Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Selam kizlar herkese nasilsiniz biz iyiyiz simdilik daha bebekler gelmedi bekliyoruz beklerlerse eger 1 ay var
ama sancilarim oluyor korkuyorum bazen yatamiyorum dogru dürüst ne yapalim bebislerim sag olsun

Selam lagrimacigim korkma insallah bisey olmaz ben hic test yaptirmadim sebebi ise ikiz yada cogul gebelikte yaptirsanda dogru sonuc cikmiyormus:26::26:
doktorum bana amniosentez önerdi ancak onla belli olur dedi tabi ben korktum bi hafta düsündüm
yapalimmi yapmayalimmi ???? sonra karar verdim ve yaptirmadim dedigin gibi hasta olsalar bebeklerimden vazgebilirmiydim hayir ben vazgecemezdim
onlari bana veren emanet eden Rabbime güvendim yaptirmadim sonucta benim canim onlar bilemessin ki ilerde ne olur ne olmaz ALLAH herseyin hayirlisini versin canim karar sana ait

tuvalet sıkıtısı bende de oluyo, nefes darlığı başladı,tıstıs ediyorum iş yaparken

Selam bebikin masallah kizina büyümste artik
geceleri bende uyuyamiyorum yada oturarak uyuyorum desem yeri var nefes alamiyorum
sag sol dönsem canim yaniyor sislikler zaten hergün oluyor artik is yapmak esime kaldi valla ben yapamiyorum
tuvalet gündüz iyide gece sinir oluyorum o yüzden cok su icmiyorum aksamlari
ALLAH yardimcimiz olsun gercekten

Selam pericim nasilsin bakalim ben rahim filmi hakkinda pek bisi bilmiyorum acikcasi
sadece sans diliyorum sana ALLAH gönlüne göre versin canim
insallah emeklerin bosa gitmez göbüsün dolar en yakin zamanda

amniosentez nasıl yapılıyor? çok mu zor? ben gideyim ama hastaneye ne bilim ya karıştı kafam hakkımızda hayırlısı olsun.. sağlıklı sıhhatli olsun da bebeklerimiz..

herkese günaydın arkadaşlar... nasılsınız?? Ben hala umudumun peşindeyim ((((

Lagirma canım senin sorunun neydi??? ne kadar uğraştın ve hamilelik belirtilerin neler oldu???

merhaba kızlar.....
dün doktora gittim....karnımdan ultrasonla baktı doktorum 6 hafta 5 günlük dedi...şaşırdım...bayburtaki doktor geçen hafta 5 haftalık demişti...ona göre dün 6 haftalık çıkıcaktım....ve kızlarrr pıt pıtlarını gördüm..kese birazcık büyümüş içerde bebiş oluşmaya başlamış...bu bir mucize ya kalbi pıt pıt...yarın 7.haftamıza giriyoruz...inşş...

ama çok zor geçiyo son bir haftadır...yemek yiyemiyorum...mutfağa girmek bile istemiyorum...doktor bulantı hapı verdi...onu içcince rahatlıyorum biraz bi şeyler yemeye başladı...ama etkisi geçince tam gaz devam mide bulantıları...ne yapayım dayanıcam içimdeki minik can iyi olsunda bunlrda geçer...

herkese günaydın arkadaşlar... nasılsınız?? Ben hala umudumun peşindeyim ((((

Lagirma canım senin sorunun neydi??? ne kadar uğraştın ve hamilelik belirtilerin neler oldu???

merhaba leylikom....tabiki umudun peşinde olacaksın...umutsuz yaşanmaz ki!!!! o somurtkan suratın( ((( ) bi gün gelir :))))))))))))))) böyle olacak inş.....canım her şeyin zamnı var...biliyorum zen o zamnı çok bekleyenlerdensin...elinden geleni yapıyosun..gerisi sabır ve dua canım...ben inanıyorum senin anne olacağına....rabbim tez zamnda gönderir inş..mucizesini....pes etmek umut kesmek yok tatlım..Allah yardımcın olsun....

beybimmmmmm slm canımmmm...nasılsın???ne yapıyosun??? evini eşyalarını kurutabildin mi tam olarak....

arkadaşlar regl günü 2 - 3 gün geçince kanda kesin çıkar değil mi?

herkese mrb kızlar neler yapıyosunuz ne var ne yok?
gelişmeler var mı?

beybimmmmmm slm canımmmm...nasılsın???ne yapıyosun??? evini eşyalarını kurutabildin mi tam olarak....

slm cnm benim..evet şükür eşyaları yıkadık kuruttuk kaldırdık...son olarak eşimle halılarımıza yerleştirdik..
evde rutubet var halen bol bol havalandırıyorum ne yapalım sağlık olsun...
eşime de bugün git de şikayetini geri al dedim..moralimiz bozulacak günlerde yok mahkeme yok avukat yok şahit daha çok gerilecez dedim...
nasılsa olan oldu artık ha tazminat alsan ne olacak yiyemem ben o parayı...o da kararsız kaldı biraz ama bugün ikimizde niyetliyiz..
bak niyetlisin boşver Allaha havale et dedim inş gider de geri alır şikayetini..
sen neler yapıyon durumun nasıl?

arkadaşlar regl günü 2 - 3 gün geçince kanda kesin çıkar değil mi?

evet cnm idrar testinde bile beklenen adet gününde yapın diye yazıyor...
kanda daha erken çıktığına göre kanda baktır inş hamişsindir cnmm bizede yaz

geç döllenme değilse büyük ihtimal çıkar kanda..hadi inş..diyelim....

apimek çok saol canım... 3 gün geçti ama emin olamıyorumkiii. böle olduğuda oldu çünkü daha önce...

yalnız göğüslerim çok sızlıyor yanlardan çürümüş gibi acıyor...

bakalım hayırlısı. yarın tahlil yaptırırım eğer olmazsamm inşallah..

bakalım canım yarın test yapıcam.. umarım hayırlısı olur... Allah herkesin gönlüne göre versin.. sizede haber ederim..

seni umutlandırmak gibi olmasın ama benimde ilk belirtilerimden biri gögüslerim olmuştu...uçları çok acıyodu...bi süre sonrada tüm göğsü kapladı o acı...ağrı şimdi şimdi başladı...hadi hayırlısı inş..gebişsindir...

merhaba,
ben yeni üye oldu
Adetim 2 gün gecikti. Ama bende hiç bir belirti yok.. Sadece regl olacakmşm gibi kask ağrısı var.
Onun dışında hiç bişey yok..

Test yapsammı bilemedim.. Çünkü 3 gün kala yapmıştım,negatif çıkmıştı. Şimdi yine negatif çıkarsa diye korkumdan yapamıyorum test..
Sizce daha beklesemmi yapsammı?

inşallah canımmmm inşallah... benim için de dua et olur muu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…