Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam bebik, iyilik sağlık ne olsun

nolsun, sınav fln yoktu bugün sıkılıyorum evde
Bende kaç gündür sıkıntıdan uyuyorum dün arkadaşları çağırdım film izledik.Bu sabah seminerde herkes börek kahvaltılık getirdi güzel bi kahvaltılık yaptık. İçimdeki huzursulzuk geçmiyor bi türlü.
mesele çift çizgiyi görmekte değil bebeği kucağına alabilmekte yeğenim
:)))))

benim de içim sıkılıyo aslında ama sporumu yaptım ter attım mutlu oldum
çikolatada mutluluk hormonu salgılatan bişey var ya spor da aynı etkiyi yapıyo.
hatta daha uzun süreli oluyo etkisi.
aman bizim hocalar da yıl boyu pasta börek getirdi geçen sene, yemedim ben yemem de yine bu sene.
hepsi çocukları büyütmüş şimdi toto büyütüyolar
toto bari küçük olsun da genç olduğumuz belli olsun..

bizim bi matematikçi daha gelmiş, 18 saat fln dersim olcak heralde, şöyle gün de boşaltsalar ohh

sıkı can iyidir sen oku kendine bol bol, iyi gelir

Oh iyisin ya .Canım bişey istemiyor ne sporu kılımı kıpırdatamıyorum :)) maşallah sanatoplamda kaç kilo verdin.Ben vereyim dedikçe alıyorum. Hamile arkadaşlardan daha çok göbüşüm var.51 kiloyum.4 yılda 3 kilo almışım.48 dim evlendiğimde. Ama maşallah iştahım o kadar açıkki.Pilatesmi yapıyorsun genelmi bölgeselmi çalışıyorsun.Ben yatıyım da uyuyum bari.

valla bugün benimde canım sıkılıyor...mutfakta dağ gibi bulaşık var, halletmem gerek..
oturdum doktorlar dizisini izliyorum..4 sa sürüyor hergün izlemeden duramıyorum
gündüz izlemesem gece izliyorum :82: evde durmak bana göre değil ya..
nasıl geçecek 2 sene :96:

light tebrik ederim canım, sağ salim oğlunu kucağına almışsın..
darısı başımıza..allah evlatlarımıza sağlık versin..

Son düzenleme:
hergün temizlik,yemek,tv izleme herşeyin bi sonu var yani..

ya ben bıktım hergün yemek yapmaktan bılaşık yıkamaktan hep aynı şeyler bide benımki gibi yemek secen bi kocan varsa vay halıne bir sürü işim var yerimden kalkamıyorum valla saat 4 olmuşşşş

10 kilo verdim
yürüyüş yapıyorum ben tempolu, ideal kiloma geleyim plates neyim de yapcam sıkılaşayım deyü
kilo mesele değil, sağlıklı beslenmek önemli. ama okadar sağlıksız besleniyoruz ki
kutu sütlere antibiyotik koyduklarından yararlı bakterilerin hepsi ölüyomuş mesela,
çiftlik evinde yaşayasım var inan.

iyi kilo verdin..
doğumdan sonra benimde acilen vermem gerekecek, kendimi tanıyamıyorum şuan.

bebeğin gelince bol bol işin olur bebik ya, biraz büyüyünce de işe başlarsın
3 aylıkken işe başlamak durumunda kalıyo insanlar, küçücük bebek, anneye çok muhtaç
en azından evde bebeğinle ilgilenme şansın var.

ama seni çok iyi anlıyorum evde otur otur nereye kadar
çocuklarımı özledim ben, ilk günden ders işlesem diye kuruyorum kafamda

iyi kilo verdin..
doğumdan sonra benimde acilen vermem gerekecek, kendimi tanıyamıyorum şuan.

emzirmek kilo vermek için fırsat canım verirsin.
yeter ki süt olsun diye tatlılara şerbetlere aşırı yüklenme..
komposto türünü emzirenlere içirirler özellikle süt olsun diye. ama bol su içmek de aynı etkiyi yapıyomuş.
çok almadın zaten sen verirsin, hele kızın doğsun

Son düzenleme:

bebek gelince eminim sıkılcak vakit olmıcak ama çok köreliyorum evde
işe yaramaz biri gibi hissediyorum bazen..ama bebeğim içinde mecburum evde durmaya
onu kimseye emanet edip işe gidemem bebekken, ancak kreş yaşı gelcek öyle eğitim için katlanırım..

canım senin herşeyin düzelmedimi yani pko ve hormonların bayağı kilo verdin kilonun %10 ile geçiyormuş dediler pko için yani etkisi azalıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…