günaydın kızlar:80::80::80::80:nasılsınız esracım yasasın 30 ama nıye 5 hfta dedın 10 haftamız var bebegim
erken doğum riskine karşıı dedim 5 haftayıda atlatsakk bebek istediği zaman gelebilirrr sen sana soranlara yani ne kadar kaldı doğuma diyenlere ne diyosunn
yaklaşık 2.5 ay diyorumSen cnm
2 ay diyorummm bu ayın sonuna 1,5 kalıyor diyorummm
Arkadaşım aradı o da oruçtu.Sana geliyorum yemek de getiriyorum iftarı birlikte yaparız dedi.Oh oh nasıl sevindim sıkıldım iyice ya evde tek başına :))))ben de döktürücem yemekleri.Özellikle yemek ismi vermiyorum hamişlerin canı istemesin diye:)))
Lagrima benim o kadarrrr çok borcum varki tutmakla bitmez 3 ayları toptan tutmam lazımküçükken namazın kazası var orucun yok sanıyordum tam tersiymiş şimdi tut tut bitmiyo.Kışın günler kısalınca tutcam inş.Ölüm aklıma gelince hemen oruç borçlarım aklıma geliyo valla ertele ertele nereye kadar :))sende bebişi bi doğur kışın tutarsın inş:)
İnşallah canım en yakın zamandaavatarındaki gibi hamiş olursun.
herkese mrhb....
kızlar dün akşamdan beri çok kötüyüm....akşam yemeğini yedikten sonra bi mide bulantısı başladı afedersiniz ama içim dışıma çıktı...mide çıkaracak bi şey bulamayınca safra kusmaya başladım....sabaha kadar lavoboya gezdim....halende kötüyüm...sabah 1 kaşık bal yedim...az öncede 3 bardak tuzlu ayran içitim....yanında da çubuk kraker yiyorum...yediğim içtiğim şeylere bakın...mutfağa giremiyorum her şey kokuyo...zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için....çıkarırkende kasıklarım karnım geriliyo...malum kist var ağrı yapıyo.....ayaklarımı ısıtamıyorum buz gibi bazen..
çok erken başladı bu şikayetler bende...yarın 6.haftama giriyorum daha...yarın doktora gidiyorum böyle giderse yatırır beni....midem kendimi bildim bileli çok hasas bunların olacağını biliyodum ama bu kadar erken olacağını zannetmiyodum...
bulantının başlaması saglıklı gebelık demek ohhhhhhhhhhhhh apekcim hayırlı ugurlu olsun bunları yaşamak için kendimizi parçaladık tadını çıkar şeker afedersın ben kustukca safra çıkardıkca gülüyodum sende öyle yap
dogru söulüyun sen ben kabaca bı rakam atıyorum işteesracım benım doktorum dogum evının doktoruydu malum yasa cıktı bırakıcak özel hastaneyle anlasma yapacak ama ben özel hastane istemıyorum yeterlı olduklarını düşünmüyorum bende veya bebekte sorun cıksa hemen sevedıyolar ama doktorumdan ayrılmakta ıstemıyorum kafam cok karışık doguramıycam galıba
ah cnm benimde okadar var sanıyorum burcum bebeğim gelsin günler kısalsın başlayacagım inşallah borçlarımı ttmaya... Allah kabul etsin..
geçmiş olsun cnm annemde senin gibiymiş bana hamileyken peynir marul yiyormuş oda kilo vermiş ilk 6 ay ,
şimdi söyle bir sorum olacak sana bulantının olması sağlıklı gebelik demişsin iyi güzel de benim hiç bulantım olmadı olmuyorda şimdi sağlıksızmı benim gebeliğim merak ettim..
selam kızlar nasılsınız?
bişi daha sorayım genetiğe falan gittiniz mi? doktorum beni genetik bölümünede gönderdi kan verdim 1 ay sonra cıkcakmış sonuç bekliyoz.. birde 2li tarama testine falan girmeyi düşünmüyorum meleğim hastaysa doğurmadan aldırcam mı bilmiyorum çok ta korkuyorum acıkcası..sizler ne yaptınız hamilelerimiz..
2lı ve 3lü testlerını
mutlaka yaptır bende senın gıbı düşünüyodum ama doktorum bazı problemlerde ılac takvıyesıyle düzelebılır önemlı demıştı ihmal etme cnm
ne bileyim ya kafam karman corman.. ne yapacagımı sasırdım zaten.. şimdi 9 haftalık oldum ne zaman gitmeliyim o zaman bu testi yaptırmaya? çünkü doktorum burda değil ekimde gelecek ekimin kacı gelr bilmiyorum hanımefendi tatilde.. başka bir doktora gideyim mi ki?
12 haftada ıkılı test yapılıyo doktorun söyler zor bişi degil zaten rahat ol
slm topik ahalisi..
bugün doktora gittim,kızım büyümüşbaşı aşağıda ama hafif yan duruyo
tam pozisyona geçermi bilemiyorum, hayırlısı artık..
açlık kan şekeri:74 tokluk kan şekeri 103 çıktı, normalmiş.
gece huzursuzlukları,sıkı idrar,el ayak şişmeleri başladı
uyanır uyanmaz yanlış bi hareket yapsam kasıklarıma bi sancı giriyo bi anda sonra kesiliyo
allah hepimize yardım etsin..isteğini versin..
CANIMM YAAAA ÇOKK SEVİNDİMMM KIZININ HAREKETLERİ DEĞİŞTİMİ BANA ESKİYE GÖRE az oynuyor gibi geliyor birde hep sol tarafımda hareket ediyorrr sanki ayakları o tarfta gibi kaç kilo kızınn
slm topik ahalisi..
bugün doktora gittim,kızım büyümüşbaşı aşağıda ama hafif yan duruyo
tam pozisyona geçermi bilemiyorum, hayırlısı artık..
açlık kan şekeri:74 tokluk kan şekeri 103 çıktı, normalmiş.
gece huzursuzlukları,sıkı idrar,el ayak şişmeleri başladı
uyanır uyanmaz yanlış bi hareket yapsam kasıklarıma bi sancı giriyo bi anda sonra kesiliyo
allah hepimize yardım etsin..isteğini versin..
o sancı bende de oluyorrr ani hareketlerde inan varya normal tuveleti kullanamıyorumm elim yetişmiyorr çokk sıkıntılı göbeğimden hiç birşey yapamıyorum doğum korkusuda başladııı hayırlısıyla bir dünyaya gelselerr
selam kızlar perşembe günü ilaçlı rahim filmi çektirecem sonuçu hemen veriyorlarmı bilgisi olan varmı ağrı kesiciler filan yazdılar bana gitmeden öncemi içecem hepsiniz anlamadım valla ama film için ilacıda bana aldırdılar oda zor bulunuyormuş off ya bu hasnede işlerine aklım ermiyor neyse çekiniyimde kurtuluyum inş.herşey yoluna girer banada dua edin kızlar lütfen.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?