sağol canım benim...aslım rabbime şükürler olsun bu bir mucize değilde ne??nerdeyse ceviz büyüklüğünde bi kese kalbi atıyo yaa....o kadar şaşkın ve mutluyum ki anlatılmaz...bu duyguları rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş...
canım az kaldı dayan...ağır olursun tabiii....yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım..rabbim yardımcın olsun....bende 1 haftadır çok kötüyüm...ne yersem yiyeyim mide kabul etmiyoooo....mutfağa giremiyorumher şey kokuyo bana....bulantı ilacı verdi dün doktorum onu içince biraz rahatlıyorum etkisi geçince yine başlıyooo....
evet canım kalbi atıyo miniğiminçok güzel bi duygu rabim sanada yaşatsın inş...
nıgde bulantısı iyi cnm saglıklı bebegın demek katlanıcaz kolay degıl iş güç bırak yemekte yapma kocişin yapsınbaba olmak kolay degıl
iyiyim canım perşembe gününü bekliyorum rahim filmi için ve sonuç ne olacak merak ediyorum ama bişey çıkmıcak gibime geliyor ve birazda korku var bilmediğim bi durum sonuç da keske sorun sadece hafif mukus tıkanıklığı olsada açılsa oda iki yumurtalığımda polikistik over görünümlümüş
cnm inan benim de öyle bi hırsım var illa o çift çizgiyi görmek istiyorum :)))
Ben bu akşam dayanamayıp test alıp yapacağım. Artık negatif de çıkarsa kafam rahat etsin. Alıştım zaten tek çizgiye...
Çift çizgiyi bi görsemm:)
evet canım katlanıcaz bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki....Eşim her şeye yardımcı zaten canım....o yardım etmezse ne yapardım....yemek yapıyo temizlik yapıyo sağolsun....
selam kızlar hepinizi cok özledim eski sohbetlerimizi özledimsürekli geliyorum yazılanları okuyup cıkıorum hala bekleme sürem kan vermelerim devam ediyor 4.5 ay oldu artık sıkılmaya başladım desem yeridir.Hapıda bıraktım rahatsızlık veriyordu 7-8 gündürde adet olmam gerek ama tık yok şişkinlik yaptı artık... neyse sizlr nasılsınız? apekcim sabrının mükafatını aldın sonunda masallahhh umarım hep böyle saglıklı bir şekilde devam eder.Perim nerelerdesin sen face de yoksun hiç hakkında hayırlısı olsun.ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir inşallahhh korunma sürem bittiginde yine sizlerle olucammm heyecanımı beklentilerimi paylasıcam
bizimki cam bile siliyo ev yaparken çok hoşuma gıdıyo bundan sonra camlar kocaya aıt
cnm inş hiç canın yanmadan atlatırsın işlemi inş..çok stres yapma cnm
hadi hayırlı haberini bekliyoruz yaz bize de :))
canım hastanelerdeyim kaç gündür perşembede gidecem off çok bunladım inş. daha fazla uğraşmamselam kızlar hepinizi cok özledim eski sohbetlerimizi özledimsürekli geliyorum yazılanları okuyup cıkıorum hala bekleme sürem kan vermelerim devam ediyor 4.5 ay oldu artık sıkılmaya başladım desem yeridir.Hapıda bıraktım rahatsızlık veriyordu 7-8 gündürde adet olmam gerek ama tık yok şişkinlik yaptı artık... neyse sizlr nasılsınız? apekcim sabrının mükafatını aldın sonunda masallahhh umarım hep böyle saglıklı bir şekilde devam eder.Perim nerelerdesin sen face de yoksun hiç hakkında hayırlısı olsun.ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir inşallahhh korunma sürem bittiginde yine sizlerle olucammm heyecanımı beklentilerimi paylasıcam
sağol canım başa gelen çekilir yapacak bişeyim yokcnm inş hiç canın yanmadan atlatırsın işlemi inş..çok stres yapma cnm
hadi hayırlı haberini bekliyoruz yaz bize de :))
evet canım katlanıcaz bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki....Eşim her şeye yardımcı zaten canım....o yardım etmezse ne yapardım....yemek yapıyo temizlik yapıyo sağolsun....
dahalık camlara geçmedik canım....böyle devam ederse benim midem bi kadın alırım 2 hatada bir...temizlik yapar dip köşee....eşim sağolsun yapıyo ama içim rahat etmiyo sanki benim gibi yapamıyo zannediyorum...şimdilik idare ediyoruz...
cnm ben yatıyorum valla iyice agırlaştım 2ayım kaldı hayırlısı ıle inşallah
cnm ya çok sevındım o pıt pıt lar muhteşem bişi rabbım tamamına erdirsin darısı dıger arkadaslara ben bugun iyi degilim kendımı agır hissediyorum halsızım
kızlar merhaba:)
aranızda infertiliteye gönderilen varmı?
ne tür testler bekliyor beni?
sağolsun jinekolok ilgilenmedi
3yıldır çocuk olmuyor dedim ...
infertiliteye postalandım...
halbuki 3yıldır düzenli bi ilişkimizde yok ki eşimle..
herifim hep vardiyalarda...dinlemediler bile beni
123m superisi33+ burcuerdem nasılsınız hanımlar??
merhabalar canım :) demek sende hamilesin masallahhh eskilerden cogu kişi teker teker alıyor mutlu haberi ne güzel sanada saglıklı bir gebelik dilerim...
lagrima canımm sana yazdım ama cevap alamadım.. Tekrar tebrik ederim...
su perisi şu rahim filmini bende çektirecem herhalde.ama korkuyorum nasıl bir masada yapılıyor kendi doktorumuzmu yapıyor yoksa anestezi uzmanımı yapıyor.bide fiyat ne kadar araştırmada.sen yaptırdıktan sonra bunları bizimle paylaşırmısın lütfen.
bu arada bi hamile kalayım 4-5 tane idrar testi alıp hepsini yapacam çift çizgileri göreyim diye.o kadar içimde yer etti anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?