1 haftada da hcg salgılanıyo...cuma günü tekrarlar testi katlanmış mı diye...bide adet günün ne zamn???

tebrikelrrrr....hamilesin tabiii....inşş...düzenli olarak değerin katlanarak yükselir...2 günde bir değerlerine baktır canım...

nasılsın perim...ne yaptın hastaneye gittin mi??

gittim smear güzel çıkmış sabahın köründe gittin saat 8 de eve gelebildik kan sonucu 2 saat sonra çıkacak dediler 5 saat bekledik negatif çıktı zaten oda 1.2 çıktı adet olmayı bekliyorum ilacı kestim göğüsüm aşırı şişti ilaçdan sanırım rahatsız ediyor beni inş. biran önce adet olurumda film çektiriyim bunaldım artık uğraşmakdan hastanede rezil oluyoruz yol zaten git git bitmiyor

EN SON ADETİMİ 5 AGUSTOSTA OLDUM DAHA BÜĞÜNDE KAN TESTİ HAPTIRDIM İŞTE ÖYLEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…