inşallah canımmmm inşallah... benim için de dua et olur muu???
merhaba,
ben yeni üye oldu
Adetim 2 gün gecikti. Ama bende hiç bir belirti yok.. Sadece regl olacakmşm gibi kask ağrısı var.
Onun dışında hiç bişey yok..
Test yapsammı bilemedim.. Çünkü 3 gün kala yapmıştım,negatif çıkmıştı. Şimdi yine negatif çıkarsa diye korkumdan yapamıyorum test..
Sizce daha beklesemmi yapsammı?
merhaba,
ben yeni üye oldu
Adetim 2 gün gecikti. Ama bende hiç bir belirti yok.. Sadece regl olacakmşm gibi kask ağrısı var.
Onun dışında hiç bişey yok..
Test yapsammı bilemedim.. Çünkü 3 gün kala yapmıştım,negatif çıkmıştı. Şimdi yine negatif çıkarsa diye korkumdan yapamıyorum test..
Sizce daha beklesemmi yapsammı?
mrb hg aramıza..
kanda bakıyosan kesin sonuç verir sanırım
ama idrar testinde yanılma payı hep var
inş hamilesindir cnm
Rabbim Sizlere ve isteyen herkese en kısa süre de bebek sahibi yapsn inşallah
kızlar 5 gun sonra adet gunum dua edın ebnim için bebeiş gelsin. ben herkes için dua ediorum isteyen herkes bebişine kavusur en kısa zamanda umarım :)
Rabbim Sizlere ve isteyen herkese en kısa süre de bebek sahibi yapsn inşallah
inşallah.. Ama o kadar inat ettim ki 2 senedir o ikinci çizgiyi görmek için...
Hamileysem de önce çift çizgi görmek istiyorum, hırs yaptımO yüzden idrar testi yapmak istiyoum açıkcası ama erken mi olur var mıdır , yok mudur bilemedim..
Tek belirtim kahverengi akıntı.. 2 gün kala başladı ve regl günümde kesildi. İşte 2 gündür de hiç bişey yok.Umutlanmak istemiyorum ama yine de umutlanıyorum iişte
selam kızlar ben geldim:82:
iyiyim canım perşembe gününü bekliyorum rahim filmi için ve sonuç ne olacak merak ediyorum ama bişey çıkmıcak gibime geliyor ve birazda korku var bilmediğim bi durum sonuç da keske sorun sadece hafif mukus tıkanıklığı olsada açılsa oda iki yumurtalığımda polikistik over görünümlümüşinş cnm
aminnnnnnnn
cnm inan benim de öyle bi hırsım var illa o çift çizgiyi görmek istiyorum :)))
hg cnm perim nasılsın?
kimse yokmu yaa nereye kaçtınız kızlar:97::97::97:
cnm ben yatıyorum valla iyice agırlaştım 2ayım kaldı hayırlısı ıle inşallahgünaydınnnn ben girip girip bakıyorum ama kimsecikler olmuyor...
sen napıyorsun bakalım??
merhaba kızlar.....
dün doktora gittim....karnımdan ultrasonla baktı doktorum 6 hafta 5 günlük dedi...şaşırdım...bayburtaki doktor geçen hafta 5 haftalık demişti...ona göre dün 6 haftalık çıkıcaktım....ve kızlarrr pıt pıtlarını gördüm..kese birazcık büyümüş içerde bebiş oluşmaya başlamış...bu bir mucize ya kalbi pıt pıt...yarın 7.haftamıza giriyoruz...inşş...
ama çok zor geçiyo son bir haftadır...yemek yiyemiyorum...mutfağa girmek bile istemiyorum...doktor bulantı hapı verdi...onu içcince rahatlıyorum biraz bi şeyler yemeye başladı...ama etkisi geçince tam gaz devam mide bulantıları...ne yapayım dayanıcam içimdeki minik can iyi olsunda bunlrda geçer...
