- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım dualarımız seninle..
ben eve gidiyorumm kılzarr görüşüzzzzzzz bende bebişimi görsydimm allah izin verirse 1 ekimde gidecemm hayırlısı peri inşallah güzel sonuçlarla dönersin allah yardımcın olsunnn
ah cnm benimde okadar var sanıyorum burcum bebeğim gelsin günler kısalsın başlayacagım inşallah borçlarımı ttmaya... Allah kabul etsin..
geçmiş olsun cnm annemde senin gibiymiş bana hamileyken peynir marul yiyormuş oda kilo vermiş ilk 6 ay ,
şimdi söyle bir sorum olacak sana bulantının olması sağlıklı gebelik demişsin iyi güzel de benim hiç bulantım olmadı olmuyorda şimdi sağlıksızmı benim gebeliğim merak ettim..
selam kızlar nasılsınız?
bişi daha sorayım genetiğe falan gittiniz mi? doktorum beni genetik bölümünede gönderdi kan verdim 1 ay sonra cıkcakmış sonuç bekliyoz.. birde 2li tarama testine falan girmeyi düşünmüyorum meleğim hastaysa doğurmadan aldırcam mı bilmiyorum çok ta korkuyorum acıkcası..sizler ne yaptınız hamilelerimiz..
slm topik ahalisi..
bugün doktora gittim,kızım büyümüşbaşı aşağıda ama hafif yan duruyo
tam pozisyona geçermi bilemiyorum, hayırlısı artık..
açlık kan şekeri:74 tokluk kan şekeri 103 çıktı, normalmiş.
gece huzursuzlukları,sıkı idrar,el ayak şişmeleri başladı
uyanır uyanmaz yanlış bi hareket yapsam kasıklarıma bi sancı giriyo bi anda sonra kesiliyo
allah hepimize yardım etsin..isteğini versin..
tuvalet sıkıtısı bende de oluyo, nefes darlığı başladı,tıstıs ediyorumiş yaparken
selam kızlar perşembe günü ilaçlı rahim filmi çektirecem sonuçu hemen veriyorlarmı bilgisi olan varmı ağrı kesiciler filan yazdılar bana gitmeden öncemi içecem hepsiniz anlamadım valla ama film için ilacıda bana aldırdılar oda zor bulunuyormuş off ya bu hasnede işlerine aklım ermiyor neyse çekiniyimde kurtuluyum inş.herşey yoluna girer banada dua edin kızlar lütfen.........
Selam lagrimacigim korkma insallah bisey olmaz ben hic test yaptirmadim sebebi ise ikiz yada cogul gebelikte yaptirsanda dogru sonuc cikmiyormus:26::26:
doktorum bana amniosentez önerdi ancak onla belli olur dedi tabi ben korktum bi hafta düsündüm
yapalimmi yapmayalimmi ????sonra karar verdim ve yaptirmadim dedigin gibi hasta olsalar bebeklerimden vazgebilirmiydim hayir ben vazgecemezdim
onlari bana veren emanet eden Rabbime güvendim yaptirmadim sonucta benim canim onlar bilemessin ki ilerde ne olur ne olmaz ALLAH herseyin hayirlisini versin canim karar sana ait
amniosentez nasıl yapılıyor? çok mu zor? ben gideyim ama hastaneye ne bilim ya karıştı kafam hakkımızda hayırlısı olsun.. sağlıklı sıhhatli olsun da bebeklerimiz..
günaydın topik herkez nerd,e
herkese günaydın arkadaşlar... nasılsınız?? Ben hala umudumun peşindeyim((((
Lagirma canım senin sorunun neydi??? ne kadar uğraştın ve hamilelik belirtilerin neler oldu???
arkadaşlar regl günü 2 - 3 gün geçince kanda kesin çıkar değil mi?
beybimmmmmm slm canımmmm...nasılsın???ne yapıyosun??? evini eşyalarını kurutabildin mi tam olarak....
arkadaşlar regl günü 2 - 3 gün geçince kanda kesin çıkar değil mi?
geç döllenme değilse büyük ihtimal çıkar kanda..hadi inş..diyelim....
herkese mrb kızlar neler yapıyosunuz ne var ne yok?
gelişmeler var mı?
slm cnm benim..evet şükür eşyaları yıkadık kuruttuk kaldırdık...son olarak eşimle halılarımıza yerleştirdik..
evde rutubet var halen bol bol havalandırıyorum ne yapalım sağlık olsun...
eşime de bugün git de şikayetini geri al dedim..moralimiz bozulacak günlerde yok mahkeme yok avukat yok şahit daha çok gerilecez dedim...
nasılsa olan oldu artık ha tazminat alsan ne olacak yiyemem ben o parayı...o da kararsız kaldı biraz ama bugün ikimizde niyetliyiz..
bak niyetlisin boşver Allaha havale et dedim inş gider de geri alır şikayetini..
sen neler yapıyon durumun nasıl?
evet cnm idrar testinde bile beklenen adet gününde yapın diye yazıyor...
kanda daha erken çıktığına göre kanda baktır inş hamişsindir cnmm bizede yaz
herkese mrb kızlar neler yapıyosunuz ne var ne yok?
gelişmeler var mı?
slm cnm benim..evet şükür eşyaları yıkadık kuruttuk kaldırdık...son olarak eşimle halılarımıza yerleştirdik..
evde rutubet var halen bol bol havalandırıyorum ne yapalım sağlık olsun...
eşime de bugün git de şikayetini geri al dedim..moralimiz bozulacak günlerde yok mahkeme yok avukat yok şahit daha çok gerilecez dedim...
nasılsa olan oldu artık ha tazminat alsan ne olacak yiyemem ben o parayı...o da kararsız kaldı biraz ama bugün ikimizde niyetliyiz..
bak niyetlisin boşver Allaha havale et dedim inş gider de geri alır şikayetini..
sen neler yapıyon durumun nasıl?
ohhh iyi canım....rutubette gider iyice rahatlarsın....şikayet konusunda sende haklısın eşinde aslında...adam yaptığıyla kalacak...ama o gereksiz adam içinde o kadar uğraşmakta gerekmez....canım durumumu üstte yazdım....inş...her şey güzel olacak...
evet cnm idrar testinde bile beklenen adet gününde yapın diye yazıyor...
kanda daha erken çıktığına göre kanda baktır inş hamişsindir cnmm bizede yaz
apimek çok saol canım... 3 gün geçti ama emin olamıyorumkiii. böle olduğuda oldu çünkü daha önce...
yalnız göğüslerim çok sızlıyor yanlardan çürümüş gibi acıyor...
bakalım hayırlısı. yarın tahlil yaptırırım eğer olmazsamm inşallah..
bakalım canım yarın test yapıcam.. umarım hayırlısı olur... Allah herkesin gönlüne göre versin.. sizede haber ederim..
merhaba leylikom....tabiki umudun peşinde olacaksın...umutsuz yaşanmaz ki!!!! o somurtkan suratın(((( ) bi gün gelir :))))))))))))))) böyle olacak inş.....canım her şeyin zamnı var...biliyorum zen o zamnı çok bekleyenlerdensin...elinden geleni yapıyosun..gerisi sabır ve dua canım...ben inanıyorum senin anne olacağına....rabbim tez zamnda gönderir inş..mucizesini....pes etmek umut kesmek yok tatlım..Allah yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?