gittim smear güzel çıkmış sabahın köründe gittin saat 8 de eve gelebildik kan sonucu 2 saat sonra çıkacak dediler 5 saat bekledik negatif çıktı zaten oda 1.2 çıktı adet olmayı bekliyorum ilacı kestim göğüsüm aşırı şişti ilaçdan sanırım rahatsız ediyor beni inş. biran önce adet olurumda film çektiriyim bunaldım artık uğraşmakdan hastanede rezil oluyoruz yol zaten git git bitmiyor
EN SON ADETİMİ 5 AGUSTOSTA OLDUM DAHA BÜĞÜNDE KAN TESTİ HAPTIRDIM İŞTE ÖYLEE
hayırlısı canım...bak smear güzel çıkmışşş...hele bi adet ol hsgnde çekilsin..oda temiz çıkıcak eminimm...sen bir kere hamile kaldın....yok öyle bunalmak falan....son zamnlara kadr negatifi görünce bende kötü oluyodum.....sonra baktım böyle yapmakla kendime ediyorum...iyice asıldım moralime....ben inanıyorum gelecek dedim...çok dua ettimm...zamnı geldi ve oldu....
sana da gelcek meleğin...sabır dua ve doktor kontrölüne devamm...rezil olmak ne demek duymamyayım bi daha....kendine gel hadiiii...güçlü ol....ve inan gelecekkk..
canım eşimde bunaldı o kadar bekleyip de o sonucu alınca yüz ifadesini görmek beni çok üzdü o da iyi çıkarsa sorun ne ozaman ben çok istediğim içinmi olmuyor anlamyorumki
canım eşimde bunaldı o kadar bekleyip de o sonucu alınca yüz ifadesini görmek beni çok üzdü o da iyi çıkarsa sorun ne ozaman ben çok istediğim içinmi olmuyor anlamyorumki
aslım hoşgeldin.....ne habersin bakim???
teşekkür ederim canım...inşş..bu ay sende hamiş olduğun haberini verirsin...benim gögüs uçlarım ilk ilişkiden bikaç gün sonra başladııı....sende de varmışş...eee testte de silik çizgi görmüşün..hadi inşş...yanlız hatırlatayım çatlatma iğnesi yaptırdıysan ilacın içinde hcg olduğu için testte silikte olsa çıkabilir ona dikkat et...rabbim nasip etmiştir inşş..
sende sağolll ne demek....evet doğal yolla hamile kaldım..progestanı olsaı bir gebelikte düşüğü önlemek için verdi doktorum...halende kullanıyorummm...sen doktoruna bi hatırlat sende kullan progestanı...bazı testlerle kan pıhtılaşması var mı sende anlaşılır....sorunun kaynağını bulursanız ona göre tedavini olursun....inşş..her şey istediğin gibi olur...
bu arada yumurta takibini sormuşun..ben her ay takibini yaptırıyodum....durumun gidişatını anlamak için yumurtam gelişiyo mu,kaç tane var..ilişkiye ne zamn başlamam gerektiğini v.s öğrenmek için yaptııyodum...
superisi kendini çok sıkıyosun, sanki çok büyük bi sorununuz varmış gibi..
rahşm filmini çektir, kendi haline bırak, spor yap yürüyüş yap kendini mutlu hisset.
bebek stressiz olunca geliyo. çok yıpratırsın kendini bu şekilde.
eşler bizim gibi dayanıklı değil bu konulara, bi sorununuz yok sadece zamanını bekliyo bebek, sıkmayın kendinizi bu kadar
tabiki üzülür ama birbirinize destek olacaksanız....elinizden geleni yapıyosunuz....sebapsiz infertilite diye bi şey var....benimde her şeyim temiz çıktı...hsg smear...tahliller v.s ama bebiş 1 sene 10 ay sonra geldi bana...2 ay korunduk sadece....rabbim ol diyecek perimmmm....inşşş..inşşşş...
selam kızlarnasılsınız?? apekcim kaç haftalıktı senin bebiş? benim ellerim göbeğim kollarımfalan şişiyor anlamadımneden.. yüzüğüm cıkmıyor mesela parmagımdan göbeğimde bir enterasan anlamadım gitti..
günaydın günaydın günaydın
slm lağrima...5+3 olduk inş..şişlikler normal...göbeğim benimde şişiyooo sanki 4 aylık hamiş gibi gözüküyo...bazende dümdüz göbeğim...vücudunda tabiki değişiklikler hissedeceksin...canında can büyüyooo...
günaydın......günaydınnnnnn...günaydınnnnn...............
Aleyküm selam canım sıkkındı birkaç gündür apekcim.Sağolasın.vahşiiiiiiii slm tatlım........ne o öyle sessiz sessiz oturuyosun???ne kabahat işledin bakim:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?