- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
sancın nıye oldukı pericim kendını buaralar fazla üzüyosun tatlım rahatlaman lazım cnm benım
kimse yokmu ben adet oldum bugün 3.günü pazar doktor 3. günü gel dedi off sinir oldum yaa aşırı sancım var daha önce bukadar şiddetli olmamıştı çok kötüyüm kızlar ağrı kesici içsem iyi gelir sanırım
iydir inş..canım...pazartesi kontrölüm var...bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum...kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdim...10 dk ayakta kaldım diye nerdeyse orda yığılıp kalacaktım...kendimi zor attım yatağa..sonra kalktım zar zor hazırlayıp yedim bi şeyler...birazcıkta olsun düzeldim...ama hiç halim yok..
siz nasılsınız?
selammm nasılsınız kızlar bugunnn??*
A. selam Allaha şükür iyiyiz sen nasılsın canım.En son şişiyorum demiştinselammm nasılsınız kızlar bugunnn??*
slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
giremedim topiğe varmı gelişmeler?
kızlar 2 ay aydır eşimle korunmadan ilişkiye giriyoruz geçen aydır çok düzenli giremedik adetim tam tarihinde geldi bu ay ise 7sinde adet olmam gerekiyodu ama 3gündür bişi yok gögüs çok acıyodu ama bugün geçti sanki bi de kasıklarımda ağrı sol kasığımda sadece bi de idrarımı yaptıksan sonra silince hafif bi pembelik geldi adet mi oluyorum yoksa hamilemiyimm nolur yardım edin bana bebeğimii çok istiyorummmm =((((
slm kızlar eve yenı geldim ogluşum büyümüş kocaman adam olmuş1422 kılosu ıyıyız çok şükür
A.SLM aslı :))) maşallah tosununa :))) Allah iyilik versin.
slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
giremedim topiğe varmı gelişmeler?
Günaydın canım günaydınnnnnngünaydın herkeseee:79::79::79::79: :76:
sagol cnm darısı sana ve dıger arkadaslara tez zamanda hayırlı evlat inşllah
slm vahşiii hatunum...nasılsın tatlım???ne yapıyosun??? günaydııınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?