Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Niye öyle düşünüyorsun katlanarak artmıştır inşallah.Böyle için içini kemireceğine hemen git kan ver derim.

vahşicim afiyet olsun şimdiden....yemeğe gelince pek yemekle aram yk bu aralar...çok zor yemek yiyorum...kahvaltı yine neysede...öğleni akşamı yemesem yemem yani....ama zorlada olsa yiyorum bi şeyler...meyvede yiyorum...

MRV TPL CANIM KAN DEĞERİN GEBE OLDUĞUNU GÖSTERİYO...TESTİ TEKRARLATTIN MI???

inşallah Allah ağzından duysun bu mubarek günlerde inşallah rabbim bana ve tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versinnnnnnn.............

merhaba kızlar..benimde bu ay korunmasız geçen 3.ayım bu ay inş tutunur bebeğim :)birde bnım adetim 32-33 günde bir oluyordum.korunmayı bıraktığımızdan beri 2 aydır.36 gün en son geçen ay 38 günde bir oldm.alışmaya çalışıyor vucut,yer etmeye çalışıyor diyolar doğrumu?duyan varmı?olmayacak olsa korunmayı bıraktıktan sonra gecikme olmazdı herhalde değil mi?15 mayıs,16 haziran,21 temmuz,27 ağustos tarihlerinde oldum..inşş bu ay hepimizinki tutrr:)kontrollerimizde yazarız:)

Apekmimek beslenmene çok dikkat et ceviz ye,bal ye.En önemlisi de su. Bebişini iyi besle annesi
inşallah Allah ağzından duysun bu mubarek günlerde inşallah rabbim bana ve tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versinnnnnnn.............
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim esra hamile kalmak için neler yapmalıım ben hamile kalmak istiyorum 2 aydır yok psikolojim çok bozuldu
Bi kere psikoloji çok önemli..Burdaki arkadaşların çoğu ''hiç çocuk düşünmezken hamile olduğumu öğrendim'' dediler.Daha 2 aycık olmuş 1 yıla kadar normal boş yere üzülme.Hamile kalma şansını artırmak istiyorsan doktor kontrolünde yumurtanın çatladığı günleri öğrenirsin o günlerde ilişkiye girersin.Yumurta takibi yaptır yani.Eşin bol bol fındık fıstık yesin, keçiboynuzu yesin.Sen incir ye.Eğer 6 ay olmazsa doktora gidersiniz şöyle bi bakar tahlillerinize o kadar.Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur. En yakın zamanda inş

Canım çocuk düşünmeye başladığımızda psikolojimizde pek iyi olmuyor. Olacakmı olmayacakmı diye eeee vücutta alışmaya çalışıyo.Genelde öyle derler hamile kalmadan önce adetler gecikmeye başlar diye. Kişiye göre değişir bence.Aman huzurlu olun mutlu olun bebiş tez gelir o zaman

herkese mrhb....
kızlar dün akşamdan beri çok kötüyüm....akşam yemeğini yedikten sonra bi mide bulantısı başladı afedersiniz ama içim dışıma çıktı...mide çıkaracak bi şey bulamayınca safra kusmaya başladım....sabaha kadar lavoboya gezdim....halende kötüyüm...sabah 1 kaşık bal yedim...az öncede 3 bardak tuzlu ayran içitim....yanında da çubuk kraker yiyorum...yediğim içtiğim şeylere bakın...mutfağa giremiyorum her şey kokuyo...zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için....çıkarırkende kasıklarım karnım geriliyo...malum kist var ağrı yapıyo.....ayaklarımı ısıtamıyorum buz gibi bazen..

çok erken başladı bu şikayetler bende...yarın 6.haftama giriyorum daha...yarın doktora gidiyorum böyle giderse yatırır beni....midem kendimi bildim bileli çok hasas bunların olacağını biliyodum ama bu kadar erken olacağını zannetmiyodum...

bulantının başlaması saglıklı gebelık demek ohhhhhhhhhhhhh apekcim hayırlı ugurlu olsun bunları yaşamak için kendimizi parçaladık tadını çıkar şeker afedersın ben kustukca safra çıkardıkca gülüyodum sende öyle yap

günaydın aslım....ahh aslım ahhh sağlıklı gebeliğe işater ise bu çok iyi ama..ben mahfoldum...ne yesem çıkıyo...kilo vermeye başladım...çıkarınca kasıklarım gerilince kistler azıyo...o da canımı çok yakıyo....inş..alışırım bu durumlara...

ben hala arda kusuyorum 4 ayıma kadar hep öyle durumdaydım sabır cnm ılk başlarda bende kılo verdım bebişin saglıklı olsun yeter biz herşeye katlanırız

apek yediklerine hiç takılma, ilk aylarda annenin depolarından alıyo bebek zaten ihtiyacı olanı, çok düzenli beslenmen şart değil, susuz kalmamaya dikkat et.
susuz kalırsan dr.a git

apek yediklerine hiç takılma, ilk aylarda annenin depolarından alıyo bebek zaten ihtiyacı olanı, çok düzenli beslenmen şart değil, susuz kalmamaya dikkat et.
susuz kalırsan dr.a git

slm mattika...şimdilik yediklerime çok takılmıyorum..içtiğim bi su var zaten...susuz yapamıyorum zaten...elimde kocaman pet şişe her an ağzımda...ilaçlarım problem aslında yemek yemeden ilaç içilmiyo yemek yiyince çıkarıyorum 2 gündür ilaçiçsemde faydasını görmüyorum sanırım...yarın doktora gidiyorum canım....yatırırsa da yatırsın ne yapim.....hastane temiz olduktan sonra....

Selam apek geçmiş olsun canım. Bu durumda su ve tuz kaybetmemeye çalışcaksın.Olmadı serum takarlar mis olursun :))) Kolay gelsin canım.

Selam apek geçmiş olsun canım. Bu durumda su ve tuz kaybetmemeye çalışcaksın.Olmadı serum takarlar mis olursun :))) Kolay gelsin canım.

slm...sağol canımm...tuzlu ayran içiyorum çubuk kraker yiyorum..bide bol su içiyorum....tüketebildiklerim bunlar....yarın doktor ne der bakalım yatırayım derse yatırsın...

Apekcim gecmis olsun canim insallah gecer yakinda ama normal yani bunlar biliyosun bende kokulardan felan
cok rahatsiz oldum zamaninda ama gecti bebisin icin katlanican ne yapalim zaten gerekenleri yapmissin sen sadece dinlenmeye calis
gerekirse yat hastanede canim ne olacak daha iyi bakarlar kontrol altinda olursun kendine ve bebise iyi bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…