cnm ben yatıyorum valla iyice agırlaştım 2ayım kaldı hayırlısı ıle inşallah
cnm ya çok sevındım o pıt pıt lar muhteşem bişi rabbım tamamına erdirsin darısı dıger arkadaslara ben bugun iyi degilim kendımı agır hissediyorum halsızım
canım ben otarafa gidememki ama gidecek olanlar şanslı desene ben araştırma hastanesinde çektirecem ve özel hastane kadar anlayışlı olamıyorlarbu arada kızlar size bi tavsiyede buluniyim... rahim filmi için fındıkzade de radyomar radyotom var kesinlkle tavsiye ediyorum inanılmaz korkuyodm acıycak diyodu herkes ama hiç bişe anlamadım bitiverdi film çekme işlemi :) kesinlkle tavisye ediyorum... aklınızda bulunsun...
canım sen klomenle hamile kalabiliyorsun ama ben onla olacağınada inanmıyorum ya tüplerimle ilgili varsa filimden sonra yada iğneli tedaviden sonra olacağına inanıyorum inş. çabuk gelir canım ben randevüyü teknisiyenden aldım doktor çekmiyormu ki:44::44:slm perimmm...rahim flmi için gün sayıyosun demek....hayırlısı olsun canım....hiçç korkma...kendini kasmazsan 2 3 dklık hafif bi ağrı ile atlatırsın..kasarsan olmaz ama....normak bi muyene gibi düşün...benim yumurtalığımda polikistik görünümlü canım hamileliğe engel değil...tüplerim büyük ihtimal açıktır...yapışıklık varsa ilaç o yapışıklıkları açıyomuş....yapışıklık bile engelleyebiliyomuş hamileliği....inşşş..tez zamnda göbüşün bebişle dolar..
yahu burda deneyimli hamileler falan varmı arkdşlar ??? ben bişeyler sormak istiyorum yani kendimde değişklikler hissediyorum. adetime 13 gün var ama bikaç gündür göğüslerimde bir şişkinlik bi ağrı sancı var. patlıyolar resmen... sebebini anlayamıyorum yani yumurtama zamanı oldğu için desem o da değil çnkü normalde böyle tepki vermez vücudum... acaba acaba acabaaaaa
sağol canım benim...aslım rabbime şükürler olsun bu bir mucize değilde ne??nerdeyse ceviz büyüklüğünde bi kese kalbi atıyo yaa....o kadar şaşkın ve mutluyum ki anlatılmaz...bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş...
canım az kaldı dayan...ağır olursun tabiii....yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım..rabbim yardımcın olsun....bende 1 haftadır çok kötüyüm...ne yersem yiyeyim mide kabul etmiyoooo....mutfağa giremiyorumher şey kokuyo bana....bulantı ilacı verdi dün doktorum onu içince biraz rahatlıyorum etkisi geçince yine başlıyooo....
canım ben otarafa gidememki ama gidecek olanlar şanslı desene ben araştırma hastanesinde çektirecem ve özel hastane kadar anlayışlı olamıyorlar
canım sen klomenle hamile kalabiliyorsun ama ben onla olacağınada inanmıyorum ya tüplerimle ilgili varsa filimden sonra yada iğneli tedaviden sonra olacağına inanıyorum inş. çabuk gelir canım ben randevüyü teknisiyenden aldım doktor çekmiyormu ki:44::44:
canım olsunda iğnelerle olsun .6 7 ay kullanımdan sonra klomen sakıncalı zaten..geç iğnelere inş...güzel yumurtan oluşacak....doktor çeker canım...sana tavsiyem spekulumu rahmine takarken kendini kasma...takarken birazcık canın yanıyo...ilaç verilirkende çok az canın yanr ama 1 2 dk...sonra biraz yatarsın o masada....sonra normal hayatına devam....
inşallah bebiştir canım diğer adet dönemlerinden farklıysa inş. yanılmıyorsundur bebiş gelir
kalb atışlarını duydunuzmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?