Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

nıgde bulantısı iyi cnm saglıklı bebegın demek katlanıcaz kolay degıl iş güç bırak yemekte yapma kocişin yapsınbaba olmak kolay degıl

selam kızlar hepinizi cok özledim eski sohbetlerimizi özledim sürekli geliyorum yazılanları okuyup cıkıorum hala bekleme sürem kan vermelerim devam ediyor 4.5 ay oldu artık sıkılmaya başladım desem yeridir.Hapıda bıraktım rahatsızlık veriyordu 7-8 gündürde adet olmam gerek ama tık yok şişkinlik yaptı artık... neyse sizlr nasılsınız? apekcim sabrının mükafatını aldın sonunda masallahhh umarım hep böyle saglıklı bir şekilde devam eder.Perim nerelerdesin sen face de yoksun hiç hakkında hayırlısı olsun.ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir inşallahhh korunma sürem bittiginde yine sizlerle olucammm heyecanımı beklentilerimi paylasıcam

nıgde bulantısı iyi cnm saglıklı bebegın demek katlanıcaz kolay degıl iş güç bırak yemekte yapma kocişin yapsınbaba olmak kolay degıl

evet canım katlanıcaz bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki....Eşim her şeye yardımcı zaten canım....o yardım etmezse ne yapardım....yemek yapıyo temizlik yapıyo sağolsun....

cnm inş hiç canın yanmadan atlatırsın işlemi inş..çok stres yapma cnm

hadi hayırlı haberini bekliyoruz yaz bize de :))

evet canım katlanıcaz bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki....Eşim her şeye yardımcı zaten canım....o yardım etmezse ne yapardım....yemek yapıyo temizlik yapıyo sağolsun....

bizimki cam bile siliyo ev yaparken çok hoşuma gıdıyo bundan sonra camlar kocaya aıt

slm burcuuuu....inş..vücudun tekrardan hamile kalmaya müsait olur tez zamnda.....sağol canım inşş....sabır ve dua çok önemli evet....rabbim herkese nasip etsin...daha sık gel artık...

bizimki cam bile siliyo ev yaparken çok hoşuma gıdıyo bundan sonra camlar kocaya aıt

dahalık camlara geçmedik canım....böyle devam ederse benim midem bi kadın alırım 2 hatada bir...temizlik yapar dip köşee....eşim sağolsun yapıyo ama içim rahat etmiyo sanki benim gibi yapamıyo zannediyorum...şimdilik idare ediyoruz...

kızlar merhaba:)

aranızda infertiliteye gönderilen varmı?

ne tür testler bekliyor beni?

sağolsun jinekolok ilgilenmedi

3yıldır çocuk olmuyor dedim ...

infertiliteye postalandım...

halbuki 3yıldır düzenli bi ilişkimizde yok ki eşimle..

herifim hep vardiyalarda...dinlemediler bile beni

canım hastanelerdeyim kaç gündür perşembede gidecem off çok bunladım inş. daha fazla uğraşmam
cnm inş hiç canın yanmadan atlatırsın işlemi inş..çok stres yapma cnm

hadi hayırlı haberini bekliyoruz yaz bize de :))
sağol canım başa gelen çekilir yapacak bişeyim yok

evt ilk zamanlar kadın güzel çözüm zaten kocanda başlar yakında kadın alalım demeye bıkıyolar

su perisi şu rahim filmini bende çektirecem herhalde.ama korkuyorum nasıl bir masada yapılıyor kendi doktorumuzmu yapıyor yoksa anestezi uzmanımı yapıyor.bide fiyat ne kadar araştırmada.sen yaptırdıktan sonra bunları bizimle paylaşırmısın lütfen.
bu arada bi hamile kalayım 4-5 tane idrar testi alıp hepsini yapacam çift çizgileri göreyim diye.o kadar içimde yer etti anlayacağınız.

iyi baya azalmış hayırlısı ile sag sağlm al kucagına inşallah.

bende 2 sene bitti evleneli bende infertiliteye gidiyordum 1sene cocugu olmayan herkese infertilite bakıyor..

sağolll darısı olmayanalrın başına inşallahh..
merhabalar canım :) demek sende hamilesin masallahhh eskilerden cogu kişi teker teker alıyor mutlu haberi ne güzel sanada saglıklı bir gebelik dilerim...

hiç görmedim cnm yazdıgını. sağol Allah isteyen herkese nasip etsin...
lagrima canımm sana yazdım ama cevap alamadım.. Tekrar tebrik ederim...

canım ben araştırma hastanesinde yaptıracam ücret almıyorlarmış sanırım devlet ödüyor heralde ama ilacını bana aldırdılar sosyal güvencesi olanlarda fazla para almıyorlar zaten ama bende çok merak ediyorum senide aydınlatırım perşembe akşamı girebilirsem yazarım sizede........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…