onu bilmiyorum canım ama bence etkisini falan kesmez...en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın....ne zamn kontröle gidicen...kaç haftalık oldun??
cnm tebrik ederim hamile olduğunu yeni öğrendm. bnmde bu ay 2. klomen tedavim bugün 14. gün dün akşam test yaptım silikti ikinci çizgi bide bu ay ilk defa seninde dediğin gb göğüs uçlarıma elimi bile süremiorum o kdr kötü ağrıo.. inş. bnde hamileyimdr bak şimdi heycanlandım :)
canım sağolasın mesajn için yeni gördüm. ben özelden atamıyorum mesaj.benim de kese oluşmadı bir türlü. bende kan pıhtılaşması var ama bu mu neden oluyor bilemiyorum.ben de asprin folik asit kullanıyorum. inşallah bu defa oluşur bu ay başladık çalışmalara. sen doğal yoldan hamile kaldın değil mi?progestan acaba bebeğin tutunmasını mı kolaylaştırıyor o yüzden mi verdi ki doktor?
perimmmm...mrv tpl slm kızlar....:79::79:
SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZE BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTAAŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA
gözün aydın canım bence hamilesin 15 günü geçmiş ve 180 çıkmış
SLM ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM SİZE BİŞEY SORACAKTIM BEN 24 AGUSTOSTAAŞILAMA YAPTIRDIM BÜGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 180 CIKTI HAMİLEMİYİM ACABA
selam canım.............
selam canım.............
gözün aydın canım bence hamilesin 15 günü geçmiş ve 180 çıkmış
BANA DEGER COK AZ GELDİ 180.4 CIKTI ONDAN AKLIMA TAKILDI BU ARADA SUPERİ NASILSIN SENİN DURUMLAR NASI GİDİYO BENİ BELKİ TANIMIŞSINDIR??
HADİ AMA KİMSE YOK MU NE OLUR YARDIMCI OLUN180 HAMİLELİK VARMI?
tebrikelrrrr....hamilesin tabiii....inşş...düzenli olarak değerin katlanarak yükselir...2 günde bir değerlerine baktır canım...
nasılsın perim...ne yaptın hastaneye gittin mi??
Sagolun arkadaşlar verdiginizcvplar için inşallah saglıklı sıhatli allahım kucagıma verir. Allahtan dilegim isteyen herkeze versin istemeyip aldırıp çöpe atanlara degil
aşılam yaptıralı 15 gün olmuşşş...yumurtan hemen döllenmiş olsa bile 1 hafta kadr yolculuğu sürüyo...kalan 1 haftada da hcg salgılanıyo...cuma günü tekrarlar testi katlanmış mı diye...bide adet günün ne zamn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?