Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

30 olmuşummm allahım inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma almayı nasipp et güzell yarabbbbimmm şu 5 haftayı da atsaydıkk

günaydın kızlar:80::80::80::80:nasılsınız esracım yasasın 30 ama nıye 5 hfta dedın 10 haftamız var bebegim

2 ay diyorummm bu ayın sonuna 1,5 kalıyor diyorummm

dogru söulüyun sen ben kabaca bı rakam atıyorum işteesracım benım doktorum dogum evının doktoruydu malum yasa cıktı bırakıcak özel hastaneyle anlasma yapacak ama ben özel hastane istemıyorum yeterlı olduklarını düşünmüyorum bende veya bebekte sorun cıksa hemen sevedıyolar ama doktorumdan ayrılmakta ıstemıyorum kafam cok karışık doguramıycam galıba

ah cnm benimde okadar var sanıyorum burcum bebeğim gelsin günler kısalsın başlayacagım inşallah borçlarımı ttmaya... Allah kabul etsin..

geçmiş olsun cnm annemde senin gibiymiş bana hamileyken peynir marul yiyormuş oda kilo vermiş ilk 6 ay ,

şimdi söyle bir sorum olacak sana bulantının olması sağlıklı gebelik demişsin iyi güzel de benim hiç bulantım olmadı olmuyorda şimdi sağlıksızmı benim gebeliğim merak ettim..

selam kızlar nasılsınız?
bişi daha sorayım genetiğe falan gittiniz mi? doktorum beni genetik bölümünede gönderdi kan verdim 1 ay sonra cıkcakmış sonuç bekliyoz.. birde 2li tarama testine falan girmeyi düşünmüyorum meleğim hastaysa doğurmadan aldırcam mı bilmiyorum çok ta korkuyorum acıkcası..sizler ne yaptınız hamilelerimiz..

kız bende özlede doğum yapacamm diye bakıyorumm benim gittiğim hastane doğum yaptırmıyor doğum yaptıran hastaneye taşınacaklardı naptılar bilmiyorum ekim 1 gibi allah izin verirse gidecem doktora

2lı ve 3lü testlerını mutlaka yaptır bende senın gıbı düşünüyodum ama doktorum bazı problemlerde ılac takvıyesıyle düzelebılır önemlı demıştı ihmal etme cnm

ne bileyim ya kafam karman corman.. ne yapacagımı sasırdım zaten.. şimdi 9 haftalık oldum ne zaman gitmeliyim o zaman bu testi yaptırmaya? çünkü doktorum burda değil ekimde gelecek ekimin kacı gelr bilmiyorum hanımefendi tatilde.. başka bir doktora gideyim mi ki?
2lı ve 3lü testlerını
mutlaka yaptır bende senın gıbı düşünüyodum ama doktorum bazı problemlerde ılac takvıyesıyle düzelebılır önemlı demıştı ihmal etme cnm

12 haftada ıkılı test yapılıyo doktorun söyler zor bişi degil zaten rahat ol

slm topik ahalisi..
bugün doktora gittim,kızım büyümüş başı aşağıda ama hafif yan duruyo
tam pozisyona geçermi bilemiyorum, hayırlısı artık..
açlık kan şekeri:74 tokluk kan şekeri 103 çıktı, normalmiş.
gece huzursuzlukları,sıkı idrar,el ayak şişmeleri başladı
uyanır uyanmaz yanlış bi hareket yapsam kasıklarıma bi sancı giriyo bi anda sonra kesiliyo
allah hepimize yardım etsin..isteğini versin..

CANIMM YAAAA ÇOKK SEVİNDİMMM KIZININ HAREKETLERİ DEĞİŞTİMİ BANA ESKİYE GÖRE az oynuyor gibi geliyor birde hep sol tarafımda hareket ediyorrr sanki ayakları o tarfta gibi kaç kilo kızınn

o sancı bende de oluyorrr ani hareketlerde inan varya normal tuveleti kullanamıyorumm elim yetişmiyorr çokk sıkıntılı göbeğimden hiç birşey yapamıyorum doğum korkusuda başladııı hayırlısıyla bir dünyaya gelselerr

tuvalet sıkıtısı bende de oluyo, nefes darlığı başladı,tıstıs ediyorum iş yaparken

selam kızlar perşembe günü ilaçlı rahim filmi çektirecem sonuçu hemen veriyorlarmı bilgisi olan varmı ağrı kesiciler filan yazdılar bana gitmeden öncemi içecem hepsiniz anlamadım valla ama film için ilacıda bana aldırdılar oda zor bulunuyormuş off ya bu hasnede işlerine aklım ermiyor neyse çekiniyimde kurtuluyum inş.herşey yoluna girer banada dua edin kızlar lütfen.........

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım dualarımız seninle..

ben eve gidiyorumm kılzarr görüşüzzzzzzz bende bebişimi görsydimm allah izin verirse 1 ekimde gidecemm hayırlısı peri inşallah güzel sonuçlarla dönersin allah yardımcın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…