Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Günaydın canım :) evde yalnızım eşim yok 2 gün.Akraba da yok. Film falan izlemeyi düşünüyorum.Sen nasılsın mide durumların nasıl hamişlik nasıl gidiyor.

bende akşama kadr yanlızım her zamn...eşim işte.....akraba bende de yok...akşama kadr can sıkıntısı burasıda olmazsa ne yaparız bilmem...midem iyi gibi de tansiyonum düşüyo sık sık..heleki biraz ayakta kalayım...dün sabah kahvaltı hazırlıyodum kendime nerdeyse orda yığılıp kaldım...kendimi zor attım yatağa....belim ve gögüslerim ağırıyo...başka bi şikayetim yok şuanlık...pazartesi doktor randevum var...6.haftaya giriyoruz işte....kalp atışlarını duyamam herhalde ama kesenin içinde bi şeyler belirmeye başlamışsa onu görebilirz inşşş....

selam kızlar öğlen yemeğimizi hazılardım kocamı bekliyorum yemeğe siz ne yapıyorsunuz

Artık dinlene dinlene yaparsın işini zorlanmadan :)) Ptesi günkü muayene de güzel geçer inş.İnternetten bakıyorsundur herhalde 6.haftada nasıl olur.
selam kızlar öğlen yemeğimizi hazılardım kocamı bekliyorum yemeğe siz ne yapıyorsunuz

Günaydın canım evde yalnızız.Sıkılıyoruz.Benim bir sürü oruç borcum vardı şevval ayındayız 6 gün tutsam iyi olur demiştim.Niyetliyim bugün daha fazla halsizleşmeden yemeklerimi yapıyım bari sonrada iftar için beklerim
Sen nasılsın biraz daha iyi hissediyormusun kendini

hala şişmeye devam ediyorum cnm bu hafta içi inşallah bi gidicem hastaneye.. neden şişiyorum bi baksın tuzu yasaklayacak muhtemelen.. ödem yapıyor vucudun dedi teyzem falan bakalım artık.. sen nasılsın..
A. selam Allaha şükür iyiyiz sen nasılsın canım.En son şişiyorum demiştin

Geçmiş olsun canım ya.Pek gelişme yok aynı

iyilik sağlık ne olsun koşturmaca.. sen napıyorsun?
selam lagrima ne olsun bugün doktora gittik iste bekliyoruz bebisleri
10 gün sonra yine gidicem sen nasilsin?

günaydın kızlar nasılsınız dun doktordaydım doktorum hastaneyı bırakıyo dogal olacak özel hastane anlasması yapacak fıyatları cok merak edıyorum

slm perimmm...afiyet olsun size canım.....

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün?

günaydın lagrima......:79::79:

günaydın kızlar nasılsınız dun doktordaydım doktorum hastaneyı bırakıyo dogal olacak özel hastane anlasması yapacak fıyatları cok merak edıyorum

günaydın aslımmmm...bebişin iyimiş maşallahhh....artık özeller eskisi gibi pahalı değil...

nasılsın cnm?sana ne dicem kocanla cinsel hayatınız bittimi? hamileleik boyunca izimki bitti gibi görünüyor..
slm perimmm...afiyet olsun size canım....

günaydın aslımmmm...bebişin iyimiş maşallahhh....artık özeller eskisi gibi pahalı değil...

kahvaltı bitti öğle yemeğimdi benim... borçlarını mı tutuyorsun helalvalla benim bir sürü oldu nasıl tutcam bilmiyorum...
Kahvaltı yapan hatunlara afiyet olsun

Ben gidiyim de kendime iftariyelik hazırlayım.Ne pişirsem acaba

Son düzenleme:

iyi diyelim iyi olalım canım...doktorum beni özellikle uyardı ilişki yasak dedi...belli bir zamn vermedii ama..benim kistimde var bide...bide daha yeni gebeliğimiz..yerleşme aşamasında olduğu için uyarmıştır...doktor bi şey demeseydi de biz kendimize yasaklardık zaten...sen doktoruna danış...

A. selam Allaha şükür iyiyiz sen nasılsın canım.En son şişiyorum demiştin

Geçmiş olsun canım ya.Pek gelişme yok aynı

slm beybimmm...canım çookk geçmiş olsuın...oluyo böyle aksilikler işte....eşyalarına bi şey olmadı di mi?? iyi bari yardım edenlerin varmışşş..

sağolun kızlar ... sanırım musluktan
ya lojmanda su borularının tadilatı varmış kimseye haber vermeden yapılmış.eşim de bizim binanın yöneticisi..üstelik 2 ay önce değiştiler boruları..
eşim de o şahıs hakkında şikayette bulundu..tatsızlık oldu..
evde hasarlı olan yatak odası takımı mobilyam..
halılar perdeler giysiler koltuklar herşey ıslanmıştı...
işin kötüsü evde su giderim yok wc bile klozet düşünün yani..
sinirlerim çok bozuldu inanın daha yeni yeni toparlanıyorum..
inş komşuyla husumet tatlıya bağlanır da rahat ederiz..
kaba adam bi özür bile dilemedi düşünün yani..
evet sağolsunlar yardım edenim vardı yoksa daha çok yıpranırdım...

Beyybbiiiiii Matttikkaaaa....slm kızlarr.....

slm cnm sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok?

Allah kabül etsin canım ablamda tutyor benim 1 gün borcum var onuda kışın tutacam inş. iyiyim rahim filmim çekilecek pazartesi randevü alacam ondada bişeyler çıkmazsa iğnelere geçecez anne olacağım zamana az kaldı hissediyorum inş. hislerimde yanılmıyorumdur.......
slm perimmm...afiyet olsun size canım.....

sağol canım nasılsınız bebiş nasıl iyimisiniz

Son düzenleme:
doktorumu bulabilirsem sorarım cnm :) hanımefendi tatilde ekim de gelecek..

ya kızlar catlatma ıgnesının 15. Gunde kan sonucum 101,4 cktı deger yukselmısmı dıe bugun tekrar yaptırmam gerekıo ama sankı deger dusucekmıs gb kendımı ıyı hıssetmıorumbnı rahatlatın ltfn emın olamıorum.

canım Allah kabul etsin....güzel güzel mamalar yap kendine.....
Arkadaşım aradı o da oruçtu.Sana geliyorum yemek de getiriyorum iftarı birlikte yaparız dedi.Oh oh nasıl sevindim sıkıldım iyice ya evde tek başına :))))ben de döktürücem yemekleri.Özellikle yemek ismi vermiyorum hamişlerin canı istemesin diye:)))
Lagrima benim o kadarrrr çok borcum varki tutmakla bitmez 3 ayları toptan tutmam lazım küçükken namazın kazası var orucun yok sanıyordum tam tersiymiş şimdi tut tut bitmiyo.Kışın günler kısalınca tutcam inş.Ölüm aklıma gelince hemen oruç borçlarım aklıma geliyo valla ertele ertele nereye kadar :))sende bebişi bi doğur kışın tutarsın inş:)

İnşallah canım en yakın zamanda avatarındaki gibi hamiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…