Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

topik yine sessiz.... okuyorum yazdıklarınızı....
superisi 2. günü git yani yarın dr'adedi pazar diye bugün geldim diye erken gitmekten birşey olmaz ama geç kalma....biraz da sakin ol arkadaşım stres çok etkili adet hamilelik durumlarında...
bir arkadaşımız da hamişmiş yeni tebrik ederim onu da...
bu arada biz iyiyiz çok şükür bebiş kıpır kıpır içimde maşaallah, bugün tetenozun 2. dozunu oldum kolum acıyorçarşamba bebişimin eşyalarını aldık çok şeker şeyler:) beşik olarak da park yatak aldık chiconunkinden öyle şimdilik... bir de kilo alıyorum ha bire ama neyse umarım sonra verebilirim....

superisi 2. günü git yani yarın dr'adedi pazar diye bugün geldim diye erken gitmekten birşey olmaz ama geç kalma....biraz da sakin ol arkadaşım stres çok etkili adet hamilelik durumlarında...
bu arada biz iyiyiz çok şükür bebiş kıpır kıpır içimde maşaallah, bugün tetenozun 2. dozunu oldum kolum acıyorçarşamba bebişimin eşyalarını aldık çok şeker şeyler:) beşik olarak da park yatak aldık chiconunkinden öyle şimdilik... bir de kilo alıyorum ha bire ama neyse umarım sonra verebilirim....

Selam peri üzülme canim ya insallah seninde bebisin gelecek cok yipratiyorsun kendini iyi degil
agri kesici kesiyor kanamayi ama yinede sen bilirsin:26::26:

Apek tek basina biseyler yapmaya calisma sende yat yattigin yerde kardesin ne yapiyor yaninda degilmi?
ALLAH korusun düsersin:18: felan tehlike olmasin dikkat et

selammm nasılsınız kızlar bugunnn??*

selam lagrima ne olsun bugün doktora gittik iste bekliyoruz bebisleri
10 gün sonra yine gidicem sen nasilsin?

slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
giremedim topiğe varmı gelişmeler?

selammm nasılsınız kızlar bugunnn??*

A. selam Allaha şükür iyiyiz sen nasılsın canım.En son şişiyorum demiştin

Geçmiş olsun canım ya.Pek gelişme yok aynı

kızlar 2 ay aydır eşimle korunmadan ilişkiye giriyoruz geçen aydır çok düzenli giremedik adetim tam tarihinde geldi bu ay ise 7sinde adet olmam gerekiyodu ama 3gündür bişi yok gögüs çok acıyodu ama bugün geçti sanki bi de kasıklarımda ağrı sol kasığımda sadece bi de idrarımı yaptıksan sonra silince hafif bi pembelik geldi adet mi oluyorum yoksa hamilemiyimm nolur yardım edin bana bebeğimii çok istiyorummmm =((((

Hamilelikte pembe akıntı gelmez normalde. Adetlerin düzenli değilse 2 gün geçmiş fazla değil zaten. Bence adet olacaksın. İstersen bi idrar testi yap.

slm beybimmm...canım çookk geçmiş olsuın...oluyo böyle aksilikler işte....eşyalarına bi şey olmadı di mi?? iyi bari yardım edenlerin varmışşş..

slm vahşiii hatunum...nasılsın tatlım???ne yapıyosun??? günaydııınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…