Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Maşallah. Burda yürüyecek yer de yok. Gelince birlikte yürürüz :)) okul başlayınca biraz zor yürürsün. Annemgil maşallah çok güzel besleniyo herşeyin hormonsuzunu yiyolar en tazesini.Sütü akrabalardan alıyolar yoğurdu kendi yapıyor salçasını kendi yapıyor.Yürüyüşünü eksik etmez sabah erkenden kalkar.Gezmesi tozması cabası benim rol modelim annem :))

canım senin herşeyin düzelmedimi yani pko ve hormonların bayağı kilo verdin kilonun %10 ile geçiyormuş dediler pko için yani etkisi azalıyormuş
adetlerim düzenli artık, tabi maşallah diyeyim de
35 günde fln oluyodu iki aydır, bu ay 30.günde geldi. inş hep böyle devam eder.
çok zayıf pkolular da var ama bizim gibi kilo almasıyla adet düzensizliklerinin başlama zamanı aynı olanlar için çözüm kilo vermek

evde yürüyorum kız ben, koşu bandım var. açıyorum camları karşılıklı yürüyorum.
yoksa bizim burda da yürücek yer yok. bir de dışarda yürümek için yazın sıcak olmayan saatleri seçmek fln lazım, bende o dert yok. ne zaman canım isterse yürüyorum

okul varken de yürüyodum ki vahşihatuncum :)
programda ne zaman boşluk varsa ozaman, öyle tam gün olmuyo bizim
tabi buna da maşallah diyeyim de, 18 saat dersi yayım yayım yaymasınlar

Bi ara yürüme bandını bende düşündüm ama çok pahalılardı.Arkadaş almış hiçyürümüyo süs gibi duruyo koca şey.Sen kaça aldın? mekanikmi dijitalmi.
okul varken de yürüyodum ki vahşihatuncum :)
programda ne zaman boşluk varsa ozaman, öyle tam gün olmuyo bizim
tabi buna da maşallah diyeyim de, 18 saat dersi yayım yayım yaymasınlar

Ayyyy size ne güzel.Geçen yıl benimkiler 5 di boş saatlerim oluyordu ama yinede okulda olmak zorundayız.Bu yıl 1.sınıflar anam ağlıyacak herşeyi ben öğreticem bide biizmki tüm gün

Diyet yapıyomusun porsiyonlarını düşürmek gibi ekmeği bırakmak gibi.Ha bide bitki çayı içiyormusun.Kaç saat yürüyosun bandda.Ne çok soru sordum cevaplayıver hatun.Hatta rejimin varsa yazda bizde görelim.

990 liraya aldık taksitle, bitti bile taksidi. evet yer kaplıyo ama onu almasak bu kiloyu veremezdim.
bana bağımlılık yaptı hareketsiz kaldığım gün bezginleşiyorum. ilk bikaç ay üşeniyo insan alışınca çok güzel.
hamile fln kalsam o öyle yer kaplıcak, çocuk odasında duruyo çünkü ama önemli olan sağlık.

belli bi diyetim yok. hazır gıda yemiyorum, light bisküvi bile olsa, içinde zararlı yağlar var.
başlarda aç kaldım bi süre porsiyonları küçültünce ama şimdi canım ne istiyosa yiyorum vermeye devam ediyorum, midem alıştı yeni düzene.
yeşil çay aldım ama içmedim, normal çay hastasıyım ben eskiden beri şekersiz içerim.

senin fazlan sadece 3 kiloysa tatlı, pilav vs.nin prsiyonunu küçült ve hareket er gider.
aç kalmak kilo aldırır, düzenli yemek lazım öğünleri..

aman öle işte yaw

kızlar bu ay keçiboynuzu pekmezi, bilimum dualar ve kendi hazırladığım (bi sitede gördüm) muskam sonuç verir inşallah ve mutlu haberi veririrm ben de.....
:26::26::26::26::26:

Mattişden inciler
Ya bendeki bu iştah varya yemek yemeğe bayılıyorum arkadaş :))) Bide o 3 kilocuk varya onun hepsi göbekte toplanmış oburiks gibiyim :))Eski okulumda öğlenciydim ebru şallaı ile pilates yapıyordum sabahları.Lastiğim topum var. Karın çalışıyordum sadece.Önce biraz porsiyonları küçültüyüm sonrada ebru şallının cd sini alıyım bari :)) de 3 tane cd si var kızlarrrrrrrr alan bilen varmı hangisini alsam acaba.Verdiğin bu önemli bilgiler için teşekkür ederim.Ama mesele bilmek değil uygulayabilmek yeğennnnn

mattika bunu beğendi
okadar kas var vücutta çeşit çeşit, çalıştırmak lazım tabi. lastik olsun top olsun bi şekilde
beyaz un ve şekerden uzak dur, göbecik gider.
yağları göbeğe toplayan bu iki beyaz

Kaç aydır o kadar hareketsizimki .Şimdi hatırladım ben o karın hareketlerini 3 yıl önce bıraktım.Yani çocuk düşünmeye başladığımda.Özellikle alt karın hareketleri beli zorlayıcı bebek düşünen yapamaz. Genel spor yapıyım bari yürüyüş,dans gibi...Daha bugün eşime pide siparişi verdim neyse yarın başlıyım bari.(hep de bu cümle hea yarın başlıyım yarın başlıyım...)

kimse yokmu ben adet oldum bugün 3.günü pazar doktor 3. günü gel dedi off sinir oldum yaa aşırı sancım var daha önce bukadar şiddetli olmamıştı çok kötüyüm kızlar ağrı kesici içsem iyi gelir sanırım

Son düzenleme:

sancın nıye oldukı pericim kendını buaralar fazla üzüyosun tatlım rahatlaman lazım cnm benım

günaydın cnm nasılsın bebıs nasıl

iydir inş..canım...pazartesi kontrölüm var...bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum...kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdim...10 dk ayakta kaldım diye nerdeyse orda yığılıp kalacaktım...kendimi zor attım yatağa..sonra kalktım zar zor hazırlayıp yedim bi şeyler...birazcıkta olsun düzeldim...ama hiç halim yok..

siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…